Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:01:58

LOGOUT.hu

AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67951) amdxp2 válasza Kolbi_30 (#67950) üzenetére


amdxp2
tag

Hát akkor nem értem tényleg, mert az Mx4-nek 8,5 a hővezető képessége, az E1-nek 4,5, a T4-nél elvileg jobbnak kellene lennie a dupla toronyhűtőnek, és elvileg a lapom is jobb...Szóval lehet hogy a ház nem okés?! :F :F :F Most lapcsere lesz, majd azzal hátha megjavul :)

(#67952) Beretvás válasza amdxp2 (#67951) üzenetére


Beretvás
addikt

nem kell rugozni ezen a paszta témán, pár fok difi van közöttük nem 10-15 fokokrol van itt szo hanem legtöbbször 2-3 fok. házhütés nagyon is számit. meg , hogy a ház is mekkora milyen kialakitásu. megreked e valahol a levegö.

(#67953) amdxp2 válasza Beretvás (#67952) üzenetére


amdxp2
tag

Az a baj hogy rohadtul zavar, már egy "csomó" pénzt ráköltöttem, és még mindig 65 fok körül vagyok, és csak 4,4 Ghz... :F :F A házba se tudok 5 ventinél többet beletenni...:/ Na mindegy, még annyit tudok hogy veszek nagyobb teljesítményű ventiket aztán hátha.....

(#67954) Beretvás válasza amdxp2 (#67953) üzenetére


Beretvás
addikt

nézd vannak olyan fx ek amik nagyon fütenek. ez ellen nem tudsz nagyon semmit sem tenni.. :F

(#67955) ViZion válasza Beretvás (#67954) üzenetére


ViZion
félisten

+1
voltak itt nagyon durván jól sikerült kockák. Az mekkora lenne, ha FX-et kiadnának még, kisebb csíkszélességen, enyhén kipofozva, AM3+ lapokba? Ehh, dreams... nekem még mindig a VGA a kevés, OK, most egy brutális GTX950/2 GB -vel csapatom átmenetileg :D

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#67956) Jakuskacsa válasza ViZion (#67955) üzenetére


Jakuskacsa
senior tag

Nekem az is elég lenne, ha válogatott alacsony feszültségű 5 Ghz-s kockák jönnének. Aztán aki még tud, hozzon ki belőle valamit.

[ Szerkesztve ]

A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

(#67957) Askformore válasza subaruwrc (#67945) üzenetére


Askformore
senior tag

Amikor megvettem, jelezte az eladó, hogy nem egy golden sample, de nem is akarom 5ghz-ig húzni. Amúgy meg beállítgattam a Bios-t, és mostmár húzni is lehet.. Semmi baja ennek a lapnak, mérsékelt tuningra, amit én is szeretnék, tökéletes.

(#67958) Habugi válasza subaruwrc (#67879) üzenetére


Habugi
addikt

"hát elsősorban egy jó kis gigabyte lap az alap,az már fél siker" :C

Őszintén szólva én meg voltam róla győződve hogy egy "kicsit" átestem a ló túlsó oldalára, arra számítottam hogy ilyen jellegű észrevételnek fogsz hangot adni magad is.. :B

Megjegyzem azóta is itt van a CPU ill. a lap is a topicban, mindkettő PH-s ismerőshöz vándorolt és köszönik szépen jól vannak, ha mást nem, ennyit biztosan megért a túlbiztosítás.

Utóbbitól egyébként itt búcsúztam el.

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#67959) Hencso válasza amdxp2 (#67953) üzenetére


Hencso
Ármester

cooler master haf 922
vagy cooler master strom scout 2 kell venni .. vagy ezekkel egyen értékűt olyan 20k körül van a 2 házikó használtan!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

(#67960) Hencso válasza RazoR (#67949) üzenetére


Hencso
Ármester

egy ilyennel bűvészkedek ...BQ

Gyári ventik olyan 1200rpm környékén mennek.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

(#67961) Beretvás válasza ViZion (#67955) üzenetére


Beretvás
addikt

hát kb semijen mert nemhajcsaki a semmit se..:DDD

(#67962) amdxp2 válasza Hencso (#67959) üzenetére


amdxp2
tag

Elég szép "kis" kuckók, ha találok olcsón, asszem költöztetés lesz.... :K :K :K

(#67963) Beretvás válasza amdxp2 (#67962) üzenetére


Beretvás
addikt

én most ezzel szemezek.

(#67964) lee56 válasza amdxp2 (#67953) üzenetére


lee56
őstag

Az a baj hogy nemhogy sok pénzt áldoztál rá még kicsit rosz helyre is adtad a pénzed, toronyhűtő és toronyhűtő között is lehet órási különbség, ott van pl. egyik legjobb duplatornyos hűtő a Phanteks PH-TC14PE , vagy a silver arrow ami habuginak is volt, egészen biztos sokkal jobban hűtenek mint a neptwines csoda, ami van neked most. Hatékony hűtés másik feltétele hogy mindig legyen friss hidegebb levegő elérhető közelségben, nagy felületű nagy darab ház is kemény fokokat hozhat lefelé, és akkor már a sok venti elhelyezése sem lehet gond ami megintcsak segít majd levinni/szinten tartani a hőmérsékelet. Szóval ha tényleg "hűvösen" akarsz tuningolni, akkor majdnem mindent újra meg kéne venned, cpu-hűtés, ház + ventik. kb.

De amúgy nem kell annyira parázni, ha terhelés alatt 65 fok az még nem is olyan vészes, egy erős közepes tuningot ezzel a felállással is meg tudnál valósítani talán. Ennél még mehet nyugodtan följebb a hőmérséklet, nekem ibt alatt 75 fok fölé is megy kicsit, de nem zavar, mert más programban ennek a közelébe se megy soha..

(#67955) ViZion : Hát igen, szerintem is jobban jártak volna ha kicsit tovább kapja a törődést az AM3+ és FX vonal, és nem próbálják mindenáron APU-kba beleszuszakolni.. Talán több emberke várt volna intelre váltás helyett s maradtak volna AMD-nél, azok akik meg megunták a várakozást és váltottak meg most már zen miatt sem nagyon fognak visszatérni, szóval semmilyen szempontból nem volt ésszerű a HEDT szegmenst egyazegybe dobni és ajándékcsomagolásban átadni az intelnek, baromi nehéz lesz visszaszerezni mostmár akárcsak egy kis részét is, de azért hajrá AMD. :) De hát ez a vonat már elrobogott, egyetlen esélyük maradt a zen és az AM4.

No Comment

(#67965) amdxp2 válasza lee56 (#67964) üzenetére


amdxp2
tag

Laikusként úgy gondoltam, ha veszek egy aránylag normálisan kinéző házat, amibe tudok tenni 5 db 12cm-es ventilátort,(az előző házamban csak 2db 8cm-es volt)+egy normális számokkal rendelkező hűtőt akkor nagyjából rendben leszek....Ez utóbb kiderült hogy ez nem ilyen egyszerű....:/

Egy hűtőnél mit kell nézni, mi számít? Nem a levegőszállítás értéke a mérvadó hogy mennyire jó egy hűtő avagy sem? Mert a Neptwin levegőszállítása 139.5 CFM én úgy gondoltam ez több mint jó....
De most hogy mondod van különbség a tornyok között, lehet hogy meg is b*szhatom a levegőszállítást ha nem vezeti fel a toronyba a hőt...:/ :F

Lehet hogy a házon is bukik a mutatvány...Most kapja a levegőt elölről, oldalról, 2 fent szívja a kifelé a meleget, hátul pedig 1...de valamiért még így sem jó....Talán a mérete miatt?! :F Akkor nézek egy nagyobbat használtan, aztán majd kiderül....

Netezés közben 50-58 fok?! Az nem hinném hogy normális....:/
Nem lehet hogy a senzor szar? Mert amúgy a házban nincs meleg....

Az Akasa Ventivel eddig megállt játék alatt 61-65 fok között, IBT alatt azért felszalad 75-78-ig, de venticsere előtt volt hogy felment 82-ig is, ott leállítottam a tesztet, nem engedtem tovább...

Köszönöm a segítséget, megfontolom hogy hagyjam e így, vagy induljak el valamerre.... :K :K :K :R :R

(#67966) amdxp2 válasza Beretvás (#67963) üzenetére


amdxp2
tag

Széép ám...:) Kellene az a nagy venti előre nekem is.. :C :C

(#67967) Askformore válasza Beretvás (#67963) üzenetére


Askformore
senior tag

Nekem ez van, 20 körül be lehet szerezni, nagyon frankó ház.. bár többen kérdezték már, hogy miért tartok egy hűtőszekrényt a szobában..

(#67968) DudeHUN válasza amdxp2 (#67965) üzenetére


DudeHUN
senior tag

Itt valami más lesz. Nekem egy Deepcool Lucifer simán lehűti a kockát 4.5-ön 1.416V-on. Szerintem itt biztos nem a hűtő ludas. Netezés közben ezek az értékek... a stock jobban hűtené vagy csak maga a borda.

Gamer for Life

(#67969) lee56 válasza amdxp2 (#67965) üzenetére


lee56
őstag

Na igen tipikus példája amikor az elmélet nem találkozik a gyakorlattal. :)
Semmi baj mindenkivel előfordul, hogy valami olyat vesz, ami nem teljesen jó, vagy másképp mondva mindig lehet találni jobbat, kezdve a szomszéd fűjével. :)
Ezért kell vásárlás előtt rengeteg időt eltölteni, netet átnyálazni, fórumokat olvasgatni, ha jót akarsz magadnak később, bármivel amiért sokba kerül. :)

Próbáld meg kicsit átvariálni a ventik irányát, lehet hogy kialakul egy áramlat most, és a sarokba ugyanúgy bennragad a meleg, nem egyszerű mutatvány ez is, kitapasztalni minden háznaál jóformán más és más lehetőségek.

Csak netezés közben 50-60 °C :Y az már tényleg nem tűnik normálisnak.. Más biztos nem fut, ami terhelést adna, pl trójai faló, férgek vagy egyéb kedves programok, bányász ügynökök stbstb? :)

Mondjuk láttam már reklámokkal telitömködött weboldalt ami majdnem ibt szinten terhelt, de ilyen helyekre meg nem kell járni, aztán majd észbekapnak az üzemeltetőik. :)

De sima GPU gyorsítás melletti normális weboldal nem kéne hogy ennyire begyújtsa a rakétákat, nekem alig van házventim, azok is silent üzeműek, szóval légszállítani alig tudnak, ezért én is küzdök a bennrekedt meleg jelenséggel, de azért netezés alatt közel szabahőmérsékleten van bekapcsolt CnQ-val, viszont C1E és C6 sincs most per pill bekapcsolva, szóval lehetne még hüvösebb is, 0-4% átlagos terhelés van ilyenkor ha netezek..

Hmm ha nem szar a szenzor és a borda sem meleg, akkor lehet a pasztázásssal van gond általában akkor fordul elő ilyen ha nem fekszik fel rendesen vagy a pasztázás nem jó akkor nem adja át a hőt és nem tudja elvezetni a hűtő. Mikor lett pásztázva utoljára és mivel?

No Comment

(#67970) amdxp2 válasza DudeHUN (#67968) üzenetére


amdxp2
tag

Szerintem is más lesz amúgy, lecseréltem a gyári Deepcool ventiket Akasara, tutira többet tud mint a gyári, és ezzel is küszködök...Meg azért valljuk be brutál nagy ez a torony, nem hiszem hogy ez ennyit tud csak....vagy is remélem...Örömmel látom hogy Asus M599Fx.Pro2.0-ás lapod van...Most rendeltem egy ilyet, nagy reményeket fűzök hozzá!! :C :C :K :K Meg vagy vele elégedve??

(#67969) lee56
Hát igen, pedig elméletben olyan jól működött...:)
Mondanám hogy jó, persze oké, megvariálom a ventiket, de hogyan is? Ha a józan paraszti eszemet használom, akkor ez a leggyorsabb módja jelenleg hogy a meleg távozzon a házból....:/ :F
De valamit azért próbálok kezdeni vele.......

Pontosan, netezés közben 50-58 fok volt az előbb....Sőőt...visszaraktam 4Ghz-re 40perc játék után 59 fok... :W :W
Nem, nem fut semmi sem, még csak reklámok sem nagyon voltak az oldalakon, mivel árukereső, prohardver, asus..ilyen lapok voltak megnyitva...C1, C6 kikapcsolva...
A szenzorra én is gyanakszom, de nemtom hogy szar e vagy sem...Pasztázást most csináltam tegnap előtt, úgyhogy annak jónak kellene lennie...MX4-et raktam rá...
Mindegy, Szerdán kiderül hogy szenzor volt e rossz, mert jön az új lap :) :) Aztán majd jelentkezem, addig meg lehet szórakázok kicsit a ventikkel...:)

(#67971) Beretvás válasza amdxp2 (#67970) üzenetére


Beretvás
addikt

olyanom már volt hogy alámért a szenzor, bár nálad nem tudom mi a gond.

(#67972) Beretvás válasza amdxp2 (#67970) üzenetére


Beretvás
addikt

lehet volt már de mikor 70 fok felett van a hömérséklete a processzornak akkor kézzel megfogva meleg a borda?

(#67973) amdxp2 válasza Beretvás (#67972) üzenetére


amdxp2
tag

Igen, amikor ibt alatt "izzad" akkor meleg vagyis langyosak a bordák...

(#67974) Maxidrake


Maxidrake
csendes tag

Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy bírni fogja e gépem az fx8350-et?
Jelenleg fx8120-as van a gépben ga-970a ud3p rev.2 alaplapban. Ez 8+2 fázis-os. Egy Zalman Cnps10x performa + hűtővel. Maximum terhelés mellett 42 fok a proci. Alapjáraton szerintem nem jól írja ki mert szoba hőmérséklet alatt van, gondolom csak terhelve pontos. A táp cheafteach 600 watt. Egy Asus rog strix gtx 1060 6gb van még benne, 16 GB hyperx fury memóriával. Továbbá egy 240-es ssd, meg 2 db 2 terrás vinyó. Fizukor veszem meg az fx8350-et remélem elég rá a hűtő meg az alaplap.
Esetleg kell valamit beszereznem még vagy simán menni fog benne? A legujjab BIOS van az alaplapon (fc) most vettem egy hete. Jól bírja az fx8120-asomat turbó módban megy 3,4 GHz -en stabilan.

(#67975) Hencso válasza Maxidrake (#67974) üzenetére


Hencso
Ármester

szeintem nem éri meg váltani leg rosszab estben 1.416 vcore feszel tudja a FX 8320 a 4.5Ghz et
1.3vcore feszel tudni a kell a 4.0ghz et ... egy combosab hütés nem árt a kockára ...

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

(#67976) lee56 válasza Maxidrake (#67974) üzenetére


lee56
őstag

Ez nem kérdés hogy bírni fogja-e, miután a 8120 elavultabb első generációs Bulldozeres CPU, igy többet fogyaszt és jobban melegszik mint az újabb Visherák, a lapod is jó azzal se lesz gond, a kérdés inkább hogy meddig birod majd hűteni, mert hiába kevésbé melegszik a Vishera azért azokat se semmi lehűteni. Olvasd el az összefoglalót vannak benne jó tippek amik segítenek a beállításban, még ha nem is tuningolnál akkor is ajánlatos őket úgy beállítani. APM és turbó-t kikapcsolva pl sokkal alacsonyabb feszültséggel tudod finomhangolni akár magasabb frekvencián is mint ami a turbóhoz kellene és ugye az nem is mindegyik magra aktiválódik, legalábbis a legmagasabb szintje, de bezzeg a feszültséget automatán megdobja nem is kicsit szóval erősen ajánlatos kikapcsolni, sajnsos nem sikerült valami jól valljuk be..

No Comment

(#67977) Jakuskacsa válasza Hencso (#67975) üzenetére


Jakuskacsa
senior tag

Néha olyan badarságokat tudsz írni és erre már nem először világítok rá. Csak valahogy nem akarod meghallani. A 81xx és a 83xx között elég nagy különbség van teljesítményben és fogyasztásban is egyazon órajelen. Szóval ha nem sokat kell rákölteni akkor megéri a csere. Vannak jol sikerült 8350esek, amik 1.288 volton vagy még alatta tudják a gyári órajelet. Általában 4.4 ig nem is kell sok +feszt adni neki. Szoval még akármi is lehet belőle.

Ha figyelmesebben olvasnál akkor nem 8320 at vesz, hanem 8350 et.

[ Szerkesztve ]

A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

(#67978) Maxidrake válasza Jakuskacsa (#67977) üzenetére


Maxidrake
csendes tag

Köszi szépen a válaszokat. Tuti Fx8350-et veszek. Én nem merek bele menni ezekbe a fesz változtatásokba ,semmi tapasztalatom a tuninggal, nekem csak az a lényeg alap órajelen menjen stabilan ,max a turbót bekapcsolva hagyom és megnézem hogy bírja e. Köszönöm szépen.

(#67979) Plasticbomb válasza Maxidrake (#67978) üzenetére


Plasticbomb
addikt

FXnél alapórajel, alap beállítás csak olaj a tűzre, előbb fogod kinnyírni a géped, míg a tuning (ami jelentése finomhangolás, ami nem egyenlő teljesen a túlhajtással, igaz, legtöbbször a többlet teljesítmény kinyerése céljából történik), csak lehetővé teszi, hogy hosszan és élvezettel használhasd a géped. Szóval az összefoglaló útmutatásai alapján ideje előcsalogatnod a géped tényleges erejét.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#67980) RazoR válasza Hencso (#67960) üzenetére


RazoR
veterán

Akkor cca. 70%-os ventifordilatról beszélünk nálad. Nálam 35%....és úgy 46 fok :U

(#67981) DudeHUN válasza amdxp2 (#67970) üzenetére


DudeHUN
senior tag

Teljesen. Igaz én nem nyúzom úgy a vasat, mint itt a többiek. De a lap stabil és tökéletesen üzemel mióta megvettem. Ennél nekem nem kell több :)

Gamer for Life

(#67982) amdxp2 válasza DudeHUN (#67981) üzenetére


amdxp2
tag

Tökéletes, bíztam benne hogy ezt írod majd.... :C :C :C Amúgy nekem mindig Asus lapjaim voltak, és nem volt velük probléma sosem :K :K

(#67983) Jakuskacsa válasza DudeHUN (#67981) üzenetére


Jakuskacsa
senior tag

Most nézem, majdnem egyforma a gépünk...

A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

(#67984) ViZion válasza DudeHUN (#67981) üzenetére


ViZion
félisten

"én nem nyúzom úgy a vasat, mint itt a többiek."
Többiek alatt Habugit, Eldiablo-t, Rambustibit érted gondolom... na ők csapatták a gépet rendesen :K mi sem nyúzzuk annyira. 4,2-4,7 jó vassal még nem nyúzás.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#67985) subaruwrc válasza ViZion (#67984) üzenetére


subaruwrc
félisten

naa,most tényleg trollkodjak be? ;]

cinebench r15 @ 7235mhz

[link]

:))

(#67986) lee56 válasza subaruwrc (#67985) üzenetére


lee56
őstag

Folyékony halmazállapotú gázokkal, nem éri. :P Olyan eredményt mutass amit 24/7 fönn is tudsz tartani, nem csak amíg a nitród tart, vagy 1-2 teszt erejéig. :N

(#67979) Plasticbomb : Magam sem írhattam volna le szebben :) . A tuning nem= azzal amit pl. subaruwrc-ék is csinálnak, nem mindig azt jelenti hogy kihozni a maximumot ami csak lehetséges mindenáron, de kihozni minél többet, akár még alacsonyabb fogyasztás mellett is nagyobb teljesítményt, ez lenne a lényege.. És FX-ek alapbeállításai finoman szólva sem valami jók 99%-ban.

[ Szerkesztve ]

No Comment

(#67987) ViZion válasza subaruwrc (#67985) üzenetére


ViZion
félisten

OK, kifelejtettelek, elnézést, h nem minden beteg tuningos nevét vágom ;] :D

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#67988) Beretvás válasza ViZion (#67987) üzenetére


Beretvás
addikt

kifelejteni, most mély depibe esett emiatt.. gonosz vagy montam e mááááá? :DDD

(#67989) subaruwrc válasza lee56 (#67986) üzenetére


subaruwrc
félisten

nem használok mindennapra fx-et úgyhogy abból a körből kimaradok.

(#67990) Hencso válasza subaruwrc (#67985) üzenetére


Hencso
Ármester

grat.. folyékony nitrogénnel kőnyű :D de hozzá kell tenni kel hozzá egy jó kocka is :D ha ezt látná Kutya_7 koléga :D

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

(#67991) Hencso


Hencso
Ármester

azt hiszem ez a max ennek a procinak :DDD ;]

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

(#67992) lovas001 válasza lee56 (#67986) üzenetére


lovas001
aktív tag

Itt egy 24/7 sima vízzel :D 1,5v v core llc high. ;]

Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.

(#67993) RazoR


RazoR
veterán

Nincs felemelőbb mint mikor sejted, hogy túlpasztáztad a procit és ráveszed magad,, hogy újrapasztázd, de a hűtő nagyon ragaszkodik a cpu-hoz és mikor azt hinnéd, hogy végre sikerül leszedni szembesülsz a hűtő kiemelése után, hogy csak a foglalt tekint rád az alaplapról... :O

(#67994) Methionyl válasza RazoR (#67993) üzenetére


Methionyl
senior tag

hogy csak a foglalt tekint rád az alaplapról...

Szerintem szerkeszteni kéne azt az összefoglaló és beleírni, hogy proci hűtő levétel esetén erősen ajánlott egy jó adat IBT/Prime főleg a hidegre való tekintettel :D de legalább műxik még? :D

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#67995) RazoR válasza Methionyl (#67994) üzenetére


RazoR
veterán

Pont ilyen fejem volt szerintem!!! :DD :C
5 perccel azelőtt kapcsoltam ki a gépet játék után... :U
Megúszta szerencsére! :K

(#67996) subaruwrc válasza RazoR (#67993) üzenetére


subaruwrc
félisten

célszerű oldalra billentve leszedni az ilyeneket,nem felfelé húzva.
ha nem hajlott el láb akkor semmi baja nem lesz ( ha nem tört mondjuk akkor is helyreállítható )

(#67997) lee56 válasza lovas001 (#67992) üzenetére


lee56
őstag

Na ez még ipphogy valid. :) Nem, gratula minkettőtöknek amúgy. :R

Reméljük zen 8magos majd hozza subaruwrc 7GHz-es FX teljesítményét kb, emberbarátibb körülmények között is. ;)

No Comment

(#67998) Jakuskacsa válasza RazoR (#67993) üzenetére


Jakuskacsa
senior tag

Én ugyanígy jártam csak egy phenom II-vel. A különleges a mutatványban az volt, hogy épp jött a vevő megvenni, de előtte látni akarta működni. A szeme láttára téptem ki a foglalatból, volt egy aprócska "néma csönd" ... de itt is megúszta a lap is meg a cpu is.

A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

(#67999) djsiegfried


djsiegfried
tag

Az igen!

[ Szerkesztve ]

(#68000) ViZion válasza RazoR (#67993) üzenetére


ViZion
félisten

Ezért mondjuk, h szerelés előtt fél óra IBT és nincs ilyen, a paszta "felhígul" kicsit, hidegen olyan, mint a cement.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.