Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Morris #44667 üzenetére
Megérdeklődöd az eladótól hogy mit tud róla. Szokott ilyen lenni hogy valamiért azzal a számmal nem tudják elküldeni. Ilyenkor megszokták adni az új számot de a régit is látod áthúzva. Az is lehet hogy nem fogja már elküldeni és ezért is szükséges vele tisztázni a szituációt. Az is előfordul hogy tőled tudja meg.
-
Morris
veterán
válasz Morris #44724 üzenetére
"Dear customer,
Iam sorry for the inconvenience.
The order has not canceled, it will arrive at the agreed time, thank you for your understanding.
As you know ,dispute is really hurtful for us ,we are sincerely want to help to solve the problem ,much appreciate if you can close the dispute first and we cooperate to deal with it well,please don't worry ,we are always here responsible for you ,thanks
Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.
Best regards,"Higgyek neki?
A státusz ugyanúgy cancelled.
A másik store-ból 4 nap alatt megkaptam a kamerát. -
Topikgazda
válasz Morris #44772 üzenetére
Ha van PayPal fiókod akkor megírod hogy neked odaküldeni a refundot csak akkor megfelelő ha a PayPal jutalékával felbruttósítják a visszaküldendő pénzt, mert csak úgy tudja elküldeni neked, hogy tőled vonnak le belőle. Ez az összeg 5,4%-a + 0,3 $
A másik ajánlat hogy a következő vásárlásukból adnak kedvezményt, arra meg utalni hogy az nem felel meg.
Most nem emlékszem hogy a vásárlásod lejárt-e és mikor, mert a dispute a 15 napon belül félbeszakítható és újból megnyitható, mivel azt írja hogy 2 napon belül küldi miután lezártad akkor ha nem jön meg -pár mp- akkor újból meg lehet kezdeni egy dispute-t a 3. napon. Lényegében ha van 4 nap még a dispute 15 napjából akkor össze lehet hozni ha mégsem állja a szavát. -
t72killer
titán
válasz Morris #44777 üzenetére
, értem, ha újra lehet panaszkodni, hogy nem jön az áru*, akkor még belefér. Egyébként akkor is rimánkodni fog, de muszáj valahol határt húzni.
*#44780: vajon ha a nem-szállítás miatti dispute-ot visszavonta, újra elindíthatja ugyanazzal az indokkal?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Topikgazda
válasz Morris #44783 üzenetére
Ezt pontosan mire érted? Fizetni, pénzt küldeni bármikor lehet vele. Ha egyenleget utalással töltöd a két bank közt megy az azonnali utalás, a PayPal egyenlegen 1-2 munkanap a jóváírás. Olyat én mostanában nem próbáltam hogy szombati utalás mikor jelenik meg, a hétfő még a kiírt idejükben benne van.
-
Topikgazda
válasz Morris #44785 üzenetére
Értem. Ha valaki küld neked PayPal-on pénzt az pár mp és ott van, látod hogy megérkezett. Technikailag nem mindig tudod azonnal elkölteni, mert van amikor banki utalással vagy csekkről megy és fizikailag nincs még a PayPal-nál, de gyakorlatilag úgy tekintjük hogy megkaptad a pénzt.
Ha én most (16:05) küldök neked pénzt akkor 16:06-kor már el is költheted.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Morris #44795 üzenetére
Már írtam, írtuk hogy a pénzt akkor kapja meg az eladó ha lezárul a vásárlás. Vagy te igazolod, vagy a szállítási védelmi idő lejárta után. Ha valami nem érkezik meg akkor ez utóbbit azért legtöbb esetben célszerű megvárni.
Elméletben a dispute-t visszavontad, ha lezárod a vásárlást azzal hogy megérkezett, akkor indul egy 15 napos dispute idő újból, de akkor majd minőségi kifogással lehet indítani. Azt is megbeszéltük hogy ha elküldi a PayPal fiókra akkor azt azonnal látod. -
Topikgazda
válasz Morris #44800 üzenetére
Lezárod. Ha 2 napon belül nem látod pénzt könyvelve akkor indítasz dispute-t.
Én már tegnap megléptem volna, most péntek van aztán 2 nap semmi, ha véletlenül nincs a PayPal egyenlegén pénz akkor neki is fel kell tölteni és ha banki utalással teszi akkor adott esetben csak hétfőn lesz neki rajta és csak azután tudja küldeni, míg ha tegnap elindítja a feltöltést akkor már ma ott van.
Másik lehetőség hogy nem igazolod le, dispute elindítod újból és megvárod az AliExpress döntését. -
dobolan
senior tag
válasz Morris #44799 üzenetére
Az szerintem a nagy probléma itt, ha te elismered azt,hogy megkaptad a terméket, de utána nyitsz egy dispute-t (ha mégsem fizet a kínai paypalon), és ott arra hivatkozol, hogy nem kaptad meg. Az a dispute lehetőség minőségi vagy mennyiségi reklamációra van fenntartva.
Előbb utalja a zsét paypalon szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Windows 11
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest