- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
34600 - 34501
85186 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Semmi összefüggés nincs.nekem jönnek kicsik és nagyok,eltűnnek kicsik és értékesek is.
Nonstop "security return",és 30 napig beragadó csomagok,de mások 10 napon belül kézben. és van mikor az epacket is eltűnik 20-30 napra a kínai reptéren. Még ha ideér akkor is magyar posta játszik vele: vagy a nemzetközi kicserélőbe ragad be 7-8 napra, de a kézbesítő posta is tud vele játszani akár 5-10 napig!!! legrosszabb egy epacketet nem vittek ki 6 napig! Se nem adták át se nem vitték ki.
Most is van 2 csomagom ami a postán van, de feldolgozás alatt címszóval nem adják át ha bemegyek,persze ki se vitték csak kamu adatot írtak be a nyomkövetéshez.Külföldi vásárlás már csak ilyen,ezen idegeskedni értelmetlen sajnos.
-
Panthera
őstag
-
V/
Topikgazda
-
Panthera
őstag
Üdv!
Van egy 2019.11.24 napi rendelésem, de nem világos, hogy mikor jár le a vásárlói védelem (ez az első rendelésem innen). Reklamáljak már? Köszönöm szépen!
A rendeléskor ezt írták a levélben:
The Purchase Protection of order ... will end on 2019-12-25 PST.A webes felületen meg ezt látom:
If your order does not arrive on 2020-01-23 , you can apply for a refund by opening a dispute.A nyomkövetésnél látszik, hogy még úton van, bár nem tudom, hogy mi tartott 3 hétig két állapot között:
Departed country of origin
2019-12-17
Departed country of origin
2019-12-16
Shipment accepted by airline
2019-11-26
Shipment at country of origin warehouse
2019-11-26
Shipment left country of origin warehouse
2019-11-26
Shipment dispatched
2019-11-26
Waiting for pick up
2019-11-24 -
Ixion77
addikt
Én úgy látom, hogy idén az a rendszer, hogy a nagyokat nem szállítják ki. Nov 11-én 14 féle dolgot rendeltem. A 10 apró megérkezett, a 4 nagy továbbra sem. Persze hogy azok lennének a karácsonyi ajándékok a gyerekeknek...
Pl. RP796797027CN -
törölt tag
-
fairi
őstag
-
Dolphine
addikt
-
V/
Topikgazda
-
Dolphine
addikt
-
pn4hvq
senior tag
-
Dolphine
addikt
Az Egységképző érkeztetése után átlagosan mennyi idő még továbbmegy a termék? Eddig 2 naponta mindig megtörtént, az egyik terméknél most is, a másik 17-én érkezett, de még nincs továbblépés.
-
törölt tag
Volt egy eset, amikor nem azt a terméket küldték, amit rendeltem(dec 6.-án megreklamáltam, és másodjára 11.-én adta fel) . Ez tegnap, vagyis 9 nap alatt megjött, és China Post ePacket-tel adta fel az eladó, ez valami drágább gyorsposta lehet.
Csak azt nem értem, hogy miért ilyen nehézkes ezeknél a kommunikáció?
Amikor ez is egy fontos dolog a termékek mellett. Egy-egy egyszerű kérdésre is napokig tart megszülni a választ, amire a többi szinte azonnal reagálni szokott. -
zoltannagy
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
zoltannagy
aktív tag
Egy ajánlott küldeménynél, meddig érdemes várni, hogy elinduljon?
Január 07-e után?
"Szállítás Küldemény átadása nemzetközi szállításra
2019.12.04. | 10:00 Külföldi postai kicserélő üzem" -
petymek
senior tag
Hamar lezárult, Ali vissza adta az árát.
Egyébként sprinters csomag volt. Bubis boríték lett feladva. Ebben az új sprinters rendszerben ugye átcímkézik a csomagokat, az eredeti mellé kap egy másikat, a valós rendelési adatoktól eltérően egy pick-packos címmel.
Ezt azt új címkét a boríták hátuljára, a boríték lezáró részére lett ragasztva. Sztem a boríték ki lett nyitva, kiszedve a termék, majd az új címkével átragasztva.
Ugyan Ali vissza adta az árát, de ettől függetlenül, lehet veszem a fáradságot és hivatalos panaszt teszek, amit meg kell vizsgáljanak. -
V/
Topikgazda
Természetesen igaz lenne amit írsz, de amikor a magyar valaki döntött, akkor érvényes szabadalmuk volt, ha már nincs érvényben a szabadalom, akkor a bírósági döntés érvénytelen, mert az érvényes szabadalmi jog volt az alapja.
A vámosok meg az EU-s vámszabályozás alapján járnak el, nem magyar bíróság határozza meg a tevékenységüket. -
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
-
V/
Topikgazda
Akkor ne vegyél. Ha EU szinten nincs szabadalmi védelem akkor szerinted?
De ez pontos szöveg: a Legfelsőbb Bíróság korábban ezzel ellentétes döntést hozott
Az EU-s az újabb.
Akkor Braziliából vagy az USA-ból ahol gyártanak is sem lehetne behozni, csak ha igazolod hogy a Lego boltba vetted?
Egyébként is dánok nyúlták le az eredetit. Ha nekik lehetett akkor a kínaiknak miért nem? De nem azonosak a termékek, az említett kínai gyár nem lego készlet hasonmásokat ad el.A 30 mm-et a posta ÁSZF írja elő.
6.3 3) A kézbesíthetőség érdekében a levélszekrénynek a következő követelményeknek kell megfelelnie:a)a bedobó nyílás minimális mérete: 30x230 mm
Viszont ezt hagyták figyelmen kívül amikor ezt a 24 mm-es dolgot kitalálták.
pl: 2/A) A Posta a méretei miatt levélszekrény útján nem kézbesíthető (maximális méret 324x229x24 mm),..... A 229 az jó, mert 230 a bedobó nyilás szélessége, a 24-nek meg 29-nek kéne lenni szerintem.Tértivevény csak úgy van, ha ajánlott is a küldemény, nem? Akkor, hogy lehet a térti olcsóbb?
Tévedett. Úgy nem lehet küldeni, az van amit írsz. -
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
INGJOKE
veterán
-
agroman
aktív tag
-
Myers
senior tag
Miért nincsenek az Alin kínai vásárlói értékelések?
-
V/
Topikgazda
Postai infó: Holnap is lesz kézbesítés majd még hétfőn 23-án, 27-én hiába péntek, nem lesz kézbesítés az utolsó ez évi kézbesítési nap 30-án. Azután meg január 2 az első kézbesítési nap.
A posta nyitvatartások azok mások. -
kovakovi77
tag
-
V/
Topikgazda
Van amikor szállítás közben megsérül a csomagolás vagy a vámosok nem engedik ki, akkor visszakerül a feladóhoz és az eredeti számmal már nem küldheti újból, mert "lejárt", van amikor a logisztika szúrja el és azért kell számot cserélni miután beírták, szerencsére nem engedi meg az Aliexpress rendszer hogy összevissza átirkálják, ezért használatos a Cancel shipping. Lényeg az hogy ez a legtöbbször nem szándékos átverés, nem az eladó hibája.
Egyébként volt már aki rögtön értesített hogy mi történt sajnos ez csak 50%-os arányban történt eddig, bár az is igaz hogy volt olyan is aki tőlem értesült erről. -
kovakovi77
tag
Sok meg rendelésen vagyok túl de soha nem volt az elmult 2-3évben, hogy nem kaptam meg vagy nem adták fel,megszakították,esetleg nyomon követhetetlen tn-t kaptam.
Mindig is csodálkozva néztem az itt és másik oldalt panaszkodó problémázó embereket.Erre ez az utolsó fél év nállam is be ütött csomagok tekintetében.......
Minden rossz miatt már nekem is fent van az agyvizem így nem finomkodtam. Sajnos ő volt "közelebb" így a rögtön ő kapta. Minden esetre ha megjön a csomag 5 csillagot adok neki mindenre és elnézést kérek. -
V/
Topikgazda
Átszokták húzni amikor beírják az újat, a böngészőn egyértelműen látszik ha megcsinálja, a szállítási védelmet az eredeti feladási időponthoz számolja az időt, nem a nyomkövetési számot igazolod le, hanem a megvett termék megérkezését.
De rögtön dispute emlegetés, hát én nem azzal szoktam érdeklődni. -
kovakovi77
tag
-
gyulazsolti
senior tag
Na meg is van. Ez egy "korrekció".
Rendeltem régebben egy könyvjelzőt, aminek az árát visszakaptam dispute keretében, mert nem jött meg időben.
Írtam az eladónak, kb: 90 nap, hogy meg jött és kifizetném. Megrendeltem megint, és amikor kapott számot, leigazoltam. Ezek szerint csak küldött valamit. Valamilyen mag.
-
V/
Topikgazda
Fent középen az Order No és a Ref No közül valamelyiknek a vásárlásnál ott kell lenni az Order detail, Logistics Information-nál a Ref. No lesz az nagy valószínűséggel a Tracking Number alatt.
És 11.28 a feladás és akkor Your order will be closed in: 36 days 19 hours 6 minutes körül járhat a Awaiting delivery -
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok.
Segítsetek már megfejteni kitől kaptam ezt. [kép]
Nem rendeltem ilyet, és a számot sem találom sehol. -
V/
Topikgazda
A shipment canceled az hogy az adott azonosítóval a szállítás megszakítva.
Ennek folyománya vagy nem fogja szállítani, vagy más nyomkövetési száma lesz.
Ez nem tartozik ehhez az állapothoz: akár az is lehet hogy feladta, de olcsóbb, nem követhető postával, így próbál egy kis extra profitot termelni. -
Flashy
veterán
ezzel az a baj, hogy nem a rendelés státusza lett cancelled, csak a tracking adja vissza ezt a szöveget, az aliexpress számára ez nem jelent automatikusan semmit, ezért nincs automatikus refund, megy tovább a 60 nap. kikérték a TN-t, majd nem adták fel a csomagot, lejárt a feladási idő, a postacég törölte a küldeményt, ez a cancelled. mivel regisztrált küldeménnyel rendelted, ez már elég alap lenne megreklamálni, de illik előtte rákérdezni a feladónál, előfordul, hogy rossz számot írt be (habár egy kicsit mintha túl sok ilyen fordulna elő). ha olcsó cucc, akár az is lehet hogy feladta, de olcsóbb, nem követhető postával, így próbál egy kis extra profitot termelni.
-
V/
Topikgazda
Nem kapod automatikusan vissza. Kérdezz rá hogy akkor van-e új száma vagy nem küldi. Ha nem küldi el akkor már most mehet a dispute. Ha megvárod a szállítási védelem lecsengését akkor is dispute, ha nem jön meg.
-
kovakovi77
tag
-
Wasp91
aktív tag
-
Flashy
veterán
a reménykedők kedvéért: elkezdtek kiganézni valamelyik feldolgozóban, 1 hete rengeteg csomagot kapok, már kétszer volt megtömve a postaládám 8-10 vékony levéllel, szinte minden nap van értesítő, augusztusi-szeptemberi alis rendelések jönnek meg (meg a 11.11 környékiek is, egyszerre). van amit még mindig hosszabbíttattam, van ami már lejárt de nem reklamáltam meg mert kicsi összeg és gondoltam úgyis megjön, majd átnézem hogy van-e amire visszatérítést kaptam, dobok egy üzenetet nekik.
azért anomáliák mindig vannak: dec 16-án kaptam 3 értesítőt (tehát volt postás), 17-én munkából hazafelé elhoztam őket, erre itthon várt 14-i dátumos értesítő bedobva, ráadásul "aláírós" levélről. és 99% hogy akkor is volt itthon valaki... nyomkövetésben láttam hogy pár napja a városban van a levél, de megvártam az értesítőt, nem szoktam előre pattogni a postán. -
maroni
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
-
Flashget
félisten
Egyre tobb helyen olvasom a PPP "balhet".
Egyelore csak annyit lehet tenni ellene, hogy kerulni kell az Aliexpress standard szallitast akkor is ha freeship. -
V/
Topikgazda
Van egy Google fiókos AliExpress fiókod és lehet egy másik normál AlIexpress fiókod ha gmail-es volt az eredeti is, kiütötték egymást. Ha ugyanazt látod a vásárlások közt akkor meg csak böngésző eltárolt jelszó probléma.
Hol akarsz egyébként belépni? Böngésző vagy mobil app? Kérj egy jelszó emlékeztetőt. -
Tiger.
nagyúr
-
V/
Topikgazda
-
atala
addikt
-
kovakovi77
tag
-
V/
Topikgazda
Nem, hanem sok csomag van és még nem dolgozták fel. De igazából ez is a vámosokon keresztül jön be. Az előbb írtam, a feldolgozás az átlag 3 napról, átlag 5 napra nőtt, ami 8 nap is lehet.
23-án még postai kézbesítési munkanap, aztán 27 és 30 is kézbesítési nap, az NPKK meg folyamatosan dolgozik -
kovakovi77
tag
-
V/
Topikgazda
Nem a megfelelő előzményt néztem meg elnézést. Pontosítom a mondatot, mert erre gondoltam, de az előzmény végig a PPP-s téma volt és ezért fogalmaztam úgy.
Választottad az AliExpress standard shipping módú szállítást, ehhez kaptál egy RO999999999EE formátumú észt postai azonosítót, ez Magyarország esetén vagy egy Pick-Pack Ponton végződik vagy a Sprinter házhoz szállítja 98%-ban. A fennmaradt 2 % akár igazi észt postai szám lehet és azt a posta kézbesíti. Ha nem ilyen forma a postai nyomkövetési szám akkor azokra nem érvényes ez.
-
galaxys80
veterán
Nem világos számomra amit írsz.
Tényként mondtad, hogy Aliexpress Standard Shipping = Pick Pack Pont vagy Sprinter. Erre reagáltam, hogy ez egyáltalán nem 100%.Feltétlen úgy van ahogy írom
Nálam is feltétlen úgy van ahogy írom. Több csomagom is átlag alatti idő alatt ért ide. Szóval sem a te állításod, sem az enyém nem szentírás.
-
galaxys80
veterán
Ez azért nem feltétlenül van így.Ezt [link] rendeltem nemrég és 19 napra rá meg is hozta az MPL posta a házhoz.
Nekem egyébként ez az év végi nagyon pozitív csalódás volt. Karácsonyi ajándékként még 11.11 előtt pár nappal rendeltem egy halom cuccot. Legkésőbb a 3. héten kivétel nélkül mindegyik megérkezett. BF előtt pár nappal rendelt USB HUB is megjött 19. napon.
Az az igazság, hogy biztosan spórolhattam volna néhány dollárt azzal, hogy 11.11 vagy BF-kor rendelem meg a cuccokat. De nekem ez nem ért meg annyit, hogy ne érjen ide esetleg időben. Illetve kivétel nélkül én már csak TN-el ellátott cuccokat rendelek. Ha kell, akkor inkább 0.5 - 1 dollár szállítási költséget kifizetem. -
V/
Topikgazda
-
atala
addikt
-
Tiger.
nagyúr
-
atus72
őstag
ok, részemről a sztori itt lezárva. Direkt elolvastam az összefoglalót de felületes voltam és nem találtam infót erről, most nyugiban megtaláltam
Egyébként elfogadom hogy ez a mód kényelmes is lehet, nekem más a helyzetem mert otthon dolgozom, de nincs messze az átvevő pont. Bevallom eldurrant az agyam délután és leüvültöttem a fejét a pickpackpontos embernek, utólag elnézést kértem tőle többször mert végülis nem ő tehet erről. Kicsit frusztrált nap volt ez a mai. Köszi az infót mindenesetre! -
V/
Topikgazda
Kérdezd meg, de többen már megkérdeztük, elsődlegesen a lakcímhez közeli kézbesítési pont, ha nem tévednek, ha nincs a közelben akkor címre szállítják. Eddig ez volt a tapasztalat. A Sprinter konkrét célt kap. De ha megvan az azonosítód, lehet velük a módosításról konzultálni. De ezt is leírtam az Összefoglalóba az ezzel foglakozó részhez.
De egyébként a postai szállítás lelassult, nem jönnek a küldemények, viszont ezen a vonalon nincs észrevehető lassulás, eddig is gyorsabb volt mint a postai szállítás, főleg azért, mert nem dekkol akár egy hétig is a NPKK-ban. Van előnye is. Idő miatt és van akinek a PPP jobban megfelel kézbesítésre. -
V/
Topikgazda
-
atus72
őstag
-
badbull1
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Leírtad, olvasható, szerintem ez itt már teljesen értelmetlen dolog.
Ha hibásnak, jogtalannak érzed ne használd, az ellenérzéseidet megérti itt mindenki. De emlékeztetnélek rá hogy kezdetektől amikor ezt a módi megjelent az az állásponton hogy ez így nincs összhangban az AliExpress és a köztünk lévő szerződési feltételekkel. Engem emiatt nem kell győzködni. De nagy ívben nem foglalkoznak vele, így teljesen értelmetlen agyalni rajta. Ez van, nem fog változni és az itteni írások sem fognak ezen változtatni.
Más szállítási mód esetén nem kell más helyre menni, legfeljebb a postára, ha nem fér be a postaládába a kézbesítési szabályok szerint. -
V/
Topikgazda
Tényleg ilyen nehéz megérteni? Választottad az AliExpress standard shipping módú szállítást ez Magyarország esetén vagy egy Pick-Pack Ponton végződik vagy a Sprinter házhoz szállítja.
Ezt biztosítja az AliExpress az eladóknak, ezt is választhatják.
Reklamáció ha ez neked nem felel meg az AliExpress felé szükséges, valószínűleg azt válaszolnák, hogy akkor válassz másikat. -
badbull1
csendes tag
Leírtam hogy nem egészen így van s le is írtam hogy mi az átverés s hol spórol a meest vele s le is írtam hogy ez hol sérti a minimális postauniós szabályokat is ... le volt már több soron egyeztetve az Alival is meg a sprinterrel is.
Az ali 99,9% nem akként bizza meg a szállítással (abban is majd biztos vagyok a körülmények alapján hogy az ali nincs közvetlen kapcsolatban van a meesttel hanem a meest az észtektől fölözi valahogy a fuvarokat) hogy változtassa meg a címzést, a feladót, meg az azonosítót s főleg nem akként hogy az eredeti címzés tekintetében hamisítson postai adatokat! Az ali eddig minden (!!!!!) hasonló esetben felkínálta - annak ellenére hogy elismertem hogy megkaptam a csomagot - hogy mondjam meg hogy full vagy mennyi visszatérítést kérek a kellemetlenségért !
Sprinter meg a hivatalos (hatóság által is címzett) levelezésben meg maszatol, kétértelműen ír, tagadja hogy bármiről is fogalmuk lenne s tagadja azt is kerek perec amit a diszpécserük telefonon mondott (sajna azon beszélgetés tekintetében nem jegyeztem meg az azonosítót de már a tekintetben is kétségeim vannak hogy meglenne). Ők a fehér bárány az ügyben ja "L**@s*t"! (már bocsánat de nagyon kilóg az az 5. ló "láb" is az ő "felső légutaikból" is de nem akarom ide illeszteni azt nagy nullát amit e tekintetben írogattak mert csak az jön le belőle hogy mennyire néznek semmibe ) -
Tiger.
nagyúr
-
atus72
őstag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A Meest megrendeli, átadja a küldeményt szállításra egy adott helyre a Sprintertől. A Meest-et meg az AliExpress bízta meg hogy ezzel a szállítási móddal eljuttassa a vásárlóhoz a megvett terméket.
Nincs itt átverés, nincs itt jogtalanság, ez a szállítási mód most így működik. Ami nincs az konkrét tájékoztatás hogy za AliExpress standard shipping így ius működhet, azért meg az AliExpress a hunyó.
Minek ide ügyvéd, meg akármi?
A Posta törvény vonatkozik Magyarországon dolgozó összes futárcégre is, ebben sincs sumákolás.
Te mint vevő dönthetsz úgy, hogy regisztrált kínai posta küldeményként juttassák el hozzád, ott sem vizsgálja senki hogy hány kézen keresztül kerül szállításra, mire a Magyar Posta kézbesíti.
Tényleg csak azt tudom írni, hogy többszörösen átbeszéltük, tudjuk hogy ez így működik, akinek nem jó, az ne ezt válassza. -
Tiger.
nagyúr
-
badbull1
csendes tag
Meestnél lehet reklamálni
illetve több kapcsolaton keresztül is megtettem de nagyon is tisztában vannak a helyzettel hogy mennyi esélyed van nemzetközi viszonylatban valamit is elérni s még csak válaszra sem méltatnak
.A Sprinter is lehet nyugodtan cseszegetni, szidni stb. mert azok is (nekem ezentúl nem "Ők"
) legalább annyira tisztában vannak a dologgal hogy mi a simli az egészben s ennek ellenére a bevételük előbbvaló a mi "kis" kellemetlenségünknél. Ezt hívják tisztességtelen piaci magatartásnak vagy egyéb körülményekben orgazdának vagy társtettesnek. Csak hát azon kívül hogy a diszpécserük kicsit fecsegős volt annó, konkrét bizonyíték/bizonyítás így ügyvéd nélkül nem nagyon található. Nem véletlen tüntetik fel a csomagszámot "rendelésazonosítóként" (ja hogy akkor lehet hogy a posta tv vonatkozó része rájuk is vonatkozna kézbesítést illetően ?) Nem hiszem hogy életszerű lenne hogy ne a sprinter keresné ki számukra a saját átvevőpontjait az eredeti címek alapján ... stb..Na m1 nem sírni akarok s beszéltük is hogy nem kell egyenlőre ekként rendelni, de lehet cseszegetni őket is lelkiismeret furdalás nélkül mert e tekintetben gerinctelen egy vezetése van az biztos
. -
atus72
őstag
Én ma kerestem erre rá mert ma szembesültem ezzel mivel ma jött az értesítés. Belenéztem ebbe a fórumba előtte és láttam hogy nem egyedi eset, azt nem találtam meg hogy egyértelműen a Meest a hunyó, ezért írtam a Sprinternek mert jelen állás szerint ez az egy biztos pont a történetben. Nem akarom ezt tovább ragozni, nyilván akkor erre oda kell figyelni a jövőben.
-
V/
Topikgazda
Nagyon félrelátod a dolgokat. A 9,99 az ára a terméknek, úgy fizetted hogy kártyáról ment 6,99 $ és beszámolva a 3 $-os kupon. Ténylegesen neked 6,99 $-ba került.
Tőled elment 6,99 $, az eladó meg a teljes árat kapja meg a 9,99 $-t, mert a 3 $-os kupon kiegészíti az általad fizetett pénzt.A beérkezett fizetés táblázat ezt taglalja és bankkártyádnál is csak a 6,99 $-nak megfelelő pénz lett zárolva, lett volna levonva.
A termék ára nem változik, az mindig 9,99 $ marad, a teljes összeg.
Ráadásul még magyarra is fordítottad, úgy még egyértelműbb a szituáció.
Ha ezt törölted, akkor elveszítetted a kupont és nem tudod újból felhasználni. -
Tiger.
nagyúr
-
V/
Topikgazda
-
atus72
őstag
-
V/
Topikgazda
-
Tiger.
nagyúr
-
V/
Topikgazda
-
Tiger.
nagyúr
Valaki aki nagyon ismeri ezt rám írna?
Én most akarok először vásárolni itt. -
V/
Topikgazda
-
Tiger.
nagyúr
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nincs különösebb közük hozzá, ők itt csak szállítják, kézbesítik. Ha Aliexpress Standard szállítást választasz most így működik. Ehhez a szállításhoz Magyarország viszonylatában az AliExpress a Meest lengyel céget "bízta meg", ők meg a Sprintert. Nem a Sprintert kell cseszegetni.
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Nem értem miért nem adja hozzá a 3 dolláros kupont a vasarlasomhoz, ami amúgy 9 dollár. Írja, látja, de végén marad a 10 dollár.
-
atus72
őstag
Ma szembesültem ezzel a ritka gusztustalan újfajta Sprinteres házhozszállíással.
Nonszensz hogy nekem kell elmennem a csomagért. Írtam a cégnek hogy legyen kedves mutassa meg a szerződést ami alapján a csomagom hozzájuk került, természetesen
az üzleti adatokat kitarhatják belőle. Kiváncsian várom a válaszukat
-
Fail3D!
addikt
-
Dolphine
addikt
-
INGJOKE
veterán
-
Dolphine
addikt
-
Gézengúz
addikt
-
INGJOKE
veterán
-
havri1
félisten
Igen, valószínűleg így van. De nagyon csúnya értékelést fogok neki adni. Mondjuk ez nem fogja meghatbi, van neki már pont ilyenből pár, válaszra sem méltatja. Alig számít, sok a pozitív mellette. Csak azért durva, hogy november 11 kifizetek valamit, utolsó napon feladja (42 nap), majd ismét 40 napig nem reklamálhatok. Február 20

-
V/
Topikgazda
-
avena71
tag
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
34600 - 34501
85186 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pl.

.
.