- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacentos
tag
Sziasztok jelenleg működik az Ali vagy csak nálam nem ? Belépve nem látom a rendeléseimet ill.üzeneteket semmit.
-
lacentos
tag
Jelenleg már nem ér a telefonokra stb. a vámmentesség ? Az összefoglalóban már nem látom. Köszönöm.
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
Üdv Mindenkinek. Segítsetek légyszives ilyen esetem még nem volt.
Rendeltem sd . kártyát kifizettem paypal -al 09.17.-én.
A nyomkövetésnél két napja az volt,hogy elküldték most viszont nyoma sincs de még a saját oldalamon sem látom a rendelések között ezt a tételt. Vajon hova tűnthetett és mi legyen írjak az Alinak ?
-
lacentos
tag
Az mennyire bevett szokás a postánál,hogy kedden kifizetett vámkezelés után pénteken még nincs kézbesítve Bp. területén a csomag.
-
lacentos
tag
Köszi a válaszokat holnap kiderül.
-
lacentos
tag
Vagyis akkor rendben van ?
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
Háát..nem tudom nekem ma jött értesítés a ládánkba, hogy átvehetem a postán 800Ft-ért a csomagot. BE végződésü nyomkövetéssel. Semmi sms vagy a t@köm tudja értesítés.
1900 Ft-os cuccra 800. Najó ebből elég is lesz ezekután.Ja és hogy lesz a BE-ből CN végű szám mert amit a postás hagyott azon az szerepel.
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
Itt az Alin is gondom van az eladóval. 07.27.-én rendeltem, kaptam is másnap nyomkövi számot ami természetesen két hétig nem adott életjelet magáról.
Írtam neki miért nem adta fel a csomagot először azt mondta utánanéz. Később azt írja feladta. Mondom csomagszám ? Ja az sincs de feladta és jelezte a postának, hogy Ő sem látja a csomagját.
Tuti nem küldte el a tranzakció 41nap múlva záródik ilyenkor mi a teendő ? Vita indítása vagy meg kell várni a 41 napot és utána visszakérni az összeget.
Köszönöm.
-
lacentos
tag
Nem igazán értem akkor az Ali ill. Banggood már áfás árat ad meg a honlapján vagy nem.
Ha nem akkor érdekes mert az ár+szállítás és ehhez hozzáadom az itthoni áfát drágább a cucc mint a sarki webshopban.
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
Sziasztok. Mi az eljárás akkor,ha a normális eladó szerint is elveszett a csomag és vissza utalta a pénzt. Viszont mégis megérkezett tegnap.
Hogyan kell elküldeni neki újra a vételárat.
Köszönöm. -
lacentos
tag
Rendeltem 1 kártyát és már felajánlotta,hogy fizessem ki az egészet.(legalább is így értem)
Felőlem rendben lenne írtam is,de még nem történt semmi hogyan fizessek.
"Hello, dear friend
The item you selected is a high quality one with competitive price. You would like it.
Instant payment can ensure earlier arrangement to avoid short of stock.
Thank you and awaiting your payment.
Best regardsSamsung Team^_^"
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
Szeretném megkérdezni,hogy a most futó akcióban az előleggel megvásárolt termék fentmaradó összegét majd automatikusan levonják ?
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
Sziasztok segítene valaki ezt értelmezni ? A csomag 18.-án bejött az országba.
" Latest Event -- 2017-10-25 06:55 Receive item at delivery office (Inb) " ez mi akar lenni?
Köszönöm.
-
lacentos
tag
Sziasztok.
Ha lemondom a rendelést,akkor mi a menete a pénz visszautalásának? Vagyis ha rákattintok a
(cancel order) gombra ezután mi történik.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Yettel topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Május végén jön a Horizon Hunters Gathering második zárt tesztje
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- Samsung Galaxy S26 512GB
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest