-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Belefutottam egy, (számomra) új dologba.
A néha előforduló sztori, csomag felad, tracking semmit nem mutat, az idő múlik. A napokban(3-4 nap volt hátra a védelemből) az eladó meghosszabbította a védelmet. Mivel a tracking semmit nem mutatott, rákérdeztem, hogy mi van a termékkel, mert a tracking nem működik. Nem tudom, hogy ezután utána néztek e jobban vagy mit csináltak, de kb. olyasmit írtak rá, hogy sajnálják, de a csomag elveszett és ha gondolom feladják újra.
Írtam, hogy inkább a pénzt szeretném visszakapni. Erre jött ez a levélke, amit ide bemásolok. Nem tudom, hogy ezt az eljárást, amit javasol érdemes e meglépni, nem valami átverés esetleg. Elég furcsa számomra."Dear
So sorry for bring you trouble
I am very very so sorry .Please help me . please kindy give this of the dispute " i just don't like the product".
When you open dispute ,it display ‘‘ whether received order " you can click "yes " .
The second step choose " refund money and return back goods " ( pls not worry about it , we not let you return back goods )
Then pls point button " i don't need this item "
At last we will refund you soon .
This will not affect you anything.We will full refund to you within 24 hours.Please believe us.Thanks a lot !
Any problem please feel free to contact us , we will try our best to serve you.
Best Regards
Sophie"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest