Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28628) macilaci78 válasza kisÁdi (#28623) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Az airsoft légfegyver, az ingatlan tulajdonosának írásos engedélyével az ingatlanon 18. életévét betöltött személy* használhatja. - A sajátodon azt csinálsz, amit akarsz. A másén azt, amit a másik írásban megenged. A szomszédnál ne legyen BB, mert az gond.
És ha van egy rosszakaró szomszédod, akkor bizony vesz egy zacsi BB-t és egy fél marékkal elszór a saját kertjében és feljelent.
Golyófogónak, ha nincs más, racher háló 2-3 rétegben elég.

A paintballos maszk inkább a mérete miatt kérdés. Maroklőfegyvernél semmi gond nincs, a lencse elvileg torzításmentes benne. A gond ott lehet, ha rá kell feküdni a fegyver tusára, például egy AK gyári irányzéka elég alacsonyan van. Mindenre van megoldás: magas szerelék, elektrooptikai irányzékkal és már a bukósisak sem gond.
A maszkok másik átka a párásodás, de erre is vannak megoldások, például ventilátoros maszk, vagy a bukósisakoknál is ismert pin lock.

blackrulz: Ennek is megvan a helye. Kérjem, hogy állítsák vissza? Direkt linkeltem is, hogy könnyebb legyen keresni.

werszomjas: a JG Mp5 önmagában kevés infó, a PDW, vagy Mp5-K verziók ver-3 gerboxokkal szereltek, ott ismert a jelenség az AK vonalról. A többi Mp5 Ver 2 gerbox, cut off lever (lecsapókar) a bűnös alkatrész, Guarder-t kell venni és kész.
Ak-nál jelenség: a nem lő egyest, biztosítottból kibiztosítva egyest nem lő, átváltod sorozatra, lősz akár csak 1 BB-t, vissza egyesre és lő, majd utána bebiztosításból kibiztosítva is lövi az egyest. Ezt gyakran egy szétszedés, hézagolás, kenés megoldotta.

Beszerző Kecskeméten is játszik, van protokoll futáros szervezésre is. Itt el tudsz indulni.
A garancia egy érdekes jószág az airsoft szervizelésben. Jogilag fegyvermester, vagy hasonló jogosítvány kell a szervizeléséhez, amihez mindent megtanítanak, aminek köze sincs egy airsoft fegyver gyakorlati működtetéséhez. Gyakorlatilag aki minden szükséges papírral rendelkezik, hogy törvényesen szervizelhessen airsoft fegyvert, annak a papírja arról szól, hogy nem ért hozzá. ;] Aki pedig fusiban csinálja, ott a garanciát nemigen lehet elvárni, ellenben ott vannak mérvadó ajánlások, referenciák.
És itt jön a képbe a kiinduló fegyver gyártási minősége és a kívánt végcél. Egy Well replikából precíz, pontos, erős fegyvert nehéz, ha nem lehetetlen építeni, míg egy Tokyo Marui-ból könnyebb.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.