Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
Ha az AK tetszik, miért ne vennéd meg azt ami ezért a pénzért kapható leginkább pontos, erős, és megbízható ?
CM.045 aks74u.
MP5-ből a cima cm.041 sorozat,
ak betából is inkább a cyma, de jellemzően a JG-t tartják a boltban. Anyaguk miatt a fenti kettőt választanám.
G36 és M4 lehetőségek esetén a gen3-as SRC-kből válogatnék.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
Mivel nincs belőle, a mellé írt árnak NINCS jelentősége, az első szállítmány beérkeztekor várhatóan változni fog mert kb biztosan a legutolsó szállítmány ára van odaírva. Namost, azt az akkori beszerzési árat és árfolyamot figyelembe véve számították, ami ma már 100% biztosan más (magasabb) lesz.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
alph4
tag
Ha rendesen van az weboldalon felvéve tényleges raktári darabszám, akkor az valszeg az utolsót rendelted. Én nekem már volt így, csak máshol.
ui: softairen a 10hsz után már nem kell várni moderálásra, addig viszont eléggé nézik mit írsz meg hova :S Én elég ideges lettem mikor írtam egy csomót és utána nem jelentették meg, és ugye újra kellett írni mert a mailben nem volt benne...
-
ClayMore
aktív tag
lehet nem jól számoltad az árfolyamot.
a képen látható dolgok cserélhetőek.
használatlan mellény, 1*3 as és 1*2 es od green molle tárzseb
2db gránát-kistár molle zseb
tépőzáras shoti-shell tartó
egy woodland tárdobóamit keresek:
magyar téglalap alakú felvarró od green árnyalatokban
acog vagy más irányzékok
esetleg g36 dolgok.
vagy csak simán mondd mid van.[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
BaKeSZ87
őstag
Nem kifizetődő a szervezőt hülyének nézni. Mert akkor megkér, hogy mutasd csak, lő e sorozatot, mutasd a max 80 bb-s tárat, meg a másodlagos fegyvered, majd megmutatja a kijáratot, és hazaküld, mivel ezek szerint fingod nincs a MASZ-ról.
A fegyverhosszt, meg a távcsövet amennyire én tudom, nem veszik annyira komolyan, de a fent említetteket mindenképp.[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Ha van rá lehetőséged, hogy lekronózd először próbáld meg kivenni a spiáter tömböt amivel rögzítve van a dugattyúfej, és egy sima csavar + alátét + anya kombóra cserélni. Nekem így lement 385-390-re. Amúgy én M100-ast tennék bele, mondjuk olyat amit CA-ból bontottak, azok általában nem kerülnek sokba használtan, és biztos nem leszel vele 400 felett.
-
stefanitsr
senior tag
Milyen cucc ez pontosan ?
Cyma aksu (45A) cserélt nózival (action AK), cserélt O gyűrűvel kenve, hézagolva, SP110-el 424 volt, ares, kissé kifáradt m100-assal 380, néha 385, tömböt benne hagytuk.
SHS M90, M100, SP100 a max szerintem ha masz kompatbilis szinten szeretnéd tartani...
-
3RROR
aktív tag
-
Lacuss20
senior tag
Heló!
Igen rendelhető,ebay-en pl tudsz olyan opciót be klikkelni,hogy free shipping kis alkatrészek stb ingyenes postával jönnek.Paypal os számla megléte vagy olyan OTP s kártya ami mastercard feliratos esetleg,különálló VISA,mastercard kell hozzá.
Ha ázsiából rendelsz apróbb dolgok általában nem futnak bele a vámba.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
sptkyle
senior tag
Itt (Direct airsoft [link] ) sincs elvileg külön shipping, és vannak szerintem jo árú termékeik. Viszont most valami lett az oldalukkal, mert a listás megjelenítésnél nem látszik (nálam), hogy épp mi out of stock, csak akkor, ha beteszed a kosárba.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
BaKeSZ87
őstag
Baromi jó, nagyon tetszett az első játék. Remélem a folytatás is hasonlóan élvezetes lesz.
Fix lóvéval indultunk, a pályán elrejtve lehetett találni "drogot", "aranyrögöt", amit aztán a kocsmában a kereskedőnek el lehetett adni, és adott cserébe peso-t. Lehetett venni bányászengedélyt, akkor a "bányában" lehetett bányászni "aranyat". Ha meghaltál, a kocsmában le kellett adni a fegyvert, pénzért ki lehetett váltani, és akkor mehettél tovább játszani. Visszaállás ha jól emlékszem fél óránként volt. A kocsmában volt roulette, poker, ahol lehetett még pénzre szert tenni, meg peso-ért lehetett venni palacsintát, teát, stb. Meg hát még ezeken felül jó story, feladatok. -
ClayMore
aktív tag
hosszú távon nyilván megéri megtanulni h mit hogy kell. ezt nem vitathatja senki. ellenben ahogy írod is könnyen megbánhatod. sztem vidd el szervizeshez. és majd ha akad fosairen vegyél egy gagyi/alkatrésznek való gb-ot. és azon gyakorolj.
én nekimentem anno bátran. lett is belőle fél nap szerelgetés. utólag örülök neki, de miközben izzadtam fölötte megbántam párszor
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
szbalogh
addikt
A hopkamrát előre lehet tolni ha azt az L alakú műanyagot a biztosíték mellelől kiveszed (ha nem megy teljesen előre akkor a tokozás belső oldalán a szegecsekbe akad). Utána kiemelhető a box.
Ha nem megy teljesen előre akkor sorozatba kapcsolva adig játszál a ravasszal míg hátul nem marad a nózi![ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
macilaci78
nagyúr
Ahogy leírtad. A BB röppályája nem egyenes, hullámhegyek, völgyek tarkítják az útját. Távolságfüggő, hogy a "célegyenes" felett, vagy alatt talál-e célba.
Gondolom, mivel az öregek CQB-n edződtek, lényegesen kisebb, kötöttebb távolságok voltak, amiken ezt nemigen tapasztalták.
Meg azért a kidugott fegyver mellé sokkal nehezebb fejre célozni, inkább kézfej, könyök.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zalman90
őstag
Mi nálunk is ez van , ha lehet fejre ne lőjünk, szóval direkt senki nem lő fejre
de ha csak a feje lóg ki akkor nem lehet mást tenni , engem is tőllek homlokon többször is , de hát ez van benn a pakliban
ez hogy valaki maszk nélkül jáccik szerintem hülyeség
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
sptkyle
senior tag
Csak csatlakozni tudok a többiekhez. Nálunk se lő senki direkt fejre. Más kérdés, hogy ha csak az log ki, nincs másra lőni. Illetve előfordul , hogy nem szándékosan lő valaki fejre, mint ahogy írták is.
A másik dolog meg amit mindig mindenhol szem előtt kell tartani, hogy ha nem tetszik, hogy pofánlőnek, vegyél maszkot. Vagy ugyanez fordítva: Ha nem akarsz maszkot hordani, ne rinyálj.
Én pl nem akarok/nem tudok maszkot hordani, mert rettenetesen zavar. De cserébe mindig nagyon csendben vagyok amikor képen találnak. (sokszor előfordul )"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
macilaci78
nagyúr
Guardernek a középső, méteres verziója. Hosszú M16 éppen elfér, a TM Benelli M3 Super90-nél a cipzár kocsija már a csövet éri behúzáskor. Fekete, körbe cipzára, van neki egy cirka 2 ujjnyi magas pereme, így tömzsibb fegyvernek (M203, An-peq, taktlámpa) is jó, belül két tépőzára lefogató a tus elejénél és az előagynál, magasságra az AUG A1 kényelmesen elfér benne, M4/M16 hordfogantyúra szerelt red dottal szintén. Kívül 3db kisebb zseb (1-1 AK tár kényelmesen, vagy 2-2 M4 tár fér el benne), illetve középen egy dupla ilyen széles zseb (2×2 M4 tár kényelmesen és még egy rá középre passzosan), ezen van egy 10cm magas tépőzáras sáv. Vállszíj van hozzá: két rögzítési pont az összetépőzározható fülek mellet, illetve 2 a táska hátulján a szélek felé. A hátulján van ablakos "névjegykártyatartó" is.
A rögzítési pontok és a szíjakasztó erős műanyagok, nem volt gond akkor sem, ha 2 fegyver volt egyazon tokban+töltött highcapek+akkuk, miegymások.
Ez a táska spec ki van kímélve, nem is volt mosva sem, tiszta, nincs elnyúlva, szakadva, nem nyílt szét a cipzár, stb.
Belső mérete: 106×24 cm lefelé kerekítve.
Ilyen-e!
Be se áraztam a hirdetésben, mert magamnak akartam, de ha ilyen kapós, lehet mondjuk 5.000Ft+pk az ára. Ha komolyan érdekel, meghallgatom a Te verziód is. (Egy fénymásolós dobozba bele tudom hajtogatni sérülés nélkül.)Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Thome
veterán
Lemerült állapotban ha 200mAh-val töltöd, akkor 8,4 (magyarul 8 és felet) órát kell rajta lennie az 1200mAh-s akkunak (akku mAh osztva töltési mAh-val, s ez megszorozva 1.4-gyel).
Nem gond ha 9,2v körül van, mivel 1,3v körül adnak le feltöltött állapotban ezek az akkucellák.
-
Thome
veterán
Nem szabad rátölteni nimh/nicd akkukra soha!
A lítiumos akkukkal szemben, ezzeket a nikkeleseket mindig csak lemerült állapotban lehet tölteni, mivel memóriaeffektusuk van. Keress rá, hogy mit is takar ez.Tehát minden töltés előtt le kell meríteni az akkut teljesen.
DE!
Arra is oda kell figyelni, hogy nem szabad mélykisütni, vagyis olyannyira lemeríteni, hogy 1v alá essen a cellánkénti feszültség! -
szbalogh
addikt
NiMH akksira nyugodtan rátölthetsz, NiCd-ra is hébe-hóba. Semmi bajuk nem lesz.
B6-ban nincsen okos töltés funkció ami kiegyenlíti a cellákat, lemeríti, majd gyorstöltéssel feltölti?
Egyébként cellánként 1,4V-ig töltheted illetve akár 0,7V-ig merítheted. Először mindenképpen kiegyenlítő töltést csinálj! Ha nincs ilyen funkció akkor 1/10C árammal töltsd 15 órát!Nick: HE_Storm
-
mykos
aktív tag
A B6 egy automata töltő. Nem kell tudnia mekkora akkupack van mögötte, mert deltaV-zik. Rátölt az akkura, majd visszaméri, rátölt visszaméri. A vége felé a töltőáramot is visszahúzza és a végén amikor leáll akkor visszavált csepptöltésre(Csepptöltésen bármeddig maradhat az akku, évekig is). Tehát ha beállítod a B6-on hogy NiMh, majd dschg/chg cycle 1-5, majd a töltőáramot a kapacitás maximum 20%-ra utána startot nyomod folyamatosan akkor magától megcsinál mindent. Ha kész, akkor leveheted.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest