- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy668
újonc
Üdv, én csak a lipo-ról tudok nyilatkozni:
Ha féltöltésen volt tárolva relatíve hűvösben ( 30 fok alatt) akkor elképzelhető, hogy túlélte.
Óvatosan 1C-vel(ha 1600mah-s az aksi, akkor 1.6 amperrel..stb) tűzálló zsákban fel kell tölteni, és megnézni felveszi e egyáltalán a töltést, és púposodik-e?
Ha nem púposodik akkor jó, lehet használni, max kevesebbet lehet vele lőni mint új korában.Szerk: a hop up gumit én megnézném nem száradt e ki...
[ Szerkesztve ]
-
MasterHUn
senior tag
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
NeoPampalini
senior tag
Ja, az Airsoft Hungary csinálja, párszor voltam náluk, jó nagy a terep, változatosak a pályák, eddig mindig sokan voltak...
-
MasterHUn
senior tag
mi számít rendszeresnek?
szenendre-izbég minden hétvégén szombat nyílt nap vasárnap game
airsoilder vás-esze tamás laktanya (kb mint annó a Tököli pálya)
militans-pestszentimre,solymár,törökbálint, zsámbék[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
DNReNTi
őstag
+1. Pont eleg egy apro egyenetlenseg, hogy vegigmarja az egeszet, vagy egy kis pontatlansag, hogy bele is szoruljon. A "robbanosrol" meg ne is beszeljunk. Ha szetmegy a hopup kamraban az igazan szep lenne egy 25 Ft-os BB-tol, bar nem tudom pontosan mekkora ez a robbanas, de pont eleg ha kukazza a nozit, hopup gumit, esetleg a kamrat is ha az muanyag, esetleg a cso elejet is megrongalja. Na meg mivan akkor ha felrobban egy a kamraban? Lancreakcio? Felrobban az egesz tar?
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
macilaci78
nagyúr
Annak a rákfenéje is csak az, hogy PKL Kft monopóliuma ezt megtenni, nincs piaci verseny, csak szabott ár. + a gravírozás és egyéb nyalánkságok.
De legalább van valami jogi környezete az airsoftnak, 10 éve még ez sem volt. Akkor elkobozta a rendőr, megszakértette, majd visszaadta, kb 2 hónap alatt, de hogy abból még egyszer lőképes fegyver nem lett, az is biztos.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Chris78
aktív tag
Nálunk itt találtam. Külföldin még nem. Pedig gondolom ott jobb ára van. Valahol azt irják ,hogy ez megeggyezik A DB Aks74u-val
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
drzozo
senior tag
Ezek mennyire megbízható boltok? Illetve mennyi szokott lenni a szállítási idő?
-
bandi0000
nagyúr
igen most nézelődök, és gáz pisztoly ra, persze off de valszeg nem lesz rá más topic
pl találtam ezt
Teljes hossz: 192 mm
Csőhossz: 110 mm
Súly: 755 g
Kaliber: 4,5 mm diaboló / BB
Teljesítménye: 3 J (110 m/s)
Lövet: 2X8 lövetű
Sütése: SA/DA blowback, nyomáspontos, de nem állíthatónyers adatok, nekem nem mond semmit mit ér ez pl?
Xbox One: bandymnc
-
Kobe
veterán
-
macilaci78
nagyúr
Beírtam valamit. Jöhetnek a javaslatok, kritikák.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Ha jól dereng a szabályzat, nem kötelességem megírni, csak lehetőségem van rá...
Dobjuk/dobjátok össze és bebiggyesztem.Ha rajtam múlna, ezt is átírnám. Pontosabban törölném a p*csába, de az kicsinyes lenne és félre tenném közben a köz szolgálatát...
-
macilaci78
nagyúr
-
stefanitsr
senior tag
Minden bizonnyal van még pár gyártó akiről nem hallottál. Pl az a&k legalább 5 éve a kínai m4 piac legjobbja, ma már magasan magasan abszolút legjobbja és mégis van olyan emberke aki boyiért többet fizet mint egy jó A&K-ért amit mára gyakorlatilag hibátlanra fejlesztettek (már a gyári hopkamra is marui kompatibilis - pár hónappal ezelőttig nem volt az - és gyors rugó csere rendszerrel jön)
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
BaKeSZ87
őstag
Lehet azóta változtattak rajta, az enyém olyan volt, hogy ha felraktad a külső csőre a konzolt, felcuppantottad az alsó részt, akkor a kettő között volt kb. 2mm hézag oldalanként, szerintem ha már valami ilyen drága, ráadásul gyári, ugyan annak a gyártónak a terméke, mint a fegyveré, akkor ne legyen már ilyen. Attól függetlenül, hogy kínai.
-
BaKeSZ87
őstag
A két nagyobb arra van, hogy mikor belecsúsztatod a felső részt az alsóba, akkor alulról két oldalt van 1-1 menetes furat, illetve a felsőrészben alulról van 1-1 süllyesztés, amibe belesüllyed a hernyócsavar vége, így nem tud elmozdulni egymáshoz képest a két fél.
A 2db pici csavar meg arra van elvileg, hogy azokkal tudod belőni, hogy egyenesen álljon a rail, de túl rövidek, nagy a hézag a front sight blocknál, mire odaérne a csavar, kiesik a menetes furatból
Igazából én azt mondanám, hogy ne vegyetek ilyet, mert drága, és ahhoz képest nem plug and play, szarakodós a felrakása. Ha nem fontos, hogy legyen alul rail, akkor inkább egy méretre szabott ultimakot ajánlanék. -
macilaci78
nagyúr
Bakker, mindenkinek én kaparjam ki a gesztenyét?
Írtam egy mailt, remélhetőleg hamar válaszolnak.
Nekem is tetszik, nehogy feketét is rendeljek mellé. 13k-ból meglenne a 2 táska + 1 plusz pouch a barnára. A feketét pouch nélkül használnám, a pouch mehetne mondjuk a rendelő emberkének köszönetképpen.
A Te táskáddal együtt már csak 13,38€ kell a free shippinghez.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
A másik dolog, hogy ajánlott minél rövidebb grip AKSU-ra, mivel a hosszabb grip-ek, akadályozzák a tárcserét. Pl. ami a képen van grip, ha egy foggal hátrébb raktam, már nagyon nehézkesen tudtam tárat cserélni, ha kettővel hátrébb raktam, már lehetetlenné tette.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Tavaly augusztusban rendeltem ilyet, és akkor már rég lehetett kapni.
Hamarabb árulták csak az előagyat mint a rail-es előagyas AKS74U-t.[ Szerkesztve ]
-
il profeta
csendes tag
Rk 01-t akkor felejtem is! Ismerősömnek is mondtam, hogy inkább várjon egy normális 47-re . Hozzászólásom után több amerikai airsoft fórumon átrágtam magam ahol írták, hogy a belsejük gyengébbek, mint a CYMA. Aztán magyar oldalakon is ezeket a vízhangokat hallottam+ olvasom, hogy te is szívtál vele. Szóval marad a CM!
Az eredeti kínainál nincsen jobb!
-
stefanitsr
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
Még a nevét is elírta.
Tanio Koba az, nem Ranio Koba...A gömblövedék ballisztikája azért olyan, mint a kosárlabdáé, mert huzagolatlan csőből lövi ki az AS rendszer. Ennek a ballisztikának a javítására szolgál a hop up.
Klasszikus légfegyverek csöve huzagolt és ott a puha fém lövedékbe belemarva vezeti meg azt, ezért pontosabb a klasszikus légfegyver. Ezt akarja meglovagolni a Tanio Koba is, de az AS rendszer tényezői eltérnek: lövedék keménysége, csőtorkolati energia. Csak mímeli azt a hatást, amit a klasszikus légfegyverekben elértek. Az a tapasztalat, hogy 400fps-ig kb egában van a huzagolt cső és a prec cső placebohatása, felette a prec cső felé billen a mérleg nyelve.
A hab a tortán a bemarás. Tehát a gömblövedék megkapja a hop up hatást, ami fixen vertikális irányú és ezt megcsavarják a következő fél méteren. Gyakorlatilag neked hogy esne, amikor valaki felé rohanva lekevernek neked egy sallert, hogy a takony menetet vág a nyakadon és még vállal fel is löknek? Ugye, hogy semmi értelme...
-
Lacuss20
senior tag
Ha már ilyesmit árul nyilván semmire. Amúgy a BB visszafele forog a hopup hatás miatt gondold végig, ha ezt elkezdi egy másik erő oldal irányba csavarni mi lesz Vagy semmi vagy xD Szerintem... Sehol se terjedt el sehol se nyert teret ===> nem jó semmire.
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
stefanitsr
senior tag
-
Chris78
aktív tag
Most jövök a havertól és boyi aksu-t tömítettünk ,hézagoltunk stb. Hézagolásnál a fogaskerekek 1 ponton mindig megakadtak mikor összeíllesztettem a két oldalát! Volt nálam 1 JG g36-ból visszamaradt fogaskerék szett mivel az első fogaskerék "bevel" (amit a motor hajt)" minden fordulatánál akadt így azt cseréltem a régi JG-re majd minden ok. A kivett keréknek pedig látszólag semmi baja.
BaKeSZ87 sak segíteni akartam ,hogy ne maradjon a nyakadon.[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Zotya984
senior tag
Nekem a Well gb volt ilyen. Akármit csináltam szar volt. Kicsit nagyobbra hagytam a hézagot és javult a dolog. Valószínű a furatok nincsenek szembe egymással.
GB házat nem tudsz kölcsön kérni? (repedt is jó szerintem, hogy lásd mi a gebasz)Aksis kérdésem valaki?
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
sss
őstag
Nulla hézagolással is megáll egy lövés után. Kiszerelem a motort, és teljesen be vannak szorulva a kerekek. Úgy tűnik, hogy a cutoff lever környékén van a gond (mondjuk arról el nem tudom képzelni hogy lehet rosszul beszerelni). Nem akarja kiemelni a kapcsolókést, meg mintha hajlamos lenne beragadni is.
-
stefanitsr
senior tag
Motormagasság rendben? Hézagolás nem szoros? Ezt ellenőrizd úgy is, hogy a kerekeken kívül egyéb olyan dolog nincs az összecsavarozott (!) box héjak között ami a kerekek mozgását akadályozná vagy azok ellenőrzését megnehezítené (rugó, rugóvezető, dugattyú, henger, stb).
Tappet plate - ha az adagolás rendben van nem okoz ilyet. Egyébként sem, max nem lesz adagolásod mert a rugó be nem akasztása miatt hátul marad a tappet.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
A tuning nem feltétlen jelent teljesítménynövelést, inkább egyfajta működés-optimalizációt takar, teljesítmény változástól függetlenül (illetve agyaloghatunk azon is mitől lesz jobb a teljesítmény egy airsoft replika esetében, pl javuló szóráskép, növekedő lőtáv, amik megint csak nem függenek a torkolati energiától pl - és ezzel számos kérdést hagytam nyitva... )
-
Lacuss20
senior tag
Én a rövidebbet vettem lila színűt, tökéletes volt bele. A 2000-2500 forint annyira nem fillérek, bár kinek hogy xD alá fölé az már 5000.
http://www.ebay.com/itm/SHS-Aluminum-19-72mm-Air-Seal-Nozzle-Short-for-Airsoft-AK-AEG-TZ0064-/200930937980?pt=UK_Sporting_Goods_Paintballing&hash=item2ec86acc7c
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
stefanitsr
senior tag
Utóbbi. A 18-as kevéske lehet. Mivel filléres tétel, érdemes esetleg egy-két mérettel alá és fölé is venni egyet (ilyem minimális méretlépcsőkkel is kapni gyűrűket). Egyébiránt a tuti fps érték nem feltétlen az érzésre legjobban passzoló és tömítő gyűrűvel jön össze, hanem azzal ami kicsit alatta van. Adott esetben a gyűrű nagyon jó tömítése-tapadása lassíthatja a dugattyút.
-
stefanitsr
senior tag
Épp linkelni akartam a 200k-s fagpulvackot.
Fogja egy darabig hirdetni, az hétszentség.
SIG király, de kéne az ára.
-
BaKeSZ87
őstag
Ha a gearbox ház gyárilag nem szar, akkor meg lehet csinálni jóra, viszont előfordulhat, hogy a gearbox két héján az összetartozó csapágyfuratok nem egytengelyűek, akkor veszel egy másik gearbox házat, de a kalash gearbox alkatrészek vagy jól illeszkednek a másik gearbox házba vagy nem. Csapágyat is venni kell másikat, mert a golyósok nem arról híresek, hogy sokáig bírják. Szóval elköltesz kb. 5.000 Ft-ot, hogy lecseréld a szar alkatrészeket, és vagy jó lesz, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest