Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A rozskenyér is ugyan olyan szar mint a fehér kenyér, azért nem mondják

Csak nem tudsz kigyógyulni az éjjúdzsíből?
Szép fegyver, hogy rohadjon meg.
Glockkal mi van? -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tokio az a hotel. Ez Tokyo

Amúgy meg A&K M24-et kell venni, már kb. ezerszer le lett írva. Ha nem lehet most kapni, akkor várni kell amíg majd lehet.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
~200 fps
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azt! Mindenkibe!
[link] -
BaKeSZ87
őstag
Szétszedéskor ki kellett volna akasztanod felfelé a felhúzókart.
A felhúzókaron lévő általában műanyag szár tolja fel a hüvelykivető ajtó pöckét, és ettől nyílik ki. Ne csukd vissza az ajtót mielőtt a helyére kerülne a felhúzókar, mert előrefelé el fog akadni az ajtó pöckében. Ami még útban lehet az a lemez ami takarja a box és a hopház illesztését. Én azt mindig kihajítottam a francba onnan. A kinyúlt rugóból ha levágsz és hajlítasz rá új fület, akkor meg tudod oldani, hogy újra visszamenjen a helyére a felhúzókar. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
gerenda110
üzenetére
Éljen a realitás...
-
BaKeSZ87
őstag
Ha normális motor van a fegyveredben, mondjuk pl. nagy nyomatékú, nyilván kisebb az áramfelvétele, mert erősebb motor könnyebben húz fel adott rugót mint egy mezei alap motor. Én mindig előnyben részesítettem a 11.1-es akkukat, mert ott elég kisebb kapacitás ill. C a számomra ideális "trigger response" és tűzgyorsaság eléréséhez. Jól összerakott boxhoz, jó motorhoz, max. 400 fps-ig 7.4-esből 1500mAh 15-20C-től felfelé érdemes szerintem gondolkodni, 11.1-esből kisebb kapacitású is elég. Gyengébb motorhoz én egyértelműen a 11.1-eseket ajánlanám, nem vagyok sem fizikus, sem elektroműszerész, de úgy gondolnám, hogy adott motornál nagyobb feszültségnél kisebb az áramfelvétel, mint 2/3 annyi feszültségnél. Arról nem is beszélve, hogy amennyire tudom, ezeknek a motoroknak az üzemi feszültsége 12V.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A pizzából is a húsos a jobb, nem a gombás.

-
BaKeSZ87
őstag
Lépjünk túl a szemüveg témán, felesleges ezen pörögni. Nem kell még egy fostair.
Na. Most már beszélhetünk a hüvelygombáról.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
www.hobbyking.com EU Warehouse-t nézd. Pár nap alatt ideér GLS-sel. Valami IMAX B6 féleséget érdemes venni.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nyugi, a Glock nincs a listán

-
BaKeSZ87
őstag
Eladom minden cuccom, ha érdekel valakit, privátban küldök listát.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
gradient99
üzenetére
Nem konkrét játékról van szó. A lényeg, hogy nem sok értelmét látom a folytatásnak, el kéne adni mindent a p.csába, és "csak a szépre emlékezni", mert nem működik az sem, hogy: - Ok, ritkán jutok el játékra, de akkor elmegyek egy-egy "nagy" játékra, és akkor majd f.sza lesz. Nincs társaság, a "nagy" játékok számomra semmi pluszt nem adnak, sőt. Így nem látom értelmét.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
gradient99
üzenetére
Mikor elmész pár nagy játékra, kifizetsz regdíjra 3-5-8.000 ft-okat, plusz utazás, kaja, stb. és a szervezők arra nem veszik a fáradtságot, hogy értelmes feladatokat adjanak ki a rajoknak arra a 4-5 óra tiszta játékidőre... Fizesd ki a pénzt, aztán oldd meg magadnak a játékélményt.
"Kis" játékok már nincsenek, vagy színvonaltalanak. Addig még mindkét kategória, úgymond elmegy, amíg van legalább egy összeszokott, fix brigád. Ha már ez sincs, értelmét veszti ez az egész játék.
De a szervezetlen játék, akkor is szar marad ha jó a csapat. Ez már nem az a játék ami 6-7-8 éve volt. Amatőrebb szinten adott sokkal nagyobb élményt mint most bármilyen játék. Lehet, hogy öreg vagyok már ehhez. -
BaKeSZ87
őstag
Mi lenne ha abbahagynám az egészet a g.cibe? Fájna, de teljesen logikus döntés lenne.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én idén egy játékon voltam, warhead-en. Akkora fos volt, hogy a második napra már nem is maradtam. Addig volt jó móka, míg a szűk baráti körrel kimentünk a közeli pályára. De olyan már nem lesz.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
gerenda110
üzenetére
Akkor leírom még egyszer. A&K M24-est akarsz venni.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
gerenda110
üzenetére
A&K M24-est akarsz venni.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Softair-en Marui Glock 26 Advance - 45.000
-
BaKeSZ87
őstag
Én a helyedben újat vennék, és maradnék a CYMA-nál. Taiwangunon van, kicsivel 200 euro felett + futár.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Isten éltessen sokáig!

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
EU warehouse-ból rendeltem, Hollandiában van a raktár, GLS hozza 11$-ért, 2-3 nap alatt itt van.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Két hete rendeltem hobbykingről.

stefanitsr
"Ki is szálltam, jó szórakozást.
"
+1 -
BaKeSZ87
őstag
válasz
L1ZRRR
üzenetére
Nem egy fegyvert hajtottam már 11.1V-os lipoval, mindnek gyári volt a belseje, probléma egyedül a CA sportline-nal volt, mert annak a sector gear-je spiáter, és hipp-hopp elkopott. Kábelezést érdemes cserélni, meg esetleg FET-et is be lehet építeni, ha félted a tűzkapcsolót.
-
BaKeSZ87
őstag
Ha már itt tartunk, nekem is van eladó cuccom:
DCU, DDPM ruházat, alsó+felső
CA G36C, törött a hátsó irányzék, de jár hozzá egy zsír új JG irányzék.
G36/M4 tárfészek, T-hopházhoz valóKipróbáltam a G&G 0.33-as bio lövedékét, világos szürke színű, viszonylag jól látható, teljesen fasza.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Nova91
üzenetére
Az olcsóbbal sincs gond, ha:
1. Időben hagyja abba a töltést
2. Balance-olva tölt, és nem csak rá van írva, hanem tényleg.
Régebben 7.000 Ft környékén meg lehetett úszni e-bayről rendelve egy B6-ot 5A-es táppal. Most nem tudom mennyibe jönne ki, de szerintem nincs árban akkora különbség a gagyibbak meg a B6 között, hogy a B6 ne érje meg a felárat. Hozzáteszem a B6 feszmérője sem biztos, hogy jól mér, pár millivoltot lehet rajta állítani setting mode-ban. -
BaKeSZ87
őstag
Hobbykinges rendelés érdekelne valakit?
-
BaKeSZ87
őstag
BÚÉK!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Itthon a Marui ritka, és ezért drága. Itthon újat nem is kapni tudtommal. Keress egy eu-s boltot ahol árulják, és rendeld meg onnan újonnan.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem tudom, de szerintem elbaszta, hogy néz már ki?
Amúgy 33k körül adják újonnan gunfire-en a WE Glock 26 Advance-ét, mondjuk most nincs raktáron. Glock 17-es van, az 28k körül van. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha nem lenne szétkúrva a markolat, már megvettem volna.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
BaKeSZ87
őstag
Lehet azóta változtattak rajta, az enyém olyan volt, hogy ha felraktad a külső csőre a konzolt, felcuppantottad az alsó részt, akkor a kettő között volt kb. 2mm hézag oldalanként, szerintem ha már valami ilyen drága, ráadásul gyári, ugyan annak a gyártónak a terméke, mint a fegyveré, akkor ne legyen már ilyen. Attól függetlenül, hogy kínai.
-
BaKeSZ87
őstag
A két nagyobb arra van, hogy mikor belecsúsztatod a felső részt az alsóba, akkor alulról két oldalt van 1-1 menetes furat, illetve a felsőrészben alulról van 1-1 süllyesztés, amibe belesüllyed a hernyócsavar vége, így nem tud elmozdulni egymáshoz képest a két fél.
A 2db pici csavar meg arra van elvileg, hogy azokkal tudod belőni, hogy egyenesen álljon a rail, de túl rövidek, nagy a hézag a front sight blocknál, mire odaérne a csavar, kiesik a menetes furatból
Igazából én azt mondanám, hogy ne vegyetek ilyet, mert drága, és ahhoz képest nem plug and play, szarakodós a felrakása. Ha nem fontos, hogy legyen alul rail, akkor inkább egy méretre szabott ultimakot ajánlanék. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Springes az Mk.23
A Glock nem tudom mennyit lő. Glockhoz nekem is 3 táram van, 2db TM meg egy Meister. Viszont az egyik TM tárhoz kéne egy másik betöltő szelep, mert bármit csinálok neki, ereszt. Nem vagyok lőtávolban, úgyhogy nem tudok menni, mindegy, hogy mikor/hol lesz játék. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja, baromi jól néz ki az is, csak annyit nem fogok már az AS-ba fektetni, max. ha végre felköltöztem nagyfaluba.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Sig552-m még nem volt, lehet, hogy ha nagyon le lesz akciózva black friday alkalmával, akkor beruházok egyre, már csak azért is, hogy kipipálhassam.
Valamiért tetszik az a fegyver. -
BaKeSZ87
őstag
Amúgy akció van taiwangunon meg gunfire-en is.
A&K M24 31k
Galaxy MP5K PDW 23k
JG MP5 SD6 betolható tusos 25k
JG G36C 26k
stb. -
BaKeSZ87
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
Tavaly augusztusban rendeltem ilyet, és akkor már rég lehetett kapni.
Hamarabb árulták csak az előagyat mint a rail-es előagyas AKS74U-t.
-
BaKeSZ87
őstag
Már megint egy állatokra lövöldözni akaró majom. Privátban megtaláltak.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez már nem az az Xteme mint régen. Régen volt az "Xtreme precision" ami egy talicska trágya volt, ez állítólag fasza.
-
BaKeSZ87
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Zotya984
üzenetére
Az újaknak elvileg a belseje ( gearbox ) ugyan az. Nekem a G36 kényelmesebb, nem nyekereg, ropog úgy mint az AK a kezedben, jobban egyben van. Rövidebb, könnyebb vele mozogni szerintem, és remek a lőtávja és pontos is. Jó fegyver mind a kettő, de nekem személy szerint a G36C lett a favorit.
-
BaKeSZ87
őstag
Én meg eladtam a CYMA G36C-t. Igazából nagyon jó kis fegyver, ha valaki G36C-t akar venni, bátran tudom ajánlani.
-
BaKeSZ87
őstag
Újra van A&K M24 taiwangunon...
-
BaKeSZ87
őstag
Van pár cuccom amitől megválnék:
Alan 456R pmr rádiók
Desert Camouflage Uniform nadrág+zubbony
DDPM nadrág+zubbony, nyári
6x40-es GAMO távcső
Sohasenemhasznált új olcsóbb fajta taiwangunos fast helmet, foliage színben, 31 ojróról van most leárazva 22-re, 6.000-ért odaadom
Fekete guarder hopup gumi, újValószínűleg lesz még ez-az, csak most nincs kedvem kirámolni a szekrényt, ha lesz még valami, megosztom a nagyérdeművel. Ha valami érdekel, pm-ben elértek.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Én storage módban szoktam tárolni a LiPo-imat, a szekrényben, ennél csak az jobb neki, ha légmentes zacsiban hűtőben tárolod. De ez már fingszeletelés, igazából a storage módozás is, mert most mi van ha egy év alatt 1-2%-ot csökken a kapacitás? Kb. semmi. 2-3.000 Ft-os akkunál ki nem szarja le?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Én a kocsiban szoktam hagyni.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Alap JG-k 350fps körül vannak, átlagos motor van bennük, se nem túl szar, se nem kurva jó, 7.4-essen nem fog pörögni mint a ringlispil, de működni fog.
Én T-csatlakozót használok mindenre. Még az AEP-emben is az volt. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ha van egy akku ami "1000mAh"-s, és "15C/25C burst" van ráírva, az azt jelenti, hogy:
Számoláshoz át kell váltani az 1000mAh-t Ah-ra, az ugye 1Ah.
15Cx1Ah=15A ennyit tud leadni hosszú távon az akku
25Cx1Ah=25A ennyit tud leadni rövid távon az akku ezt általában kb. 10 másodpercre szokták vonatkoztatni.
Tehát 25A maximum! Ez nem azt jelenti, hogy ennyi áram fog folyni a kábeleken és tűzkapcsolón! Ha fasza motor van a fegyverben, pl. nagy nyomatékú kék seggű CYMA, akkor annak valószínűleg nem lesz szüksége nagy áramra ahhoz, hogy szépen hajtsa a fegyvert. Viszont ha pl. egy fos szar kamu "nagy nyomatékú" CA motor van a fegyveredben mondjuk egy 120-as rugóval, akkor úgy el fog égni a tűzkapcsolód mint a picsa. A tűzkapcsoló elégésének kockázata nincs közvetlen összefüggésben a kapacitással, sokkal inkább összefügg azzal, hogy mekkora rugót, milyen motorral húzol fel.
Én 11.1V-os akkuval hajtom a G36C-met, neked elég lesz a 7.4V-os, szerintem válaszd a legnagyobb kapacitásút ami még befér az előagyba. Ha nem vagy sakál, nem lősz el 5000bb-t röhögve ki fog bírni egy játéknapot egy átlag LiPo. Egy átlag AEG-gel kb. annyi bb-t tudsz ellőni mint a kapacitás. Szóval 2000mAh-s akkuval 2000bb-t, de inkább többet. Volt LiPo őröm, egyszer használtam, aztán eladtam. Feleslegesnek tartom. Ha van eszed, akkor észleled ha merülőben az akku, és nem kínzod tovább. Ha lemerülne, még mindig ott lesz a gyári akku amit rá tudsz dugni. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
ha sok akkor elégeti a tűzkapcsolót\vezetékeket
Ezt ki mondta? -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
2.800 Ft egy palack gáz, 25$+pk. az adapter. Green gas-hez képest annyi a különbség, hogy nincs benne szilikon, és, hogy ez büdös.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van az adapteren egy menetes furat oldalról, oda kell fújni szilikon sprayvel, ha szilikon olajat akarsz adni a gázhoz.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére

Propánnal használom a Glockot. Coleman Black Cat palackjára lehet tekerni, és úgy tölteni vele gázos fegyverek tárait. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Mit tartogassak egy CYMA G36C-n?
Nem ritkaság, bármikor beszerezhető. A springes TM Socom marad az tuti
. Glockon még gondolkozom. Ha marad a Glock, akkor marad a propán adapter is, meg a +2 tár. De lehet, hogy ha elfogy a propán meg a fél palack green gas, akkor a Glock is megy. Ezt még nem tudom. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van pár ezer BB-m, ha azokat ellőttem, akkor szerintem game over.
-
BaKeSZ87
őstag
A héten komolyan megfordult a fejemben, hogy "hagyom az egészet a g.cibe".

Illetve még most is ezen agyalok. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
"ez azért a gb-k jelentős részénél adott."
Tiszta sor, viszont a cut off leverek és a tűzkapcsolók nem egyformák az összeg gearboxban. V3-mal nekem sokkal többször fordult elő ilyesmi. Főleg még a NiMh - NiCd időszakban. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
V3 gearbox hajlamos az ilyen akadásra. Annyi a trükk, hogy húzd be tövig az elsütőbillentyűt, és addig ne engedd el, amíg le nem zajlott a lövési ciklus. Nagyobb akkuval és/vagy erősebb motorral orvosolható a probléma, mert akkor gyorsabban lezajlik a ciklus.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
csoola
üzenetére
Az ki nem profi, de azt hiszi magáról, minden szart kicserél benne, a gyárinál szarabb utángyártott alkatrészekre, fosul, hozzá nem értve összeszereli, az is drágábban akarja eladni.
"Hiszen ő feltuningolta, mindent kicserélt benne, és ennyi meg ennyi pénzbe voltak az alkatrészek!". Erre csak azt tudom mondani, hogy: "Gratulálok barátom, kidobtál egy halom pénzt az ablakon amit soha az életben nem fogsz többet látni."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Glockkal mi van?