Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
"Lövésem sincs, mi történt..."
Szó szerint, no offense, nem a károdon nevetek, csak ez egy igazán a helyzethez igazított kifejezés.
Az Airsoft Piacot tényleg érdemes lehet megkérdezni, elég aktív a közösség, bár az árak néha ... furcsák. 
(#25047) -=Libria=-
Úgy mán' érthetőbb / élhetőbb.
(#25048) macilaci78
Remélem majd idővel én is belejövök. Én épületbe lépés előtt már pisztolyra váltok. Bár most hétvégén örülhetek, hogy egyáltalán beengedtek, rugót cseréltem, hogy gyengébb legyen a fegyver, de olyan jól sikerült összerakni, hogy erősebb lett.
-
-
csoola
tag
válasz
rainmen
üzenetére
Köszi, már elolvastam ezt, nekem nem tetszik annyira, hogy vegyek, csak fater kérdezgette. Régen volt nekik igazi is
Sajna papám halála után nagyanyám valahova eladta/odaadta az öreg fegyvereit (mezőőr/erdőőr, meg vadász volt az öreg, nem SS katona, mielőtt valaki kombinálna
), pedig volt hatástalanított MP40, Kar98 is köztük. -
Daffchy
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
Épp azért akarok venni, hogy ne dobjak ki feleslegesen pénzt bérlésre.
M14-et felszerelem azokkal amit említettem, kintre megvan a fegyver.
CQB-re kell egy. Alap esetben 40körül szeretnék venni egyet, de ha valami nagyon nagy vétel lenne rászánnék többet is egy jó márkás darabért!
Ezért kérdeztem egy-két napja a G&G SG552-őt 70-ért elvileg 41% akcióban egy magyar oldalról. Kint is csak 300-400 euró között találtam, vagy hasonló áron dollárba (átszámolva).
-
Daffchy
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
Akkor felejtős...
Köszi szépen!

Kinéztem egy G&G-t de nincs raktáron sajnos, ki tudja mikor lesz, itthon meg nem kapható.

Úgy néz ki az M14 mellé érkezik akkor egy JG G36 (vagy a C vagy az M4 tus + tár) és egyedivé teszem amennyire tudom...

CQB-re M14-el nem lenne jó ötlet elmenni... és arra fogunk járni többnyire!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rainmen
üzenetére
Azért basztam oda a naggyal, mert inkább törjön, mint deformálódjon. Másrészt úgy alá volt támasztva a furat pereménél, hogy nem tudott volna törni, legfeljebb annyit, amennyit a ragasztó vitt volna magával a spiáterből.
Persze, nekem is 500g és 250g-os kalapácsaim vannak, na meg csavarhúzó feje.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Első jó, de azért gondold meg, hogy aeget lecserélsz-e spring sniperre... Nem baj ha marad mellé aeg.
Mondanám, hogy nézd meg az s24-es a&k-t de van a hengerben valami kínja amit jó lenne megnézni de egyelőre nem tudom szétszedni a hengert. Az egész építése, felszereltsége jobb amúgy.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
Hja. F Astra-m van, de gyenge a 15-ös kerekekhez, nameg a 13-assal sem fogyaszt keveset. Amúgy a gumi 195/50-es, szóval beférne. Elfelejtettem írni, hogy nyári gumik. Értékegyeztetéssel cserélném is akár 14-es vagy 13-as lemezfelni+gumi szettre F Astra-hoz.
Hogy ne csak off-oljak, itt egy kép csapattárs M14 Socomjáról, festést ne nézzétek, még az előző tulaj sara.
-
alph4
tag
válasz
rainmen
üzenetére
Bizony változott a világ. NiMh-t felejtsd el, vedd a LiPo-t.
Akkor viszont a lipot kéne már elfelejtenetek van azóta olyan hogy LifePo4, a lipo aksik összes jó tulajdonságával rendelkezik viszont a negatívokkal meg nem. Mi mondjuk már egyből erre is álltunk át (legalábbis a többség), ezt nem érdekelni nagyon se a meleg/hideg, nem dagad fel stb. ütheted/dobálhatod is nyugodtan, szereti a gyors töltést és nem fog bedögleni végleg ha nem tartod feltöltve mint a lipo. Nem kell hozzá FET-se a fegyverbe, és mellette jól pörög 9.9v, és 2 napot simán kibír. Annyi hogy magadnak kell összerakni, mivel 3 cellából tudod megoldani, így viszont olyat csinálsz amilyet akarsz (rúd, nun chaku..)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy az általam ismert életű, újonnan vásárolt 4 autóból hármat összetörtek 1 éven belül, a maradék egyet meg átadáskor húzta rá egy rakat térkőre a kereskedő srác (a kocsi mellé volt téve a raklap, a szalon környékének parkosítása még nem volt kész), akkor motorban talán még nagyobb művészet tényleg "sérülésmenteset" találni.

A maradék háromból egyikkel anyós kiment egy ~120+al közeledő furgon elé ami oldalról elkapta a yaris orrát (gtk), a másodikkal fater ráfutásost csinált, a harmadikkal meg én csúsztam tükörjégen fatörzsnek ~10km/h-val (292000 Ft kár)
Jahm 7 éves birtoklás után a vectrámmal nekitolattam figyelmetlenségből egy villany oszlopnak... No ennyit a sérülés mentességről. Jah meg egyszer odébb tettem vele egy jobbkezet meg nem adó mandrót, aki történetesen a keresztapám volt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rainmen
üzenetére
Megbassza a JóskaPista is, ha a motortengely kopik és nem a fogaskerék anyaga! Főleg annyit, hogy a D-pinion rámenjen!
Nekem is volt dolgom elforgó pinionnal, nem könnyebb azt sem leszedni célszerszám nélkül.
És normális kétkomponensű fémragasztóval örök élet+1 nap akár a gyárit is visszarakni.Amit a srác sugall a hirdetésében, az szakbarbárság. Mindezt bolti áron szinte.

-
Badsheep
csendes tag
válasz
rainmen
üzenetére
Hali!
Csak 50-es midcap nincs és szerintem nem is lesz ebben az árban...
Én mióta nézem még sose láttam , hogy van belőle

Csak ez van még :meg ez:
Viszont cimborának van egy eladó jg ak47 tactical , ránézésre jó állapotban huszonpárezeré akarja eladni. Akksija jó (1200-as nicd 1400 körül vett fel ) még lekronózom aztán meglátjuk...
Ilyen:
[link]-üdv-
-
bognar110
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rainmen
üzenetére
Azt tudom. A gondom az, hogy a tűzváltó tengelye eszi meg a perselyt. Azért merem a perselyt fémre cserélni, mert más Ver2GB-oknál is fém perselyek mozgatják a selector plate-t, pl M4/M16 széria, vagy a korai Mp5 verzió, ahol ugye csak az elsütőbillentyűben különbözik a GB.
Ha pedig a fém a fémmel elenné egymást, akkor a középső fogaskerék műanyag lenne.

Jó illesztés, kenés és menne.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rainmen
üzenetére
Amikor először szedtem szét AK-t, kiesett az a 2 kis vacak a GB oldaláról. Nofene...

Most már favágó módszer: egyik végállásban rakom össze és nincs vita.
Kábeltörésre nem gyanakodnék. Sokszor láttam már törött kábelt, mindannyiszor az volt a hibajelenség, hogy "nem lő", nem a "hol lő, hol nem". FET-ek közül is csak a nagyon "okos" (programozható) tud így elhülyülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szó szerint, no offense, nem a károdon nevetek, csak ez egy igazán a helyzethez igazított kifejezés.
Az Airsoft Piacot tényleg érdemes lehet megkérdezni, elég aktív a közösség, bár az árak néha ... furcsák. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
stefanitsr-nak.

Sajna papám halála után nagyanyám valahova eladta/odaadta az öreg fegyvereit (mezőőr/erdőőr, meg vadász volt az öreg, nem SS katona, mielőtt valaki kombinálna