Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!!
Az airsoft boltokhoz annyit szeretnék hozzá fűzni ha még aktív a kérdés,hogy itthon nagyon kevés helyen érdemes fegyvert venni.
Ha többen össze álltok vagy keresel egy csapatot akik szoktak kintről rendelni pl : taiwangun
akkor sokkal jobban megéri ez példa okául egy lengyel oldal nincs vám stb csak posta és az is 4-5 nap!
Ha már nem egyedül rendelsz akkor a posta díj ugyan annyi mintha felmennél Pestre csak pl egy AK-s74U nem 50 ezer hanem 35+posta (Cyma).Azt a 10-15 ezer különbséget vagy többet rá költheted majd a fegyverre alkatrész csere,optika,kiegészítők,a fegyvermester szerelési díja amit megéri rászánni!(akár el is teheted zsebbe)
A vásárlásról ennyit tudok mondani.Kérdésem viszont lenne a gyári nem csapágyas rugóvezető és dugattyúfej (piston head)
csapágyasra cserélésével milyen hatást érek el?
Tényszerű,hasznos választ kérnék és előre is köszönöm!Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Tehát valamilyen szintű erő növekedés várható :/
Sajnos bár kronó függő így is 408410 be vagyok ami MASz szerint már nem éppen jó...pedig a fegyver gyári.
Eddig annyit véltem tudni róla,hogy a csapágy engedi forognia rugót nem feszül magában annyira.
Valamint,hogy minimálisan,de fps csökkenés lesz eredményezve valamint kíméletesebben bánik a rugóval így hosszabb élettartam várható.
Ezek szerint akkor rosszul tudtam Köszönöm a válaszokat még egyszer !!!Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
408-410 xD bocsi
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Heló!
Igen rendelhető,ebay-en pl tudsz olyan opciót be klikkelni,hogy free shipping kis alkatrészek stb ingyenes postával jönnek.Paypal os számla megléte vagy olyan OTP s kártya ami mastercard feliratos esetleg,különálló VISA,mastercard kell hozzá.
Ha ázsiából rendelsz apróbb dolgok általában nem futnak bele a vámba.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok remélem nem tragédia ha ide írom,hogy SHS V3 mas rugóvezető van eladó origi új dobozába van.(Kiderült,hogy már alapból csapágyazott van a fegyverbe ezért nem kell.)
3500Ft +a posta díj(kb 200FT levélbe)
Ezért nem akartam apró hirdetésezni külön.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz sptkyle #14907 üzenetére
Heló szerintem amiatt lehet,hogy a tűzkapcsoló rész a boxon belül a kés felé vagy alá csúszik a foglalatnak és emiatt csak kattog és nincs semmi,ez lehet amiatt,hogy kikopott a kis műanyag aminek a helyére kellene vezetnie.De az egye slövés szerkezetet is nézd meg lehet azzal van zűr.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Hurkaleves #15150 üzenetére
Element piros műanyag,vagy a gyári ha CA ,csak abba nem minden gumi megy jól bele.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,Ak74Su -m van Cyma gyártmány.
Az a baja,hogy ha kibiztosított állásból sorozatlövésbe teszem akkor lő,majd le egyesbe lő,majd vissza sorozat akkor elsőre nem lő utána egyest lő majd ,ha még egyszer meghúzom az elsütő billentyűt akkor már lövi a sorozatot.
Teljes tűzkapcsoló ki lett cserélve,egyeslövés alkatrész is.
Ami érdekesség,ha kicsit feljebb tolom egyeslövésből felfele tolva a tűzkapcsolót mint a sorozatlövés marása van akkor már rögtön lövi a sorozatot első lövésre.
Tűzkapcsoló és egyeslövés alkatrész csere előtt egyáltalán nem lőtt egyes lövésből vissza sorozatra téve,most már lő csak a fent leírt hibával.Valakinek valami tippje?
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #15173 üzenetére
Heló szakértő rakja össze és szedi szét én nézem,csak ,de nem első Ak ja már amit szétszed ezért nem értjük mi lehet a baj,látszólagosan minden fog mindenhol passzol.
-
Lacuss20
senior tag
Heló nekem 74SU-ba rövidebb nózi van fém lila színű vagy ilyen rózsaszínes ó gyűrűs ezzel lő jól.Feles hengerrel.
A dugattyúhoz sajnos érdemi hozzászólást nem tudok,lehet egyszerűen anyaghibást fogtál ki,én teli fémfogast használok.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Csak annyi,hogy ha ver2 van benne az használtan fene tudja,hol jár élet tartamban... ennyi a ver2 az úgyis kuka sokkal rövidebb úton mint a ver3....
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #15240 üzenetére
Jó akkor mindenki ver 2 est vegyen aminek letörik az orra meg elreped stb....tévhit...nem vagyok szerelő,de a csapat szerelőjénél láttam 4-5db v2 est orrtöréssel,meg repdéssel V3 -mast meg egyet se.Érdekes,hogy a csapatban a fegyverek 90% V3 mas aki már másodjára vett fegyvert ilyet vett....
-
Lacuss20
senior tag
Akkor ti játszatok v2 én meg v3 ennyi aki vesz az meg dönt,ahogy akar,de az tény,hogy gyengébb az orr része kevésbé jól bírja a terhelést mint a 3.
-
Lacuss20
senior tag
Emberek lehet kissé hülyén hangzik..de szerintetek érdemes egy kisebb 3-7x32-es scopal játszani Ak74Su val? (AEG) el? Valaki próbált már ilyesmit ?
-
Lacuss20
senior tag
válasz szbalogh #16336 üzenetére
csak azért kérdem mert 55m lőtáv és elég kicsi a szórás és ingyen távcső jobb mint a semmi feltételezésem szerint és már láttam nem egy képen erszöft AksU-t scoppal gondoltam hátha akad itt is egy ilyen kretén mint amilyen én akarok lenni ,hogy ráteszem
-
Lacuss20
senior tag
válasz sptkyle #16344 üzenetére
Rendben az a baj igazából mint írtam már lehet,hogy nem akarok holosight meg ilyesmikre 10 ezreket költeni hiszen ez nem eredeti fegyver...viszont egy 2.x acog zoom akár jól jöhet vagy jönne.
Mert relatíve messzire visz a fegyver és pl egy erdős pályán mikor az embernek a lába van ki a fa mögül vagy a keze stb a puska elég pontos még eltudnám találni,de célzást segítő eszköz nélkül....
Míg vele egy rövidebb sorozat 3-4 golyója már eltudja találni nem kell körbe lőnöm és csupán elárulni,hol vagyokÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #16350 üzenetére
Igen az augon levő beépített optika szép és jó ,de nekem nem AUG-om van Ezt a két szemmel optikába nézést már próbáltam és megy is.A rövid sorozat nekem airsoft fegyveren 5-8 lövés mivel igen rövid idő alatt kint van a hosszabb az egy 20 BB ből áll kb
-
Lacuss20
senior tag
én 2200Mah es 7,4 es lipot 4k ért vettem...Turnygy
-
-
Lacuss20
senior tag
Egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi 400+ os FPS esetén milyen hopup gimit ajánlanátok,mi vált be nektek?Amihez passzolna a "pontosság" növelő fehér H hopup lenyomó.LCT hopup gumiról véleményt tud mondani valaki esetleg?
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #16412 üzenetére
Rendben köszi! Ki próbálom mihelyst lehetőségem van rá
-
Lacuss20
senior tag
Akit érdekel esetleg még érdekel az AK74Su-Scoped változata annak itt a fotó.
http://static.fotoalbum.hu/picturepreview/2012/01-31/lacuss21/Fnykp0757_175922.jpg
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #16429 üzenetére
Se a szereléket nem tudom megfordítani( nem megy előrébb a hátsó irányzéktól), se a scope nem megy előrébb, mivel a legutolsó helyen van az első gyűrű lefogatva
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz Hurkaleves #16432 üzenetére
Nem CQB 55m lőtávval meg 400+Fps kinti egyeslövés szerintem Viszont szerintem csak egy max 2x redot vagy acog lesz rajta.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Hurkaleves #16436 üzenetére
A scope csak azért érdekelt, hogy háborgassam a népet Konzerv waltherdot már volt rajta igaz kicsit ormótlan nagy, de szépen lehet két szemmel célozni vele.
-
Lacuss20
senior tag
Kérdeznék, nektek mi vált be hop-up terén?
Milyen márkájú hopup gumi+lenyomó párosítás?
(Ak szériában érdekelne) V3 GB[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
Hát nem tudom, de jól megy annak aki manapság ennyit ad egy fegyverért
-
-
Lacuss20
senior tag
Emberek kérdésem a következő, lenne e értelme Cyma Cm0.45A -gyári csövet prec csőre lecserélni? A henger a fogaskerekek és a motor kivételével kb már semmi nem gyári a fegyverbe.
Célul tűztem ki a halálos precizitást
Tudom,hogy a hopup rendszer a felelős érte nagyon nagy százalékban, de van értelme prec csőre cserélni?Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Hát minden esetre köszi a tippet pár helyen azért még utána olvasgattam és azt írják, hogy utolsó a prec cső amit érdemes bele venni, ha már cserélgeti a belét az ember, mert nem sokat dob rajta. Meg hát nah a hopup rendszer tényleg a nagyobb részese a dolognak.
-
Lacuss20
senior tag
Nem semmi xD
-
Lacuss20
senior tag
Olyat kérdeznék van egy rokonom sniperezni szeretne, de igazából nem tudja mit érné meg venni kezdésnek.
Belépő kategória érdekelné és olyan ami jó tuning alap, hogy a későbbiekben, ahogy pénze lesz tudja fejleszteni.Várom az ötleteket előre is köszi!
-
Lacuss20
senior tag
válasz BaKeSZ87 #16898 üzenetére
Tanácsot kér én ezt logikusnak tartom, de mivel ő ide nincs regisztrálva megtettem helyette. Magam is, ha valami érdekel olvasok nézelődöm megkérdezem több ember véleményét szerintem ez így logikus.
Köszi az ötletet![ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #16904 üzenetére
Rendben értem köszi nem kezdő , de a két évtől még messze van airsoftba
-
Lacuss20
senior tag
A párásodás nálunk is "probléma" többféle trükk létezik ellene.
Nem öltözöl be állcsúcsig és nem teszel fel kalapot ami megtartja az arcod előtt a meleg levegőt.
Vagy levegő átjárást biztosítasz a szemüveg és a szemed között tehát nem tolod teljesen fel (persze azért kellően biztonságosan hordod).
A másik, pedig van olyan szemüveg ami "rácuppan" az arcodra nem is enged be levegőt így nem tud bepárásodni.
Szokták kenegetni szappannal stb... vagy rácsos szemüveg vagy trükközöl....
Személy szerint váltani fogok rácsosra, de azért viszem magammal a sárga lencsés szemüveget is mert sokszor hasznosabb.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
egy két erős fújással a fölös folyadékot xD ez jó
-
Lacuss20
senior tag
17 Dolcsiért felfele kerekítve van GX1000 ebay-en ingyen postával, ha valaki venni akar....
-
Lacuss20
senior tag
Kérdeznék, Cyma Cm0.45a az van,hogy nagyjából közép állástól, ha tolom rá a hopup-ot akkor bent ragad néha a golyó és kettőt lő egyszerre, miután nem lőtte ki az előzőt.
Régen ezt nem csinálta, de ezzel a gumival se ami most benne van.
A fém cyma kamrát megéri esetleg műanyagra cserélni és másik gumival prübálkozi szerintetek?
Azért nem akarom annyira lecserélni mert már megvan rég és ez a baja csak most jött elő.
Személy szerint a hopup gumira gyanakodom.Szétszedtem össze raktam felgyűrődve nincsen elszakadva se. :/ ötlet?
-fps 400+ gyárilag
Miféle gumit érdemes bele próbálni, feleslegesen nem akarok költeni 3 fajtára?!Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #16948 üzenetére
Köszi! Bár mi még gyanakodtunk, hogy a delayer esetleg el lehetne e kopva amiatt?
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
Sajnos kifelejtettem az előző üzenetből fém a hopup kamra az AK-ba azt még nem cseréltem.Ebbe sajnos nem minden gumi megy jól bele :S
-
Lacuss20
senior tag
válasz csoola #16966 üzenetére
Szia maszkot tudok ajánlani, (skull) mask tehát koponya forma
http://www.ebay.com/itm/Skull-Skeleton-Airsoft-Paintball-BB-Gun-Game-Face-Mask-/180823437419?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a19eab06b#ht_4710wt_1265
Ez szerintem nagyon jó ár érte, több színben van,az egész arcod takarja és dizájnos is.
Épületharcra kiváló, kintre fölösleges oda elég egy félmaszk vagy szemüveg+kendő.Szemüvegből a rácsosak elég jók, vagy vegyvédelmibe kapható nagy lencsés sárga.
Szemüvegeknél majd kitapasztalod, hogy miként tudj párásodás ellen védekezni általában a jó szellőzés megoldás.( Érdemes sárga lencséset venni "javítja a látást")Remélem tudtam segíteni szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest