Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2128) peppe79 válasza Mentolka (#2127) üzenetére


peppe79
senior tag

Egy kanapé, vagy egy nagyobb fotel már más kategória, mintadarab kipróbálása nélkül soha nem vásárolnék ilyet. Persze, ideális esetben a forgószékkel is ugyanez lenne a helyzet, csak az a baj, hogy a bútorboltok, de még az irodabútorokkal foglalkozó üzletek is többnyire a hitvány, gagyi forgószékeket állítják ki.

Az meg nekem elég abszurd helyzetnek tűnik - főleg a XXI. században -, hogy egy forgószékért 300-400 kilométert kell utaznom, hogy azt ki tudjam próbálni egy pesti üzletben. Van még hová fejlődnie a hazai kiskereskedelemnek. Az például milyen már, hogy az Antares itt van a közelben, van is saját bemutatótermük, de azt csak a viszonteladó partnereknek tartják fent? A viszonteladóknál ellenben nincs lefedve a teljes szortiment, a drágább székeket általában csak rendelésre szerzik be. Maximum annyiban tudnak segíteni, hogy lekérik a gyártótól a mintát, amit - ha legközelebb náluk járok, - az üzletben később ki lehet próbálni. De ez meg milyen már? :F Abban az ársávban, amiben keresgélek (50-110 eFt), van vagy 50 féle székük. Gondolom, csak az én kedvemért nem fogják leküldeni mind az ötvenet, de még szerintem tizet sem. Nem értem. Én érzem csak a teljes rugalmatlanságot, vagy túl magasak az elvárásaim?

Na mindegy. Felhívtam az Alzát a visszáruval kapcsolatban, hamarosan küldik majd a futárt. Legalább azt sikerült elintézni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.