Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2801) peppe79 válasza Dark Archon (#2797) üzenetére


peppe79
senior tag

Teljesen rendben van az a székmagasság. Plusz számolj azzal is, hogy a gázteleszkóp teher alatt általában 1,5-2 centimétert süllyed, és a párnázat is valamelyest süpped még.
Az én forgószékem 40-50 cm ülésmagasság között állítható, teljesen kiemelve mégis pont határeset az az 50 cm, a 190 centiméteres testmagasságomhoz. Egy 2 méteres embernek minimum 52-53 cm székmagasságra lenne szüksége.

(#2802) vittorio7


vittorio7
őstag

Sziasztok!

A munkahelyemre szeretnénk venni valamilyen jobb minőségű ergonomikus széket.
Napi 8-10 órás használatban vannak.
Lehet hálós is, gamer szék is.
kb. 30-50 ezer Ft között várnék javaslatokat.
Előszőr kettőt vennénk, majd fokozatosan 12 db.-t. Hatalmas a felhozatal, nehéz kiszűrni, hogy mi a jó vétel.

Előre is köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#2803) peppe79 válasza balfek (#2798) üzenetére


peppe79
senior tag

Minden állítható rajta! A deréktámasz ~10 cm magasságban állítható.

(#2804) K1LLMy53Lf válasza vittorio7 (#2802) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

ha brutó összeget írtál, akkor ikea markus vagy az oklahoma smart, ami belefér és szerintem jók lehetnek. ha nettó, akkor még képbe jöhet az emagra x2 lotus. persze ezek csak azok, amik nekem megfeleltek azok közül, amiket én próbáltam

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#2805) bajtokarpi


bajtokarpi
senior tag

Sziasztok!

Vásároltam ma egy Ikea MARKUS széket. Összeraktam, de a stabil egyenes helyzetében nem áll teljesen fixen, hanem van egy pár mm-es mozgása előre-hátra, ezáltal ha megmozdulok benne, akkor kotyog, és fémes hang hallható. Kérdezném, hogy akinek ilyen széke van, nekik is ilyen-e, vagy nekem sikerült kifognom egy hibás darabot?

Köszönöm

battletag: bossi#2666

(#2806) Dark Archon válasza peppe79 (#2803) üzenetére


Dark Archon
addikt

Én meg vettem a Fortét, de még barátkozom vele. Furcsa, főleg, ha nyitva hagyom a mechanikát. Elég erősen tol a leggyengébbre állítva is. Vagy ennek pont ez a lényege? Sosem volt még ilyen székem, de eléggé támasztanom kell a talajt lábbal.

A deréktámasz is mintha a legmagasabb pontra állítva esne jól, de érzésre még feljebb tenném, pedig nem vagyok különösebben magas, 1,70.

Vagy nagyon megszoktam a régi nyeklő-nyakló székemet vagy én nem tudom, de ebben még mintha erősödne a hátfájásom.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#2807) peppe79 válasza Dark Archon (#2806) üzenetére


peppe79
senior tag

Sajnálom, hogy nem vált be a forgószék! Most tekertem ki először, teljes egészen az előfeszítő rugót, de engem meg ilyenkor pont az zavar, hogy szinte alig-alig fejt ki a háttámla ellenerőt.
A deréktámasz nálam picit a 'középvonal' alatt fut, ebben a pozícióban támasztja meg kényelmesen az ágyéki gerincszakasz homorulatát. A legmagasabb állásban, nekem már túl magasan, az ágyéki- és háti gerincszakasz vonalában van a deréktámasz. Pedig én 190 cm vagyok.

(#2808) Dark Archon válasza peppe79 (#2807) üzenetére


Dark Archon
addikt

Nem mondom, hogy nem vált be, de még szokom, nem volt még csak deréktámaszos székem se. Fura, hogy a széknek semmi rugózása nincs, ha beleülök. A tiednek van?

Mondjuk a deréktámasz marhára kemény, arra már rájöttem.

Egyébként azért ennyi pénzért elvárna az ember egy normális szerelési útmutatót, de csak valami agyonfénymásolt, előző verziójú székes A4-es papírt kaptam. Kerestem is a karfaállító marokcsavarokat sokáig a dobozban. Anyáztam is egy darabig közben, mire rájöttem, mi a helyzet. Ezen kívül egy beállítási útmutató is sokat segítene, hogyan is kellene benne ülni, hol érdemes megtámasztani a derekat, stb.

EZT elolvastam természetesen.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#2809) Henrico


Henrico
tag

Hátha másnak is okozott problémát.. Gamer székre utólag felszerelhető lábtartót szerintetek lehet valahol venni?

(#2810) hajraolaj1 válasza Dark Archon (#2808) üzenetére


hajraolaj1
tag

Bocs, de hangosan felnevettem a hozzászóláson. HASZNÁLATI UTASÍTÁS SZÉKHEZ? :D :DD :DD :)) :DD

(#2811) Dark Archon válasza hajraolaj1 (#2810) üzenetére


Dark Archon
addikt

Mert te tudod, hogyan kellene helyesen ülni? Mikor fáj az ember dereka, válla, háta, már rohadtul nincs kedve nevetni, hanem igenis igényel beállítási segítséget egy székhez, egy asztalhoz, egy kerékpárhoz, de még egy autó üléséhez is.

S hidd el, ezt a tudást minél fiatalabb korban érdemes a magadévá tenni.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#2812) Casoli válasza hajraolaj1 (#2810) üzenetére


Casoli
őstag

Van akinek kell, mert nem tudja fejjel vagy lábbal lefele kell ülni :( :DDD

[ Szerkesztve ]

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#2813) hajraolaj1 válasza Dark Archon (#2811) üzenetére


hajraolaj1
tag

Ezt Ezt feltételezem olvastad, ennek megfelelően állítsd be úgy, hogy kényelmes legyen. Természetesen (véleményem szerint) nem létezik olyan szék, amin 8 óra ülés után is kényelmesen ül az ember, mindenképp fel kell állni megfelelő időközönként, hogy a vérkeringés visszatérjen az ember lábába stb., a pozícióváltozás jót tesz az embernek (az egészségének). Nekem nem volt még deréktámaszos székem, arról nem tudok nyilatkozni, mi a kényelmes beállítás, gondolom, mindenkinek más, van aki egyáltalán nem szereti ahogy olvasgattam hozzászólásokat.

[ Szerkesztve ]

(#2814) HELLAFLUSH válasza hajraolaj1 (#2813) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

ez nem lesz jó, mert CRT monitoroshoz van :DDD

viccet félre téve...van itt olyan akinek a PU műbőr AKRacing, DXRacer vagy Arozzi szék kibírt több mint 2évet foszlás, repedés, kopás nélkül?

igazából szövetet szeretnék, csak nincs belőle olyan ami tetszik is.(talán az Arozzi Mezzo V2)

(#2815) Sheeeeep


Sheeeeep
újonc

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy forgószék megvásárlásában.
Testalkat : Normál, 100kg, kb 185cm magas vagyok .
Sikerült leszűkítenem 2 székre, viszont felmerült 1-2 kérdés a keresés során( mindenképpen új szék a cél).

1. Merryfair WAU2- jelenleg 139e Ft, 3 év teljes körű garanciával
2. Vertagear Trigger 350 (fejtámla miatt) - ezt megtudnám venni 130e Ft-ért viszont csak fél év garanciával

Nekem a Trigger jobban tetszik a fémváz is stabilnak tűnik, és minden állítható rajta, nem az a 6 hónap múlva kuka fajta, viszont félek, ha bármi bajom lesz vele később alkatrészt szinte lehetetlen hozzá találni ( meg konkrétan egyben van már a dobozból kivéve , így gondolom cserélni se nagyon lehetne).
A WAU2 egy jó alternatívának tűnik, mert azt bolti garanciával 3 évre "biztosítva" van ( vagy legalábbis nyugodtabban alszok :D ) , viszont feltűnt, hogy az egész műanyag, így egy kicsit tartok tőle , mert hiába írnak 130kg-ot a teherbírására ezzel kapcsolatban vannak aggályaim.
Esetleg aki ült már ezekben a székekben, vagy birtokában is van tudna pár szót írni róla?
De, ha tudtok ajánlani jobb alternatívákat azt is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm a segítségetek!

(#2816) K1LLMy53Lf válasza Sheeeeep (#2815) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

nekem a wau2 az egyik kedvenc székem, de sajnos nekem szűk (~47cm az ülőlap szélessége) és mivel hálós, így a combon oldalán enyhén érezhető a perem, ami hosszú távon problémás lehet. emiatt nem vettem meg. Ez esetleg okozhat problémát számodra is, így erősen ajánlott kipróbálni.

A triigger 350-el én is szemeztem, ami nekem elsőre feltűnt (és több review-ban is írják negatívumként), az ülőfelületem lévő bör rész jobb és bal elől, ami zavaró lehet, ha hosszabb távon ülsz benne (megizzadsz, odatapadsz ahooz a kis részhez stb). Egyébként jó széknek néz ki, csak ugye alacsony/középtámlás, magasság miatt nem tudom mennyire lenne megfelelő számodra. Alkatrész ellátás miatt amúgy nem kell férned, nem egy noname valamiről van szó, szinte 100%ra mondom, hogy 10+év múlva is tudsz hozzá vásárolni cserealkatrészt (márcsak abból, hogy a gyártó alapvetően 10évet vállal a székre)

Én amit "sok" (összesen ~10óra) próbálgatás után ajánlanék:

-mesh ülőlappal: Emagra X5M; Lexington

-szövet+szivacs ülőlappal: Emagra X2 Lotus (magasság miatt valószínűleg nem lesz jó a fix deréktámasz rész, de ha rászánod magad, hogy elmenj és kipróbáld az emag-ra székeket, érdemes tenni vele egy próbát); Emagra X5; Oklahoma (sima vagy az olcsóbb verzós smart)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#2817) yorka válasza yorka (#2710) üzenetére


yorka
tag

Mivel nem kaptam választ leírom a tapasztalataimat az Assassinról (Officepláza), hátha segít valakinek.
Igazából ez egy fantázianév, amit a boltban aggattak rá, az eredeti neve egy kódszám, csak az úgy nem volt túl hívogató.
Lengyel tervezés, de persze kínában gyártott. Masszív, erős, sok irányban állítható. Kidolgozás szép, de a nem látható helyeken, azért vannak elnagyolt megoldások. Az ülőfelület műbőr, de a puhábbik fajtából (ECO bőr). Egy kicsit lyukacsos, ami talán nyáron jelent némi plusz szellőzést, de simán lehet, hogy csak dizájnelem. Tapintásra puhább, mint a konkurens székek rideg merev bőrfelülete. Az oldalán lévő textilbetétnek kellemes, plüssös tapintása van.
A dizájn visszafogott, nem vitték túlzásba a színes betéteket.
Állíthatósága kiváló, extra a 180 fokban való hátradöntés, bár nem hiszem, hogy ezt sokat fogjuk használni. Szélességben átlagos, testesebb testalkatúaknak szűk lehet, én még táncolni is tudok benne. Teherbírás 120kg, ez nem lesz tesztelve. Az egyetlen kifogásolni való részemről, hogy 170 centiméteres magasságomhoz a legalacsonyabb állás is mintha picit magas lenne. Egy papuccsal már oké. 175 cm felett ez biztosan nem okoz gondot.
Parketta görgőt vettem még hozzá, ezen nem érdemes spórolni ha ott van használva.
60k, 12 hónap gari.

Néztem irodai székeket is, de azok vagy túl terebélyesek, túl szélesek, nem melég masszívak, állíthatóságban korlátozottak vagy túl drágák (Stealcase) voltak. Összességében nem bántam meg a választást.

[ Szerkesztve ]

(#2818) kris69 válasza yorka (#2817) üzenetére


kris69
csendes tag

...és ne felejtsd el a jó kis multiblock mechanikát sem, amit gamer székeken ritkán találsz... :))

(#2819) kris69 válasza Sheeeeep (#2815) üzenetére


kris69
csendes tag

WAU2: Ebben az árkategóriában nem kell félni a műanyag kerettől, szinte elképzelhetetlen, hogy eltörjön, vagy deformálódjon. Egyébként a keret deformálódik legritkábban egy akármilyen széken, legyen az műanyag vagy fém. Gázlift hiba, mechanika törés előfordulhat, de ezt akár garin túl is lehet pótolni...

(#2820) kris69 válasza bajtokarpi (#2805) üzenetére


kris69
csendes tag

Ennyire közelről még nem néztem a MARKUSt, de ebben az árkategóriában az "alap" 1-2 ponton rögzíthető mechanika a jellemző, aminek alapból van egy kis holtjátéka. Ez sajnos elkerülhetetlen a kiviteléből adódóan, ha erre gondolsz...

(#2821) Ispy válasza HELLAFLUSH (#2814) üzenetére


Ispy
veterán

Nekem ak premium v2 van, február végén lesz 2 éves, ha letörlöm, akkor úgy néz ki, mint amikor kibontottam.

Na jó, a deréktámaszon van egy pici gyűrődés szerű.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#2822) HELLAFLUSH válasza Ispy (#2821) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

köszi az infót :R
pont holnap hozza majd a futár az AKRacing Overture-t, már alig várom, remélem 2-3évet bírni fog :))

(#2824) Dark Archon válasza yorka (#2817) üzenetére


Dark Archon
addikt

"Az egyetlen kifogásolni való részemről, hogy 170 centiméteres magasságomhoz a legalacsonyabb állás is mintha picit magas lenne."

Többek közt én ezért vittem vissza egy Nitro 550 széket. A legtöbb "gamer" szék egyszerűen túl magasan kezdődik, s ezért nem veszek fel papucsot szőnyegen...

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#2825) K1LLMy53Lf válasza sanya53 (#2823) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

én az officeplazaban lévő ergohuman-t próbáltam, nem tudom az v1 vgy v2, de ha jól tudom az ülő-/hátlap megegyezik. Nekem gyenge volt a deréktámasz+nem igazán állíthatható, amely 8szvsz) főleg az árához képest "vicces". Emellett az anyaghasználata sem tűnt olyannak, amiért számomra indokolt az árszabása. A próbálgatás alatt a hasonló kialakítású, de fele annyiba kerülő székek is tudtak annyit (persze ebből hosszútávú következtetéseket nem lehet levonni)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#2826) sanya53 válasza K1LLMy53Lf (#2825) üzenetére


sanya53
aktív tag

Néztem pár videót róla, de azok elég biztatóak, sok állítási lehetőség. Lehet, hogy nem mindegy, hogy v1 vagy v2 bizonyára van különbség köztük. Mondjuk az ár nekem sem nagyon fekszik, de egy jó székért hajlandó volnék ennyit fizetni. ezért lehet ezt állítani

(#2827) K1LLMy53Lf válasza sanya53 (#2826) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

hmmm... ami "jelentős" különbség az ülőfelület oldaláról az, hogy picit kisebb, (keskenyebb, előre-hátra is kisebb a táv, alacsonyabb is), ergó a v2 az alacsonyabb embereknek való.
az hogy a karfa állításának milyen mechanikája van vagy épp a lábcsillag milyen vagy hogy 1 vagy több kar használatos bizonyos állításokra stb ez szvsz nem befolyásol semmilyen ergonómiai dolgot (ahogy a méret sem, kivétel persze, ha valakinek túl szűk a szék... de kényelem szempontjából így, ha megfelelőek az emberenk a szék dimenziói meg leht ítélni, bármelyikben is ülsz szvsz)
Az összehasonlítást egyébként egy guglikeresés kidobja azonnal (én is régebben kíváncsi voltam rá, így rákerestem anno és megnéztem a videót, ez alapján mondtam, hogy nincs jelentős különbség):

[link]

Hogy a deréltámasz mennyire állítható... nem tudod befolyásolni a keménységét, hogy mennyire épüljön bele a hátadba és hogy pontosan hol helyezkedjen el a egész háttámlán a "támasz" rész (magassága fixen mozog együtt az egész háttámlával. Én ezt nem mondanám árához képest jól állíthatónak, ennyit tud egy normálisabb 70-80k-s szék is, így ennyiért szvsz ez kevés. Persze, ha valakinek épp jó a keménysége, akkor jó lehet (nekem ez miatt nem felelt meg ilyen szempontból), de ott van pl az Emagra X2 Lotus, amely fix keménységű, fix magasságú deréktámasszal rendelkezik, nekem pont jó helyen van, jó "keménységgel" ~65kért.

Az anyaghasználatával kapcsolatban pedig nézz körbe amazon/ebay stb értékeléek között. (ha visszakeresel egyébként topikban legalább, akkor láthatod, hogy ezt írtam anno is, amikor kipróbáltam...)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#2828) sanya53 válasza K1LLMy53Lf (#2827) üzenetére


sanya53
aktív tag

Köszönöm az okfejtést. Sajnos nem tudom kipróbálni a V2-őt pedig szívesen megtenném. Ezért inkább kihagyom mert jártam már pórul, hogy a neten vettem próba nélkül és magas lett a 170 cm hez. Szóval kidobott pénz lett a [link]

(#2829) sanya53 válasza K1LLMy53Lf (#2827) üzenetére


sanya53
aktív tag

Megnéztem az Emagra székeket tök jók. Köszi, hogy írtad, holnap még átnézem őket az áruk is elég baráti. Azért jó lenne kipróbálni ezeket is.

(#2830) K1LLMy53Lf válasza sanya53 (#2828) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

én erősen javaslok egy bp-i utat, ha a környéken, ahol laksz, nincs elérhető közelségben olyan bolt, ahol ki tudod próbálni a székeket. Én is felutaztam emiatt (pécsi vagyok), pedig én csak ~100k körül szánok rá. (mondjuk én alapvetően nehezen döntök, 2x voltam bp-en, ebből egyszer csak emiatt, illetve itt Pécsett is egyszer már voltam az egyetlen normális székekkel rendelkező boltban).
BP-en ha nagyon sokat akarsz próbálgatni akkor is 5-6óra alatt le tudod nyomni a irodabutik->Pannon theta->RS bútor->Office plaza "kört"
Nincs annál jobb/pontosabb teszt/vélemény, mint, amit saját magad alkotsz... ez nagyon egyéni dolog, hogy számodra mi a legjobb, én nem szeretek "vakon" ilyen összeget költeni (de mondom: én nehéz eset vagyok, ha vásárolni akarok valamit :)) )

emagra: nekem x2 lotus jó volt nagyon (177cm vagyok), amúgy x5 vagy x4, ha biztosra mennél, h állítható legyen. (x5-t azonnal venném, ha lehetne ülésmélység állítással kérni, vagy a Lexington-t (nem emagra), ha lenne szövet ülőlap verzió)

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#2831) sanya53 válasza K1LLMy53Lf (#2830) üzenetére


sanya53
aktív tag

Megértelek, mert én is pont ilyen nehéz eset vagyok százszor megnézem mit veszek. Hetekig keresgélek olvasgatok videókat nézek. Sajnos a székeknél ez nem válik be, azokat ki kell próbálni, megtanultam a leckét. Most adhatom el a székem, ha sikerül, örülök, ha fele árat kapok majd érte.
Köszönöm a hozzászólásaid nagyon hasznosak voltak. :R
Szerintem betervezek egy utat és kipróbálom a székeket. :K

(#2832) gergo5991 válasza K1LLMy53Lf (#2830) üzenetére


gergo5991
őstag

most hogy igy emlitve lett utolsó pár kommentben az emagra, én is ránéztem, igaz én szlovákiábol vagyok. Nálunk van bizonyos X5H modell amiben már lehet ülésmélységet állitani, de ugyan ezt a modellt a magyar weboldalukon nem találtam meg, elég érdekes. Ja, és itt feláras a kartámla, a fejtámla, az alap amin a kerekek vannak, meg ugy irja a szinkron mechanika is feláras
itt egy angol link hozzá

357 euróra jön ki a fullos választék 114k huf

[ Szerkesztve ]

(#2833) kris69 válasza sanya53 (#2831) üzenetére


kris69
csendes tag

Utazás előtt érdemes egy telefonos kört tenned, hogy a neked tetsző székek tényleg ki vannak-e állítva, mert pl. Office Plazanál lehet olyan, hogy egy cég kikéri a bemutató darabok közül pont azokat 1-2 napra, amiket meg szeretnél nézni, a többi céget nem tudom, gondolom az eresnél konstans a választék.

(#2834) sanya53 válasza kris69 (#2833) üzenetére


sanya53
aktív tag

Ez nagyon jó ötlet, örülök, hogy mondod, mert benne van a pakliba, hogy nem lesz olyan szék amit szeretnék kipróbálni. :R
Igazából engem az X5M érdekelne, de a honlapon nem találok méreteket, pedig a minimum ülésmagasság érdekelne. Azt hiszem írok nekik. Köszönöm a jó tanácsaid nagyon hasznosak voltak.

[ Szerkesztve ]

(#2835) sanya53


sanya53
aktív tag

(#2836) K1LLMy53Lf válasza gergo5991 (#2832) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

Köszi az infót, írok az irodabutiknak, hogy esetleg ők be tudnák-e szerezni ezt a verziót (amikor voltam náluk decemberben és direkt kérdeztem, hogy lehet-e ilyen opcióval kérni, fixen mondták, hogy sajnos nem)

@sanya53: igen, erről megfeledkeztem, hogy érdemes felhívni őket, hogy van-e a kiszemelt szék (merryfair, samurai, ami csak office-nál van, többi, normálisabb szék van van máshol is, ha mind a 4 üzletet megnézed... illetve irodabutiknál az emagra, ami csak ott van és talán ott is előfordulhat hogy kiadják próbára) Amúgy a linkelt szék nekem az egyik kedvencem (WAU2) csak nekem keskeny (47cm-es az ülőlap). Ha neked nem az és belefér a keretbe mindenképpen érdemes megpróbálni.

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#2837) Khaosz55


Khaosz55
addikt

2 széket néztem ki.
Dxracer Classic
Dxracer Boss

Classic kb 100k ba kerül sajnos a boss-t senki sem árulja. Azért tetszett meg ez a szék mert nem annyira kagylós és az ülőfelület is széles. Classic 54cm boss 57cm. Kényelmesebb a lábamnak. Boss a classic nagyobb változata.
183cm és 84kg vagyok.

Van tapasztalt ezekről a székekről?

(#2838) Khaosz55


Khaosz55
addikt

Dxracer classic.

(#2839) jessicahyde


jessicahyde
csendes tag

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ezzel a székkel van esetleg valakinek tapasztalata? Ér ez ennyit?

Most ruháznék be és nem tűnik rossz dealnek.

[TJELE JYSK]

Előre is köszi a választ.

(#2840) TomBond válasza jessicahyde (#2839) üzenetére


TomBond
aktív tag

Felejtős!
Nekem is ilyen van, de már nagyon megbántam.

Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64

(#2841) Lavar


Lavar
aktív tag

Hali!

Tönkrement sajnos a mostani székem ami egy ehhez (nem pont ez, de ugyanígy nézett ki) hasonló volt, igazából nekem megfelelt és szerettem is.
De kíváncsi lennék, hogy szerintetek ez jobb lehetne-e nála?
Nem tetszik benne ez a gameres piros szín, de masszívabbnak tűnik, a minimális ülésmagasság is megfelelő, szóval méretben elvileg jó lenne. Vagy maradjak annál ami volt? Árban nem szeretnék feljebb menni.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#2842) Perbal1


Perbal1
tag

Sziasztok!

A három gyártó közül melyiket ajánlanátok?
Arozzi
AK racing
DX racer

(#2843) Robeast válasza jessicahyde (#2839) üzenetére


Robeast
tag

Megerősítem én is, életem egyik legrosszabb döntése volt, amikor 20 ezret kiadtam érte. És akkor még arról nem is beszélek, hogy mit művelt a nyakammal meg a derekammal.

(#2844) Ispy válasza Perbal1 (#2842) üzenetére


Ispy
veterán

DX szerintem túl van árazva, Arozzit nem ismerem, AK-nak jó a supportja (svéd cég).

[ Szerkesztve ]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#2845) Ispy válasza Khaosz55 (#2838) üzenetére


Ispy
veterán

Én is ilyet akartam először, de nem egy batár nagy dög ez? Féltem, hogy nem fér el, meg az ára sem volt szimpi (akkoriban 130k-ért futott).

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#2846) Perbal1


Perbal1
tag

Szia!

Én 185 magas 90 kiló vagyok!

(#2847) peppe79 válasza Ispy (#2844) üzenetére


peppe79
senior tag

Dehogy svéd. A cég neve Yangzhou Okay Auto Accessories Co Ltd; és a kínai Jangcsouban gyártják a székeket. Az évezred elején alapította Chard Lee, akkoriban még, mint sportautó ülés gyártó.

(#2848) kris69 válasza jessicahyde (#2839) üzenetére


kris69
csendes tag

Nemrég voltam a JYSK-ben, és sajnos nincs jó véleményem az ottani székek minőségéről (a kiállított darabok meg egyenesen botrányosak voltak), így én tiszta szívvel nem ajánlanám őket. Ha már hasonló ársáv, akkor az IKEA jóval meggyőzőbb volt, illetve a a székszakboltok (jó kifejezés :) ) is forgalmaznak elég sok lehetőséget a 30 ezer alatti mágikus ársávban is. Én részidőben az Office Plazanál dolgozom, így pl. tudom ajánlani, de nem elfogultan a fenti áruház típusok közül válogass inkább.

[ Szerkesztve ]

(#2849) Dark Archon válasza jessicahyde (#2839) üzenetére


Dark Archon
addikt

Mömax szintén felejtős, ha olcsóbb árkategóriát szeretnél. RS-nél érdemes kezdeni. Ők már ismerik a szövet (avagy szövetnek kinéző műanyag) fogalmát, nem csak műbőr van.

EZ például egy baromi kényelmes szék, egyedül a karfája nem jött be nekem. Mondjuk ez pont nem a legolcsóbb, de végigültem minden kiállított széket és teljesen egyik sem volt rossz.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#2850) kovacsroli


kovacsroli
senior tag

Sziasztok,

nekem még soha nem volt gamer székem, viszont a mostani möbelixes annyira kényelmetlen, hogy elgondolkodtam, hogy veszek egyet. Nem vagyok túlságosan képben az árakkal, én max. 50k-t szánnék rá. 175 centi vagyok és kb 85kg.
A fentiek tudatában milyen típusokat lenne érdemes megnéznem? Ha egyáltalán van ilyen.

:R :R

ja, még annyi kiegészítés lenne, hogy dizájnban visszafogott, színben fekete érdekelne, max egy kis pirossal.

[ Szerkesztve ]

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.