Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2851) Dark Archon válasza kovacsroli (#2850) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ha rám hallgatsz, mindenképp személyesen próbálod ki. Office Plaza-nál érdemes kezdeni, sok szék van, be tudod lőni az igényeidet. Oklahoma Smart-ot, Hufo-t tudom ajánlani, nekem baromi kényelmesek voltak. Egyedül a karfáik miatt nem ezekből vettem, mert már nem tudom feljebb szerelni a billentyűzetfiókomat és ütközik. Erre érdemes figyelni, ha számítógépasztalhoz választ széket az ember.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#2852) 14Spike88


14Spike88
tag

Sziasztok,

Gamer széket vennék. Eredetileg ezt néztem ki: [link] , de most láttam a "nagyobbik változatát" ugyanitt: [link] Kérdés, hogy megéri e a nagyobbra költeni azt a plusz pénzt, tud-e annyival többet?
Köszönöm minden hozzáértő válaszát :) :R

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#2853) Kékes525


Kékes525
félisten

Milyen széket tudnátok ajánlani, aminek a magassága állítható, nem imbolyog (nincs vagy kikapcsolható (blokkolható) a hintamechanika, engem idegesít, mert instabil érzést kelt), kartámlás, stabil és könnyedén elbírja a 103 kg-ot. Ár kevésbé számít, lényeg a kényelem és amit az előbb írtam.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#2854) Lokids válasza 14Spike88 (#2852) üzenetére


Lokids
addikt

Itt nem az a kérdés, hogy többet tud-e, hanem, hogy mennyire kényelmes. Ki kell próbálni. Széket ajánlani nem lehet úgy, mint egy videokártyát. Az összes gamer szék kb ugyanazt tudja. Semmi extra, a desingt fizeted meg. De az, hogy neked melyik jó, azt csak akkro fogod megtudni, ha ülsz benne egy fél órát. :P

(#2853) Kékes525 HA az ár nem számít, akkor Herman Miller Embody, vagy Steelcase Gesture.

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#2855) Robeast válasza Lokids (#2854) üzenetére


Robeast
tag

Ma délután elhoztam egy Steelcase Gesture-t. 1-2 hónap múlva írok ide egy összegzést (arról is, hogy az ízületeim javultak-e tőle). Egyelőre rohadt kényelmetlen, de azt betudom annak, hogy eddig Jysk Tjele-n ültem itthon. Azért nem lesz reprezentatív annyira, mert a munkahelyen attól még 8 órában egy 20 éves Steelcase széken ülök, aminek már a gázrugója tulajdonképpen nincs és az asztallaptól vagy 10-15 centivel alacsonyabban van a karfa. Azért némi változást remélek.
Első blikkre azt tudom róla mondani a Gesture-ről, hogy úgy össze van rakva, mint egy tank.

(#2856) peppe79 válasza Robeast (#2855) üzenetére


peppe79
senior tag

Na, erre én is kíváncsi leszek!

(#2857) Hokunda válasza peppe79 (#2856) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Szintén, egy 300 ezres széknek 1 hónapon belül "kényeztetnie" kell a gerincet, ha nem akkor irány gyógymasszázs, egyéb eü intézmény!

(#2858) Robeast válasza Hokunda (#2857) üzenetére


Robeast
tag

Az a probléma, hogy már vannak kialakult gondok (nyak, derék, térdek, vállak, csukló), amin ugyan tudhat javítani, de 20-25 év hulladék székben üléssel nem tudom, mit tud kezdeni. Meglátjuk.

(#2859) peppe79 válasza Robeast (#2858) üzenetére


peppe79
senior tag

Nyilvánvaló, hogy hátfájásra, porckorongsérvre egyik forgószék sem jelent gyógyírt. Engem inkább az érdekel, hogy funkciójában, tartósságban ténylegesen jobb-e, mint egy harmadáron kapható szék.

(#2860) RWD


RWD
tag

Hali!
Műanyag lábcsillaggal van valakinek tapasztalata? Vagy csak az alu a tuti? Emagra székeket nézek, engem nem zavarna a műanyag, főleg hogy 5 év gari erre is van, nem csak a fém csillagosra. Irodabutik.hu-t nézem.
Köszi :R

(#2861) kris69 válasza RWD (#2860) üzenetére


kris69
csendes tag

Ha nem vagy 150 kiló, akkor a műanyagnak sem lesz különösebb baja. 1-2 törés előfordulhat rossz gyári hegesztés miatt egy szériában, de annyi a fémnél is van, úgyhogy ezért nem kell aggódni. Ennek ellenére a fém valamivel strapabíróbb, és határozottan jobban néz ki, de ha a kinézet nem érdekes, nyugodtan mehet a műanyag is.

(#2862) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

Sziasztok, 100k alatt maradva melyik széket ajánlanátok? Vertagear SL5000-t gondolom néztem ki elsőre. Esetleg tud valaki olyan helyet, ahol ezt ki lehet próbálni?

(#2863) 14Spike88


14Spike88
tag

Kérdés: Secretlab nevű székgyártó cég jó? megbízható? Ha ismeritek őket, van most egy új szék bevonatuk a PU bőr és igazi bőr után valami soft dolog, azt írják olyan mint egy plüss maci. Erről vélemény? Nekem az ugrott be róla hogy takarítani katasztrófa lehet, viszont előnyt nem sokat látok benne, hisz ruhában ülsz a székben, tán ne mis éreznéd. Szakvélemények? Köszönöm :) :R

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#2864) kris69 válasza 14Spike88 (#2863) üzenetére


kris69
csendes tag

Eddig egy székkel találkoztam, ami "bársonyos" kárpitozással létezik, vagyis pontosabban mikroplüssel, ami a Chairman 434. Nagyon finom érzés, hasonló finomságú szövetet nem nagyon találni, az egész egy óriási szétpárnázott, kényelmes fotel.

Gondolom hasonló mikroplüsst használhat az általad említett gyártó is. Érdemes megnézni az anyagot, van akinek "túl selymes" :) Tisztítása hasonló a kárpitosakéhoz, leginkább úgyis csak porszívózni szokták a szöveteket, lehetőleg olyan fejjel, amin nem karcol a műanyag. Illetve néha át lehet menni rajta kárpittisztítóval igény szerint, de a gyártó tudni szokta, hogy a saját szövetét hogy ajánlja tisztítani, így szerintem kérdezd meg nyugodtan.

Egyébként ruhán keresztül is érzed, hogy egy szövet mennyire durva, vagy mennyire "siklasz" benne - illetve mennyire kemény vagy puha - és a karod, kezeid (nyáron a combod) hozzáérnek, aminek vagy jól esik a felület, vagy nem. Tehát lehet érzékelni a minőségbeli / kárpittípusbeli eltérő különbségeket ruhán keresztül is (hacsak nem szkafanderben tervezel ülni :)) ).

(#2865) Cseri0058


Cseri0058
őstag

Sziasztok!
Erről tud valaki valamit? [link]

Pl hogy mekkora lehet? Meg hogy jó minőség lehet-e?

(#2866) BadPitt


BadPitt
csendes tag

Sziasztok!

Ezzel a Kika Dreamerrel vannak tapasztalatok? Volt ez valaha 100 ezer? Mert elég jó akciónak tűnik.
[link]

(#2867) _ak_


_ak_
addikt

Sziasztok!

Olcsóbb kategóriában nem tudtok esetleg olyan széket aminek állítható a kartámla magassága? Rövid időre kellene valami itthonra. Az a baj, hogy az egyik irodában Steelcase Think székek vannak és csak azért szerettem odajárni, de geszészen biztos vagyok benne, hogy annál olcsóbbat keresek. :) De valami olyasmit.

195cm 95kg körül mozgok, nem igazán szoktam találni out of box jó üllőpoziciót és a nagyon olcsó székek alulról is nyomnak 20-30p után. Ránézésre az IKEA Markus nem tűnik rossznak, de az a karfa nem gyerebe. Már csak a monitor miatt is szeretem, ha messzebb tudok ülni tőle és ilyenkor nagyon hasznosnak találtam, ha lapos és az asztal magasságáig emelhető a kartámasz.

Most íroasztalt is kell vennem jó lenne megnézni az IKEAás BEKANT-ot, de félek, hogy két laptop, monitor nyomtató sehogy nem lenne jó rajta, de egyszerűen nem találok nagyobbat. Hol lenne érdemes körülnéznem?

Let's begin, de gozaimasu!

(#2868) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Számítógépezéshez keresek egy komolyabb széket. NOBLECHAIRS széken gondolkodom.
Jöhet más márka terméke is ha ár/érték arányban jobb széket gyárt.

NOBLECHAIRS szék esetén szerintetek megéri a felárat a valódi bőr szék (100k) a műbőrrel szemben (80k)?
Tartósabb annyival, hogy megérje befektetni? Hosszú évekre venném. Így hajlandó vagyok kicsit többet a minőség oltárán áldozni.

Üdv

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2869) Lokids válasza Predator2 (#2868) üzenetére


Lokids
addikt

A műbőrrel szemben minden más megéri.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#2870) szucs.daniel


szucs.daniel
csendes újonc

Sziasztok!

Új gamer szék vásárlás előtt állok szóval a tanácsotokat kérném. Több évre tervezném a használatát és kényelmes legyen napi több órás használat után is, 180 cm és 85 kg vagyok, max. keret 100k, színe fekete piros vagy csak feketét preferálnám, de nem annyira lényeges a fő szempont az élettartam és kényelem több órás használat után is. A válaszokat előre is köszönöm!

Dani

(#2871) Predator2 válasza Lokids (#2869) üzenetére


Predator2
addikt

A műbőr NOBLECHAIRS székek is annyira gyatra minőségűek? Vagy itt egyszerűen az anyag fajtájából adódóan nem bír többet? Maga a márka, prémium székeket gyárt, ezért kérdezem.

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2872) sanya53 válasza Predator2 (#2871) üzenetére


sanya53
aktív tag

(#2873) Predator2 válasza sanya53 (#2872) üzenetére


Predator2
addikt

Mióta van meg?

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2874) Rdy2


Rdy2
csendes újonc

Sziasztok!

Tanacsot szeretnek szek vasarlasahoz kerni. 185cm magas 78kg vagyok es napi 6-8 ora otthoni hasznalatra keresek szeket. Munkahelyen Herman Miller van, az tokeletes, de hat ugye az ara...
Eleg hatfajos vagyok es utobbi idoben a nyakam is faj sajnos. Jelenleg ezt a szeket hasznalom mar vagy 5 eve: https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/7201SynUfo de utobbi idoben mar nem nagyon birok rajta ulni. Vhogy nyomja a combomat, a hatsomat, a kartamlaja is kikopott mar, szoval megszolgalt. Keret szekre kb 120k-150k kornyeke lenne (kicsit tudok feljebb menni ha vmi nagyon jot talalnek)

Ezekkel szemezek jelenleg:

https://www.irodabutik.hu/emagra-x5m-net-
Szimpatikusnak tunik, hogy halos, 5ev garancia es hogy eleg sokfele keppen szemelyre szabhato. Erdemes lenne ehhez aluminium labcsillagot +10k-ert?

https://www.irodabutik.hu/emagra-x4-tao
Hasonlo megfontolas mint az elozoek. Igazabol ki akarom mindkettot probalni, hogy melyik lehet a jobb, ennek szimpatiksuabb vhogy ranezesre a derektamasza, de nem tudom...

https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/SamuraiSzek/Samurai-S-3
Errol a markarol semmit nem tudok, minoseginek szamit? Arban annak tunik...

https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/Oklahoma
Ez egy kicsit "budget"-ebb kategorianak tunik, szerintetek tud annyit mint a fentiek?

https://www.irodabutik.hu/spinalis-ergonomic
Ez mar kicsit huzos arban es fogalmam sincs hogy hosszutavon ez a "spinalis" technologia milyen is. Ugy latom ennel nem allithato a kartamla sem a derektamasz magassaga? Ellensulyozza ezeket ez a fajta rugozo tech?

https://www.irodabutik.hu/ergohuman
Ez mar nagyon a max max arban nalam, de ha annyival jobb mint a tobbi, mint amennyivel dragabb, akkor hajlando lennek ra aldozni. Megerne?

Ezeken kivul tudtok mast ajanlani? Esetleg velemenyek a fentiekrol?

Koszonom a segitseget elore is! :R

[ Szerkesztve ]

(#2875) Füleske válasza Rdy2 (#2874) üzenetére


Füleske
addikt

Hosszútávú tapasztalatom nekem sincs a Spinalis - ról, de egy hét próbaülés alapján azt szűrtem le hogy nekem (!) nem sokat számít a rugó. A többi része meg nem igazán győzött meg (pl. ülőlap forma, minőség).
Műanyag lábbal sem vennék széket mivel az előző pár évet bírt aztán szétrepedt. (nem tesco - s kategória volt)
Amúgy szerintem nem rossz székeket nézel, ki kell őket próbálni.

(#2876) Robeast válasza Rdy2 (#2874) üzenetére


Robeast
tag

Hardveraprón megint hirdet az illető, akitől én is vettem, 160 ezerért Steelcase Gesture-t. Csak, hogy legyen még egy alternatívád. Majd írok ide a székről egy hosszabb véleményt, de alapvetően meg vagyok vele elégedve. Természetesen bele lehet kötni ebbe is.

(#2877) kris69 válasza Predator2 (#2871) üzenetére


kris69
csendes tag

Műbőr, és műbőr között is óriási különbség van. Van, amelyik jobb, mint a valódi bőr. Pl. a Samurai székek "NewLeather" kárpitja 30% bőr, a többi szintetikus, de azért lett fejlesztve, mert jobban szellőzik, és tartósabb is, mint a bőr. A valódi bőr is szét tud menni 2 év alatt, ha nem ápolják, vagy nem jó a minősége, illetve sérülémenyebb is. Viszont a műbőrt is ugyanúgy ápolni és tisztítani kell, hogy jó legyen hosszú távon.

(#2878) kris69 válasza Rdy2 (#2874) üzenetére


kris69
csendes tag

A Samurai székek jók, és az Oklahomát is sokan szeretik, de az kisebb testű. Az Ergohumant rengeteg módon lehet állítani, és minőségi termék, viszont egy kicsit tényleg drága. Mind a hármat ki tudod próbálni az Office- nál, ami ajánlatos. Nekem is a 7201en megült kb. 7 év után a szivacs, ez sajnos elő tud fordulni a szivacsos székeknél. Jó minőségű hálósnál ilyen nincs, mert nincs mit kiülni 😀

[ Szerkesztve ]

(#2879) Rdy2


Rdy2
csendes újonc

Koszonom a valaszokat! Mindenkepp ki fogom probalni ezeket a szekeket a kovetkezo hetekben.

(#2880) papaiatis


papaiatis
csendes tag

Sziasztok.
Egy ideje követem ezt a topikot, próbáltam 50eFt környékén találni egy rendes széket otthoni munkavégzéshez, de sajnos rá kellett jönnöm hogy csak megfelelő kompromisszumok meghozatala mellett lehetséges csak ez.
50eft alatt nekem a legjobb az Ikea Markus lett volna, de azon hiányolom a karfa állíthatóságát.
Végül a mai nap egy ilyet vettem 70eFt körüli áron: Miro Standard
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, bár csak egy órát használtam.
Hamarosan beszámolok a tapasztalatokról.

[ Szerkesztve ]

(#2881) kicsicsuvi


kicsicsuvi
tag

Sziasztok!

Tanácsot kérek, 100k alatt keresek széket, egy fontos kritériummal: bírja a 120 kilómat. Plusz lenne még ha van kartámasz, meg fékezhető kerekek (de akár nem guruló szék is érdekelne, ha van valami kényelmes)

Másfél éve vettem egy Arozzi Torretta XL-t, mivel az volt a legolcsóbb 120+-os szék, az adatlapja szerint 135 kg-ot bír. Ehhez képest most azt vettem észre, hogy megdőlt az ülőlapja, alá nézve pedig az tűnt fel, hogy két fém lába megcsavarodott, csatoltam is képet róla. Szóval olyan kellene, ami ennél strapabíróbb :) Nem 0-24-ben használtam, normális nappali meló meg alvás között ültem csak benne, de nem bírta...

[ Szerkesztve ]

(#2882) Füleske válasza kicsicsuvi (#2881) üzenetére


Füleske
addikt

Kerüld a "gamer" székeket.
Pl. ezek jók lehetnek : [link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#2883) koti199204


koti199204
tag

Sziasztok!
Kellene nekem egy kényelmes "gamer" szék max 80e Ft-ig. Én magam 190cm/110kg vagyok. :D
Műbőrre gondoltam első sorba a tisztítás miatt előnyösebb volna számomra.
Tudnátok ajánlani valamit? :)

Kinéztem egy AKRacing Player-t széket erről van valakinek tapasztalata?

A válaszokat előre is köszönöm! :R

(#2884) Fustolgoasz


Fustolgoasz
újonc

sziasztok!

Szék vásárlás elött állok első kiszemeltem DXRacer Iron. Van esetleg valakinek tapasztalata a székkel?
"DXRacer Iron"

(#2885) Fustolgoasz


Fustolgoasz
újonc

100ezer forint környékén tudnátok gamer széket ajánlani? DXRacer Iron szék a kiszemeltem, de ha bármilyen más tipp/ötletetek van szivesen fogadom. Elöre is köszönöm a válaszokat!

(#2886) Ispy válasza kicsicsuvi (#2881) üzenetére


Ispy
veterán

Uhh, elég durva.

Nem a gamer szék a gond, hanem a silány minőségű láb, nehezen tudom elképzelni, hogy az ak racing lába így eltörjön, igaz én csak 85 kg vagyok.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#2887) Ispy válasza Fustolgoasz (#2885) üzenetére


Ispy
veterán

Keressél rá itt a topikban az ak racing premium v2-re, nekem bevált, de ez persze nem jelent semmit tartósság és kényelem tekintetében, de 2,5 évet már lehúzott gond nélkül.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#2888) sodokan válasza Predator2 (#2868) üzenetére


sodokan
tag

Noble Epic székem van. Nem fogod megbánni ha azt veszel, kb. 1,5 éve van meg, a karfa mechanika kicsit nyekeg, de nagyon kényelmes, a szék mechanika még tökéletes, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, én elég jó áron vettem, de teljes áron is megvenném :)
Nekem műbőr van, nem érzem hátrányát, valamint azt sem, hogy valódi bőrre lenne szükségem.

(#2889) Tukolp


Tukolp
aktív tag

Sziasztok :)

Itthonra szeretnék gépezéshez, (játék-munka) széket vásárolni, ami segítene a hátamnak, és ergonómiailag egészséges formám tartaná a hátam ülés közben is.

Nem műbőr székre gondoltam, ami végig támasztja a hátam (szóval ilyen magasabb a háttámlája), 194 centi magas vagyok ( ezt nemtudom fontos-e).
Nem tudom olyan széket lehet-e venni aminek nincsenek kerekek az alján, mert engem zavar ha elgurul.

Egyelőre ezt néztem :FOX főnöki forgószék

Összeg kb 50 000 Ft amire gondoltam, fontos lenne, köszönöm szépen :)

[ Szerkesztve ]

"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."

(#2890) Lokids válasza Tukolp (#2889) üzenetére


Lokids
addikt

Ha ilyen magas vagy, akkor mindenképp menj és próbáld ki a széket. Ebben az árkategóriában próbáld még ki az Ikea Markus széket is.
Forgó széket kerék nélkül nem fogsz kapni. De elgurulni sem fogsz vele. :)

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#2891) kicsicsuvi válasza Füleske (#2882) üzenetére


kicsicsuvi
tag

Köszi! Mindkettő tetszik, valószínűleg az állítható fejtámaszos lesz a nyerő.

@Ispy, nem "csak" ennyi a baj vele, már 1 éves korában elkezdett nyikorogni, és az ülőlapon a szivacsot is eléggé szétültem már. Konkrétan a szék nem 135 kg-ra lett tervezve, de még csak 120-ra sem...

Ami amúgy pozitív, hogy a garanciális igényt 1 munkanap alatt jóváhagyták, küldhetem is be a széket (csak időm még nem volt rá hogy feladjam), kiváncsi vagyok, hogy csere vagy javítás lesz - a honlapon garanciális igény érvényesítésénél nem volt javítás megadva lehetőségnek, csak csere. Szóval eddig nagy plusz a Pixelnek a hozzáállásáért, remélem, nem tart sokáig a garanciáztatás sem.

(#2892) kapuczni


kapuczni
csendes tag

Sziasztok!

Irodai forgószéket keresek otthonra, napi 6-8 óra használatra, 40 ezer forint alatt. 80 kg és 183 cm vagyok.
Olyan széket keresek, amiben sokáig lehet kényelmesen ülni, állítható (karfa, háttámla is) és jó pár évig kibírja.

Emag-on találtam a Kring Uno nevű széket, ami nagyon jónak tűnik ennyi pénzért, van valakinek tapasztalata ezzel a székkel kapcsolatban?

[link]

Köszönöm :R

(#2893) Hokunda válasza kapuczni (#2892) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Sajnos az elvárásaid, a ráfordított pénzösszeg és a valóság nem összeegyeztethető!

40 ezerért egyértelműen az IKEA Markust szokták ajánlani, de a karfája nem állítható és testfelépítőstől függően kényelmetlennek is érződhet. (én pont 184 cm vagyok meg 77 kg, szóval hasonló "méretűek" vagyunk, nálam nem funkcionál rosszul)

(#2894) kovacsroli


kovacsroli
senior tag

Sziasztok,

elég sok reklámot látok erről a székről. Képeken nem néz ki rosszul, de kétlem, hogy ennyi pénzért normális széket adnak. Nincs valakinek tapasztalata vele?

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#2895) Dark Archon válasza kovacsroli (#2894) üzenetére


Dark Archon
addikt

Szia,

Ezzel nincs, de nekem pl. ezek a buci deréktámaszos székek egyenes beutalók az ortopédiára. Rettentő kényelmetlenek a derekamnak. Deréktámasz nélkül jobb, de akkor meg minek vegyem meg. Egyébként ennyi pénzért ez valami kínai csoda. Ha nem akarsz benne aludni, egy irodai forgószék sokkal jobb választás.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#2896) Forraszto


Forraszto
tag

Üdv!

Melyik az ajánlott a kettő közül?

FOX főnöki forgószék

CHAIRMAN 785

Felhasználás napi 3-4 óra, 175 magas vagyok és 77kg.

Árkategória max. 35e.

(#2897) kris69 válasza Forraszto (#2896) üzenetére


kris69
csendes tag

A Fox keskenyebb formájú, de jobb minőségű, mint a másik, de 77 kg-mal azzal sem lehet különösebb baj.. Ha teheted, próbáld ki őket.

(#2898) South Velen


South Velen
addikt

Sziasztok!

pár hónapja JYSK-es Billumot használok, azóta folyamatosan fáj a nyakam, a derekam, mindenem. Ráadásul esik is szétfele...
Egyébként ez ugyanaz a szék, ami emagon Kring Fit néven fut, asszem

13500-ért vettem, de ha havonta fizetnének a használatáért, akkor se használnám.

Mire váltsak? Ikea Markus-szal nem lehet csalódni?

40 lenne a teteje. (189cm/88kg vagyok.. és alapból eléggé derékfájós )

[ Szerkesztve ]

(#2899) kris69 válasza South Velen (#2898) üzenetére


kris69
csendes tag

A Markust sokan jónak mondják, de 40 alatt több széket is találsz a XIII. kerületi bemutatóteremmel rendelkező székes boltok között is. Ha van időd, járd végig őket. A JYSK-es székek minőségéről nekem sincs jó véleményem (mondjuk azt is megkérdőjelezem, hogy bárki kihoz bruttó 13.500 Ft-ból haszonnal együtt egy sámlinál többet), nem tudom, hogy vett-e ott valaki már elfogadhatót egyáltalán?

(#2900) Robeast válasza kris69 (#2899) üzenetére


Robeast
tag

Nekem volt Trige, ami teljes árán az egyik legdrágább székük. Soha többet. El tudom képzelni, hogy akkor az olcsóbbak milyenek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.