Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3042) Beast007 válasza cskamacska (#3041) üzenetére


Beast007
aktív tag

Értem mit mondasz és egyet is értek veled. De épp most nézegettem (vagy harmadszorra végig) , hogy jelenleg milyen "gamer " fülesek vannak a piacon , és szomorúan tapasztaltam , hogy a 20k+-os kategóriában nem láttam egy olyan tesztet se ahol egymáshoz hasonlították volna őket , nem hogy egy jobb stereo füleshez. Általában mind jó értékeléseket kapott , pro/kontra felsorolva mindegyiknél , de se azt nem írták , hogy ne vedd meg , vagy pl. miben jobb mint egy másik. Szóval nem tudom érdemes e egyáltalán tesztet megvárni, nekem volt Barracuda HP-1-em hangkarival együtt és xp alatt tényleg nagyon jó volt (5.1ben természetesen játék alatt) win7 alatt pedig kb. a füles maga semmit nem ért mert nem lehetett beállítani rendesen az 5.1-et!
E mellett van zenehallgatásra egy HD 598-am , ami persze sokkal szebben szól. (már a barracuda hangkarijáról is) külső hangrendszerről nem is beszélve. De persze ezt a fülest nem arra szánták mint a Razerét.

Szóval én nem bántam meg anno a beruházást a Razer fülesre mert amire kellet arra (szerintem) tényleg nagyon jó volt. És ha nem szállnak el nagyon itthon az árazással akkor szinte biztos , hogy egy ilyen lesz a következő "gamer" fülesem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.