Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87228) gbela válasza granini (#87220) üzenetére


gbela
senior tag

Én az UE masteryn akadtam így ki mint Te, ha már 3*20-at sikerült levágnom multival örültem, de ennél többször nem tudtam összeterelni 20 pokocskat, és így is lejárt az idő csomószor a terelgetéstől.
Na ezután mondtam h akkor megnézem maraudert.
Ott kb ötödikre sikerült. Én is szentségeltem kicsit a worm-ökön, de aztán belejöttem. A "csel" az, hogy a worm csak akkor jön, ha megállsz, akár csak kicsit is. Legalábbis folyamatos futás mellett nekem nem sikerült előcsalni. De ha van vhol worm, és megállsz fél mp-re akkor jönni fog. És látszik is a földön amúgy, akkor vault. Mert ha már elindult felfelé akkor ki is jön, "csak" odébb kell menni. Nem egyszerű persze. Szóval amit én csináltam h ahol éreztem h lesz ott direkt megálltam, vártam fél-1 mpet és futottam v vaultoztam, aztán vagy volt vagy nem. De sokszor elcsesztem, volt h megálltam, futottam tovább, elölről jöttek mobok, reflexből vault vissza, worm persze feljött ott ahol korábban megálltam és mellévaultoztam.
Figyelni kell a földet nagyon, sokkal jobban mint a látható mobokat. Azokat felfogja a sok pet (3 wolffal mentem) meg sentryk lelövik. Meg én akkor is végigmentem gyakorlásként ha fail lett.

Másik h nekem mara erősebbnek tűnik griftben. Sok pet sokkal jobban tankol, így nem kell annyira futni mint UE-vel magasabb szinten. Amit nem értettem h a sentryk átpakolása miatt aggódsz. Sentry nem a fő dps. Nekem általában 2-3 lő aktivan csak. Én inább arra hasnzálom h behúzzák a mobokat, illetve h guardian turret/polar station búrája aktiv legyen mindig. A fő dps a cluster nálam. Így ment 70es soloba, bár fegyóm anci de roppant rossz rollal, 10%al ha jobb mint a nem ancim.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.