Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53950) Technoman válasza Alfajiri (#53946) üzenetére


Technoman
őstag

Köszi a vicces javaslatot :DD
Azért vicces, mert már így is kettő darabom van, egy droidos Venz V10-esem és egy Mede8er 600-asom. Nem szeretnék egy maszek lejatszo.hut nyitni:)
Egyébként, a Med-del nincs is semmi bajom, mindent lejátszik, de tovább szeretnék lépni, s úgy látom, hogy a KODI erre, egy jó választás lenne.
A Venz -mint utóbb kiderült- arra jó volt, hogy megismerjem a droidos oldalt is. A KODI nagyon bejött, de sajna az én felhasználásomnak az 1 GB RAM nagyon kevés, ezért csak 2 GB-s playa jöhetne szóba. S, mivel állandóan hálózatban másolgatok (letölt, majd a vinyóra átrak), ha már veszek, legyen gigabites is a LAN (Nincs NAS-om és nem is akarok!)
Több fórumon, már javasoltak több típust is, de én ragaszkodnék a mo-i beszerzéshez és a helyi supporthoz is (pld akár fórum formájában is).
Mivel nem szoktam 2 hetenként mp-t venni, mint más, szeretnék évekre tervezni (ha-ha-ha ;] ), ezért tart nálam jóval hosszabb ideig, egy ilyen vásárlása.
Volt már "nevesített" playám is (Dune (cca 4 évig), de a jelenlegi kínálattal -főleg árban- nem vagyok kibékülve (nevetségesek a mostani Dune árak)
Szóval, visszatérve az eredeti kiinduláshoz.....

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.