Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57001) blakey válasza SunMount3r (#56999) üzenetére


blakey
titán

Ne haragudj, de nekem saját kézből vannak tapasztalataim mindkét lejátszóról, igaz egyik sem a mostani firmwarekkel, de a Minixen még ugyanaz az XBMC fut, tehát az olvasottak alapján még mindig stabilabb mint a HiPlayer. Ha konkrétumokat szeretnél akkor olvasd az Amlogic topik Minix-re vonatkozó részeit vagy a minix hivatalos fórumát, nem tudom, hogy te mit szeretnél hallani, stb. A hálózati kezelés is katasztrofális a Minxhez képes (XBMC alatt hibátlan) és akkor a LibreELEChez nem is merem hasonlítani, mert az mindegyiknél jobb. Himediát ismered, ha konkrétumot szeretnél akkor konkrét kérdést tegyél fel, nem fogom felsorolni a több, mint 100 különböző képességét egyik vagy másik lejátszónak, hidd el, kevesebb a gond a Minixszel, ha nem hiszed akkor vegyél egyet, de neked mások a felhasználási szokásaid, mint nekem vagy másnak így hiába írom azt, hogy hibátlanul viszi az összes 4000 anyagomat, mert lehet, hogy a nálad lévő 200-zal nem boldogul.
Azt is elfogadom, hogy neked a legjobb a Q10 Pro, de ne haragudj, 1,5 év alatt semmit nem léptek előre, a gondok ugyanazok, igéret mindenre van, de nincs előrelépés. Azt is elfogadom, hogy van akinél hibátlanul teszi a dolgát ugyanis olyan anyagai vannak amikkel tökéletesen kompatibilis.

de speciel mindent összevetve (az Amlogic hiányosságait, az Android-os funkcionalitás hiányát is beleértve) és azért valahogy mégsem cserélném el egy-az-egybe a Q10 Pro-t egy S905/x/912-es Box-ra... - használhatóságban sokkal jobb a Q10 Pronál és a képminősége is nagyon jó, Imprex nélküli Himediával egyenértékű, már amikor kikapcsolható a Himedia esetében, mert ugye minden frissítéssel valami hiba lesz benne. Egyébként bármikor választom még egyszer a Neo U1-et, mint a Q10 Pro-t, sokkal nyugodtabb az életem és úgy használom ahogy korábban használtam a Dune-met.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57002) Joshi válasza SunMount3r (#56999) üzenetére


Joshi
titán

Abban egyet értek blakey-vel, hogy a Minix Neo U1 van olyan jó lejátszó mint a Himedia. Mindegyiknek vannak apróbb hibái, de összességében az U1 a nyerő mert eleve olcsóbb. Ja és nem mellesleg Androidja is nagyon jó az U1-nek és az LE lehetőség is ott van. Tesóméknak pont az LE miatt vettünk U1-et hogy a torrentezés is meg legyen oldva. Persze a képminőség az más kérdés, de szerintem vakteszten az emberek 90%-a nem mondaná meg hogy melyik a jobb. Ha pedig tényleg fontos a DVD(SD) anyag, akkor a Himedia eleve kiesik hiszen te írod hogy problémás a lejátszása pedig pont ott jönne jól az imprex.

(#57003) SunMount3r válasza blakey (#57001) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Én nem fogom az U1-et csavargatni, nem ez volt a célom. Én tettem föl neked a kérdést, hogy neked miért tűnik rosszabbnak a Himedia.

vannak tapasztalataim mindkét lejátszóról, igaz egyik sem a mostani firmwarekkel-> Hát ez az.

A hálózati kezelés is katasztrofális-> Konkrétan miért lenne az? Az Auto Search valóban sokszor nem működik. Manuálisan kell 1x beállítani neki és kész. Ezért lenne "katasztrofális"?!

1,5 év alatt semmit nem léptek előre, a gondok ugyanazok-> Speciel a HDR képarány hibát javították. DVD freki és 3D 24Hz hibán kívül mit kell itt még érteni?! (Most ugye jöhetne a kontra, pl. az U1 3D és HDR "képességeivel" szemben?!)

használhatóságban sokkal jobb a Q10 Pronál és a képminősége is nagyon jó, Imprex nélküli Himediával egyenértékű, már amikor kikapcsolható a Himedia esetében-> OK, nem teszteltem soha az U1-et és elhiszem, hogy a "használhatósága" neked jobban bejön (Még 1x: én speciel sosem kritizáltam az U1-et!). A képminőség, hát, OK ugorjunk... Az Imprex teljesen kikapcsolható.

tehát az olvasottak alapján még mindig stabilabb mint a HiPlayer.-> Hát ezt meghökkenve olvasom... Miért, mi a gond a HiPlayer "stabilitásával"?! :F

Én sem vitatom, hogy a te szokásaidhoz, te meg úgy érzed, hogy a Minix jön be jobban, azt sem vitatom, hogy a maga hiányosságaival ugyan, de jó lejátszó és azt sem, hogy még van amiben jobb is, mint a HiMedia. Csakhogy a serpenyő másik felében is van "némi" többlet, a Minix-ében lehet van még egy alma, amíg a Himedia-éban pedig egy körte (és lehet még egy kis málna is akad) :D :U .

[ Szerkesztve ]

(#57004) blakey válasza SunMount3r (#57003) üzenetére


blakey
titán

Az Auto Search valóban sokszor nem működik. Manuálisan kell 1x beállítani neki és kész. Ezért lenne "katasztrofális"?! - ezért is valamint a hálózati kommunikáció nem tökéletes, simán meg kéne jelenjen a hálózatban és bármikor működnie kéne bármilyen manuális beavatkozás nélkül.

OK, nem teszteltem soha az U1-et és elhiszem, hogy a "használhatósága" neked jobban bejön (Még 1x: én speciel sosem kritizáltam az U1-et!). A képminőség, hát, OK ugorjunk... Az Imprex teljesen kikapcsolható. - a kép minősége egyik lejátszó esetében sem kiugró egyik irányba sem, így ebben az esetben felesleges hasonlítgatni. Nekem a kép minőségével konkrétan semmi bajom nem volt és nincs is Himedia esetén, én szeretem azt a képet.

Hát ezt meghökkenve olvasom... Miért, mi a gond a HiPlayer "stabilitásával"?! :F - nem tudja a kadenciahelyes 3D-t, nem tudja a DVD-t 50Hz-en, nem megfelelő a felirat kezelése, a jukeboxsza használhatatlan egy Kodihoz képest, az infósáv gyenge egy médialejátszóhoz képest.

Szerintem próbálj ki egy normális lejátszót, én rengeted lejátszót kipróbáltam, ha már túl vagy olyan 5-6 lejátszón akkor tudni fogod, hogy milyen a jó médialejátszó. A Himedia annak indult, én is azt reméltem, hogy az lesz, 6 hónap után megváltam tóle, mert nem hozta azt az élményt és most sem hozza, ugyanazok a hibák más köntösben.

Nem utolsó sorban erre reagálnék:
vannak tapasztalataim mindkét lejátszóról, igaz egyik sem a mostani firmwarekkel-> Hát ez az. - mint írtam, a Himedia szinte semmit sem változott, főleg amiket írtok, a Minixen ugyanaz az XBMC van és a tesztfájljaim is ugyanazok, tehát a külnbség uyanúgy megvan. Nemrég valaki kérte, hogy teszteljünk le néhány anyagot, volt aki Himedián is tesztelte és amig a Minixen volt kép és hang addig a Himedián egy feket képernyő volt hanggal, de természetesen ez fordítva is igaz lehet.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57005) SunMount3r válasza blakey (#57004) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

valamint a hálózati kommunikáció nem tökéletes-> Mint írtam 1x kell beállítani manuálisan és onnantól kezdve "tökéletes". Soha nem dobta el, nem akadt meg éstöbbi, mióta csak beüzemeltem. Pedig mindent hálózatról játszok le vele.

nem megfelelő a felirat kezelése, a jukeboxsza használhatatlan egy Kodihoz képest, az infósáv gyenge egy médialejátszóhoz képest.-> A felirat kezelés lehetne jobb is, akkora kényelmetlenséget azonban a mindennapi használat során nem jelent, mert nem fordul elő túl gyakran. Ha nem ismerné fel a kódolást max félperc átállítani. Lehetne jobb a font type, vagy több betűtípus opció, ez igaz (de speciel erre se panaszkodott még rajtam kívül senki :D ), ebben biztos jobbak a KODI-k.

Jukebox-nak ugyan úgy ott a KODI, miről beszélsz?! :F :D "Press OK"?!-> Jah, az tényleg. Mondjuk bosszantó kis "izé", de hát a gyári KODI már csak ilyen. De, ha nagyon zavar valakit, arra is van megoldás (FTMC).

Egyébként a legújabb CFW alatt, már a KODI 17.x-el is megy a DD és a DTS, így a frekiváltó patch-al már csak a DVD deinterlace és a HD hangok hiányoznak KODI alól is.

Ok, de ne gyúrjuk ezt túl. Mindig is elismertem a Himedia hibáit, lehet valakinek ezek már nem férnek bele a képbe, de ne túlozzuk, ferdítsük el se a képet és az előnyeiről sem feledkezek meg...

(#57006) blakey válasza SunMount3r (#57005) üzenetére


blakey
titán

Egyébként a legújabb CFW alatt, már a KODI 17.x-el is megy a DD és a DTS, így a frekiváltó patch-al már csak a DVD deinterlace és a HD hangok hiányoznak KODI alól is. - Kodi 17.4 alatt vannak HD hangok, épp pénteken próbálgattam, de Minixen a gyári jobb.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57007) SunMount3r válasza blakey (#57006) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Kodi 17.4 alatt vannak HD hangok-> Tudom, hogy Android-os 17.4-alatt is lennének alapból, de ehhez hiányzik egy bizonyos "AudioTrack V.23" (vagy magasabb) komponenst implementálása a firmware-ből. Ha úgy tetszik akkor ez is egy hátrány (már annak aki mindenáron a KODI Player-t szereti jobban). Viszont HiPlayer (vagy MX Player) alól ezzel eddig se volt gond.

(#57008) blakey válasza SunMount3r (#57007) üzenetére


blakey
titán

Store-ból telepítve van HD hang, Himedián nem így van? SPMC-vel is vannak HD hangok.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57009) junkpod válasza SunMount3r (#57005) üzenetére


junkpod
nagyúr

"Egyébként a legújabb CFW alatt, már a KODI 17.x-el is megy a DD és a DTS, így a frekiváltó patch-al már csak a DVD deinterlace és a HD hangok hiányoznak KODI alól is."
A fentiekkel nem az a baj, hogy neked így is tetszik, hanem az, hogy az ide tevedo kerdezoknek ajánlod a himediat.
A pq-t meg szvsz hagyjuk, mert nemhogy 90%, de max statisztikai hibahatáron belül fognak tudni különbséget tenni vakteszten.

Box's don't touch!

(#57010) SunMount3r válasza junkpod (#57009) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Kinek ajánlottam én konkrétan és mikor?! Legfeljebb megemlítettem mint alternatívát, melyet ismerek (előnyeivel és a gyengeségeivel együtt) és viszonylagos megelégedéssel használok. Szubjektív felhasználói tapasztalatom és hosszú használati idő utáni megítélésem alapján, ergo miért is ne vethetném fel, mint lehetőséget. Ha -bár mindig kiemelten viszonylagosan- valamivel elégedett vagyok (a magam megítélése és elvárásaim szerint), akkor magamnak mondanék ellent, ha nem vetném fel -bizonyos elvárások kereteihez igazodva- ezt a lehetőséget is. És persze mindig megemlítve és kiemelve az esetleges hátrányait és a legtöbbször a lehetséges egyéb alternatívákat is. Ezt már kismilliószor írom le, mindig ugyan ezen lovagolsz, meg úgy állítod be, mintha én orrba-szájba a Himedia-t istenítve minden második érdeklődőnek, kizárólagosan ezt tukmálnám az orra alá. Lehet mondani, hogy bizonyos elvárásokhoz van jobb lejátszó, de azt, hogy a Q10/Q5 Pro egyenesen egy @#$# lejátszó lenne, azt nem. Az idézet is nagyon "korrekt" tőled, mert ismét csak a negatívumokat idézted be, a többi meg "kit érdekel?", nem a médiában dolgozol véletlenül, hogy ennyire reflexesen megy már sarkítás?! Mind 1 költői kérdés...

(#57011) junkpod válasza SunMount3r (#57010) üzenetére


junkpod
nagyúr

Gondolom feltűnt a topik címe. Ha leírást ide egy dobozt és nem írod mellé, hogy ne vedd, akkor az ajánlás:)
Az idézet meg tőled van, ezt írtad és kész.
Senki nem mondta, hogy a himedia xar, csak éppen szerintem nem ajánlott.

Box's don't touch!

(#57012) Joshi válasza junkpod (#57011) üzenetére


Joshi
titán

Amit és ahogy írtad ez számomra olyan, mintha bűn lenne más gyártók készülékeit ajánlani. Mintha csak az Amlogic létezne LE-vel és Kodival. Sokan vesznek méregdrága Popcorn, Dune és Oppo lejátszókat is teljes megelégedéssel. Mindig leálltok harcúni ez ügyben, habár most SunMount3r sétált bele a csapdátokba. :D

(#57013) ZedTheOne


ZedTheOne
csendes tag

Hali!
Szüleimnek vennék ajándékba asztali médialejátszót,viszont régi képcsöves tv-jük van.
Ajánlanátok olyan eszközt amit régebbi tv-kre is lehet csatlakoztatni?
Sajnos abszolút laikus vagyok a témában.
Köszönettel!

(#57014) junkpod válasza Joshi (#57012) üzenetére


junkpod
nagyúr

Kérlek olvasd vissza, hogy mit írtam: azt írtam, hogy himediat nem kéne ajánlani, pont annak aki panaszkodik rá, de olyat nem írtam, hogy amlogicot kell venni.
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja, akár oppora is vagy bármi méregdrága cuccra, csak kezeljük helyén a dolgokat.
2-3szazezer forintot nem érdemes média lejátszóra kolteni 1 millas hangrendszer és hasonló árú oled tv/projektor nélkül.
A legtöbb itteni érdeklődőnek és tanácsadónak 40-50"-os LCD tvje van, tisztességesen kiepitett 5.1 hangrendszerről nem is beszélve.
Szerintem a realitás a 10-30 ezres lejátszók korul mozog, a többi csak önámitas...

Box's don't touch!

(#57015) Joshi válasza junkpod (#57014) üzenetére


Joshi
titán

Ajánlani bármit lehet, hogy aztán kinek mi jön be az megint egy más kérdés. Attól hogy egy lejátszó 2-300ezer még lehet teljesen jó. A gond ott van, hogy te/ti mindig a saját értékrendetekben szólaltok fel. Oké értjük hogy szerinted nem ér többet 20-30k-nál és? Ez a te véleményed, de nem kell mindig vérremenő vitákba fulladni csak ez miatt. Te ahogy én is csak ajánlhatsz, nem feladatod bizonyítani semmit. Akinek nincs több pénze egy lejátszóra 10-20ezernél az nem is fog venni drágábbat. Nyugi.

(#57016) Dave567


Dave567
addikt

NA úgy látom elszabadultak az indulatok kicsit, azaz már megint.
Meg ahogy látom számít, hogy kinek milyen rendszere van.

Ezekhez a cuccokhoz keresem a legjobb MPlayert, ami tudja a kadenciahelyes lejátszást, minden téren, 3d, ISO, BD ISO, Jukebox, és a HD hangok átvitele, és a lehető legjobb képet adja.
4K most nem játszik.

CUCC: Samu PS64"F8500 Plazma
Panasonic VSX-LX55
Canton Chrono Szett

Mit tudtok ajánlani? :D

(#57017) envagyok


envagyok
veterán

Egy nagyon kis fogyasztású PC/Ubuntu Linux alapú nas/letöltőszerver/tvszerver/médialejátszó elkészítéseének feltelepítésének leírása:
[link]
Nagyon Nagyon komoly olvasmány a logouton.
Gratula a szerzőnek.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#57018) junkpod válasza Joshi (#57015) üzenetére


junkpod
nagyúr

Szerintem nem lehet bármit ajánlani. Ajánlani felelősséggel lehet csak, nem pedig az alapján, hogy éppen most mit használok.
Amúgy azt sem mondtam, hogy a 2-3szazezres playa rossz, azt mondtam, hogy a meglévő komponensekhez kell mérni a hasznosságát.

Box's don't touch!

(#57019) gyeniko válasza junkpod (#57018) üzenetére


gyeniko
őstag

"Szerintem nem lehet bármit ajánlani. Ajánlani felelősséggel lehet csak, nem pedig az alapján, hogy éppen most mit használok."

Így van, ajánlani csak felelősséggel lehet. Ez számomra azt jelenti, hogy le kell írni az eszköz hátrányait is. Az is nyilvánvaló, hogy amit használunk-használtunk, arról többet tudunk, ezért merjük bátrabban ajánlani. Az is előfordul ugyanakkor, hogy amíg használjuk, addig nagyon tetszik (mert hát el kell tudni adni), csak az eladás után jelennek meg az őszinte vélemények. Semmi nem visszatetszőbb számomra, mint az ilyen eljárás!

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#57020) djnice válasza Dave567 (#57016) üzenetére


djnice
veterán

Még mindig nincs más mint a Zidoo, ha nem akarsz elavult eszközt, vagy HTPC Windows alapon a 3D miatt.

(#57021) Joshi válasza gyeniko (#57019) üzenetére


Joshi
titán

Volt a kezeim között Minix Neo U1, van egy Himedia Q5 Pro és egy Oppo 203, de volt egy Panasonic DMP-UB900 is csak hogy a jobbakat említsem. Most ott tartok hogy szinte csak az Oppo 203-at használom. Majd talán valamikor lesz egy OLED tévém is hozzá, habár a mostani tévémmel is meg vagyok elégedve. Egyébként az Oppo 203 azon kívül hogy drága, nagyon univerzális jó lejátszó. Nekem fontos volt a lemez lejátszás is a hálózati mindenevés mellett. Általában mindig leírom a negatívumait a lejátszóknak és ezek tükrében a kérdező eldöntheti hogy merre tovább.

(#57022) #28752640


#28752640
törölt tag

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kellene egy olyan mediaplayer amivel 4K HDR-es filmet tudok nézni, zenét hallgatni hddről, hálózatról, netről, ha nincs rádió nem gond, majd az erősítőben lesz akkor. Hang kimenet usb-s vagy koaxiális legyen.
Remélem van ilyen emberi áron. :R
Ja és a belső merevlemezt kihagytam. Nem baj, ha könnyen cserélhető.

[ Szerkesztve ]

(#57023) Beni2360 válasza #28752640 (#57022) üzenetére


Beni2360
félisten

Na evvel az utolsó mondattal jól leszűkítetted a keretet.
Részemről ezt tudom ajánlani.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#57024) Dave567 válasza djnice (#57020) üzenetére


Dave567
addikt

Köszi. És megéri a többlet pénzt az X10, vagy jó a 9x-is?

(#57025) #28752640


#28752640
törölt tag

Ez esetleg megfelelhet az elvárásaimnak? Az ár mehet még picit feljebb, ha van jobb.

(#57026) blakey válasza Dave567 (#57024) üzenetére


blakey
titán

Ha elég az amit az X9S nyújt akkor nem éri meg az X10.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57027) Dave567 válasza blakey (#57026) üzenetére


Dave567
addikt

Úgy tudom, hogy csak alumínium ház, és a beépíthető hdd a különbség.

(#57028) blakey válasza Dave567 (#57027) üzenetére


blakey
titán

Az X9S is fémházas. Ha nem kell a belső HDD akkor szerintem felesleges.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57029) #28752640 válasza Beni2360 (#57023) üzenetére


#28752640
törölt tag

Itt rákeresve kidob egy párféle x10est, a honlapon meg csak 1féle van, ha jól láttam.

(#57030) blakey válasza #28752640 (#57029) üzenetére


blakey
titán

Az egyféle csak több eladótól. Belső tárhelyes eszközök a Dune Solo 4K, Dune HD Duo 4K, Popcorn A-500, A500 Pro, Himedia Q10 Pro, Zidoo X10 és még néhány ami most nem jut eszembe. Zappiti szerintem nem túl acélos szoftveresen, de hátha van aki a mostani állapotot ismeri.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57031) #28752640 válasza blakey (#57030) üzenetére


#28752640
törölt tag

Mi a gond a szoftveres résszel, mert ahogy nézem erősebb a hardver. Illetve az új HDR-es már kivehető hdd-s. Illetve van saját zene streamelő oldala.[link]

[ Szerkesztve ]

(#57032) blakey válasza #28752640 (#57031) üzenetére


blakey
titán

Az, hogy nem úgy működik ahogy elvárnád, de majd ír olyan akinek most is van, bár elég kevés a tulaj, nem túl népszerű lejátszók, inkább az ajánlottak, azok legalább működnek.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57033) #28752640 válasza blakey (#57032) üzenetére


#28752640
törölt tag

Az általad felsoroltak közzül melyik a legügyesebb? Nem baj ha kicsit drágább mint az x10

(#57034) blakey válasza #28752640 (#57033) üzenetére


blakey
titán

X10-et választanám ezek közül, nem a drágább a jobb.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57035) Skillet válasza ZedTheOne (#57013) üzenetére


Skillet
addikt

Látom, egy cipőben járunk :B bár sokat itt eddig nem tudtam meg :DDD

És a többiektől pedig kérném, ha tudnak, segítsenek nekünk. Régi tv-hez keresünk médialejátszót.
Köszi :R

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#57036) #28752640 válasza blakey (#57034) üzenetére


#28752640
törölt tag

Hol lehet a legolcsóbban hozzájutni? Persze garanciával.

(#57037) blakey válasza Skillet (#57035) üzenetére


blakey
titán

Elég sok eszköz hangzott el, keresőbe beírod és megnézed a képeket, ha van olyan csatlakozó amivel a régi tv-t etetheted akkor hajrá, mindegy milyen a képminőség, elég lesz.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57038) #28752640 válasza #28752640 (#57036) üzenetére


#28752640
törölt tag

Ha nem tudod nem baj. Köszi a segítséget. :R

(#57039) blakey válasza #28752640 (#57038) üzenetére


blakey
titán

amazon.de-ről sokan rendeltek, azt néz meg, mást nem tudok.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#57040) #28752640 válasza blakey (#57039) üzenetére


#28752640
törölt tag

Köszi még egyszer.

(#57041) jeni válasza #28752640 (#57025) üzenetére


jeni
félisten

Az összes Zappiti akciós lett a boltban.
4k HDR

(#57042) Patice válasza #28752640 (#57031) üzenetére


Patice
Topikgazda

Szerintem a Zappiti megoldása a jukebox felületre - a Kodi mellett - egy vicc. Iszonyúan nehézkes és körülményes eredményt elérni vele. Ha az ember hajlandó végigtúrni a leírásokat, regisztrálni e-mail címmel a Zappitinál, meg megadni a készülék alján lévő kódot, hogy addig eljuthasson, hogy beállítsa, hogy hol vannak a filmjei, addigra szvsz. Kodit használt, látott ember - mint én is - haja kihullik.

A hardveres alap jó lenne, de a felület kezelhetősége egy katasztrófa.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#57043) djnice válasza Patice (#57042) üzenetére


djnice
veterán

És ezért még elkérik a Zidoo-hoz képest dupla árat is, miközben a belsejük ugyanaz, nem beszélve az agyon reklámozott, de nem létező MagicPixel v2 technológiáról.

(#57044) SunMount3r válasza Patice (#57042) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Bármikor lehet rá KODI-t is rakni és azt sem nehéz megmókolni, hogy a Zappati lejátszóját indítsa a videókra.

Mondjuk ezért az árért, max tévedésből vesz valaki ilyet.

(#57045) djnice válasza SunMount3r (#57044) üzenetére


djnice
veterán

Na igen, de akkor megint ott a wrapperezés. Sokkal jobb megoldás a Zidoo-nál a ZDMC.

(#57046) Beni2360 válasza djnice (#57045) üzenetére


Beni2360
félisten

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#57047) Skillet válasza blakey (#57037) üzenetére


Skillet
addikt

Újonnan milyen eszközök lennének azok? Visszaolvastam kereső segítségével, de semmi.

Nem tudom, hogy egy olcsó dvd lejátszó usb-vel mennyire lehet alkalmas a feladatra, tudná-e az x264-es mkv fájlokat...

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#57048) dh66e válasza Skillet (#57047) üzenetére


dh66e
veterán

Akkor inkább vegyél egy wdtv live-ot használtan.

(#57049) djnice válasza Skillet (#57047) üzenetére


djnice
veterán

X96-on van AV csati, 7-8K-ért beszerezhető, LE már támogatja a kimenetet.
Vagy veszel egy ilyent és jó mindegyik HDMI-s: [link]

(#57050) Dave567 válasza blakey (#57028) üzenetére


Dave567
addikt

Rendben.

Köszönöm, akkor marad az X9-es. :R

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.