Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Dency01
üzenetére
Ha mindent tudni akarsz, akkor talán olvass egy kicsit, mielőtt kérdezel. Ha az elmúlt 100 hozzászólásban legalább 3x nem kérdezte meg valaki, hogy fel lehet-e másolni a játékokat a HDD-re, akkor egyszer sem.
Úgy tudom pl. a Fallout 3 GOTY kiadásnak mindenféleképpen szükséges HDD.
zolaas: Street Fighter például?
-
zolaas
senior tag
Sziasztok!
mondjatok már nekem pár játékcímet, ami egy 8 éves fiúnak ajánlott játék xbox360-ra.
( Lego sorozat, Fifa, Dirt, -ezeken kívül)Leginkább olyasmit keresek mint a mortal kombat pl, csak ne olyan véres
Mint a naruto talán. Nem ismerem a konzol világot, csak most kapott a keresztgyerek karira x-t, és vennék neki pár játékot.Előre is kösz.
-
engusz
veterán
Fekete előlap: mindenféle mintával lehet kapni, Vaterán van egy pár, hátha valamelyik megtetszik. Szerintem addig ne fújd le, míg él a garancia.
Vezetéknélküli joystick: 4-5 méterig biztosan működik, pont ma próbáltuk ki, mert egy elég nagy teremben játszottuk, két bazi nagy TV-n, az MW2-t hálózatban.
Erősítő: 5.1-et optikai kimeneten akkor fogsz kapni, ha az ezen a képen, legfelül látható eszközre szert teszel. Csak figyelj oda, hogy az erősítő tudja dekódolni a Dolby Digital jelfolyamot.
-
Mankó
veterán
Fekete előlapot lehet kapni xbox-hoz? Elitet szerettem volna, de csak egy arcade jön össze és a környezetbe nem illik bele, a fehér lapja. (Majd később dobok rá egy winyót, meg egy vezetéknélküli joyt. Ha már itt tartunk, mekkora a hatótávja egy egy ilyen kütyünek?)
Vagy ne foglalkozzam vele, csak fújjam le az egész boxot feketére.
Továbbá kellene nekem egy leírás, hogy lehetne összekötni a dvd-s erősítőmmel, hogy az erősítő dobja szét a hangot az 5.1-re.
Előre is köszi. -
baliii
senior tag
válasz
Dency01
üzenetére
Egeret és billentyűzetet egy XFPS nevű kiegészítővel tudsz a boxra kötni. USB-s bill megy közvetlenül az usb portokra kötve is de az egér nem. De valahol, talán itt (?) azt írta valaki, hogy úgy sem lesz annyira pontos, mint PC-n, de ezt nem nagyon értettem akkor sem.
-
tompi113
csendes tag
Sziasztok, 2 kérdésem lenne:
Tesómmal tervezünk 2 XBox-ot venni, néha egymás ellen is szeretnénk küzdeni, milyen módon tehetjük ezt meg? A játékok többsége talán támogatja a képernyőosztást, de lehet pl. sima LAN-on két XBOX-szal játszani, vagy mindenképp LIVE kell hozzá?
Másik kérdésem lenne, hogy Super Elite-t szeretnék venni, ismeri valaki a remnantgame nevű eladót, esetleg tud valaki ajánlani valami megbízható eladót?Köszönöm előre is a segítséget.
tompi -
BloodyEddie
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ne warezoljatok, inkább válaszoljatok erre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DonMedve
addikt
válasz
HagaNRG
üzenetére
Ezzel egyetértek!Nekem is van 5 játék,de mire ezeket kivégzem...!
FIFA10;GTA4+ a 2 kieg.;Forza 3.Most rá vagyok állva a achivmentekre.hogy azokat oldjam fel!
Az online game tényleg jó,múltkor torinho-val toltam 2-3 menetet FIFA-ba,nagyon jó volt!Ezúton is köszönöm neki!Igaz elvert mint a lovat! 
Még a Bad Company 2-t várom nagyon,azt megveszem aztán elleszek egy darabig gameval.Meg esetleg ha jön egy Forma 1-es game azt mindenképp!
Csabee:Lemez nélkül nem fog menni!

-
HagaNRG
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Értem.
Hát sajnos ez így ebben a formában nem, mert a PURE-t még Londonban, megjelenés hetében kaparintottam meg boltból, fóliásan átszámolva 6 ezer forintért, ami másfél éve, 18 ezer Ft-s premier játék árakhoz szokott magyarnak valami hihetetlen csoda volt.
Alig játszok vele, de valahogy sajnálom eladni, mert egy élmény nyomulós játék még mindig.A Batmanre viszont nagyon beszélnének ismerősök, mert állítólag a LEGO játékok manapság a legszórakoztatóbbak, pláne párban. Sajnos most leszedtem az Indiana Jones 2-t is, de valahogy nem tud lekötni, annak ellenére, hogy 25 évesen is állandóan leragadok a multik LEGO kínálatát bámulni.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Dency01
üzenetére
Egér nem megy, billentyű nekem működött.
Tehát FPS kizárólag joystickkel.Játékokat másholhatsz, ahogy akarsz, de nemhogy az eredetit is, hanem csak azt fogja lejátszani az érintetlen új gép.
Én nem ajánlom neked a warezt, nézz szét, ha nem vagy telhetetlen, minden nap más játék kell, mert nekem egy sem elég jó stílusú gamer, akkor elégedett leszel pár darab jó áron megkapható eredetivel is.
Sőt, azok érnek csak igazán sokat és az az igazi jó érzés, mikor az ember kibontja a vadiúj zöld tokos, illatos játékot.
HDD-set vegyél mindenképp, mert 5 perc alatt beregelsz a LIVE-ra, netkábelt a gépbe dugod és már nyomhatod is a többiek ellen.
Tudom, hogy így nem hangzik túl izgalmasan, de hidd el, egy Fifa, vagy egy Forza egy élő ember ellen egész más élmény, mint a legerősebb gép ellen is.
Emellett nem árt, ha tudod, hogy melyik játékra gyűjts legközelebb, melyik fog lekötni hosszú hónapokra akár és ezt legjobban a LIVE-ról ingyen leszedhető demokkal érheted el.Azt hiszem csak a Forza3 van még most csak, ami nem megy HDD nélkül, legalábbis nem teljes értékűen. De azért ha van HDD, arra felmásolt játékok a géped is halkabb lesz (sokat jelent, majd meglátod) és a lemezek is hosszabb életűek lesznek, illetve a meghajtó is.
-
Dency01
aktív tag
Köszi a válaszokat

Még az lenne a kérdésem hogy egeret és billentyűzetet lehet-e rákötni? Tudom a FAQ-ban levan írva hogy lehet de máshol meg azt olvastam hogy nemlehet. Konkrétan az érdekelne hogy lehetne-e játszani játékokat(Főleg FPS) billentyűzettel és egérrel mint PC-n.
Másik kérdés:
Érdemesebb-e venni HDD-s változatot? Valóban vannak olyan játékok amik nem indulnak el ha nincs hdd a box-ban?
És fellehet másolni a játékokat és onnan futtatni? Eredetieket is?
Bocsi a sok kérdésért de mindent tudni akarok
-
Csabee.
nagyúr
Érdekes kérdésem lenne!
Van egy eredeti játék, amit ha felmásolok a dvd-ről a hdd-re akkor ugye ha benn van a lemez akkor tudok játszani.
Namármost, ha kapok kölcsön egy játékot, és felmásolom a hdd-re, ezt a lemezt lehet backupolni? vagy valami? Hogy működjön nekem a játék továbbra is ha visszaadom? -
BloodyEddie
őstag
Boltban kapni valahol olcsó hdd-t? Vagy van egyáltalán bárhol készleten? Nagyon kevés ez a 20gb, de nem tudom hol tudnék nagyobbat venni, normális áron

-
Dency01
aktív tag
És nemtudjátok ebbe már a legújabb lite-on meghajtókat rakják? 93450 -est?
Valamint ha veszek hozzá VGA kábelt akkor azt hogy tudom összekötni a CRT monitorommal?? Mert ugye a vga kábelnek amit veszek tüskés a vége, és a monitorból kijövő kábelnek is tüskés a vége. Tehát nemlehet összekötni vagy hogy van ez?? -
Dency01
aktív tag
Hali.
Valaki rendelt már xbox 360-at a konzolvilag -ról?
Érdekelne hogy mennyiért vitték ki a boxot.
Én ilyet néztem hogy : Xbox 360 Arcade : 45.500 ft és ha jól láttam akkor 1500 ft a szállítás vidékre.
És gondolom a teljes összeget majd a futárnak kell kifizetni. Javítsatok ki ha nem. -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Bekakált a boxom E74 hibával. Nem újdonság évente van egy ilyenem. Holnap felhívom az ms-t a gari miatt. Először amikor elvitték (Arcade volt falconos) alaplapot cseréltek szintén falconra. Mialatt szervízelték vettem egy másik Falconos-t az adta be a kulcsot most a régi már nincs meg. Ha most is cserélnek akkor van rá esély hogy Jasper lesz vagy megint falcon? Vagy ezt csak az égiek tudják megmondani?
Azért kérdem mert piszkálja a csőröm a 45e Ft kapható Jasperes Arcade, de nem akarom elkapkodni. -
Dj Polc
tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ez a 120gb-s nál 90 akárhányra csökken.
Csabee:A fülesed érdekelne, mennyi?
-
lvnt
őstag
Mennyiért lehetne eladni egy 1 éves, Falcon-os PRO pakkot? Minden alap tartozék + 1 kontroller. Gondolkozom egy Új, Jasper-es Elite vételén, látva milyen olcsó.
-
Csabee.
nagyúr
Xbox Elite-m eladom! Mégsem kell nekem
[link] 60ér vettem ma 58ér viheti aki akarja
20percet használtam. -
30z.Samu
titán
Skacok!
Ha veszek egy Arcade-ot, az ugyanolyan halk lesz, mint az Elite? Csak mert azon filóztam, hogy veszek egy Arcade-ot a garancia miatt, rácuppantom a vinyót és a mostani boxom pedig eladom.

-
oddsmaker
tag
elvileg este érkezik a premium hdmi kábelem az új tv mellé, akinek van kedve tolhatunk majd egy kis fifát online! :-)
-
Def26
félisten
Akkor jó áron van. Ha ne'adj isten megválnál a 2 játéktól én potom összegért szívesen átveszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csabee.
nagyúr
No srácok!
Xbox Elite-s letem. -
janeko
őstag
Játékokat akarok felmásolni a box-ra, PC-ről, mert nincs DL DVD írom, csak nem nagyon akartam, hogy jöjjön az, hogy megint esetleg elmegy a téma warez felé..
Boxot és PC-t amúgy egy hálózatra lehet kötni vagy vannak eszközök arra is, h a vinyóját rá kösd a gépre, de nem tudom, h menyire lenne ez hasznos a számodra.
Ez érdekelne, van valahol bővebb leírás vagy valami?
-
_ak_
addikt
válasz
janeko
üzenetére
Megosztani vagy streamleni tudod csak, de média center ként elég nehézkes és körülményes a boxot hazsnálni (már ha szoktál nézni feliratos filmeket vagy .mkv-kat)
Felmásolni ha jól tudom max zenét tudsz,de azt is csak rendes lemezről lehet.
Boxot és PC-t amúgy egy hálózatra lehet kötni vagy vannak eszközök arra is, h a vinyóját rá kösd a gépre, de nem tudom, h menyire lenne ez hasznos a számodra.
-
janeko
őstag
Sziasztok.
Gondolkozok egy Xbox vásárláson, az a kérdésem, hogy a gépet és az xboxot, hogy tudom összekötni? Mert szeretnék majd a winyo-ra filmet rakni, meg 1-2 dolgot.
-
Torry
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Teljesen normális.
Sajnos csak ennyi marad szabad felhasználásra.
2 játék szűkösen felfér általában. -
BloodyEddie
őstag
Beszereztem egy 20gb-os hdd-t, aminek kb 14gb a formázott kapacitása. Ez normális? 18 körülire számítottam.
-
taylorp
senior tag
Játék kiárusítást tartok, nézzétek meg, hátha megtetszik valamelyik.

[link] -
engusz
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
Ha teheted, mindenképp szerezz be egy szettet, mert felejthetetlen órákban lesz részetek! Ha valaki nem tud énekelni a társaságból, hát akkor az én vagyok. Viszont jó pár óra gyakorlás után látványos a javulás.
Def26! Sound vagy voice vibration? Asszem 2x-es pontot ér, elméletileg tudatos az éneklés során. Na, nálam nem az, de mégis sokszor jön elő. Tök érdekes.

-
engusz
veterán
Srácok, minden tiszteletem a Lips előtt. Úgy és annyira összehozta ma a társaságot (egy kis whisky segítségével), hogy baromi-baromi jól éreztük magunkat. Este kilenctől mostanáig énekeltünk! Iszonyatosan béna hangom van, de javulok, eléggé látványos módon! Köszönet Def26 kollégának a két mikrofonért, hihetetlen élményekben volt ma részünk!

-
Jon Mathias
senior tag

-
StLui
veterán
"Alex Kipman, a megoldás egyik fejlesztőjének becslései szerint a játékgép processzorát nagyjából 10-15 százalékban terheli le a játékos mozgását folyamatosan analizáló két kamera működése."
"A Project Natal mögött álló hardverről szinte semmit nem tudunk, így a módosulása is kérdőjeles változás. A hírek szerint a korábban a kamerába tervezett chip szerepét az X360 veszi át - viszont így olcsóbb lesz."
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardverfogócska a kertben
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint a naruto talán. Nem ismerem a konzol világot, csak most kapott a keresztgyerek karira x-t, és vennék neki pár játékot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

FIFA10;GTA4+ a 2 kieg.;Forza 3.Most rá vagyok állva a achivmentekre.hogy azokat oldjam fel! 

szerintem úgy nem fog működni...