- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam #43191 üzenetére
Rendel meg.
Én most nem tudom mikor fogok rendelni, mert el vagyok látva egy darabig. Ha mégis vennék valamit akkor szólok neked is.
Gabi: Hát igen, amúgy okos csaj, csak sok minden van a fejében és néha szétcsúszik de ez náluk családi vonás. Ilyen asszony is meg anyós is.
Egy "közös" téma van a két családban, hogy mindkettőnk apja alkesz. -
Def26
félisten
Akit érdekel egy kis szemezgetni való. Szerintetek ezek körül mi az említésre méltó az árához képest?
Far Cry 2 10 font
Brothers In Arms: Hells Highway GAME Exclusive Steelbook Edition 10 font
Tenchu Z 8 font
Robert Ludlums The Bourne Conspiracy 5 font
Project Gotham Racing 4 10 font
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 10 font
James Bond 007: Quantum of Solace 8 font
Prince Of Persia 8 fontGrincs
Én is hozathattam volna, mert asszony húga most volt kint Londonban tárgyaláson de ő nem az a fajta. Mondtam neki, hogy hozzá' má' egy angol zászlós pólót és hozott helyette valami kekszet, mondom de jó... -
válasz
LordAxwell #43176 üzenetére
Nálam routerral van, tökéletesen működik, viszont beletekerni és folytatni nálam nem lehet, nem tudom a videón, hogyan csinálta.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
LordAxwell #43176 üzenetére
Szerintem csak nem hídkapcsolatot csinált!
De amúgy ha routerrel csatlakoznak egymáshoz muszáj egymás láttniuk!
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Xirtam #43174 üzenetére
Keresgéltem de többet nem nagyon tudtam meg, páran írták hogy igen működik.
De azért érdekes mert egyik haverom megpróbálta, boxra net nem volt kötve csak a géppel volt összekötve és úgy nem csinált semmit...Ezek szerint ha routerre van kötve a pc meg az xbox is akkor tud csak kapcsolódni( vagyis ha van net mind2-n)?
-
Xirtam
veterán
válasz
LordAxwell #43173 üzenetére
Volt már róla szó. Használd kérlek a keresőt azért van!
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Ez valakinek sikerült már, vagy próbálta már?
[link]Vagy ha valakinek van más 5lete az összekötésre az kérem ossza meg velem!
A lényeg hogy HD filmhez kéne.
Köszi. -
Def26
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
Amit lehet kanpni a game.co.uk oldalon Fable 2 abba van magyar felírat vajon?
A GOW 2 GOTY ra szintén vonatkozik a kérdés. -
Djuree
félisten
game-ről mennyi idő alatt ér ide a cuccos?
-
Def26
félisten
válasz
sosperecek18 #43161 üzenetére
Pont így:
Electronic Arts
Na Pankraci 1683/127
140 00
Praha 4Csak onnan gondolom, hogy ilyenek az angol címek is. Esetleg az országot még nem ártana ráírni.
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az EA válaszát, miszerint az alábbi címre küldjem el a törött lemezt:
Electronic Arts
Na Pankraci 1683/127
140 00
Praha 4Bocs az ide nem való kérdésért de a címzetthez hogy kell ezt a levélre felírni, illetve melyik az irányítószáma?
Mert a magyar így néz ki...
S....V...
Város
Petőfi út 94.
H-4440
Hungary -
Def26
félisten
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Ez jó játék ennyiért?
-
Xirtam
veterán
Baszus gyerekek mit találtam! Formula 1 2010 lehetséges megjelenési idő?! Release Date: 25/09/2010
És a forrásom: Már fentvan az eladási listán
-
Don47
tag
válasz
Xirtam #43149 üzenetére
Biztos vagy ebben?
Valami hasonlo mar volt tema itt, azt hiszem. Emlekszem, kulfoldi forumokon is irtak nagyon regen, amikor meg azt kerestek, hogy hogy lehet megkulonboztetni a Jaspert a Falcontol. Meg is lettek a modszerek, ma mar mindenki altal ismertek (gyartasi ido/TEAM code/LOT number, a 12.1A a burkolaton, meg a masfele power csatlakozo). Aztan jottek a visszajelzesek, hogy ez utobbi csaloka lehet mert az elso sokezer pakkba az elozo szeriabol megmaradt tapok kerultek. A Jasper kevesebbet eszik, tehat elvileg a regi (nagyobb) tapok is kepesek ellatni. Most hogy mondod, elgondolkoztam a csatlakozo miatt, de valahogy biztos ramegy, vagy megoldottak valahogy, mert amit irtam az biztos. Ugyanez tortent, amikor a Falconnal 203W-rol 175W-ra valtottak, az elso Falconok dobozaiba is a regebbi, 203-as tap kerult. -
Godimodi
tag
Valaki?
No.43107
-
t1
veterán
Band Hero kivégezve 805 ponttal
-
-
Peat;)
veterán
válasz
Dency01 #43130 üzenetére
Ha arra a pc-re felnyomod a ps3 media servert amivel össze van kötve az xbox akkor bármit tudsz steamelni és ha odarakod feliratot akkor az is megy.
Nekem win7 64 bit és 2,1ghz-es amd procival valami gondja van, mert sajnos akad. (a gépen önmagában meg minden simán megy) De ha nem akadna teljesen jó lenne, egy próbát megér.
-
Dency01
aktív tag
Hali ismét.
Kérdésem hogy az x360 milyen formátumú filmeket tud lejátszani?
Gondolom a sima dvd filmet azt viszi de ezen kívül még miket?
avi, wmv, mpg ezeket viszi? -
Gebriel
veterán
-
Mankó
veterán
3-4 napja vagyok box tulajdonos és a következők merültek eddig fel:
Abban az esetben, ha bannolt az xbox, akkor hogy lehet a codeceket frissíteni, ha filmet akarok nézni?
Vagy ez esetben is feltudok menni a live-ra és frissíteni vagy csak pendrive-on keresztül tudom feltenni?
Másik pendrive-ot nem látja a box, milyen formátumra kell formázni, hogy tudja olvasni?Előre is köszi a válaszokat.
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam #43121 üzenetére
Jó de az annyiban más, hogy ott pontokat veszel aminek nincs árfolyama, csak annyit tudunk, hogy Iceakos -nál olcsó.
Az viszont nekem olyan morbid, hogy pénzt veszek pénzért (drágábban).
PS3 -on nincsenek pontok, ott rendes pénzel tudsz vásárolni, és anno nekem gond nélkül elfogadta a hitelkártyámat amivel dollárban fizettem (Visa). -
Def26
félisten
Tudjátok mi a nagy biznisz? 20 fontos PS3 "feltöltőkártyát" 24 fontért eladni... nah ez a nem semmi, ráadásul vannak akik meg is veszik.
link
Nem kell valakinek 1000Ft, 1200 -ért odaadom. -
Def26
félisten
válasz
szergely001 #43118 üzenetére
Akkor gondolom ez a többire is igaz.
Nem mertem mondani, mert nem tudtam, hogy minden DLC -nél így van:
Asszony a profiljával letöltött Lips számokat és azokat én is tudom használni ugyanazon a gépen. -
szergely001
csendes tag
válasz
szergely001 #43113 üzenetére
Válaszolok a saját kérdésemre tapasztalat alapján.
Az AC2 kiegjét nem csak azzal a profillal lehet használni, hanem az összes boxos profillal. Amúgy ajánlom minden függőnek!
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Res. Evil 5 nél, hogy tudom beállítani az offline coop játékot? Sehogy nem jön össze.
-
karakpecze21
senior tag
-
Def26
félisten
Nyomattam 10310 pontot BF BC2 ben. Ez az egyéni rekordom.
-
szergely001
csendes tag
válasz
szergely001 #43077 üzenetére
Sziasztok!
Már csak egy valami nem világos. Ha megveszem a live accountosra az AC2 kieget, akkor a többi profilon is megjelenik és ismerőseim is játszhatnak vele ugyan azon a boxon vagy csak azaz 1 live profile?
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43110 üzenetére
Na ja
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #43108 üzenetére
Az igaz, hogy melegebb lesz a gép alja fektetve, mint állítva, de ez a belső hőmérsékletet nem befolyásolja.
A levegő hiába hűti a külső műanyagot, az nem fogja a gép belsejét jobban lehűteni.
Jobban lehűti a gép belsejébe jutó friss levegő ez tény.
Tudom, mert rengeteget vacakoltam még anno a 3led-es gépem javításával.De igazából valóban mindegy , mert az új gépek már azért jobban sikerültek a hűtés szempontjából.
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43106 üzenetére
Gondolod végig! Ha fekva van rajta van a polcon pl. Akkor alul bentragad a hő mert nem jár a burkolat körül a levegő. De ha állítva van akkor körbejárja a levegő sokkal hüvősebb az oldala. Kapcsold be a géped azt próbáld ki!
-
Godimodi
tag
Az én gépem hátuljára service date 2010.01.14 van írva.Ennek az a sztorija hogy akitől vettem annak volt egy másik gépe ami tönkrement és a házat meghagyták de a belsejét kicserélték alaplapostul.Most akkor ez is Jasper vagy nem?olvastam hogy amelyik hátuljára 12,1A van írva az valószinűleg az ,csakugye a ház maradt,így nemtudom hogyan derítsem ki.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #43105 üzenetére
Ha állítva van, akkor mitől hűlne mindkét oldalról a gép?
Ott nincs is perforálva.
Pont az hogy ha állítva van, akkor azon a perforált részen fog állni a gép és nehezebben jut be a friss levegő.
Ha fektetve van, akkor az aljának tök mindegy, mert ott úgy sem jukacsos a burkolat.Bocsi, de most nekem volt muszáj beszólnom.
-
Xirtam
veterán
válasz
Godimodi #43102 üzenetére
Ha állítva használod mindkét oldalról hül a gép. Ha fekve akkor pont a nyák alja nem tud lehülni mert alulról nem tud hülni. Az meg hogy a HDD fele megy a meleg levegő annak semmi baja nem lesz tőle, mivel tiszta lyuk ott az egész.
Jasperes lapnál már tökmindegy épp hogy langyosodik a box. ez a falcon v2 esekre volt igaz, hogy állítva sokkal megbízhatobbak voltak!
Visza olvastok 1~2 hsz-t ott tárgyaltuk ki ezt a hűtési próbélámkat! De mára már valami 20% viszaesett a 3LED hiba is mióta jasperesek vannak!
-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy ha Media Centeren keresztül streamelem a filmet boxra akkor miért akad? Olyan mintha leesne a képkocka/másodperc, pedig a beállításoknál még a HDTV .t is "jó" -nak írja.
Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Death Stranding 2 Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Xbox Series X - dobozos
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest