Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz taylorp #19632 üzenetére
Szia!
Igen. 82%-nál járok épp, kb. 9 óra játékkal. Elején negatív véleményem volt róla (az irányításáról főleg, de hát nem is kell többet várni, ez arcade és nem szimulátor! ). De aztán egyre jobban megtetszettek az új játék módok miatt. Pl. az autólopás
Sztem megér egy próbát azoknak akiknél nem csak a szimulátor jöhet szóba.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
HagaNRG
őstag
válasz taylorp #20034 üzenetére
A TOP SPIN 3 számomra is meglepő módon az első olyan játék volt, amit teljes áron is megvettem volna. (végül akciós lett).
Semmi közöm a teniszhez, mégis annyira hangulatos ez a játék, csúcs grafikával és tényleg nagyon profi kivitelezéssel, hogy élvezet vele minden meccse. (azért a Fifával mostanság újra szivesebben nyomulok).
Nagyon sok választható karakter, talán a világ összes tornája benne van, viszont elég nehéz, a gép ellen alap fokozaton is épphogy eladogatok. (vagyis adogatni nem nehéz, inkább mikor az ember végre kicsit ki akarja cselezni az ellenfelet valami csavarintósabb ütéssel, az sokszor visszafelé sül el).
De tényleg nagyon komisz, egymás ellen biztos jó móka lehetne, ha lenne két joyom.Demo letölthető a LIVE-ról, szóval csak rajta! (a Virtua tennis 3-mal ezerszer könnyebb játszani, de annyira arcade, az embered olyan gyorsan futkos egyik sarokból a másikba, mintha puskából lőnék ki, szinte nevetséges-az ütő által lekanyarított effektekről-mint a Soul Calibur 3-ben-meg ne is beszéljünk, egy teniszjátéknál).
-
-kdM-
senior tag
válasz taylorp #20041 üzenetére
en most vettem meg a top spin 2-ot es olyan osszetett karrier mod van benne hogy leesett az allam (virtua tennis 3 utan legalabbis)
szoval a 3-ban is gondolom van legalabb ilyen szinvonalu (ts3-nak csak a demojat probaltam)
ja es a karakter generalas is olyan reszletes lehet hogy en 15 percig szorakoztam kb vele de sok opciot igy is alapbol atugrottam
[ Szerkesztve ]
-
antikarts
csendes tag
válasz taylorp #20041 üzenetére
Van benne karrier mód, saját karaktert kell csinálni és szép lassan elindulni a tornákon... Mondjuk nekem az nem tetszik benne, hogy szinte minden meccsen a legelejétől fogva erősebb ellenfelet ad a gép + néha irreálisan nehezet Némelyik fiktív játékost nehezebb megverni, mint pl. Federert. Összeségében viszont príma játék Csak könnyen fel tud idegesíteni fajta.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz taylorp #20094 üzenetére
Nállam buy & play van
dunc: én is azt akarok szerválni, elivleg működik. nyomnám a gépen a Medal of honor Airbornnal, multiban
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
ambrus14
tag
válasz taylorp #20293 üzenetére
megpróbáltam egy másik címet ami magyarországon kívül esik, de sajnos nem fogadta el a regisztrációmat és arra utasított hogy hívjam fel őket!
Meg tudnátok adni a magyar ügyfélszolgálat telszámát? nem akarok nemzetközi számot hívni, mert az picivel drágább lenneXbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
Djuree
félisten
válasz taylorp #21581 üzenetére
az nem verekedős játék hanem sportjáték (amúgy nekem nem tetszett, graf az jó volt, de maga a játék nekem túl lassú és uncsi volt )
ha már verekedős akkor soul calibur 4 vagy virtua fighter 5 esetleg majd a tekken ha kijön.
taylorp: sztem benthagyhatod nyugodtan. én is bent szoktam...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nofi
addikt
válasz taylorp #21581 üzenetére
köszi, de nekem inkább az ilyen agyatlan-véres-kombós egyveleg jön be
Street Fighter 4 ami érdekelt, de egy kicsit meghökkentett az új prince rajzos grafikája, mert sajnos pont az ellentkező hatást érték vele el és ahogy elnéztem a SF4 is ilyesmivel fut majd
Xbox GT: nozsolt
-
Atomgeszi
veterán
válasz taylorp #22254 üzenetére
Előszöris! Én is Boldog Békés Karácsonyt és 3LED-ben mentes Új Évet kívánok minden Kedves tagnak és leendő xbox tulajnak!
Neked pedig ezt ajánlanám: [link] Ezen belül: Szükséges eszközök, és 1. menüpont!
Tiv: Mikulássapis Jokeren nem gondolkodtál?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Don47
tag
válasz taylorp #24089 üzenetére
Számomra egyértelműen Rock Band. Sőt, Rock Band 2. GH-val nem játszottam olyan sokat... viszont én azt szűrtem le, mintha a GH inkább a fun, a játékélmény, a RB pedig a pontosság felé tendálna. (Nem mintha nem lenne nagy fun RB-t játszani, sőt.) A RB-ben pontosan kell pengetni, a GH meg mintha lazábbra venné a dolgot. Legalábbis én így éreztem, ha más vélemény van, jöhetnek a kövek.
Olvastam valahol (lehet, hogy itt), hogy az egyszerűbb számokat GH-ban experten megbonyolítják, hogy nehezebb legyen... ez nekem nem tűnt fel, lehet hogy azért mert keveset GH-ztam. Viszont szvsz ha adott egy dal, akkor experten olyan legyen, mint az eredeti. Se több, se kevesebb.
Egy külföldi fórumon valahogy így fogalmazták meg ezt az egészet: GH for gamers, RB for players. Bocs az elfogultságomért, de zenélek is. Az RB2-t választottam, mert az valamivel komolyabb számomra.ps: viszont a GH-kat itthon sokkal könnyebb beszerezni.
Xbox Live: Oberst Don47
-
tiv83us
veterán
válasz taylorp #25266 üzenetére
A 2-hoz termeszetesen kompatibilis, a GH: World Tour-hoz is, de nem fogsz teljes jatekelmenyt kapni, leven a RB dobja osszesen 4 utofeluletbol all a GH-e pedig 5-bol, igy a jatek le fogja skalazni a dob savokat 4-re.
Lasd: Guitar Hero: World Tour Rock Band dobbal
Guitar Hero: World Tour: GH dobbalps: es netre sem enged menni, ha RB dob szettet hasznalsz GH-hoz.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz taylorp #25270 üzenetére
Pedal termeszetesen mindket szetthez jar, en az utofeluletekrol beszeltem.
RB dob.
4 utofelulet cinek nelkul /a sarga es a kek szimulalja altalaban a cineket ahol helyen valo/3 utofelulet+2 cin = 5 utofelulet.
Es mindkettohoz jar a bass pedal, amit mindket jatek egy visszintes savval jelez, mikor "rugni" kell.
ps: De ha hasznalod a RB kithez opcionalisan hozzakotheto cineket /lasd itt/, akkor sem halando a GH felskalazni neked, mert azt szeretnek, hogy vegyel meg egy f@szom nagy szettet a nappaliba, nehogy jo legyen a mar megvasarolt RB cucc. /Marketing okokbol ertheto, a moralis oldala mar hagy kivetni valot maga utan/
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest