Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ezzel azt szerettem volna mondani, hogy amit Gebriel ajánlott konkrétan 3 boltot abból a középsőt húzd ki. Ennyi, nem olyan bonyolult.
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szvsz ha legálisan akarod használni, akkor MM -be venném. Az a tiszta...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Ezzel most mit is szerettél volna mondani nekem?
Én a Konzolok Szervízét kérdeztem, arra rá is kerestem, de nem volt sok hozzászólás róluk, azok pedig többségében pozitívak voltak.Vagy ezt Gebriel-nek szántad?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ha beírod a keresőbe hogy konzolvilág. Meglepődnék ha több pozitív hsz lenne, mint negatív.
-
Gebriel
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én őket nem nagyon ajánlanom.
Jasper gépeket hirdetnek és Falcon v2 adnak.
Soha nem vásárlók tőlük többet.
576kby, konzolvilág, konzolstúdió....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik boltban érdemes konzolt venni? Én a Konzolok Szervíze nevű helyet nézegettem, az áraik teljesen korrektnek tűnnek, vannak esetleg tapasztalatok ezzel a bolttal kapcsolatban? Esetleg van más javaslat?
Köszi!
-
30z.Samu
titán
-
Gebriel
veterán
Egyik profilból a mentéseket át lehet vinni a másikba

-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Forza 3-ban lehet fejleszteni a vezetőfülkét? Tehát nem gyári kormány, pedálsor, stb.
-
Thome
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
ne istenítsed már azt a rakás hulladékot. még flashelni sem lehet, ez milyen már

azért elfogadnék egyet, de inkább egy ps2-őt. arra sokkal több és jobb játék van. majd 2-3 év múlva jöhet a ps3
graf meg nekem nem minden, nagyon nem. ico-t pl. még tervezem kinyomni....itt van a fekete elit boxom és még be sem volt kapcsolva mióta megvettem, 1 hónapja
most az eve online lefoglal nagyon pc-n...már single játékkal nincs is kedvem játszani...semmivel... -
4sal3
aktív tag
srácok egy kérdésem lenne, van a modern warfare2 kis füzetének a hátulján egy kód, hogy ezt aktiváljam - és kapok vmit - az infinity ward honlapján, beregeltem, de nem találom, hogy hova kell írnom, ha vki tudja, légyszi dobjon pü-t.
-
Fejo
őstag
Vettem a Box-hoz egy gyári wifi adaptert. A problémám az, hogy beállítok mindent mégsem mászik fel a netre. Tesztnél a wifi routeremen nem megy át (D-Link DL 524)

Valakinek valami ötlete? -
Hopsz
tag
Erre vki? [link]
-
eeXaa
addikt
....tudja valaki, hogy van e mód 2 boxot összekötni Live nélkül?
-
-
StLui
veterán
Hess innen ps3 fanok

-
Morden24
nagyúr
A korábbi segítséget mindenkinek köszönöm szépen, rendeltem is magamnak egy Elite-et, ergo hamarosan csatlakozom az xboxos táborhoz

Még egy kérdésem lenne: nekem már van létrehozott Games for Windows Live-os accountom. Ezt össze lehet házasítani a boxszal, vagy egy új Live acc-ot kell majd létrehoznom?
Illetve még egy kérdés: PC-vel usb-kábelen, UTP-kábelen vagy wi-fin keresztül lehet összehozni az Xbox-ot?
-
Hopsz
tag
System linkbe hogyan lehet össze kötni két box-ot? sima UTP kábel közvetlenül vagy vmi spéci kábel kell? és 2nél többet lehet switch-el?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap játszok a Batmannal kb 50%-nál járok. Az a rész amikor lefagy egy pillanatra aztán Batman ki van kötözve úgy mint a Joker az elején...
Na ott amikor lefagy meg becsíkoz na ott beszartam hogy nah megint ledes lesz a BOX
Az előző box-om ilyen tünetekkel lett 1 ledes, de aztán amikor jött a video na mondom ez a játékban van
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
mivel fogtok nyomulni ünnepek alatt live-on? Mert akkor azt beszerzem és csatlakozom hozzátok. Hétfőn államvizsga és utána live előfizu, hogy végre játszhassak is

-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83
üzenetére
Áááá megvan, careerben vagy quick playben lehet választani, hogy solo vagy BAND...!

-
taylorp
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Tuti, hogy lehet solo+basszust játszani.
-
laragirl83
őstag
Helló!
Lenne 1 kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Tegnap beszereztem egy második gitárt is GH Metallicához.
Létezik az, hogy nem enged úgy játszani minket, hogy pl. egyikünk tolja szolót gitárt másik meg basszust...?
Mert csak azt engedi, hogy mind2 ugyanazt a hangszert toljuk....
Létezhet ez? -
Crazyman33
senior tag
Aki már tolja az AC2-t, vagy csak még most fogja, annak ez kötelező: Assassins_Creed_Lineage_Teljes_HD_film_magyar_feliratta
Zsííííííííííííííííírrrrr!!!
-
Scrager
csendes tag
Egy gyors kérdés. Most tért vissza a gépem a piros ledes halálból, és érdekelne, hogy megoldották-e már, hogy 16:10 monitoron menjen a full hd (pl.letterbox) ? Köszi
-
Sakab
senior tag
válasz
Tomics
üzenetére
már mint mit hagyok bedugva?

Hát azért nem semmi h se a ps se a box nem tudja ezt amit kb egy 20 30ezer Ftos lejátszó tud h hálóra rádugom rámásolom a filmet azon tárolom és ha megakarom nézni megnézem...mivan ezekkel a konzol gyártókkal nem értem...mozgás érzékelős hülyeségre van idejük ilyet meg nem bírnak 1ik be se bele tenni..úgy nézki csak marad akkor a box meg popron hour páros
-
Tomics
addikt
Natal a neve, szerintem jövőre jön ki valamikor ára szerintem 30-40 ezer legalább vagy több.
Xvidet tud lejátszani, nekem routeren keresztl érzékeli a gépet a windows media center és ami a gépen van azt boxon le tudod játszani. 100w-nál nem eszik többet.szerk: 50 font körül lesz. tehát 15 ezer. kb jövő november körül jöhet
-
Sakab
senior tag
válasz
Tomics
üzenetére
Hm az barátságos ár...és erről a jövőre kijövő kis kütyüről amit a tv alé kell tenni és érzékeli a mozgásod hirtelen nem jut eszembe a neve....erről lehet már tudni vmit árat esetleg vagy megjelenés dátumát vagy vmit? Xvides videókat hálón tudnék rámásolni és lejátszani?Fogyasztása az kb menyi lenne?
-
Tomics
addikt
Itt cserélt már valaki?
-
Prof01
veterán
-
Sakab
senior tag
Sziasztok most cserélném le a 3hetes PS3amat BOxra.
Ezek az újabb Jasper változatokról mit kell tudni?3ledes hibát azt olvastam h kijavították még is találtam itt a phn az apróba jasperes 3ledes gépet eladót?Plusz hűtés mennyire védi ki ezeket?Ha esetleg 3ledes lenne menyi a javítása kb?Meg egy dvd olvasó fej gyere mennyi benne? -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Játszogatok az NFS Shift-tel, most jutottam el a második szintig, ahol az első pályán egy BMW-vel vagy Audival kell megverni a másikat. Hát onnantól kezdődik a szopacs!

-
jubilleum
senior tag
mármint milyen féle adapterrel?
-
nrgia
őstag
Rettegek a 3 pirosledes haláltól.....kékre cserélem a ledeket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
A helyzet az, hogy valszeg Xbox vásárlásra adom a fejem, de mielőtt megteszem, lenne egy kérdésem.
Az én megoldásom úgy néz ki, hogy van egy fullHD monitor és egy 5.1-es házimozi rendszer. A monitor hdmi kábelen keresztül csatlakozna a boxhoz, ellenben akadt némi gondom a hanggal. Ezt ugye a legegyszerűbb toslink-en (optikai) lenne megoldani, ebben az esetben nem tudom, honnan és milyen átalakítót kéne vennem.
A másik esetben az RGB-nél kéne maradnom, amivel csak az a gond, hogy a gyárilag az Elite-hez adott átalakító kicsit vagy/vagy szagú, mert ha bedugok egy hdmi kábelt, akkor a másikat már nem tudom a mérete miatt.Szóval a tulajdonképpeni kérésem, hogy optikai megoldás esetén honnan és milyen átalakítót kéne vennem?
Elnézést a minden bizonnyal rendkívül láma kérdésért, de szűz vagyok Xbox-szempontból

Előre is köszi!

-
the_stig
tag
Hali!
Na teszt megvolt. Sams SlimFit CRT-n egész király, rosszabbra számítottam. Sőt, meglesz hamarosan a komponens kábel, tehát még jobb kép várható. HDMI nem játszik.
Majd tolok fotót, ha sikerül. A box nálam a "nagyon állat" kategória csúcsán van, ráadásul megtaláltam, hol lehet vinyóra telepíteni, így halkabb is lett. Persze offPS3-at messziről ugatja halkságban, de mind1.Forza 3: leszedtem live-ról a PGR4 és a Shift demóját is, szerintm mind2 übereli a forzát.
, mindenesetre arra jó, hogy a fiammal meccsezzünk.bunyós játék: tudnátok ajánlani xboxra olyan játékot mint régen a mortal kombat volt?
na ennyit mára, csövv
steew
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Gondoljátok, hogy a bundle csomagok miatt az MW2 is várható, hogy a Forza 3-hoz hasonló alacsony árakon fog szállingózni hamarosan?
(mert az első Modern Warfare úgy rémlik, még a megjelenés után egy évvel is, használtan is brutál drága volt még Angliában is)
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a Konzolok Szervízét kérdeztem, arra rá is kerestem, de nem volt sok hozzászólás róluk, azok pedig többségében pozitívak voltak.

Feltettem a topicjában is a kérdést, mert nem gondoltam volna hogy itt érkezik a kimerítő válasz. (Nem baj, jó lesz közvélemény kutatásnak!
)
Személy szerint a shift-et nagyon hamar meguntam. Na meg hát mondhatni sokkal komolyabb játék is. Nagyszerű grafika, kitűnő irányítás, rengeteg lehetőség. Nem mellesleg több mint 400 autó
.

graf meg nekem nem minden, nagyon nem. ico-t pl. még tervezem kinyomni....
most az eve online lefoglal nagyon pc-n...már single játékkal nincs is kedvem játszani...semmivel...