Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
BlaiseS
csendes tag
á tököm tele, mi az a nyolcvanas szám mert amit ott írnak (06 80 018590) nem reagál semmire) :S az életben nem lesz így megcsinálva
-
StLui
veterán
Gold vásárlásra van tippetek, mert ami az apró-n volt az szünetel ?
-
BlaiseS
csendes tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
És kérnek bármit is a telefonon keresztül? Mert próbáltam ezt az internetes szervízt, regisztráltam is a gépet, de nem igazán működik az oldal. 2007 decemberben lett vásárolva a gép, szóval a 3 év még éppen jó rá.
-
StLui
veterán
Köszi!!
Eladtam novemberben a 2007-ben javított boxomat, és kircso13 kollégánál decemberben bedöglött, de így esetleg lehetne próbálkozni a javíttatással. Majd nekifutunk, hátha. -
Petykó78
tag
Sziasztok!
LIVE-on mi alapján rakják össze a játékosokat/csapatokat? Pl. GOW2-ben néha sokáig tököl, azonos szintű csapatokat keresve, de szinte sosem a tudásomnak megfelelő parti jön össze. Vagy én lennék ultrabéna?
A gamer zone, adott játékban elért acsik, vagy mik a szempontok? -
xbox360gamer
csendes tag
én pont tegnap hoztam el a javított /alaplap cserélt/ boxom és azt hiszem hogy újra indul.De mivel az xbox ügyfélszolgálatánál is agyon iskolázottak ülnek így nem fogadnék rá...
-
StLui
veterán
Nem elképzelhető, hogy egy MS álltal javított 3ledes gépre újra indul a 3év 3led gari?
-
-
Fricó
aktív tag
MS kormányt vennék használtan!
Ajánlatokat priviben várok!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok van egy eladó boxom! Nézzétek meg!
-
BlaiseS
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvaslak titeket, mondjuk mióta van boxom.
De sajnos a tegnapi nap elég sötét volt számomra, E74-et kaptam. Nem ragozom. Szétesett a kép kb. 10 perc játék után.
Érdeklődnék, hogy valaki, aki hasonlóképp járt, vagy akár 3 ledes lett a gépe, vette-e már igénybe a MS szervízét? Örülnék ha leírná a tapasztalatait valaki és az egész procedúrát, hogy ez hogyan működik. Mit kérnek, kerül-e pénzbe...ilyesmi. Az online hibabejelentésig eljutottam. De érdekelne, hogy onnantól, hogy én bejelentem a hibát, mi fog történni.
A gép egyébként nincs flashelve, soha fel sem volt bontva. Az általános garancia lejárt már rá, hiszen 2007 végén gyártották, de elvileg még E74-re és 3 ledre meg kéne, hogy csinálják.Remélem vki segít a tapasztalataival, hiszen nagyon szeretem ezt a gépet és nem szeretném ha a játékokkal együtt a kukára kerülne.
Szép napot!
-
Jon Mathias
senior tag
k.o.t.o.r imádom! lesz folytatása vajon? ha jól tudom 360ra nem jött ki. hosszú napokat játszottam velük.
-
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Azt elő is rendeltem

-
Tomics
addikt
Cod4 multiba ezez a furcsa ikonok a játékosok nevei mellett hogy szerezhetők? már megcsináltam az első 55öt, most csinálom prestige-ben, de mindegyik levelnél ugyanaz az ikon másnak meg tök egyediek vannak. a legtöbbet talán ilyen sárga kereszt alak érhet 55ös. de van bogárhoz hasonlító is
Ez valami dlc miatt lehet? Vagy prestige után lehet még továbbmenni? -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
biztos jó, de már kinőttem ezekből. anno képes voltam a biovér játékokkal együltőhelyemben 8 órákat játszani, de már nem tudnak lekötni, unalmasak. mmo alatt már nem adok játékot, vagy valamilyen durván jó multi fps-rts, de single player játék semmiképpen

6-8 éve biztos az egyik kedvenc játékom lett volna

baldurs gatek, icewind dalek, neverwinterek, kotorok...mennyi tengernyi időt elvertem velük
-
Xirtam
veterán
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Nem , nem lehet csak fix autókat nyersz aminek csak a festésén tudsz változtatni! Sajna.
-
rendiboy
tag
válasz
peetmaster
üzenetére
Szia! Nekem egyszer volt szerencsem olyan csatlakozoval ellatott tappal egy Arcade gep kisereteben. Akartam bedugni olyan zsinort ami szabvanyos 220-as monitorba is jo tapkabelt de nem ment mert, van a csatlakozo felso reszeben egy U alaku melyedes es e miatt nem megy bele. Ha mast nem tudsz tenni akkor vegyel egy szabvanyos tapkabelt es faragj ki belole egy kis darabot, hogy belepasszoljon. Tudom egy kicsit fura megoldas, de ha nincs mas. Vagy esetleg ha a Microsoft-ot felhivod hatha kikuldenek egyet neked.
-
4sal3
aktív tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
nemlehet, de lehet h csak én nem vettem észre a ~1év alatt.

Roland18x grat
-
Roland18x
tag
jatekok.hu sorsoláson én nyertem a Darksiders xbox360 játékot ! Hát nem gondoltam volna...Hogy én nyerek egyszer valamit is. Mintha valami házat nyertem volna, annyira örülök neki !

-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Szvsz ne aggódj, ha a matrica rajta van akkor nincs gond.
-
BloodyEddie
őstag
A hologramos matrica ép és sértetlen, de azt nem lehet hamisítani vagy máshonnan beszerezni? Nem bízom abban akitől vettem, jó lenne 100%ig megbizonyosodni benne h origi. Amúgy ugyanolyan matrica van a joyomon is, ami 100% eredeti.
(#42347) szpal17: minden stimmel amit leírtál, úgy tűnik eredetivel van dolgom. A tokot mondjuk nem szedtem szét.
-
Jon Mathias
senior tag
PGR4ben tuningolni lehet?
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Szia
Ment pü....
A kérdésedre meg annyi, hogy ha buherált, vagy már szétszedték a HDD keretet akkor meg van bontva a hologramos matrica az alján. Ha meg nincs ott matrica akkor tuti nem MS termék.
-
Fricó
aktív tag
Melyik kormány jobb szerintetek:
Microsoft Xbox360 Racing Wheel vagy a Logitech DriveFX? -
szpal17
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Az otthon gyártott HDD egy Western Digital BEVS/BEVT típusú lehet. Ha vásárolni akarsz és nem szeretnél belefutni ilyenbe, akkor érdemes megnézni a csavarokat(bele látni nem fogsz természetesen, hogy milyen a HDD). Az eredeti HDD-nél torx csavarok fogják a burkolatot és azt microsoft-os szürke matrica takarja le. A gyári HDD keretet még meg lehet különböztetni a kínai(egyébként működő) kerettől, méghozzá a szélső összepattintó résznél. A kínainál nem nagyon akaródzik összepattania a műanyagnak, a gyári általában összemegy rendesen, illetve az oldalsó felirat is elárulhatja a kínaiságot (csak ritkán láttam olyat amin volt méret ráírva és xbox felirat).
A microsoft felirat a dashboardban azért nem jó ellenőrzés, mert gyári firmware kerül a WD-re is, így persze, hogy azt fogja kiírni. Ha gyári akkor lehetnek rajta demo játékok és videók, kis képek. Nem hiszem, hogy a házilag gyártottra valaki felpakolgatna sok ilyet, hogy elhidd, hogy gyári
Hát kb ennyi... -
ithomas
őstag
GOW2-t hány ember tudja nyomni egyszerre co-op-ban?
Mert ha több mint 2, akkor én is beszállnék.
Igazából szivesen végignyomnám újra a legelejétől a legvégéig...mert kb fél éve játszottam vele utoljára...
-
4sal3
aktív tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
én annyit tudok mondani, hogy a hdd mellett kiirja az xbox a beállításokban, hogy microsoft.
pgr4-el kapcs-ban: én már nagyon régen meguntam, a hosszú havas pályákon tegnap átküzdöttem magam, jön Tokyo megint.. már azt sem tudom, hol tartok, nagyon monoton.
-
Jon Mathias
senior tag
Ma érdekes felfedezést tettem. megvettem eredetibe a bioshock-ot pc-re. optionsba turkálva: use Xbox360 controller
átírat lenne? naon bejött a game! csodálatos graf (cf támogatva!) kissé fallout feeling. de mindenképpen kell box is mer ugye a számomra legf...szább game PGR4 csak boxon van. -
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
Honnan lehet megkülönböztetni egy eredeti és egy fake xbox360 hdd-t? Bővebb leírás kellene, valamilyen összehasonlító képekre gondoltam. Pl fülhallgatóknál van ilyen, ahol lefényképezik az eredetit és a fake-et egymás mellett. A gyári hdd-kbe mit tesznek (mármint típus)? Egy 120gb-osról lenne szó.
-
Tomics
addikt
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Bejött nekem is, bár eléggé eszetlen öldöklős joygyilkos. akkor inkább megvárom a fable 3mat

Húú még a mafia2 lesz nagy game, pc-n rengeteget játszottam az első részével, alapmű
-
Def26
félisten
válasz
norbitális
üzenetére
Rendben, úgysem játszottam még magyarral GOW -ban.
Én 1 évig szenvedtem mobil internettel olyan helyen ahol nem volt 3g csak gprs net. Ne tudd meg mit átéltem.
-
DonMedve
addikt
-
HagaNRG
őstag
Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Nem tudjátok, hogy lehet pozitív értékelést adni valakiről sikeres adás-vétel után?
-
Roland18x
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
De az utángyártott nem ? hardverapron is árultak 16kért, ami azért elég olcsó...Ezért gondolom én, hogy utángyártott. (Tehát nem eredeti M$ gyártmány...)
Én inkább nem venném meg, fene tudja mikor tiltja le a Microsoft az utángyártott winyókat is, és akkor mehet a a kukába...(Mondjuk flashelt géphez ettől még jó lenne szerintem.)
-
Mr.Grincs
veterán
Van valakinek valami infója arról hogy hong kongből 16K ért lehet elvileg rendelni egy 250es xbox 360 hdd-t kerettel együtt??? Mi igaz belőle és mi nem.
Tegnap találkoztam az egyik haverommal és mondta, hogy onnan lenne neki.
Aztán mondtam neki hogy annyiért elvileg jó kérdés a hogy működik e.
-
karakpecze21
senior tag
Akkor remélem nálam is csak egy véletlen volt, akkor nem lihegem túl a dolgot.
Amúgy tényleg nekem is csak 1x fordult elő és hétvégén is szinte egész nap játszottam és nem volt gond, csak tegnap 1x.
Amúgy amit kifúj levegő az amikor egész nap megy akkor is csak olyan langyos.
Az előző gépem az olyan volt mint egy hajszárító. -
4sal3
aktív tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Nekem hétvégén 12órát is megy a box, vinyórol játszok és nem fagy le.
-
xbox360gamer
csendes tag
hát nekem az arcade állítva volt...az elitet inkább fektetem
köszönöm -
karakpecze21
senior tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Én azt halottam, hogy egészségesebb ha fektetve van, mert jobb a szellőzése is és a meghajtót is biztonságosabb úgy használni.
De sokan használják állítva is.
Én speciel fektetve használom inkább.Amúgy meg nekem ne fagyogasson a gép akkor sem, ha 8 órát játszok vele.Az a dolga.
Ha már azért lefagy mert x ideje megy, akkor az elég szomorú, mert akkor még mindig nem jó a hűtése.
-
4sal3
aktív tag
mástól is hallottam már ezt a hibát, de hogy miért csinálja, azt nemtudom. konkrétan eddig 2x irta ki, újra beraktam a lemezt és már minden ok volt.
először vmi media discnek ismeri fel, azt irja amikor kilépek az üziből.@Def26: vagyunk már egypáran, akik tolják neten, nagyon zsír

most kezdem magam rászoktatni a pajzsra. -
xbox360gamer
csendes tag
hát én nem tudom hogy jasperes volt e vagy nem de igazából kiszolgálta az idejét
azt mondták hogy most biztos hogy jasperes van benne.Nekem az elite fagyott le assassin közben de sztem azért mert már jó 4 órája játszottam/vinyóról/.Szóval mit tudotok mi tesz jót a boxnak a fektetés vagy az állítás? -
karakpecze21
senior tag
Bocsi, lejárt a mos idő.
Nekem tegnap a Star Wars közben egyszer lefagyott a gép.

Remélem ezek után nem az fog következni amitől félek!!??

Winyóról játszottam, így még annak az esélye sincs, hogy a lemez karcos vagy valami ilyesmi.
Elő fordúlhat ilyesmi annélkül, hogy rosszra gondoljak? -
xbox360gamer
csendes tag
Köszönöm a gyors választ, fainok vagytok és lenne még egy kérdésem .Azt hallottam hogy jobbat tesz a boxnak ha fektetve van nem pedig állítva.Erről mit tudtok?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Szia.
Hát ha kicserélték az alaplapot és nem javítgatták, akkor nincs nagyobb esély arra, hogy tönkre fog menni mint egy másik új gépnél.
Ahogy itt nézegettem az árakat, 40K körüli ár az esélyes.
Durván 50K-ért lehet újonnan venni arcade gépet.Amúgy milyen alaplap met benne tönkre?Gondolom az még nem Jasper volt.
Bízom benne, hogy nem az volt, mert az enyém is Jasperos már.
Mindenhol mást mondanak, valahol azt mondják hogy a jasperosokból nagyon kevés megy tönkre, valahol meg azt, hogy ugyanannyi majdnem a meghibásodás, esetleg ott nem 3 led, hanem valami más vacakol.Én bízok benne, hogy ezekkel az új alaplapokkal már nem lesz gond.Ha a garanciás időt kibírja, akkor én már elégedett leszek.

-
Z0mbi
senior tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Ha tenyleg jasper-re csereltek az alaplapot akkor nem fog. legalabbis nem a ho miatt

-
xbox360gamer
csendes tag
hello sziasztok a segítségeteket kérném.2009.01.23 án vettem egy arcade-ot és hát igen csak 3 ledes lett.se hang se kép se disc.megcsinálták gariban,állítólag új alap lapot kapott (jaspereset) de nekem már nem kell mert vettem egy elite-et.Mivel mindenki tudja hogy ezek után tuti tönkre fog menni szerintetek mennyiért lenne érdemes meghirdetnem. annak tudatában hogy a microsoft 2012ig garit vállal a piros ledes hibákra?
-
ithomas
őstag
Lassan tényleg érik a COD: MW2
Gondolod tán ott más lesz a helyzet?

Más:
Múltkor barátnőmmel elkezdtünk Metallica GH-zni online.
Ő énekelt, én gitároztam...és még csatlakozott 2 ember, úgyhogy teljes volt a banda.
Hát az a baromkodás amit lerendeztünk..és még így is mindenki egyből fel akart venni barátnak...a női éneket hallván...
Mondjuk az tény..hogy eleve énekest találni online kb lehetetlen..de ha van is 1000-ből 1*,akkor is ált valami mély hangú kan van a túloldalon..

-
Def26
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ezerrel nyomom a COD4 -et és a COD5 -öt. Nem én nyertem meg a Vaterán az XFPS -t de már nem is bánom, mert egész jól belejöttem kontrollerrel.
Viszont sok baromarcú tizenéves hülye gyerekkel futok össze Live -on a COD -okban. Érdekes, mert amikkel eddig játszottam ott ez nem volt jellemző... Üvöltenek, énekelnek, ha beszereznek egy-egy frag -et az meg nem érdekli őket, hogy van olyan akit ez zavar. Ilyenkor általában kib@sszák őket lobby -ból.
Jah, még ennyi hogy kivétel nélkül USA kölykök ezek... vajon miért nem hallok olasz kis kölköket "örömködni" Live -on.
Lassan tényleg érik a COD: MW2
-
karakpecze21
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tegnap elsőre sikerült.

Az volt a hiba, hogy azt csináltam amit a játék kért.Valóban folyamatosan kellett mind a kettő analógot lefele húzni és nem pedig huzogatni.
Az árammal is sokkal jobban ki tudtam csinálni a kis űrhajókat, így már könnyen ment.
-
4sal3
aktív tag
nektek néha nem csinálja azt a konzol, hogy beraksz egy lemezt, és kiirja hogy játszhass, tedd a lemezt egy xbox360ba...? különböző nyelveken, aztán kiveszem a lemezt és vissza és minden ok.
-
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Kb én is ezt gondoltam demó alapján, de adtam neki egy esélyt. Megvettem. 10/10.
-
csudri
őstag
válasz
peetmaster
üzenetére
Hmm, azt nem is figyeltem. Az én boxomhoz sima tápkábel kell, mélyedés nélkül.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Mennyiért vehetek ma legolcsóbban, megbízható helyről full garanciás új X360-at?
120GB-s elég lenne. Forza pack esetleg? -
Torry
addikt
válasz
peetmaster
üzenetére
Lehet hogy a vájat ott van, azonban a box tápjában nincs ott az ellentettje, nevezzük dudornak
Legalábbis nálam. -
ggf8600gts
tag
Hát gyerekek... Most toltam végig a Bayonetta demót...Engem egyáltalán nem győzött meg. Mi a faszra adtak 10/10-et egyes kritikusok? Talán lefizették az újságírót?
Gyenge DMC utánérzés zagyva történettel, bugyuta harcrendszerrel...
Le is húzom a beszerzési listámról...
Aktív témák
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gamer zone, adott játékban elért acsik, vagy mik a szempontok?
én eddig olyan 50órát toltam bele de már unom kicsit.
köszi
10. prestige...
csúnya dolog volt eltenni 

Esetleg ha jön valami F1-es gamma akkor még azt beruházom,megha nagyon jó áron lenne egy Tekken 6!