Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
birooo
tag
Köszi a segítséget, kicsit konkrétabb leszek

A lányom végigjátszotta és elkezdte előről, de már free-ben. Van a játékban ez a zöld trutyi (toxic waste) Írja a game, hogy néhány karakter és jármű bele tud menni. Na most a jármű az ok, de abból nem lehet pakolni, viszont karaktert meg nem találunk olyat, aki ne halna meg
Ennyi lenne a gond. Az élet nagy gondjai
) -
birooo
tag
Sziasztok.
Ha valaki esetleg végigtolta a lego batman-t az privizzen rám legyen olyan kedves. Elkéne egy cseppppnyi segítség. Köszönöm előre is.
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
most épp Marley meg én című filmet nézzük

-
Crazyman33
senior tag
Három! OFF! OFF! UFF
Gyerekek! Mindent bizonyítani kell? Ha azt mondom van egy rózsa a hátsóm közepén el hiszed, pedig még nem is láttad és nem is fogod. Azt mondod mindenkinek van? Hmm, hiszem ha látom.
Ne marakodjatok ilyenen, nem érthet mindenki mindenhez. A nyuszika a tisztáshoz ért, a farkas meg a villanyszereléshez, de nem nagyon.
Vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
Szóval van aki szerint fake, van aki szerint nem. Én is hallottam már ezt a történetet, nem tudom mit higgyek, vagy mégis én azt hiszem iszok még egyet!Ja és hogy ne legyen az egész Off. Venni kell még egy tv-t hogy toljad a Forzát!
-
Peat;)
veterán
válasz
SFONarayan
üzenetére
Privátban még mindig nem kaptam linket. Pedig várom, ha elolvastad a fentieket akkor tudhatnád hogy csak meg kéne keresned a rosszul jártak közösségét és már kérnék is elnézést, leírtam feketén fehéren. Mivel olyat állítasz amit senki nem tapasztalt még, ezért illene alátámasztanod így járt felhasználókkal. Ameddig ezt nem teszed meg egyszerűen nem tudok adni a szavadra. Rád is illik amit írtál: összegezz és válassz szét dolgokat, nem rólam van szó hanem arról amit állítasz. Igazold felém, köszönöm.
Én itt befejeztem, ha jön privátban link akkor mindennek vége azonnal (természetesen ha egy hét múlva jön részemről akkor is áll amit vállaltam), ha nem jön nem jön, azt nem fogom beírni, de áll amit gondolok arról amit képviselsz. Duma a nagyvilágba, nagyot mondásokkal. Hiába akadsz ki ezen (bár teljes jogod hozzá), mint írtam nekem szükségem van linkre mert nem értek hozzá. (úgy néz ki ahhoz is érteni kell hogy halljunk egy létező hibáról)
-
oddsmaker
tag
válasz
SFONarayan
üzenetére
Természetesen, az 5.500-as az közvetlen nagykerből jön
Volt utángyártott 3.500 ért, de az amúgy 1 ideje nincsen. -
SFONarayan
tag
Konzolvilag1!
Az általatok árult P&C kit eredeti MS termék?
-
Torry
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Jól látod a dolgot, PAL-os game csak PAL-os gépen fut, de eléggé sok a region free.
-
nightmare13
őstag
Tiszteletem Uraim! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha ne adj isten be tudok szerezni egy NTSC-s xBox360 Elite-t, akkor ahhoz gondolom nem tudom majd használni a PAL-os játékokat? Vagy hogy van ez? (Még nem aktuális a beszerzés, csak akkor úgy igazodok majd

A válaszokat előre is köszönöm

-
oddsmaker
tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Twitter az mikroblog, az a lényeg hogy SMS formátumú üzenetek tudsz megosztani. Max 1 SMS hosszúságban. Fel tudsz iratkozni mások üzeneteire, és azokat 1 oldalon kigyűjtve látod. Pl webshopokéra, gyártókéra, ahol első kézből juthatsz hozzá pl az Xbox 360 hírekhez. Jó kis dolog, főleg azért mert nekem mobilra jön le egyből.

FaceBook ugye az iwiw külföldi elődje, zune pedig zenés alkalmazás.
-
oddsmaker
tag
Gyerekek, szerintem váltsunk témát

Social Media alkalmazásokat használ valaki a Boxon? Lsd. Twitter, Zune, Facebook, etc. -
Djuree
félisten
válasz
SFONarayan
üzenetére
informatikusként ne is szedd szét a boxot, tuti tönkretennéd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
legalábbis az én infos ismerőseim hihetetlen nagy műszaki antitalentumok, egy izzót nem képesek kicserélni...már nem is engedem hogy bármilyen műszaki cuccomhoz hozzáérjenek, tuti elromlana

-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
oddsmaker
üzenetére
Én még soha sem szedtem szét a box-om, láttam már youtube-s videókat, de még nem mertem bele fogni! illetve nekem hűtésmoddolt az egész, viszont az zavar engem hogy 5percig pörög utána a venti, örülnék neki ha max 1-2percig pörögne, nem 5percig darálna kikapcsolás után...
-
Sonja
nagyúr
Az új vezetékes Controller-em bal analóg karja kicsit nyikorog, ha egy bizonyos szögben/irányban mozgatom.
Na nem nagyon, csak kicsit és olyan, mintha két műanyag érne egymáshoz. Ez az elejétől fogva ilyen egyébként, csak most tünt fel.
Remélem nem lesz semmi baja.

-
DonMedve
addikt
Srácok!Tényleg lehet magyarítást rakni Boxra?Tud valaki erről valamit?
Használja valaki?Kis infót tudna adni? -
oddsmaker
tag
Gari meg matricafüggő, igény esetén simán meg lehet csinálni hogy ne legyen ebből feszkó. És igen, akkor a kolega darabokra szedi a boxod

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan
üzenetére
Én már nem egy xbox 360at bontottam szét. És hidd el hogy iszonyatosan sok por és porcica, meg olyan szösz amit nem is gondolnál olyanok kerülnek belülre. Ha belefújsz a levegővel akkor egy kis része lehet hogy kijön, de a többi belül kavarog, majd ismét leülepszik. A venit lapátok belső feléről meg ecset nélkül nem tudod levakarni a port, mert szinte rágyógyul és az súlyként jelentkezik, aminek hatására több áramot eszik és hangosabban pörög. Nem olyan nagy súly de elég ahhoz hogy érezhetően hangosabb legyen.
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan
üzenetére
Az sem biztos hogy ujjat kapsz vissza az MS -től. Volt itt már olyan akinek régi alaplaposat küldték...

-
SFONarayan
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Informatikus vagyok, van sűrített levegős spray-m, bár írtad, h nem az igazi, a semminél jobb... Azért mert garis a cucc, még nem életcélom, h kinyírjam...
Bár az igaz, h ha meg akar halni, legalább úgy tegye, h mindkettőnknek jó legyen...
Ő megy az örök bit mezőkre, nekem meg lesz új gépem... 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan
üzenetére
Értem hogy szent dolog azzal nincs is semmi baj. Viszont akkor szét kell küldeni annyira hogy letérdeljen. Szóval hajtsad ezerrel ne is foglalkozz a porral, ha meg akar dögleni a por miatt ert nem jár a levegő normálisan a portol akkor meg is fog. Akkor viszont irány az ms szervíz ahol kipucolják és megszögelik. Azt jóságvan

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan
üzenetére
Többször megbeszéltük már, hogy a kifújásos móka ideig óráig jó. A tutti módszer az hogy szétkapni a cuccot és ecsettel meg kislapáttal kihányni a port a bordákról és a venti lapátokról, mert arra igazán sok tud ráragadni belül.
De ott az a fránya garimatrica....Akit érdekel pübe leírom, hogyan lehet eltávolítani, úgy hogy ne dőljön meg vele. Vagy vigye el konzolboltba ahol 3K tól fölfele megcsinálják ugyanezt a mutatványt csak pénzért. -
gabitoo88
tag
Merevlemezre lehet filmet vagy zenét másolni?
-
baliii
senior tag
Kipróbáltam, hogy milyen ha közvetlenül egy fejhallgatót kötök a boxra, mert hallottam h nagyon halk lesz. Nos, szerintem teljesen jó, a box és a fejhallgató közé betettem egy kis távirányítót ahogy lehessen hangot állítani optios menü nélkül, szerintem maximumon elég hangos, azóta így használom!

-
gabitoo88
tag
A kérdésem még mindig él ha valaki tudja rá a választ!

-
Csabee.
nagyúr
Ti kiszoktátok fújni a gépeteket kompresszorral?
-
gabitoo88
tag
Azt akarom kérdezni hogy ugye van egy 120-as vinyóm xboxon na és ugye zenét filmet lejátszik!Számítógépről tudok a winyóra másolni valamit is?Vagy csak hálózatba kötve játsza le?Ha írott dvd filmet rakok a meghajtóba bannolhatnak?
-
SFONarayan
tag
válasz
Sanastus
üzenetére
Semmi extra nem kell hozzá... Beteszed a dvd-t, és ha nem automata indulás van beállítva, akkor a dashboard-ban (ez az xbox "készenléti" menüje) a legelső kis "ablak" a play XY (a játék neve)... Ott az Y gombnak a game details-nek kell lennie... Azt nyomva egy menübe visz, ahol az install to hard drive-ot választod ki... Elkezdi feltelepíteni, és automatikusan csinál mindent, neked csak az A-t kell majd a végén megnyomd... Vissza visz az alap dashboard-ba, és most már indíthatod a játékot... Felpörgeti a lemezt, ellenőrzi, h eredeti-e, utána már vinyórol megy minden... Nem gyengén halkabb a boxon a játék így, és nem mellékes az sem, h nagymértékben megnő az optikai meghajtód élettartama...
kiszedtem a sületlenségeket
[ Módosította: bwoay ]
-
BaLee
addikt
válasz
Sanastus
üzenetére
Beteszed a lemezt, várod amíg beolvassa, majd a képernyőn ahol elindítanád a játékot fel fogja dobni, hogy nyomd meg az Y gombot (game details talán), megnyomod ott kiválasztod az install to hard drive opciót, megvárod amíg felmásolja és utána már csak indításnál fogja ellenőrizni a lemezt utána mindent olvas vinyóról.
-
Sanastus
csendes tag
Értem amit mondasz nagyjából
de én még nem tettem fel a merevlemezre a játékot mert nem tudom, hogy ahhoz kell valami program vagy nem ?
(am. nem rég kaptam az Xboxot még kicsit suta vagyok hozzá) am. nincs kicsipelve. -
Z0mbi
senior tag
válasz
Sanastus
üzenetére
Na akkor megjobban nem ertem
Szoval nekem default-ban csak a jatek elejen mikor elinditod... akkor olvassa a dvd-t mivel itt nezi meg hogy valoban megvan e neked a jatek dvd formaban is. Utana egyszer sem nez ra...
Akkor is ezt csinalja neked a a dashboard-on nem a play-t nyomod hanem Y a jatekra (game details) es ott play from harddrive? Mert ugye ezt teszi automatiokusan azutan hogy felinstallaltad... (probald meg a play from harddrive ot is/.) -
Z0mbi
senior tag
válasz
Sanastus
üzenetére
Szia,
Nem nagyon ertem a kerdest... Ha 'uj' dashboard od van akkor ezt csipobol tudja. Vinyora felinstallalod a jatekot es ugyis csak ugy indul el ha a DVD-t belerakod. Ennyi... esetleg nem az a kerdes hogy hogy lehet ezt DVD nelkul csinalni? (mert olyanrol meg csak ugy hallottam hogy ahoz a full jatekot ugy kell letolteni live rol) -
LackoMester
addikt
hel,
olyan problémám van a Box-al,h.lefagy(de csak egy game-és már meg is karcolta a lemezt)állitva használtuk...fektetve egyenlöre OK
valami info. -
Sanastus
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek, lenne egy olyan kérdésem, hogyan tudnám azt megoldani, hogy az X360 merevlemezére teszem a játékot de közben az eredeti lemez is benne van és, hogy úgy tudjak játszani ? állítólag van rá program csak nem tudom a nevét. előre is köszönöm a segítséget, szép napot.
-
oddsmaker
tag
Mi Band Hero szettett vettünk a gyerekeknek, brutál jó. Semmi zenei vénám nincs, de nagyon bejött. Karácsony szenteste Pretty Woman volt a kedvenc

-
engusz
veterán
Srácok, ez a Lips nagyon ott van!
Kezd az XBOX a család kedvenc kütyüje lenni. Már csak a Natal hiányzik, valami jó kis többrésztvevős, sokat mozgós játék-csomaggal. -
gabitoo88
tag
Sziasztok nem tudjátok mi lehet erre: 80154013 a hibaüzenetre a megoldás?
Live-ra akarok felmenni de nem enged mert a gép ezt írja ki! -
Crazyman33
senior tag
Uj èv alkalmàbòl minden jòt kivànok! Hànyd le a mezön az összes viràgot. Az ivàszat miatt ne fàjjon a fejed, mint a hortobàgyi nàdas, ùgy ègjen a beled. BUÉK!
-
baliii
senior tag
válasz
SFONarayan
üzenetére
Nem igazán tudom mi lehet ez, de ha jó úgy, akkor használd úgy
De a minőség biztos rosszabb mint a monitor natív felbontásán, mivel nem tudja az 1980-at, ezért valahogy rá kell kicsinyítenie a kijelzőre. -
SFONarayan
tag
Kipróbáltam vmit... Betettem a Halo 3-at... Rögtön az indulásnál, a halo 3 felirat körül van egy kör... A teteje picit olyan, mintha "levágott" lenne... Áttettem a felbontást 1366x768-ra, ugyanúgy "levágott"... 144-ben szintén... 1680-ban szintén... Magyarán tökéletesen ugyanaz a kép van 1366-on, mint 1980-on... Legalábbis az elvégzett tesztnél pont ugyanazt láttam, akármilyen volt a felbontás...
-
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan
üzenetére
Samsung 223 BW a monitorom típusa... van rajta egy auto adjust gomb is...
-
baliii
senior tag
válasz
SFONarayan
üzenetére
És az egész képet látod 1980-ban? nem lehet h olyankor ugyan kitölti az egészet, de csak mert úgy próbálja meg rárakni a monitorra, hogy mindenhol "lelóg" róla a kép?
-
DonMedve
addikt
válasz
SFONarayan
üzenetére
Abba nekem is van kép!1980-on csak eltolja!

SFONarayan:Hmm,pedig valahol úgy olvastam,hogy 16:9!Akkor mindegy!

-
SFONarayan
tag
válasz
baliii
üzenetére
közben utána néztem én is
Mármint a D-SUB-nak...
Nekem is 16:10 a monitorom, próbáld meg beállítani az 1980-at rajta... Nekem az teljes képet ad... A játékban nincs levágás sehol... Viszont mint írtam, a monitorom max 1650-et tud, de mégis megy 1980-on... érdekes, biztos van reális magyarázat rá..
DON!
A tied is 16:10... -
baliii
senior tag
16:10-es monitoron kell lennie alul felül 1-1- csíknak, mivel 16:9-es képet küld a box. Vagy én értettem félre valamit? nekem 1440*900-ra van állítva dash-ben a felbontás, és van csík, de én úgy tudom lennie is kell, mivel az én monitorom is 16:10es...
Ja igen, a d-sub mezei analóg VGA csatlakozó
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyi lenne a gond. Az élet nagy gondjai
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na nem nagyon, csak kicsit és olyan, mintha két műanyag érne egymáshoz. Ez az elejétől fogva ilyen egyébként, csak most tünt fel.
XFPS -t nem tudtok szerezni?