- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #40193 üzenetére
A korrupttá tételre gondoltam ban alatt.
-
OddMan
őstag
A Play-Asia kb. mennyi idő alatt juttat el egy air mail csomagot kis hazánkba?
Nekem feladtak egy játékot nov. 20.-án, de sajna még mindig nem jött meg. -
_ak_
addikt
válasz
Lampard19 #40190 üzenetére
Lejátszás közbe tudod változtatni az arányokat, valószínűleg ott lesz a fullscreen is valahol.
A mentéseidnek meg már lőttek. Most már a profilt is bannolják, így az új géppel sem fog tudni felmenni a Livera. A régi mentéseket meg át lehet vinni, de mivel bannolt gépről van szó, nem fogod tudni használni azokat. Az új gépen azt a hibád fogod kapni, h korruptak a mentések.
-
Lampard19
tag
Sziasztok lenne két kérdésem.
1. Vga-n mit kell beálítani ahoz hogy azt a sorozatot amit a gyári komponens kábellel teljes képernyőn néztem most is. úgy nézhessem. Mert jobb és bal oldalról is legalább 15 centi fekete vonal. Elég rosssz.
2. Egy ideje már bannoltak, de offline szoktam játszani. Fogok venni egy boxot amit eredetivel tolok, de szeretném átvinni a mentéseimet. Tehát ami lesz: Két xboox és két vinyó de nemtom hogy rakjam át. Memóriakártya az nincs.
Esetleg én arra gondoltam: Hogy új gépbe berakni a régi vinyóját felmenni live-ra vele ezzel frissíti az addig mentéseimet majd berakom a gépbe az új vinyót és liveról recovery-zem és így mivel frissítem megkapok minden mentést. Ez így lehetséges nem?
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #40171 üzenetére
Nekem megvan egy hete. A single-t lassan befejezem, szerintem az eddig viszi a prímet és hülyeség hogy nincs előrelépés grafikailag. Hihetetlen hogy milyen változatos, story miatt nem lőhetem le a dolgot, de elég sok környezettel lehet találkozni és ezek ki is vannak dolgozva. A fényekkel és füst/részecske effektekkel ez a játék bánik legbőkezűbben azok közül amiket én ismerek. Ráadásul ezektől nem is akadozik, bizonyára nem a legújabb effektek, viszont látványos és gyors. Az emberek mozgása is marha jó, élethű minden. Én hardon nyomom, így nem tűnik rövidnek sem
, pont jó.
A multit csak az ingyenes időszak alatt próbáltam ki, itt is a szokásos szintlépéses rendszer működik, perkekkel meg új fegyverekkel, kiegészítőkkel. Itt viszont nincs olyan nagy előrelépés grafikailag, de egyáltalán nem csúnya. Rendben van a dolog lehet nemsokára én is előfizetek live!-re egy évet mert tetszik, ha fél órája van az embernek az is elég 1-2 menetre. A töltés elég gyors, single-ben is. Látszik hogy sokat optimalizáltak, gondolom ez a grafikus motor lesz az alapja a további részeknek ebben a generációban.
Ja és rengetegen játszanak vele. 700 000 online playert láttam általában amikor beléptem és a rangsorban 5,400,000-edik hely környékéről indultam.
-
alien_
őstag
Pedig muszáj lesz költeni rá, ha csak nincs elektroműszerész (vagy hasonszőrű) ismerősöd. Mikor javítattad legutóbb? Néhány cég vállal pár hónap garanciát. Nyugodtan használd, bírja, amíg bírja.. Ha már egyszer megrepedt(ek) a kis cingolyó(k), akkor már úgy is mindegy.
Sajnos nem vagyok képben az Otthoni szervízhelyzettel, valaki biztosan tud ajánlani megbízható / normális árú -t, de szerintem ha rákeresel a fórumban, az is elég.HagaNRG: Az account-ot is ugyanúgy lehet másolni, mint a mentéseket, a live account-ot pedig lehet netről recover -elni, de ebben nem vagyok biztos.
-
alien_
őstag
Diablo -t nagyon csíptem, de a tápolás/hentelés-t SilkRoad -ban bőven meguntam (amikor 20 000 monsta leölése volt egy LVL UP, és egy átlag küldetés az volt, hogy "ölj meg 1000db vizisiklót / szedj össze 100db vizisikló-szemet (vagyis ölj meg kb 1000-et). Torchlight se kötött le eléggé. Diablo -ban valami mindig vitt előre, adott valami pluszt ezekhez képest. Hogyha megvan a szikra Bordelrands-ben, talán érdemes kibontanom. Co-op -ban biztos baromi jó! Quest -ek mennyire eredetiek / változatosak? Poén / morbiditás -faktor?
adam_: Ilyenkor érdemes egy olcsó szervíz után nézni, mert nagy valószínűséggel maximum óráid vannak hátra a következő RROD -ig.
HagaNRG: Kb. 12 -vel lehet számolni. Ha 20-as HDD -ről költözöl, kelleni fog egy MS memóriakártya.
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
60Gb HDD-re hány játék megy föl kb,?
Kitől szerezhetnék legolcsóbban? (multiformatnál 15k újan)
Mentés-átmásolás fog menni otthoni körülmények között?
-
adam_
senior tag
Az XBOX gépem ma játék közben azt csinálta, hogy becsíkozódott a képe, és lefagyott, újraindítottam és újra jó lett... játszottam vele 10 percet megint becsíkozódott és lefagyott, ismételt újraindítás. Azóta nem néztem. 3LED gyanús? Valamikor végleg megadja magát, vagy nem feltétlen kell arra számítani? Már sajna volt 3LED-es egyszer...
-
_ak_
addikt
válasz
alien_ #40172 üzenetére
Érdekes játék, de nem tudom, h mennyire lehet mókás singlebe. Mármint eleinte tuti, csak szerintem hamar megunható, ha lenne vmi jó Live-os módja tuti rámentem volna, de nincs kimondottam PvP része, a sztori meg rövid. Pont arról dumáltunk, h tökre olyan mint a Diablo csak lőfegyverekkel.
-
alien_
őstag
Itt van előttem egy bontatlan Borderlands. Kibontani vagy sem, ez itt a kérdés
Egyébként van egy jóárasított Dragon Age: Origins, ha valakit érdekel! -
Gebriel
veterán
Játszik itt valaki a COD MW2 multival?
-
Arms
csendes tag
Megtudnátok mondani, hogy mit és honnan kell letölteni hogy tudjam futtatni a divix filmeket?
Köszi! -
alien_
őstag
NNa jó... Most jött el az a pillanat, hogy MS pontokat veszek.
Alien Breed Remake!! -
kircso13
senior tag
válasz
Crazyman33 #40155 üzenetére
igen! Épületvillamosság!
#40148: javítás
, nem felvenni (203W), hanem leadni, az xbox veszi fel a teljesítményt
-
-
_ak_
addikt
válasz
SFONarayan #40150 üzenetére
Szerintem kérdezd meg alien_ fórumtársunkat is. Én is most rendeltem meg tőle.
Mr.Grincs: Én is 203W-os táppal kaptam a jasperes premiumomat. Igaz szintén konzolvilági
-
gyuri00
aktív tag
még annyit szeretenék kérdezni hogy a játék mentéseket valahogy ki lehet menteni?????pendrivra vagy valmire??
nagyon fontos lenne mert ha mniden igaz 10 perc múlva viszik a gépet -
SFONarayan
tag
Kérhetném, h vki felmenjen megnézni nekem a LIVE-on, h a GTA 4-hez az Episodes from Liberty City egy letölthető cucc, ami tartalmazza a Lost&damned és Ballad of Gay Toy kiegészítőket, v ez a 2 cucc külön-külön tölthető le, és mennyi pont a letöltés... Ha egyben, ha külön-külön... Konzolstúdió most akciózza, 8990Ft a dobozos verzió, ami tartalmazza a 2 játékot... Az érdekel, h melyik érné meg jobban, tölteni, v rendelni... Dolgozok, sajna nem tudom megnézni, és igen fontos lenne... PLS vki...
-
kircso13
senior tag
válasz
Mr.Grincs #40147 üzenetére
De miért gáz a 203W os táp? Azzal semmi gond nincs! Nem 203W fog zabálni, hanem 203W -ig tud meghibásodás nélkül teljesítményt felvenni! Sőt tanulmányaim szerint sokkal jobb a határérték alatt lenni, mint a határérteken használni valamit! Pc koromból megtanultam, hogy egy gép felvesz 15.5 A 12V on és a táp 12V on 16 A ad le az a határértéken van és instabilitást és HW meghibásodást eredményez! Szal Én nyugottabb lennék a 203W táppal, mint a 150W os táppal
-
csaba1203
addikt
Konzolvilág-ból rendeltem de teljesen gyári bontatlan volt minden ha valami használt vagy burgált lett volna azt észre vettem volna.Dolgoztam én is 2 évet műszaki boltban.Haver azt mondta hogy anno sok probléma volt a régi gépek tápjával is és a microfos most az akkori garanciális új még raktáron lévő tápjait adja a boxokhoz ami hihető.Egyébként meg 3 év garis ha valami gond lesz megy a szervízbe
-
SFONarayan
tag
Fel tudna nekem most menni vki a LIVE-ra?
-
csaba1203
addikt
Egy kis érdekesség.Feltűnt,hogy a tegnap megjött Elitem-nek milyen hatalmas tápja van.Nosza megnéztem és 203W volt rajta,ami ugye a legelső kiadásokhoz való volt.Viszont utánanéztem a neten a gépem 2009 augusztusi gyártású.Ezekhez elég már a 150W-os is.Nem baj kicsit erősebb táp van benne legalább nem melegszik az se
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #40127 üzenetére
Válasz is.
-
Hopsz
tag
válasz
szergely001 #40128 üzenetére
köszi szépen. Nekem van HDMI a monitoromon csak a boxban nincs
akkor nem fogok sporolni a kábelen. -
gyuri00
aktív tag
helósztok
ma lehet eltudom adni az xoboxomat és vennék egy elit gépet gyorsan valaki tudna linkelni hol tudok venni flashlet elit gépen fontos lenne
igaz mindegyik elit géphez 2 joy jár???
-
dunc
nagyúr
válasz
szergely001 #40130 üzenetére
Nekem vga kábellel sikerült átvinni az 1080 p-t,és egy sima speed link kábel volt,de haverom dvd-hez kapott hdmi is átvitte a jelet,gondolom ez tv függő?! Az olcsóbb hdmi kábellel nekem is olyan volt a kép mintha nem lenne kellöen leárnyékolva a kábel !!! Mondjk az 1000 ft-s kábel volt 2 méteres
-
dunc
nagyúr
válasz
szergely001 #40128 üzenetére
"az 1920x1024 beállítás." az 1024,1080 nem?
-
szergely001
csendes tag
Szia én 5 napig szórakoztam mire erre rájöttem és jól ment. Itt a lényeg az, hogy ha normálisan akarsz HD -ba játszani, akkor kell egy megfelelő VGA cabel, illetve ugye az 1920x1024 beállítás. Ez persze NEM HDMI minőség lesz, de közel az. Én így tolom, ha lenne hdmi csatlakozó a monitoron még szebb lenne, de ez is már szép.
Mindenképp egy minőségibb cabelt kell venned ehhez a felbontáshoz.Ezt ajánlom: [link]
-
Hopsz
tag
válasz
Dj Polc #40125 üzenetére
az cink mert ha jól értem a consol settings-nél van egy tv vagy mifene beállítási opció és ott a HDTV-t nem tudom állítani mivel sima Scarton megy a jel és csak a PAL-t tudom állítani de igy a kép nem a legszebb mert a maradék helyre szét huzza a gép a képet.(néhol majdnem PS2 szint ami azért kicsit gáz,igaz a játék[Halo3] se mai darab de akkor is) ezért reménykedem hogyha HD kábellel csatlakozna akkor lehetne állítani és szebb lenne a képe.
-
Hopsz
tag
Ha egy VGA csatit veszek és rákötöm a HD monitoromra akkor a box HDTV-nek érzékeli és úgy is lehet játszadozni a beállításokkal? (mert most a Scart csatival a HDTV beállítások ügye nem elérhetőek).
és hang terén a HD componens jobb? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #40109 üzenetére
Amiről csinálta Antihero az egy eredeti 20GB os és amire az pedig egy eredeti MW2 250es PACK tehát, gyári minden.
Akkor elvileg működnie kéne 20asról 60asra is? Bár egyszer ezt kitárgyaltuk már hogy nem megy de ezekután nem lepődnék meg ha menne. -
csaba1203
addikt
Jah Konzolvilágra visszatérve számlát viszont adnak ők is nemcsak szállítólevelet.Tehát végül is korrektek csak az ügyfeleket nem ilyen lazán kéne kezelni,mint ők
-
libus
őstag
válasz
M@trixfan #40114 üzenetére
Házimozim van, s az Xbox is és a Pc is bele van kötve.
A hangal nincs is baj, csak a kép nem tetszett a sima 72-es 100hz-es Tv-én. De majd ha megjött a HDMI-DVI kábelom, akkor majd az S-PVA-s 19'-os moncsin tolom. Azon nem lesz baj a képminőségel.De jó lenne v.mi nagyobb..
-
M@trixfan
addikt
-
csaba1203
addikt
Ma délután 1 hét elteltével megérkezett a Konzolvilágtól rendelt Elite-m.Tiszta röhej azért késett mert nem volt nekik raktáron a mellé rendelt GOW-ból.Tapasztalat 3 órányi játék után nemhogy meleg még langyos sem volt a gép.Igaz,hogy felmásoltam vinyóra.Lehet ha lemezről ment volna más lett volna de szerintem marhaság plusz hűtést belerakni a Jasper-es gépekbe.
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #40109 üzenetére
Amennyiben WD Scorpio BESV 250 gb-s a HDD, és megmókolja, akkor 250-et fog látni belőle!
Mivel csak ezzel működik szoftveres átalakítással.
Amennyiben simát akar használni, erőteljesen forrasztgatni kell, amivel a gari ugrik a gépből!
-
libus
őstag
válasz
Atomgeszi #40101 üzenetére
Köszi neked is, és a többieknek is tájékoztatást.
Végülis van egy S-PVA panelos Samsung 971P 19'-os monitorom, s kedden jön meg a HDMI-DVI kábelel hozzá, s azzal biztos szép lesz a kép, de egy 24' -os 16:9-esen biztos jobb élmény lenne játszani, meg filmet nézni?! Ezért gondolkodtam a cserén.. De most hétvégén megnézem a haver LCD-jén milyen az Xbox. -
Mr.Grincs
veterán
Vasárnap megyek Svájcba konkrétan Zürich-be, majd szétnézek ilyen high tech bótba ha vannak jó áron xboxok akkor majd úgyis közlöm valahogy
-
helike13
csendes tag
Szerváltam egy 2008. áprilisi Elitet. Az még asszem Falconos. Mennyire megbízható? Azt mondják, hogy az Elitek kevésbé lesznek 3 ledesek, mint a többi....... Ez igaz?
-
kircso13
senior tag
válasz
baliii #40102 üzenetére
így van! Az h hd redy vagy fullhd függ, h milyen messziről nézed a TV-t! Ha közelebbről akkor hd redy, de ha messziről akkor hull hd! de ha azt nézem, h egy sima 51 cm TV aktuális nézési távolság 4-5 m. szerintem egy normál szoba nincs nagyobb mint 5 m! Persze meg a hd redy valamivel olcsobb. Én egy 32" hd redi Tv nyomom és meg kell mondanom h szép, szal PC után nem hittem volna h egy xbox erre képes és hozzáteszem csak sima RGB scart kábellel nyomom! Itt lehet a minőséggel játszani , mert a sima s-video jelen azért maszatosabb a kép és nem olyan élénkek a szinek, de ha VGA csatlakozóval használnám akkor még jobb lenne a kép!
-
baliii
senior tag
Nem lesz rossz képe, de szerintem a fullHD monitor árából vegyél inkább egy 26"-os HD reday LCDTV-t, az a legjobb hozzá, viszonylag kis méretű így eléggé éles lesz a képe, és amúgy is pont jó a felbontása a boxhoz. Én ezt tenném, persze nem biztos h neked is megfelel. Amúgy én 19"-os monitoron használom 1440*900-as a monitor alap felbontása, ennél kisebben megy a box, de szép így is nagyon!
üdv -
Atomgeszi
nagyúr
A dolog úgy van, hogy konkrétan csak a box miatt felesleges belefektetni egy full hd monitor/tv-be. Mert úgyse használja ki. Viszont én használtam 1080p-ben a monitoromon és semmi hátrányom nem származott belőle mert szépen felskálázta a box a játékot. Ha meg kisebb felbontást adsz meg akkor szerint eleve sokkal csúnyább mintha a box skálázná fel neked.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Xbox Series X ELKELT ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest