Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Davzone
senior tag
Van aki megvette már az assassins creed 2 DLC-ket?
Most akarom megvenni mind2őt,és az érdekelne hogy ha megveszem utána kezdem ujra az egész gamet akk a játék közben már bejön a 12es meg a 13as rész is vagy azokat külön csak a végén lehet megcsinálni?
Illetve hogy a 13aból 2 fajta van fent liveon,ami között nem jöttem rá a különbségre.
Van irva valami de hogy mit takar azt nem részletezik.Illetve kitől érdemes ms pontokat venni itt aki mailba azonnal küldi?
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Kölcsönben volt ismerősöm gépe és a játék mentéseket, profilt szeretném áthozni a saját gépemre. Mi kell hozzá és hogyan tudom megtenni?
Köszi
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Sok értelme nincsen olyan magas áron adni egy kieget, aminek az egyetlen dolga a játékvásárlások számát megemelni.
A Natal feladata bevallottan az, hogy meghódítson olyan casual rétegeket is, amikre eredetileg a Nintendo is épített a Wii-vel.
Szóval kétlem, hogy 20K-nál drágább lesz - illetve majd kiderül, hogy milyen pack-ben jön ki (pl. Natal + játék)

-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Mr.Grincs örülök, hogy tudsz olvasni!

Elöbb írtam le hogy 9 ezer ft lesz kb.! Legalábbis az egyik ellemző aki nagy hírnévvel bír ennyit spekulált! 
Más:
A fejlesztővel folytatott partnerkapcsolatról Bernie Ecclestone, a Formula One Management Limited elnöke elmondta: "A Codemastersnek nagy múltja van a versenyszimulátorokban létrehozásában és hírnevük minden felett áll. Szorosan együtt dolgozunk a Formula-1-es játék elkészítésében és nagyon lenyűgözött minket, amit eddig láttunk a munkájuk eredményeiből."
Rod Cousens, a Codemasters vezérigazgatója így nyilatkozott: "A Formula-1 az autósportok csúcsa, ezért olyan játékot szeretnénk elkészíteni, amely visszaadja a szenvedélyt, varázslatot és vidámságot, melyet a rajongók megérdemelnek. Az F1 2009-cel már valami elkezdődött a Codemastersnél és 2010 tavaszán jön az újabb változat."
-
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Szvsz olyan 20k körül lesz.
Morden24:
Lehet, hogy ezért nem lesz benne processzor. Vagyis, a költségcsökkentés miatt nem lesz benne. -
Morden24
nagyúr
Ja, és persze egy kis Natal, hogy a lelkesedés fent legyen tartva

-
-
Morden24
nagyúr
Én is nagyon remélem, de ha a Live-ra úgy gondolok, mint egy szolgáltatás-csokorral, akkor a magyar helyzet tényleg közel nincsen ahhoz, hogy megérje bevezetni (kártyás vásárlás ugyebár, duplán szuper).
Mert ugye aki akar Live-olzni, az most is megoldja, ergo most is elkölti a pénzét. Kétlem, hogy van olyan patrióta, aki csak azért nem fizeti be a cuccot, mert nem jelölhet meg magyar címet.
Innentől fogva aki fizetőképes- és hajlandó, annak a nagyrésze már most is fizet.Ofkorsz ne legyen igazam, és legyen magyar Live záros időn belül (ja, és lehetőség lakcímváltoztatásra
). -
Def26
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
"most nem tudok hirtelen, de régebben nem egy statisztika szólt erről. volt MS ülés is erről és valaki feltette a nagy kérdést mikor lesz live? az volt a válasz hogy amig ilyen mértékű warez van addig nem..."
Tényleg volt ilyen, én is emlékszem. De Gyuri, azt azért ők is "indexelik", hogy mennyi a fejlődésünk eredeti játékok vásárlása esetén. Tehát látják a fejlődést.
Annyit tudok, hogy nem vagyunk messze a céltól. És már csak egy nagyobb lökés kell, hogy egy fixnek mondható vásárlóközönséget tudjanak a box mellett, ez pedig a honosított Live lesz. Ezen dolgoznak most.Én baromi optimista vagyok, mondjuk ez másnak is köszönhető.

-
tiv83us
veterán
Szorri, kicsit elkapkodva cuppantam ra

Az offokat viszont torlom. -
OddMan
őstag
válasz
szelesjanos
üzenetére
Inkább ezen a fórumban kérdezd ezt meg: http://www.xboxklub.hu/
-
Djuree
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
most nem tudok hirtelen, de régebben nem egy statisztika szólt erről. volt MS ülés is erről és valaki feltette a nagy kérdést mikor lesz live? az volt a válasz hogy amig ilyen mértékű warez van addig nem...
amúgy elég szétnéznem a környezetemben, meg a sok fórumon ahol megfordulok. kb. 70-80% warez
és nem 2 gémer haverom van. persze nagy része pc. ott ugye nincs hátrányban az aki warezol annyira mint boxon.7 boxos haver közül, akiket élőben is jól ismerek, 5 warezol. no comment. a pc-sek közül meg kb. 90%...ráadásul leginkább a diákok gémelnek, ők meg mi a rosebből vennének játékot?
(most itt a középosztályra gondolok, magamból indulok ki, aki kb. annyi zsebpénzt kap hogy kajára futja, meg esetleg havonta 1 új játékrameg 1 mozira, meg bkv bérletre, de 1 játék az semmi).
fizikai képtelenség...
főleg ha van barátnő, akkor 1 játékra sem igazán futja... -
szelesjanos
tag
Érdeklődnék, hogy miért lett törölve a hozzászólásom?!
Ebben mi a sértő:Sziasztok!
Nem találtam megfelelöbb helyet, ezért ide írom:
Tudtok Békés-megyében olyan boltot, szervízt vagy magánszemélyt, aki profi módon ért az xbox360 jevításához, moddolásához?Kösz
-
Djuree
félisten
válasz
OddMan
üzenetére
nem a játék a drága, hanem a bérek szarok
sehol sincs ilyen szar bérezés mint nálunk 
((épp most néztem a tv-ben, a gazdák szüntetik meg a földjüket, mert nem kapnak támogatást, nem éri meg termelni. ez az ország simán meg tudna élni CSAK gazdaságból, síkság az egész majdnem. nagyon jó a talaj és a klíma. de az idióta politikusok ezt is tönkre teszik
)) -
hdman
őstag
Ma egész napos Bioshock 2 és Dante's Inferno party

-
Morden24
nagyúr
válasz
OddMan
üzenetére
Hát pedig egyszerű a megoldás, ha a játékaid egyharmadára volt pénzed, akkor elvileg harmadannyi játékod kéne, hogy legyen, és máris 0% warezzal járultál hozzá az ország szánalmasságához.
A multizás meg pont azt adja hozzá ugyebár az adott játékhoz, hogy akár évekig is ellehetsz vele.
-
StLui
veterán
válasz
OddMan
üzenetére
Ha 2eFt lenne egy játék, sokan még akkor is azt mondanák az ingyen még olcsóbb, de ettől függetlenül mivel a legális játékok számáról nincs semmilyen pontos szám, ponnt az előbbi, sokak álltal használt beszerzési források miatt, így az arányokról sem lehet semmit állítani. Pláne összehasonlítani sem lehet a többi országgal sem. Egyébként aki dolgozik, vagy tanul és emellett nem az Xbox az egyetlen szabadidő eltöltési ötlete, annak évi 3-4 játéknál többet nincs ideje kijátszani, pláne ha Live-ot is használod, ennyi pedig megengedhető már, főleg ha kivársz 1-2 hónapot, Assasin II most 7eFt-ért megvehető. Amikor régen Pc-n sokat játszottam, persze nem eredetivel, 100 számra szedtem össze a játékokat, és konkrétan 5-öt nem toltam végig.
Ja és arról nem beszélve, hogy ott a rengeteg demo, silver live-on is elérhető, ezek valamint tesztek, fórumok alapján ki lehet választani azt a 3-4 játékot amit érdemes megvenni. -
OddMan
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
A warezban szerintem azért vagyunk előkelő helyen, mert a játékok ára nincsen a fizetésekhez igazítva, sőt sokszor nyugati országokban még olcsóbb ugyanaz a játék, mint nálunk.
Szerintem 5e-6e ft. lenne reális Magyarországon egy játékért. Ha ennyi lenne, akkor sokkal kevesebben warezolnának. Nekem pl. a játékaimnak csak az 1/3-a legális, mert többet egyszerűen lehetetlen erre költeni még akkor is, ha valaki teljesen odavan az ilyesmiért. -
OddMan
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
Én csak azt nem értem, hogyha kicsik vagyunk, akkor miért nem csapnak minket hozzá mondjuk az UK vagy valamelyik európai országban hivatalosan működő Live-hoz?

Maximum nem lesz Magyar nyelvű Live, opcionálisan lehetne választani Angol vagy Német nyelvet, kinek melyik tetszik. Nekem már így is tökéletesen megfelelne. Most is UK-ra vagyok beregisztrálva és működik rendesen a dolog. Ennek az lenne a lényege, hogy onnantól mi is hivatalosan regelhetnénk valamelyik Európában működő Live-ra.
-
Morden24
nagyúr
Valaki számon tartja azt, hogy mennyi játékot szállítanak külföldi webshopok Magyarországra szerintetek?
A webshopon kívül gondolom senki, hacsak a webshop nem vesz részt valamilyen felmérésben. De egyébként tartok tőle, hogy ha a nagyobb webshopokat nézzük és összesítünk, az is töredéke csak a magyar szoftvervásárlásnak, és mivel ezutóbbi is kevés, a másik sem ér sokat.
A szürke gépek meg pont azért szürkék, mert utólag már senki nem számol velük

Egyébként ugye a lokalizáció költségei, a szerverek fenntartása, humánerő felvétele: nem mondom, hogy nagy szám, de sok pénzbe kerül, és valszeg elég hátul van a listájukon egy olyan ország, ahol a warez ellen már gyakorlatilag baltával kellene küzdeni.
De attól még jó lenne, ha végre megcsinálnák
Bár végülis sok hátránya nincsen ennek a külföldi címes marhaságnak, ha csak a multira gondolunk - bár annak is jobb lenne az optikája -, azért a kártyás vásálrás és a többi lehetőség eléggé hiányzik... nekem. Valszeg nem túl sokaknak. -
Def26
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
Igen forgalom az tuti kell, csak ezt nem tudom, hogy azt a rengetek játékot amit külföldről rendelnek be a konzolboltok (itt nem az 576 láncra gondolok) melyik ország statisztikáihoz tartoznak?
Valaki számon tartja azt, hogy mennyi játékot szállítanak külföldi webshopok Magyarországra szerintetek?
És akkor még a rengeteg import gépről nem is beszéltem. Természetesen itt sem a hivatalos viszonteladókra gondolok.
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Net az van persze. Servereket kéne üzemeltetnie/bérelnie a Microsoftnak. Jó mert magyar kirendeltségük van és szoktak is ide munkákat kihelyezni. Meg az ELTE végzősei közül párat elvisz a Microsoft. Múltkor volt egy riport az egyik MS-es sráccal , hogy xbox téren miket akarnak még idehaza kihozni. akkor azt mondta mostanában új pack nem lesz elérhető itthon. Mert elég sokat jelentettek be stb. Azt is mondta, hogy magyarországon elég jól fogynak a box játékok és maga a box is. Igazat megvalva ha lenne itthon kicsi hanzánkban LIVE az csak jó lenne, MS-nek mindenféleképpen nyereséges.!
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Holnap megyek fel nagyfaluba. Esetleg ha tud valaki valami szuper akcióról mondjuk a madaras teszkóban, vagy az Elektro Vördben, az igazán megoszthaná velem.
A mi kisfalunk fukar boltjában sajnos nem sok minden akció van.
XBOX 360 játékra gondoltam -
-
Deathjay^
tag
Olyan kérdésem enne, hogy ha kintről hozok haza boxot, akkor itthonról tudom gariztatni?
-
Mr.Grincs
veterán
Hát úgylegyen. De én tartózkodom a natal sikerétől. Bár semmi jónak nem vagyok az elrontója, de én is nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, főleg a megejelnéstől számított fél egy év után mennyire nagy a sikere. Akkor dől el hogy jobb befektetés lett mint egy pénzverde, vagy totál mellélövés és nem is az lett mint amire sokan számoltak.
-
Morden24
nagyúr
-
Def26
félisten
Nézzétek meg, hogy milyen változások történtek a hivatalos xbox -os odalakon. Vajon miért kért az MS ezen országoktól egy blogszerűséget? (Cseheket és szlovákokat leszámítva, ott nincs akkora érdeklődés a téma iránt, ők beérik egy sima facebook/fórummal -al)
Magyar Látogassátok, szóljatok témákhoz, nézelődjetek!
Cseh
Szlovák
Lengyel -
Don47
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Biztosan elgondolkoznak majd, hiszen itt nem 10-20 jatekosrol van szo - sot, ha tobb orszagot nyitnak majd meg, akkor ez a szam meg nagyobb. Viszont arra en is kivancsi vagyok, hogy oldanak meg... Gamertagrol masik gamertagba importalas szerintem nem lesz, nem veletlenul nem volt eddig sem. Lehet, hogy nekunk kellesz kervenyezni a magyar MS-nal, hogy modositsak a cimet amit a regisztracional hozzaegetett a gamertaghoz a rendszer.
Egyebkent bar nehany honapja tenyleg nyilatkoztak valamit, en nem hinnem, hogy a belathato jovoben barmi tortenne a magyar Live ugyeben. Ha tenyleg letezik erre egyfajta varolista... nem nehez olyan orszagot talalni, ami jobban all warez / box- es jatekeladas ugyeben, mint Magyarorszag. -
Don47
tag
En siman el tudom kepzelni, hogy ha a Microsoftnal valamilyen nagy durranas vagy uj fejlesztes keszul (ez jelentheti uj orszagok liveositasat, egy esetleges hw/sw reviziot, vagy akarmit), azt idoben a Natal release korul kapjuk majd meg, hogy meg nagyobbat szoljon ez az egesz.
Egyebkent ha lesz magyar Live, a MS reszerol vajon logikus lenne-e megadni nekunk a lehetoseget, hogy a profiljainkban a mindenfele US/UK fake regeket atirjuk Magyarorszagra?
-
OddMan
őstag
Nem tudjátok, hogy milyen kiegészítéseket lehet az AvP-hez letölteni a live-ról? A bann hullám óta nem merek felmenni, ezért örülnék, ha valaki leírná.

-
Mr.Grincs
veterán
Szóval egy darabig még várhatunk a LIVEra. Ez a natal dolog meg szerintem dupla vagy semmi alapon fog működni. Vagy marahanagy sikere lesz vagy totál bukta.
Reméljük a legjobbakat. -
Def26
félisten
Hallott valaki arról, hogy mifelénk is bevezeti az MS hivatalosan a Live -ot? Elvileg nem csak nálunk, hanem a környező országokban is. Ha valakinek van valami kis (akármilyen) infója az toljon rá egy privit.

Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lesz!

Mert ugye az Arcade packnak nem sok értelme van vagy lesz a jövőben. Lassan már mindent a vinyóra kell felgányolni.

))
Úgy legyen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy mi'csinálsz?