Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #49675 üzenetére
Akkor viszont bocs. Nekem nincs mindenki fent, de akár mikor nézem soha senki nem játszik!
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #49656 üzenetére
én valami olyasmire gondoltam, hogy vannak bizonyos fogyasztók amiket nem tud mérni ha 100W-ot eszik akkor sem, de nem nagyon emlékszem pontosan, szóval lehet h.lyeséget beszélek
-
€uro
őstag
válasz
Crazyman33 #49648 üzenetére
Gondolhatod, hogy mi sem!
A szüleim vették egy-másfél éve. Akciós volt, 180-ért adták akkor, amikor ugyanez máshol 210-220 volt.
De ha csak pár hete vetted, akkor talán te már egy modernebb, alacsonyabb fogyasztású készülék tulajdonosa vagy. Úgyhogy nehogy feleslegesen kapj itt nekem szívrohamot!
Egyébként én szemben a magas működés közbeni fogyasztásával, valójában sokkal jobban meglepődtem azon, hogy még teljesen kikapcsolt állapotban is -, amikor már távirányítóval sem lehet bekapcsolni - többet fogyaszt, mint a korábbi 80 centis Sony katódsugárcsöves tévénk működés közben.
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #49648 üzenetére
van olyan eszköz, lehet a töltő is olyan, amit nem lehet mérni ezekkel az olcsó fogyasztásmérőkkel
-
€uro
őstag
válasz
Crazyman33 #49645 üzenetére
Nálunk is le lett mérve minden. Voltak megdöbbentő értékek!
A felsorolást egy érdekes készülékkel egészítem ki, a nappalink 42-es HD Ready Panasonic plazma tévéjével:
Működés közben: 265 Watt
Készenlét: 65 Watt
Kikapcsolt állapotban (táp kábel bedugva): 60 Watt -
gyulus08
aktív tag
válasz
Crazyman33 #49594 üzenetére
Mert miért?
Te azt írtad hogy 2005-ös pályamentést nemtölti be ha 2010 van beállítva.
Ha valaki pl (nemtudom minden játéknál így van-e) a Project Gotham Racing 3-al játszik, ami ugye 2005 végén jelent meg,és 2011 ben elővenné újra nemtölt be. (tehát ha úgyvan állítva az óra)
Nekem így jött le,hiába olvastam el 4x. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33 #49589 üzenetére
Na erre én nem is figyeltem eddig.
Én is mindig áramtalanítom a gépet.
Akkor viszont lehet szerencsésebb, ha a dátumot nem is állítom be?
Nem szeretnék én is úgy járni mint te.Csak nem értem miért nem tettek bele egy kis akus elemet mint a Ps3-ba.
Az már nem túl nagy többletköltség lett volna.Mr.Grincs : Én elhiszem, hogy nem mozgattad és karcolta a lemezeket, mert nekem is volt egy 2006-os arcade gépem anno és az is egy jópár lemezt hazavágott.
Olvasott rendesen még, de sok lemezen megjelent a szép szabályos körkörös gravírozás. -
gyulus08
aktív tag
válasz
Crazyman33 #49589 üzenetére
Mondjuk ez így hülyeség, ha valaki 5 évig!?(
) nem játszik,és újra előveszi a játékot nemtölti be a mentést..
Ilyen problémám szerintem nemlesszz mivel mindig 2005-re áll be.levi1392: az újabb kiadásúak én úgytudtam, hogy nemkarcolják a lemezt.
-
Tomics
addikt
válasz
Crazyman33 #49401 üzenetére
a google képfeltöltője, picasa
-
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #49124 üzenetére
az egy jó ratyi film
-
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #49124 üzenetére
Jöhet, nem gond, ha nem hülyén halok meg.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #49121 üzenetére
Valahogy én sajnálok annyi pénzt kiadni érte.
Hetvenet én is sajnálnék, de mivel jó áron el tudtam adni a régi kekszboxomat, ezért minimálisat kell ráfizetnem a 65-ös Slim-re. A +5K-t arra mondtam, hogy ha csak azon múlik, akkor azt már leszarnám.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #49119 üzenetére
Bammeg, egyébként én azt sem értettem, miről beszélsz ott
Tényleg nem álszenteskedésből mondom, fingom nincsen, mi ez a light flash meg whatever. Flash lite nekem csak a mobilomon volt, az is addig, ameddig le nem kapartamszerk.: Amúgy látom, az új bootanim Kinect színeket kapott. Egyébként várható volt, hogy lesz dash update a hadonászósdi miatt.
(#49121) Crazyman33: Én is filmezek, most éppen Waterworld megy. Csak ez most éppen ingerszegény. Nyilván mindig az hiányzik, ami épp nincs
-
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #49114 üzenetére
A'szittem, már mindenki ismeri
Rábasztam, várni már nem tudok, mert az X360-amat már eladtam.
Most jöttem rá egyébként, mekkora egy csicska függő vagyok. Párom nincsen itthon, péntekig semmi dolgom esténként (utána megyek nyaralni), és kínszenvedekEgyébként az 576 honlapja hibát dob, amikor próbálom előrendelni a Natalt
(#49115) Def26: Elvileg 16-án jelenik meg, azt mondták a Platinumosok, hogy hívnak előtte. 16 az péntek, én vasárnap érek majd haza. Nagyon remélem, hogy hétfő este már kicsomagolás és teszt lesz
Ha kibasznak velem, elmegyek az 576-ba, és megveszem 70-ért. Egy ötösbe nem halok bele. -
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #49111 üzenetére
the older 360 pictured here RROD'd almost immediately after we unboxed the new unit. Karma!
LOL, az kemény
Egyébként THX, az originál Engadget-es revirew-t már olvastam, az valamennyire többet mond el szerintem, vannak konkrét hang-, fogyasztás- és melegedésadatok is benne. -
Lacazr93
senior tag
válasz
Crazyman33 #48942 üzenetére
Köszi, dobtam PÜt
-
Lacazr93
senior tag
válasz
Crazyman33 #48912 üzenetére
De nem véletlenül írtam oda hogy nincs live..
-
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #48923 üzenetére
nem érdemes időt pazarolnom rád
Máskor ennyire azért ne szúrj ki velem.
Persze, hogy lehet véleményed, ahogy én is kiabálhatok érte. Vagy nem?
Dehogynem. Én szívesen meg is hallgatom.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #48920 üzenetére
Ja, hogy a majom volt a baj. Akkor nem én beszéltem félre.
Egyébként azt is tartom. Gondolom, lehet véleményem. Akinek meg inge, tőlem nyugodtan fel is öltözhet.A hsz lényege az volt, hogy a warezos körökben jelentéktelen azon egyének száma, akik a Live puszta létéért új gépet fognak venni. Számban is igen alacsonyak lehetnek, arányban meg pláne.
A hsz mondanivalója meg az volt, hogy a warezról Live-ra pártolók miatt tök felesleges lenne magyar Live-ot csinálni. Akik pedig akarnak multizni, illetve tartalmakat letölteni, tehát NEM A SILVER TAGOK, azok már most is fizetnek, csak külföldi acc-al, és éppen ezért elég gáz lenne, ha pont a biztos kuncsaftokkal basznának ki. -
Morden24
nagyúr
válasz
Crazyman33 #48917 üzenetére
Ezért mondtam, hogy marginális. Ezt továbbra is tartom.
-
nofi
addikt
válasz
Crazyman33 #48835 üzenetére
Ettől a 3D-től behalok. Nem értem minek erőltetik... Anno az avatarról és múlt héten a toy storyról (mondjuk ezt minek kellett 3dben adni...) is fejfájással jöttem ki. Arról ne is beszéljünk h világ életemben nem kellett a műkönnyet (kontaktlencse rlz) elővennem a táskámból de most 2x is csepegtettem film közben. Namindegy, ez az én egyéni bajom, h érzékenyebb a szemem az átlagnál, de azért lefogadom, hogy 4-5 óra játéktól sokan ki fognak készülni. Eddig sem szerettem a sok zavaró effektet, de most majd jól tele fogják rakni minden baromsággal. Tutira veszem, hogy az összes alkatrész a kamera fele fog majd repülni, ami elsőre biztos "izgis" meg "fúdeállat", aztán 2 bajnokság után kikivánkozik már az anyázás is.
-
Nikkel10
tag
válasz
Crazyman33 #48824 üzenetére
Star Wars nagyon várós
De ha jól tudom ez még nem az Ac3 csak egy kiegészítő.Homályosítsatok fel ha tévedek.
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #48824 üzenetére
ac3 jónak néz ki, igaz még a 2-őt sem toltam....
tfu2 nem érdekel, az 1-ben is csalódtam, nekem nem tetszett...
portal2 szintén várós...1 nagyon jó volt, igaz kicsit könnyű volt...habár azért volt pár szivatós pálya... -
nofi
addikt
válasz
Crazyman33 #48659 üzenetére
Igen így, hogy mondod logikus. Nem próbáltam volna ki magamtól, de jó tudni
-
tomgabor
senior tag
válasz
Crazyman33 #48569 üzenetére
Ha belegondolok a PlayStation-nál is mindig lemezről megy és ott nincs olyan hogy nem érdekel az olvasófej. Ha jól tudom a Pendrive adatátviteli sebessége sokkal lassabb mint a HDD-é és elvileg az ODD-nél(DVD olvasó) is lassabb.
-
törölt tag
válasz
Crazyman33 #48438 üzenetére
Abban hogy nekem az official dob nem bír többet 1 hétnél...
Nem érzékeli egy idő után.Az meg minőségi!
-
redXIII
senior tag
válasz
Crazyman33 #47760 üzenetére
megörjit má ez a cucc
Be akartam üzemelni a live-ot,gondoltamaddig töltök le pár demót mig meg nem szerelem a driveot.De sehogy se jön ösze.már kipróbáltam 1 csomó leirást amit találtam a win7 hez,de nem megy ez sem.Kihullik az a maradék kis halyam is
-
redXIII
senior tag
válasz
Crazyman33 #47760 üzenetére
Audiót olvassa.Játékot eggyáltalán nem.fel semismeri hogy lemez van benne.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #47727 üzenetére
Pedig szép gondolat.
-
breetai
aktív tag
válasz
Crazyman33 #47723 üzenetére
Hi!
Ezt ill. itt Bp-en több boltot ismerek, csak pl. itt volt ill. már az új áron (5-6000) Overlord II. De akkor éppen nem volt rá pénz!
Most meg már nincs. A másik boltnál meg van Riddick új áron 7500 ... De itt meg nincs pl. Overlod II ...
Szóval ha az egyiket innen a másikat onnan kérem, akkor meg a postával lesz húzós.
ÁÁÁÁ! Miért nincs valami olyan itthon mint Amazon ... mert ott vagy VAN MINDEN, vagy Te megrendeled tőlük, Ők meg a nagykertől. Azt, előbb vagy utóbb de megkapod. -
Def26
félisten
válasz
Igen, olvastam, csak gondoltam egy próbát megér. Végül is a pénz az úr, és ha összességében kevesebbe kerül kintről hozatni, mint itthonról venni akkor szvsz miért ne.
-
Barell
senior tag
válasz
Mert forintal fizetne. De itt is forintal kell és a kiszállítás csak egy ezres.
-
mattpaksi
tag
válasz
Crazyman33 #47485 üzenetére
köszönöm a válaszokat, úgy érzem ideje lesz beszereznem egy dobot
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33 #47469 üzenetére
Hát én pl a Dante inferno-val úgy találkoztam, hogy haver átjött és volt nála egy játék.Betettem a boxba és nagyon tetszett - kölcsönadta és kipörgettem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33 #47463 üzenetére
Hogyan keressek rá olyan játékra amit nem ismerek nem tudom a nevét?
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #47431 üzenetére
Olyan bizony!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Crazyman33 #47410 üzenetére
A hivatalos oldal szerint így.
-
rudymester
senior tag
válasz
Crazyman33 #47355 üzenetére
Érdekes megoldás.Értem én, hogy mindenből pénzt kell csinálni, de olyan, mintha vennék egy használt könyvet, de az utolsó 50 oldalért külön kellene fizetnem. Aki elsőként megvette, az már nem használja úgysem.
A LIVE gold előfizut töröljék és akkor gondolkozhatnak a boxos bevezetésén, egyébként ez így már dupla lehúzás.
-
Gebriel
veterán
válasz
Legyen igazuk. Ne akarjunk nekik rosszat.
Marad a kalózpéldány.Szer: Akkor marad a külhoni rendelés, vagy a ph
-
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #47350 üzenetére
Igen, de tényleg kockázatos egy kicsit. Személyes átvételen kívül nem nagyon mertem én sem mostanában. Régen azért nem ilyen volt.
Érdemes figyelni a megbízhatósági listát illetve ha konzol bolt akkor no para.Linkedhez hozzá szólva.
Kicsit kizártnak tartom ezt a megoldás, hogy játékokként külön fizetni kell az online játékért.
Lentebb taglat okokon kívül majd egy user 3-4 gamert. 30-40 dollárokat fizetni fog? pfff...Arra kíváncsi leszek.
-
Def26
félisten
válasz
Most komolyan, normálisak ezek? Abban lehet valami, hogy a második tulaj is egy potenciális vásárló és azzal, hogy használtan veszi meg a játékot végül is, nem lesz a kiadónak bevétele. De azért kérem álljon már meg a menet.
Én akkor azzal, hogy Gyuritól megvettem használtan a Bad Company 2 -őt ártottam a kiadónak, mert ebből a vételből nekik nem esik le semmi. Viszont én bizonyos összegnél többet meg nem szántam a játékra és csak így tudtam megvenni.
-
heihachi
addikt
válasz
Hihetetlen, hogy mit ki nem találnak. Meg az is hihetetlen, hogy ebben a bizniszben mi mindent meg nem lehet tenni a felhasználók szopatása érdekében.
Ez kb. olyan, mintha vennék egy palack ásványvizet, és nem adhatnék belőle a barátnőmnek. Mert hát ugye, ha az enyémből iszik, akkor nem vesz egy újabb flakonnal, és akkor veszteséget okoz.
Vagy ezek után nem lehet majd eladni használt autót, csak ha a gyárnak megint fizetek valamennyit?
Ennyi erővel az összes használt cuccra ki lehetne találni ezt a faszságot.
Szánalmas. -
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #47351 üzenetére
Manapság mi az ami nem "pofára" megy?
-
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33 #47329 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Crazyman33 #47285 üzenetére
Szerintem simán lehet 5-öt.
De jó hogy hoznak még valamit. -
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #47276 üzenetére
Melyik játék is ez? Kezdek kedvet kapni hozzá...
-
woodbear
addikt
válasz
Crazyman33 #47274 üzenetére
patkó jelöli a térképen, egy idő után nyílik csak meg. Nálam a farmon lévő szállásom mögött is van egy például.
Tudom, hogy le kell nyúzni, mindent lenyúzok, meg minden hullát is átkutatok
Az állatokkal fejlődsz is. Mindig megadja, hogy épp milyet/hogyan kell legyilkolnod. Virágot, is hogy milyet kell gyűjteni stb. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33 #47240 üzenetére
Köszönöm, nagyon ígéretesnek hangzik.
Ha minden jól megy, holnap megyek érte és meg is veszem, nem bírok várni amíg lemegy az ára.
Csak kár, hogy hétköznap nagyon kevés időm van játszani.
Na de hétvégén odaszáradok a Tv élé.Azt írják róla, hogy ez a Western Gta4.
Köszi a részletes leírást, szerintem most jó pár embernek kedvet csináltál hozzá.
-
5oultrain
aktív tag
válasz
Szia!
Én olvastam a beszámolód.
Eddig nem igazán érdekelt a játék, de most ittam szavaid és felkeltette az érdeklődésem.
A GTA 4 re menyire ver rá grafikailag, hangulatilag, játszhatóságilag?
Jobb vagy kb. ugyanolyan? -
Djuree
félisten
válasz
biztos jó a gém, már nyomnám szivesen én is de kell a pénz másra
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33 #47233 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást.
A videók alapján nekem nagyon megtetszett és most te is megerősítettél benne hogy meg kell vennem.
Körbenéztem a neten is kicsit és igazából mindenhol dicsérik (a Ps3-verziót nem, állítólag ott nem megy olyan felbontáson vagy mi) és kb.20 óra játékidőről beszélnek.Azt hiszem a hétvégére be is szerzem.
Köszönöm még 1x!
-
Tomics
addikt
válasz
Crazyman33 #47233 üzenetére
hú. ezzel most megfogtál, fel is írtam a fejemben a listára mint kötelező játék (ha lejjebb megy az ára)
-
TgH
csendes tag
válasz
Crazyman33 #47001 üzenetére
-
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #47035 üzenetére
akkor meg halkan, gondolom az nem zavar senkit ha suttogsz
-
TgH
csendes tag
válasz
Crazyman33 #47029 üzenetére
Talán ez,de nem biztos
http://www.pixel.hu/katalogus.php?termek_id=391 -
Djuree
félisten
válasz
este ne csetelj és meg van oldva. este csak singli, én is így toltam
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Hát igen, az úgy elég gázos.
Én még egy fülest is nehezen viselek el, egy idő után nagyon kényelmetlen kezd lenni.Viszont annyi könnyebbség van az én helyzetemben, hogy nekem csak a játék hang is elég.
Nem játszok a boxal live-n és így a chat-re nincs szükségem.Most úgy oldottam meg, hogy vettem egy kábel hosszabbítót és a tv-re kötöttem a fülest.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #47004 üzenetére
Én nem hiszem, hogy USB-n te tudsz majd microzni...
-
Gebriel
veterán
válasz
Ez elég jó.
-
Xirtam
veterán
válasz
Neked kell mutyizni! De viszont van egy COD MW2 microfon amit a nyakadra kell tenni!
Első Forza videóm!
[link]
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46976 üzenetére
Óriási volt, ez tény! 3 órát zenéltek, és kb. 40 ezren lehettünk...( Mexikóvárosban 110 ezren voltak
) Gondolkozom még az osztrák vagy német fellépésükről is, hogy ott kéne lennem.
-
Panda macika
csendes tag
válasz
Crazyman33 #46945 üzenetére
bocs félre ment...
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46945 üzenetére
E3 elött lesz a Microsoft-nak egy "Project Natal" napja. Ott végre leleplezik a valódi nevét. stb. stb.
-
törölt tag
válasz
Crazyman33 #46890 üzenetére
Ez nem az a dash, amivel tudja használni a pen-t.
Nem okoskodás, de ez csak a 8955-ös! -
joey0924
csendes tag
válasz
Crazyman33 #46847 üzenetére
nem
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46776 üzenetére
Nehülyéskedjetek no para!
-
Dj Polc v.2
csendes tag
válasz
Crazyman33 #46724 üzenetére
Költői kérdés volt.
-
törölt tag
válasz
Crazyman33 #46623 üzenetére
A whammy arra való, hogy több star power-t gyűjts!
Mi is azért tesóval rendesen nyomjuk! -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46686 üzenetére
lol, csak poénból írtam, nehogy már komolyan vedd
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46681 üzenetére
igen, de ha nem tetszik az a vélemény valakinek akkor ne írd le
még megsértesz valakit -
heihachi
addikt
válasz
-
gege71.hu
addikt
válasz
Crazyman33 #46628 üzenetére
ilyesmire igen. UFC-ben ugy latm nincs egeszen pontosan olyasmi amire gondoltam, de bármi ilyen bunyós játékból jól jönne egy ilyan "KO of the night" jellegű achievement logókép.
-
Sickboy25
addikt
válasz
tehát akkor mi másra használható még?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46618 üzenetére
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46619 üzenetére
Basszus én nem tudom mire gondolsz! Jah vágom az arcade gépekhez jár demo! DVD!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46616 üzenetére
van dobod is??
Mert én szeretnék egyet beszerezni, azt vártam nagyon és most, hogy kiadták sajnálom rá a zsét...
-
hdman
őstag
válasz
Crazyman33 #46595 üzenetére
AC/DC nagyon nagy, amikor a számok végén nyomatni kell az ending solot
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46595 üzenetére
Uh te aztán komolyan vered ezt a gamét...
Rock Band is megy GH-s gitárral? a Beatles és a Metallica az ami még nagyon érdekelne...
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46486 üzenetére
Szerintem meg rohadtul warez. Majd bocsánatot kérek ha nem az!
Ő nem tette fel egyértelműen a kérdést!
Meg ahogy leírta tuti nem az új frissítésre gondolt! Ugyanis ha valakitől kapta volna, a free packet. Akkor valszeg elmondta volna neki hogy új dashra szüksége van!
Szerintem. De ha nem így van akkor ellnézést!
5oultrain Ezért nem!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46443 üzenetére
Köszi! el is olvastam...
És csak rárakom pen-re és onnan a box automatikusan felismeri vagy kézzel kell bemásolnom valahova? -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46436 üzenetére
Bio lelked.
Am anynira nem BIO volt mókolt gépem. Ezt mindenki tudja.
Viszont itt mondom pár emberkéne Djuree, Gabriel. Hogy visszamondtam a rendelésem így még 1-2 hét mire lesz boxom. De valószínű, hogy ELITE gépet ÚJAT 30 ért stb. Szóval akit érdekel írjon privit majd!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46436 üzenetére
már megy ám a médium is a GH-n!(89% feletti) Hamarosan párbaj a live-on...
-
Petykó78
tag
válasz
Crazyman33 #46314 üzenetére
Szia!
Próbáld meg úgy, hogy a gmail-es regisztációnál nem magyar lokációt állítasz be. Asszem nálam is ez volt a hiba. Pl. UK reghez a gémélben is UK locationt adtam meg és a boxon is át kellet állítani a locationt UK-ra. -
Davzone
senior tag
válasz
Lehet már sikerült megoldanod de leírom mit jelent ez pontosan..(legalábbis amikor nálam előjött)gmailos email cim volt ezis!
Csináltam offline profilt fateromnak mert nem volt netkábel a boxnál még régebben.
Név az volt hogy pl xyz.
Bekötötem a netet és be akartam lépni livera.
Kérte a mailcimet,meg is adtam ,jelszo beir és jön a hiba.
Próbálkoztam még párszor mire rájöttem hogy mivel faterom már regelt a windows live-on(valami más okból) ezért már volt aktiv gamertag-je(amiről persze nem tudott gondolom egy opcionális mező volt) ami nem egyezett azzal ami az offline profiljának a neve volt.
recover gamertagnél pedig be kell irni mit akarsz recoverelni szal az nem mukodott.
Beléptem az xbox.com-on a mailcimével és a jelszoval amit megadtam az xboxon is és belépett és egy más gamertag már aktiv(pl xy) volt ezért nem engedte hozzárendelni a mailcimét az offline nevéhez.
A boxon xyz gamertag akart belépni a mailcimmel de ahoz a mailcimhez már volt egy xy gamerteg hozzárendelve.
Ezekután már tudtam a gamertaget és be tudtam lépni a mailjával(recover gamertag) csak így a mentései elvesztek mert azok még az offline profilba vannak meg...
Próbáld meg hogy belépsz az xbox.com-on azzal a maillal amit nem enged beregelni hátha már van hozzá aktív gamertag. -
Djuree
félisten
válasz
persze hogy lehet több profil is gold
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46305 üzenetére
freemailt elvileg nem fogad el, meg citromailt. igaz nekem freemailes van, régen még elfogadta. reggelj valami ismertebb nemzetközi emaillel, az biztos jó lesz.
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46280 üzenetére
én sokat nyomtam több résszel is, jó volt. de én egy earthworm jimnek örülnék legjobban
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46295 üzenetére
ment PÜ...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46289 üzenetére
Oh az 1 hónap goldomat, levi-vel elfifáztuk
, még mikor megvettem a masinát...
Átküldenéd? Mert goldra csak ezért nem fizetnék elő, mert időm az nincs live-ozni, pedig szeretnék már egy-két játékkal játszani, de majd 1x...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46283 üzenetére
Crazyman: a GH World Tour- hoz, ha van live előfizum, akkor tölthetek le további dallamokat?
-
Xirtam
veterán
válasz
Fúú de van egy. Hirtelen nemtom most a nevét.
Most amúgy jó sok arcade játék jönn. Nálam a legvárosabb a Sonic!
+ Crazy Taxi
-
dunc
nagyúr
válasz
De van fízetős az álomjátékom nem lelem
De mame emun megy,viszont hd be "bármennyit" megérne !!!!! -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46280 üzenetére
Meg most nagyon sok régi Dreamcast-es játékot kiadnak Arcade játékban! Aminek szintúgy nagyon örülök!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46164 üzenetére
Most nézem a filmet amit mondtál!
-
manoli.94
csendes tag
válasz
Crazyman33 #46151 üzenetére
"Persze előtte le kell formázni úgy hogy a Box is lássa." mivel kell leformázni? és m.o on hol lehet rendelni csak keretet? (vagy inkébb pécs környékén).
Ezekszerint laptop hdd kerül bele...
Az eredeti microsoft os hdd be is wd-s vinyó van?
hol találtál erről az egészről infót?
ill mekkora hdd-t ismer fel az xbox maximum? -
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33 #46151 üzenetére
Pedig én is gondoltam rá hogy ebay-ről veszek vinyót mert elég olcsók.
De ezek után nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet.. -
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #46142 üzenetére
Tudsz negatív értékelést is adni egy-egy játékosnak. Játék közben, vagy utána is, ha minden igaz. A gamertagnél van olyasmi, h prefer és avoid.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46142 üzenetére
Ugyan még nem forza3-aztam de vannak igen neves ligák. Pont a minap néztem videókat, nagoyn durván minden szabályt betartva játszanak. Engem ez nagyon vonz, mintha egy igazi verseny részese lennél, csak lenne már meg az új boxo!
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #46137 üzenetére
Ez ismerős. Ugyanez van szinte minden játékban, autósban valamiért nem olyan sok. Lelövöd, kilép, beszól, anyázik. Tizenéves f@szgyúrók.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46137 üzenetére
Erről nem a LIVE tehet, hogy vannak fogyatékosok!
És igen fizet nekem a Microsoft , hogy reklámozzam!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest