Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Djuree
félisten
ritkán vagyok itt. nincs boxom mostanában. lehet majd veszek egy ps3at januárban. kiváncsi vagyok milyen, sosem volt ps-em, mindig szerettem volna
überelhetetlen hangulata van 
habár sokáig nem lesz meg úgysem, sajna nem lehet flashelni, én meg nem akarok játékokra költeni, marad a pc utána, úgysincs nagyon időm játszani mostmár.
egy kis bányászás, meg űrcsata az EVE-ben esténként a haverokkal, aztán behullok az ágyba
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Lenne 2 eladó játékom:
Brütal Legend 9000Ft
Fifa 10 9000Ft
Mindkettő bontatlan, fóliás! Posta van! Csere nincs!
Érdeklődni püben! -
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Húhh Uraim!Olvasgatok itt rémisztő híreket!Ez nem helyes,főleg így konzolvásárlás előtt!Na mindegy kérném a segítségeteket!Melyik konzolt érdemes megvenni,mármint az Xboxok 360 közül,és hol?Tehát milyen alaplapost,stb.,szerintem tudjátok mire gondolok!Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sonja
nagyúr
Egyébként direkt ilyen "kemények" a gombok és az analóg karok?
Nehezen nyomkodhatóak, illetve mozgathatóak, de nagyon jó! Pl. a d-pad is sokkal, de sokkal masszívabb és jobb, mint a Logitech Rumblepad 2-m volt újkorában.
Jobban is kézreáll, de még igen csak szoknom kell.
Főleg az analóg ravaszokkal való irányítást. 
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Több helyen is olvastam hogy az Elittel lehet felvenni tv-műsorokat? Ez igaz? Van annyira jo mint egy DVD-felvevő? -
Tomics
addikt
válasz
SFONarayan
üzenetére
így van. én is inkább kiadok 3-4 ezerrel többet de tudom hogy megbízható helyről van. főleg ennél a joynál fontos mert ugye analóg karok, gombok, nem lehet szétbarmolva.
-
Tomics
addikt
válasz
SFONarayan
üzenetére
semmit. kérdezte mi a gond, elmondtam a magamét, nézegette ártatlan szemekkel. kérdezte csere? mondom a pénzem szeretném visszakapni. visszaadta azt isten áldjon.
gamer fórumon többen mondták hogy nagyon gáz a hely,az ember, kerüljem el. (pedig 40-50 éves, normálisan néz ki)
az én hibám is, mert OTT A BOLTBAN kell átnézni, mert tényleg érvelhetett volna azzal hogy én szedtem szét. ha ott a boltban észreveszem az illesztési hézagokat, csavarhelyeken az elhasználódást akkor meg se veszem. pedig még a matricák is rajta voltak és becsételt is az aksi helyére valamit, benne volt kis papír az AA ceruza helyén. naív voltam, de tanultam belőle.
-
SFONarayan
tag
válasz
Tomics
üzenetére
Szia!
Volt jópár post részemről és más részéről közvetve a Te esetedhez kapcsolódva, és örülök, h nagyobb balhé nélkül pont került a dolog végére... Arra azért kíváncsi vagyok, h mit mondott a termékre, miért olyan amilyen?

Meg ha nem lett volna ott más, akkor mi lett volna... De ez csak feltételezés, mondhatni előítélet... -
Tomics
addikt
Na szó nélkül visszaadta a pénzt a multiformatos, volt más is a boltban gondolom nem akart nagy balhét. azért jól elmondtam a magamét hagy hallja a másik vevő is. Közelébe se megyek többet

Grincs: így van, ott volt pár x360 a pulton magában gondolom gányolásra várva...
-
SFONarayan
tag
Én sem lezárásnak értékelem, hisz ez csak olaj volt a tűzre, de ezt pro-kontra lehetne folytatni a végtelenségig, úgyh ahogy ígértem, nem feszegetem ezt tovább... De azért egyre reagálnék... A nagy munkában nem tudták átírni a jogi oldalt... ELEVE A JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELŐEN KELLETT VOLNA KIÍRNI... Bár érdekes, h a nevesített cikk után egyből tudtak időt szakítani a korrigálásra, és gondolom a jogászt is kirúgták, aki a cég jogi ügyeit intézi... Mert feltételezem, h nem Kovács Pistike műszerész technikusra bízták, h foglaljon jogi álláspontot a cég és a vásárló viszonyáról...
-
StLui
veterán
válasz
hommeros
üzenetére
Lezárás írtál, de valójában szerintem elhajtottad, pont ahogy néhány ""boltban"" rendszeresn teszik a reklamálóval

és pl engem rohadtul zavart amikor a konzolbolt a főoldalon olcsóbban hirdette a konzolt mint amikor a "bővebben" -re kattintottál, ott hetekig magasabb ár volt pl. ha árat emelni van idő és beírni a részletekbe akkor átírni is legyen idő a főoldalon. Ne mindíg szegénynek arra ne legyen ideje ami számára nem olyan jó. -
hommeros
őstag
válasz
SFONarayan
üzenetére
Engem nem kell meggyőzni, mert nem érdekel, mi hogy volt. A szíved joga eldönteni. A fenti dolgokat amit elmondtam, tények. Igen, mi is foglalkozunk kereskedelemmel, és én is szoktam vásárolni, és nekem is szoktak vásárlói problémáim lenni ritkán
Meglepő mi.
De akkor sem a céggel, hanem általában 1-2 dolgozóval, akik leszarják a problémámat.Szerintem ne mocskold ezeket a dolgozó embereket ilyen látványosan. Igazából, nem lehet, hogy a meló mellett nem volt idejük átírni? Jaj mert neked tökéletesség kell gondolom. A lényeg az, hogy ha nem tetszik, de gondosan vigyáztál rá, visszavegyék, nem? Ha ez meg rendben van, nincs miről beszélni. Nem a jogokat meg törvényt kéne firtatni, hanem icipicit normálisan, emberként és emberségesen viselkedni, és annyit adni amennyit el is várunk Persze, ha megakartak károsítani, azt sem szabad annyiban hagyni, én ilyet nem mondtam. De most mások véleménye, hümm
Vicces erre hivatkozni. Szerintem nincs olyan cég, amelyről valamelyik derék állampolgár ne tudna negatív kommentet adni. Vásárlói véleményekre a mai idiotizmusra épített média zajban nem nagyon adok. Csak ennyit akartam, lezártam. 
On:
Na szóval, valaki próbálta már esetleg modernebb egérkéket az XFPS 3.0 vagy 4.0 kütyüvel? -
efegyke
tag
NNa.Ma vettem új Boxot(az előzőt ellopták mint írtam) Egy Halo packot vettem meg a Collectors Forza 3mat.Kicsit gyűjtök valami jó kocsikra aztán hajrá a live

-
Def26
félisten
Army of two 2 is van már.
-
heihachi
addikt
Alien Breedet próbálta már valaki? Jól néz ki, de nem sok infóm van egyelőre róla. Az eredeti játék emlékfoszlányait kiéve persze

-
SFONarayan
tag
És terv szerint tényleg az utolsó ilyen jellegű komment lesz ez, de ez talán érint pár embert, mert a konzol stúdió állásfoglalása...
Idézet az index kapcsolódó oldaláról:"Konzol Stúdió
"Fontos azonban, hogy ez a jog csak akkor érvényesíthető amennyiben a terméket nem bontotta fel. Szintén fontos szempont, hogy a visszaküldött terméknek bontatlannak kell lennie, mivel felbontott termékek esetén az elállás nem érvényesíthető."
A Konzol Stúdió fontosnak érezte duplán kiemelni."
Na, részemről terv szerint nem lesz több ilyen jellegű post, hacsak nem lesz felhívás keringőre...

-
SFONarayan
tag
Valóban kicsit OFF lett a dolog, de sajna tényszerű, és az itt olvasott sok negatív tapasztalat X Y kereskedővel, bolttal, valahol mégsem annyira OFF... Kíváncsi leszek pl az új Joy-nak árult, láthatóan használt esetnek a végére is... Biztos a fórumos kollega leejtette, ráöntötte a kólát, azért ragadnak a gombjai, a csavaron, meg az illesztésen azért van látható elváltozás, mert miután leöntötte kólával, megpróbálta szétszedni és csap alatt kimosni azt a csúnya ragadós kólát... Ez a tipikus MAGYAR kereskedői hozzáállás... De őszintén kívánom neki, h cseréljék ki, v kapja vissza a pénzét...
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan
üzenetére
Nagyon OFF már:
Ne húzd föl magad nyilván nem Te vagy ilyen
, de sajnos tényleg vannak vásárlói oldalon is hihetetlen emberek: barátoméknak volt vagy 10évig cipőboltja, és bizony volt olyan aki vett egyszer tavasszal a gyereknek cipőt, fél év alatt szarrá hordta, visszahozta (pl frissen letépve a fél talpat vagy mittudom én) és kérte a levásárlást, egy télire akkor már, és ezt 3 évig játszotta. A fogyvédelem pedig úgy működöt hogy ha bevizsgálták a terméket akkor nagy valószínűséggel a vevőnek volt igaza, mivel attól kérték a bevizsgálás díjját aki vesztett az ügyben és magánszemélytől nem nagyon remélhették a befizetést -
SFONarayan
tag
válasz
hommeros
üzenetére
Sajnos lejárt az időlimit, így nem tudom módosítani az előzőt, újat kell írjak...
Idéznék egy részt...
"
"Szilícium webshop
Idézet a szövegből: "Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."E helyett most ez áll az oldalon:
A Vásárló jogosult elállási jogát gyakorolni abban az esetben is, ha a csomagolást felbontotta."
"
Te ezt minek nevezed?
Miután nevesítették őket, hirtelen tudták helyesen értelmezni a kormányrendeletet?
De ott a többi példa is, ez csak 1 a sokból... -
SFONarayan
tag
válasz
hommeros
üzenetére
És valóban okkal volt goromba a csávó, mert mivel nem tudott máik készüléket adni, kértem vissza a pénzem, és ez bizony neki veszteség, nem keresett rajtam pénzt... A készülékkel 1 percet sem beszéltem, le lehetett ellenőrizni a szoftverében... kb 10 percet üzemelt... Ha szerinte nem hibás a termék, akkor simán eladhatja másnak újként, mert gyakorlatilag az is volt... Én nem a pénzen szarrágóskodtam, h meggondoltam magam, v hasonló, mert fogtam magam, elmentem a Media-ba, és még +5e-t hozzátettem, és megvettem a telefont 75e-ért a szarházi 70-es telefonja helyett...
az a baj, h a legtöbb kereskedő csak fejőstehénnek tekinti a vásárlót, aki egy tudat nélküli birka, akivel bármit meg lehet tenni, mert többsége úgysem fog pereskedni... Én nem mondom, h a vásárlók mind szentek, de számszerűen bizonyított tény, h hány kereskedőre jut hány vásárlós negatív VALÓS vélemény...
-
SFONarayan
tag
válasz
hommeros
üzenetére
A készűléken egy karc nem volt, még a fólia is rajta volt, le sem vettem... Azt meg, h leejtettem-e, v nem, nagyon egyszerű kideríteni... Kérni kell egy vizsgálatot a fogyasztóvédelemtől... Feltételezem, ismétlem FELTÉTELEZEM, hogy Te is kereskedő vagy, akinek nem tetszik ez a törvény... A cikkben említett e-boltok többsége mégis hirtelen változtatott az elállási jog értelmezésén, ez azért jelent valamit, nem? Ilyen ba.omságot meg hogy találhattál ki, h kakaóval töltöm meg, és azt küldöm vissza, kérve a vételárat... Sok bolt nem volt hajlandó már akkor sem visszavenni, ha ki volt bontva a termék... Csak ugye neten keresztül nincs lehetőség KIPRÓBÁLNI, MEGNÉZNI a terméket, ezt csak akkor tudom megtenni, ha otthon kibontom, és kipróbálom... Akkor elválik, h azt kaptam-e, amit vártam, vagy nem... Egy valós boltba bemegyek, megnézem, kipróbálhatom, megfogom, és akkor látom, h ez kell-e, v nem... Ott pont ezért nincs ilyen törvény... És ismétlem, miután nevesítve lettek a cégek, h ki milyen módon kezeli ezt az elállási jogot, 1 kivételével mind megváltoztatta a szabályzatot, amire hivatkozva azelőtt JOGTALANUL nem vette vissza a termékeket, akármennyire finoman is volt kibontva... Ez mi, ha nem a vásárló tudatos megkárosítása, a jogszabályok tudatos áthágása, mondván perelje be őket az egyszerű vásárló... Ez a gusztustalan...
-
hommeros
őstag
válasz
SFONarayan
üzenetére
Azért az ilyen dolgok mindig kétélűek.
A kedves vásárló a 8 napot arra is használja sok esetben, szétszarja, eltöri a terméket, és küldené vissza. Na most ez a 8 nap is olyan, hogy csak abban az esetben kell visszavennie, ha azt még el tudja adni, vagy ha meghibásodás a készülék hibájából ered. Tehát, ha te kakaót öntesz a dobozba, vagy úgy bontod fel, hogy a rosszhiszeműség ereje meglátszik a terméken csomagolásán (kettészakítod pl), azaz már eladhatatlan, nem köteles visszavenni. A fogyasztóra nézve is van megkötés, miszerint törekednie kell, hogy a felbontás közben minél kisebb kár keletkezzen a termék csomagolásán, és az ismét eladható legyen. Ezen persze mindenki vitatkozik, de a fogyasztóvédelem állásfoglalása a mérvadó, a honlapjukon volt is szó erről már. Tehát ha veszel valamit, kutya kötelességed vigyázni arra, és ha elszarod, nem fogják visszavenni.A másik ez a telefon sztori is olyan, ki mondja meg, hogy nem te ejtetted el? Azért gondolom a csávó okkal volt goromba, nem? Nem tudom, én még ilyet nem is igazán tapasztaltam személyesen. Akkor láttam ilyet, ha valami nem stimmelt valamelyik személynél. (vagy eladó vagy vásárló).
Láttam én már olyat is, hogy a "kedves" vásárló összekarcolta valami csavarhúzó szerűséggel a billentyűzetet (kb 100eft-os teló), majd visszament, hogy izé, ezt ő így vette és cseréljék ki neki.
Aztán meg csak néz, ha rossz napon rossz eladóhoz megy és annak meg elpukkan az agya, hogy ilyen pitiáner dumával akarják hülyére venni. (én nem vagyok telefon kereskedő, beszállításnál láttunk sok érdekes visszárut.)Nagy áruházakról meg annyit, 2 hónapot vártam xbox javításra, mire go fogyasztóvédelem és csere lett. De ez is áruház válogatja, ki a főnök, hogy intézi a dolgokat.
-
SFONarayan
tag
Megmondom őszintén, ezért szeretem a Media Markt-ot, Saturn-t, meg a hasonlókat, mert ott TÖBBNYIRE nem szivatják az embert... Nekem legalábbis rossz tapasztalatom még nem volt velük... Az említett 5800-át is utána a MM-ben vettem meg... 5e-rel drágábban, de 2 év garral, magyar gyártású, magyar kézikönyv (ja, a plázásban nem is volt magyar könyv)... Nem a legolcsóbb egyik üzletlánc sem, de legalább meg lehet bennük bízni...
-
SFONarayan
tag
Pont ezért nem szeretik hallani az APEH szót...
Egyébként ez is az a kopasz, IQ negatív fajta volt... De besz.rás, h azt megengedi magának, h nem adja oda a panaszkönyvet, sőt fenyegetően közli, h próbáljak bemenni érte... Szóval nem egyszerű ez... Én nem mondom, h minden kereskedő ilyen szemét, de sajna több az ilyen, mint a rendes... De ezek a szemetek is lázadoznak, ha olyan törvényt hoznak, ami a vevőnek kedvez vele szemben... Jó példa erre a nem régen végzett teszt a neten vásárolt áruk 8 napon belüli indok nélküli visszaküldése, az úgynevezett elállási jog... Sokan igen szabadosan értelmezik még most is, de asszem az Index-en volt egy alcikk róluk, nevesítve az érintetteket, akik közül sokan módosították is a szabályzatukat, de addig bizony gátlástalanul átb-szták az embereket, jogtalanul nem vették vissza az adott terméket... És sok tulaja egyébként a kommentekben lázadt, h ránézve ez milyen szemét törvény... -
kircso13
senior tag
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan
üzenetére
Ezek a plázás telefonos akárkik mind gengszterkinézetűek, az életben nem mertem még semmit venni tőlük és nem is fogok
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan
üzenetére
Az szép.

-
-
SFONarayan
tag
válasz
heihachi
üzenetére
Ez is érdekes, én pl múltkor vettem egy Nokia 5800-at egy mobil árustól... Bár a termék nem ide vág, de a lényeg, h a gyári 2 év gar helyett 1 évet vállalt, illetve hazavittem, és kibontás után tapasztaltam, h "recseg" az érintő kijelző sarka, ha hozzáérek... Csendes környezetben ez egyenesen zavaró volt...
Visszamentem, h cserélje ki, persze ő a pláza nagy zajában nem hallott (v nem akart hallani semmit)... meg azt mondta, h nem tud adni másikat... Mondom, akkor a pénzt kérem vissza, mert 3 napon belül vagyok, és bizony hibás a termék, van pár ismerősnek ilyen telefon, egyik sem recseg...
A pénz visszaadásáról hallani sem akart...
És ami a lényeg... A kis kötsög nem adta ide a panaszkönyvet, hiába kértem... Azt mondta, h próbáljak meg bemenni érte... Végül elengedtem egy kamu hívást, mintha a keresztanyám hívtam volna a fogyasztóvédelemnél... Úgy beszéltem, h jól hallja, amit mondtam, plusz megemlítettem, h szóljon a férjének, aki APEH revizor, h látogassák már meg a boltot... Mikor letettem a telefont, a pénz az asztalon volt, egy takarodjak hozzáfűzéssel...
Szóval előferdülhet, h nem akarják odaadni a panaszkönyvet, ilyenkor keménynek kell lenni... a Fogyasztóvédelem az adóhivatallal karöltve igen komoly érv... -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Elolvastad a Panashop-os írás elején forrásként belinkelt dokumentumot?
Több filmet is teszteltek, és az X-men-nel pont a Pana hozta a legjobb eredményt, a Panasonic bolt ezt rakta ki - nyilván. De a dokumentumban ott a többi eredmény is, ami feketén-fehéren megcáfolja azt a hülye pletykát, hogy a plazma sokat eszik. Az összesítésben nem lett a legtakarékosabb, de nem is a legtöbbet fogyasztó.Előkaptam most gyorsan egy LCD TV fogyasztást, a Sony KDL-40W4500 a saját weblapja szerint eszik 234W-ot, így a Samsung eredménye távolról sem tűnik elrugaszkodottnak.
És igen, a konklúzióban egyetértünk, nagyjából ugyanannyit esznek, preferencia kérdése, hogy ki melyik technológiát választja.
-
Jam.
aktív tag
Sziasztok!
Van egy "régi" alaplapos 2006-os gyártású gépem.
A kérdésem az lenne, hogy milyen hűtés mod-ot érdemes rajta megcsinálni?Üdv.
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ezt azért érdemes kis fenntartással kezelni. A pana oldalán a pana fogyasztja a legkevesebbet, ezen miért nem lepődök meg? Szerintük egy 40-es samu 246 W-ot fogyaszt, az Ő plazmájuk meg 200 W-ot.
De ha átmegyek erre az oldalra, akkor itt azt látom, hogy egyik gyártó 40-es LCD-je sem eszik többet 170 W-nál, ami azért elég messze van a 246 W-tól. Meg azt is látom, hogy egy 41-es pana plazma 160 W-ot eszik, ami megintcsak nem 200 W. Szerintem tök ugyanannyit fogyasztanak, azt a különbséget ami itt van a beállítások is okozhatják.
Szóval fogalmam sincs melyik eszik többet, igazából nem is érdekel, csupán azt szerettem volna mondani, hogy meglehetős fenntartással kell fogadni minden ilyen mérést, a függetlent is, de a reklámanyagok adatait meg aztán pláne.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azt ugye tudod, hogy a plazma tévék fogyasztása függ a megjelenített képtartalomtól: sok sötét rész = kevesebb fogyasztás, sok világos rész = magasabb fogyasztás. Nem eszik többet, mint egy LCD. (Ez pl. egy forrás, de bőven lehet még találni.)
-
StLui
veterán
na még egy utolsó TV adat: volt aki az xbox-ról is le akart mondani a fogyasztása miatt:
csak ennél a tv-nél volt megadva a fogyasztás azért ezt írom: 50"-os plazma Samu 330W
55" ledes LCD Samu 130W mindennapi 3 óra játék esetén a plazma TV eszik 3*30*0,33kW*35Ft=1040Ft-ot LCD pedig 3*30*0,13kW*35Ft=410Ft, jasperes xbox ezekhez hozzátesz max 600Ft-ot havonta -
hommeros
őstag
Egy hongkongi pacáktól rendelem. 80$ az ára, ebben benne van a szállítási költség is, és egy ajándék cross battle fityula.
Ennél olcsóbban nem igen lehet megvenni.
Nézegettem, valahol írták, hogy nem ment neki a lachesissel, de több helyen meg azzal tesztelték. A 4.0 meg mindennel megy, csak nincs kedvem a notihoz kötni.
-
hommeros
őstag
Valaki próbálta már az XCM XFPS 3.0 vagy 4.0 eszközt Razer Lachesissel, hogy működik e?
-
Tomics
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
össze se lehet hasonlítani az enyémmel...még a start gombot is alig lehet benyomni. van amelyik játéknál nem is érzékeli a menüben ha lefelé akarok navigálni az analóg karral. ja és az analóg karok tapintása ritka szar, érezni hogy le van kopva a felület, ragad

van pofájuk ilyet újként árulni...holnap kiverem a balhét. vagy adják vissza az árát vagy adjanak egy dobozos újat

Kerüljétek ezeket a rohadt sufniboltokat.
szerk: bocs, ideges vagyok...
-
Tomics
addikt
Na basszus holnap viszem vissza a kontrollert.

Valszeg szét volt már kapva mert illesztési hézagok vannak és a csavarokon meglátszik a használat. Az enyémmel összevetve mások a gombok hangjai, érzékenysége.
Az egyik analóg kar használhatatlan, lefelé megszorul.
Ennyit a multiformatról remélem visszaadják az árát mert ha nem én nem tudom mit csinálok
Rohadjonak meg. Direkt rákérdeztem hogy új-e, garira fél évet mondtak.mondjuk az én hibám is mert nem néztem át tüzetesen, csak átfutottam rajta. meg amúgy sem tűnt fel mivel nem volt benne elem nem volt súlya...
Szóval NE VEGYETEK A MULTIFORMATTÓL AKCIÓS KONTROLLERT !!!
-
the_stig
tag
Ahhoy!
evribadi pliz!
létezik olyan weboldal, ahol xbox játékokat tesztelnek, bemutatnak, magyarul?kö.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Tudom, hogy kell, de ha belegondolok, hogy ebben a hónapba már két új játékot is vettem boltból, plusz épp ma délután utaltam el 24 ezret egy WD külső winyóért valakinek, holnap meg megint dobhatnám a másik 15-öt, és még mindig csak konzolra költöttem, az még nekem is sok, pedig szegény közalkalmazott vagyok. (azt már meg sem merem mondani, karácsonyra mit rendeltem angliából feleségemnek karácsonyra)
-
Tomics
addikt
Voltam multiformatnál, volt akciós kontroller

Vettem fifa10et is itt, szóval akinek megvan vegyen fel! -
HagaNRG
őstag
20-as winyót mennyiért lehet manapság eladni, tudtok tanácsot adni?
-
HagaNRG
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Engem érdekelne, de már épp félúton vagyok egy 60Gb-s megvásárlásában.
A többiek segítségét is kérném a döntésben:
A 60-asat 8-ért venném, Djuree 120-asa meg 15k.
(félretéve, hogy ősfórumtag itt és mindenki neki akarj jót)Melyikkel járnák jobban? (azért a két HDD közötti különbségből már kapok egy új játékot)
Eddig elvoltam a 20-assal is, csak most a Forza tett be a 9 Gb körüli telepítőjével.
Így hiába játszanék egyszerre max. két játékkal, az egyiknek már a lemezről kell pörögnie.
Viszont azon túl, hogy kettő game felmenne, a FOrza és a FIfa, max. 2-3 új demo rendszeresen, soha nem játszanék több játékkal egyszerre.
A 60-asra hány játékot lehet fullban feltelepíteni? -
HagaNRG
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Nekem ne mondd.
Visszafelé veszi észre az ember a fejlődéseket. (visszagondolva meg minden fifa, sőt egyéb játék is egyformának tűnik).
Szóval én anno nagyon profi voltam a Fifa07-ben PC-n.
Aztán megvettem az X360-at, első játék a Fifa07 lett rá.
Csak szerencsétlenkedtem, pedig már Pc-n is gamepaddal játszottam.
A PC verzió annyira arcadenak tűnt a nextgeneshez képest.De belejöttem és LIVE-on is a legjobbak között voltam.
Ez 2008-ban történt, a Fifa08 így ki is maradt, annyira bele voltam zúgva a 07-be és grafikailag is tökéletesen kielégített.
Aztán megjelent a 09 és már nem bírtam magammal, újítottam.Az hirtelen akkora ugrás volt a 07 után, hogy hetekig bénáztam vele, LIVE-on sehol sem voltam. Mikor aztán újra elővettem a 07-et, hogy feladom, nem bírom tovább a 09 lassú játékmenetét, már a 07 tűnt arcade vagdalkózásnak, mint anno a PC-ről konzolra váltáskor.
Most, a 09 után megvettem a 10-et. Első nap megbántam a 10 ezres kiadást a játékért, mert úgy éreztem, grafikailag semmivel sem kaptam többet, a játékmenet meg igaz, hogy nehezebb lett, bőven kielégített a 09 is már.
Most szerintem ha újra viszatenném a lejátszóba a 09-et már azzal nem bírnék. -
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Az én szótáramban a hajlamos azt jelenti, hogy fennáll az esélye.
Kicsit morbid példa, de aki öngyilkosságra hajlamos, az nem követi el nagy gyakorisággal, rossz esetben csak egyszer. -
heihachi
addikt
Ma 990-ért vetem FIFA07-et eredetiben, igaz angol kommentáros. Hát akik szerint a FIFA évről évre nem fejlődik, azoknak ki kell ezt próbálniuk a FIFA10 után. Játszhatatlan, óriási csalódás, a 990-et se nagyon éri meg.
-
Gebriel
veterán
Fairytale Fights játszott már valaki?
Nagyon beteg.
Demója tölthető. -
Djuree
félisten
válasz
norbitális
üzenetére
minek a jasperbe hűtés? nem fog leégni...
-
Djuree
félisten
ha esetleg érdekel valakit:
120 winyó -
norbitális
tag
Na ezt
hogy lehet megoldani jasperes elite-be? -
StLui
veterán
válasz
szergely001
üzenetére
a már megbukott hd dvd formátumú filmek lejátszására, bár én is azt hittem annó, lesz ilyen formátumú játék is és akkor már innen is futtathatók a dvd-s játékok
-
Konfigos
őstag
Lehet hülye kérdés lesz de ugye EZ képes játékokat is olvasni ha xbox-ra van dugva?!
-
taylorp
senior tag
Tudtommal csak az új részekkel, mondjuk a Metallicatól.
A Beatles Rock Band-del 100%.Jobban belegondolva.
Éneklés a GH részekben a World Tuor-ban kezdődött.
Ahhoz vezetékes mikrofon volt a készletben.
Az előző részekben egyáltalán nem lehetett énekelni, úgyhogy biztos nem jó hozzá.
A Rock Band-ekkel most bajban vagyok.
-
Beerwolf
senior tag
A 2009-es öszi dashboardhoz tudtokm adni egy linket ahonnan le tudom szedni?
Hiába kerestem, nem találtam ilyet.
-
hdman
őstag
A Lips-es mikrofonok kompatibilisek az összes GH-val és RB-vel?
-
Davzone
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
a végeredményt mutató táblázatra gondoltam,ott pedig van LCD tipusu meg LED tipusu is ami igy ebben a formában nem jó.
A szöveg tényleg ok,a táblázatra gondoltam sorry.
Ott tech. alatt van ez írva gondolom ez utal a technolódiára,csakhogy a LED technológiája is LCD vagy az LCD helyett kéne írni a hidegkatódcsövet.
Így eléggé félreérthető,még valaki azt gondolja hogy a led tv-ben a képpontok ledekből vannak(ami ugyebár majdnem plazma
)
Szóval igy gondoltam,hogy ott nem LCDnek kéne lennie hanem hogy CCFL. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Nem. A Panasonic és a Pioneer készülékek nem "hajlamosak" a beégésre, de természetesen ezeknél is előfordulhat ilyen. (A "hajlamosnak lenni valamire" az én szótáramban azt jelenti, hogy az a bizonyos dolog viszonylag nagy gyakorisággal fordul elő.)
De ez már nagyon off.
Aktív témák
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Garanciával, Picofly RP2040, OKOSÍTÁS, Beépítéssel is! Nintendo Switch V1/ V2 / Lite /OLED
- Szép állapotú PlayStation 5 DualSense Edge
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
überelhetetlen hangulata van 

Jobban is kézreáll, de még igen csak szoknom kell.
Főleg az analóg ravaszokkal való irányítást.

Aztán meg csak néz, ha rossz napon rossz eladóhoz megy és annak meg elpukkan az agya, hogy ilyen pitiáner dumával akarják hülyére venni. (én nem vagyok telefon kereskedő, beszállításnál láttunk sok érdekes visszárut.)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elég a boltra nézni, egy putri, sajnálom
Ez tényleg pofátlanság.
Ne hagyd magad, borítsd rájuk az asztalt, ha nem akarják cserélni vagy visszaadni a pénzt.