Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
SFONarayan
üzenetére
OK, de azért ne felejtsd el, a másik oldalt most sem hallottuk nyilatkozni.

-
Croft-21
őstag
válasz
SFONarayan
üzenetére
vki segítsen!! nincs kép!! rákötöttem mindent a boxra. bekapcsolt!! de kép sehogysincs csak nagy kék képernyő. sehol nem látom a box logót vagy mit kéne látnom egyáltalán??? help
-
SFONarayan
tag
Én azt vettem le ebből, h bár nem a játékost rendelte, azt a változatot kapta, ami tartalmazza elvben a 2 játékot, gyakorlatban meg kivették belőle, de ugyanazon az áron számolták neki a gépet, mintha benne lett volna a 2 játék, egy Forinttal sem olcsóbban... És mikor ezt sérelmezte, h ha az ár egyezik, akkor hol a 2 játék, az eladónak állt feljebb...
Legalábbis nekem ez jött le...HOMMEROS!
Megoldani mindent meg lehet, itt az alap reakció az, amivel baj van, és amiről a tegnapi eszmecsere is szólt... Az alap... H kussolj vevő...Egyébként meg, ha kérhetem, csak simán Narayan-nak "szólítsatok", az SFO csak egy rövidítés, bár jelentése van, de a regelésnél a mezei Narayan már foglalt volt...

-
hommeros
őstag
Hát azért ez nem így működik.

Ha nem a megrendelt terméket postázza, kutya kötelessége erről a vásárlót tájékoztatnia. Na most nem azt kapta, amit rendelt, ugyanis "csak a doboza" egy más brand felszereltségére utal plusszokkal ugyanazért az árért. Szóval van azért itt némi gond. Én élnék a 8 napos visszapostázom és vissza a zsetont lehetőséggel a helyében, vagy megoldást a problémára. Mert ha nincs már készleten ilyen felszereltségű termék, akkor az már nincs. Nem cserélgetheti össze vissza a dolgokat. Ha felhívja a srácot, hogy figyelj ez van, kivesszük belőle és úgy kapod, megfelel e neked, akkor nincs semmi para. De így kicsit fura lett a végeredmény.SFONarayan: szerintem ezt is meglehet velük oldani.

-
hommeros
őstag
válasz
Croft-21
üzenetére
Ez most vicc? Te simát rendeltél, de az nem volt, így ők leküldték a játékkal csomagolt verziót, csak a játékokat kilopták belőle, mert te azt igazából nem kérted?
Megértem, ha árban olcsóbban kaptad, mint a jattékkal szereltet, bár akkor sem ezt rendelted. És még neki áll feljebb? NA EZ GÁZ!

-
taylorp
senior tag
Nincs valakinek egy eladó Fight Night Round 4-e?
-
kircso13
senior tag
ha 4 piros led villog akkor mi a gáz, mert most az van

-
Croft-21
őstag
gamestore!
eleve a sima elitet rendeltem. és erre kihozza nekem a lego batman meg pure dobozos elitet és a vicc az egészben hogy játék egy deka nincs benne. most hívom a csávót és még neki állt feljebb! hogy hát azért nincs benne játék mert azt nem kértem hozzá!! hát beszarok
-
Croft-21
őstag
na megjött az elite. Olyan ne lenne h minden stimmelne..
A sima elitet rendeltem meg, erre kihozza nekem a futár a lego batmanos változatot...
elméletileg ennek kéne benne lenni. Nekem a bal szélső részen csak 3 darab csatlakozó van. a képen meg kb 6.
Ja és a hdmi kábelt eleve nem találom! -
Tomics
addikt
Ez a boxos headset megoldás nagyon nem jó. Szaggat a hang össze vissza. Meg ugye TV-t bömböltetni kell mert fülest nem lehet használni. Nem lehet valahogy megoldani hogy saját fülest használjak ami viszi a játékhangot is meg a beszédhangot + tudom használni a saját füles mikrofonját beszédre?
-
-
Ashran
csendes tag
hdmi kábellel nem is lehet felbontást állítani? néztem néhány videót minden tudtak állítani nem csak annyi volt hogy hdtv settings azon belül meg a 4 választási lehetőség.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Nah srácok ha így alakulnak a dolgok,mint ahogy kinéz,nemsokára én is közétek lépek!

-
t1
veterán
Na sikerült végig játszanom a DIRT II-t. A végén már nagyon unalmas volt, de azért megérte, 800 pontal zártam, olyan 50 pont még szerezhető lenne de nem szenvedek már rajta.

-
Ashran
csendes tag
Nincs. Ez a kábel amúgy:
[link] -
Beerwolf
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Üdv!

-
hommeros
őstag
HagaNRG Ilyen kábelről még nem hallottam, hogy ingyen osztogatnák. A régi profilod adatait le tudja tölteni ismét a Livről. Nem rég csináltam, már nem emlékszem, hogy kell.
bLaCkDoGoNe Üdv a klubban.

Ashran XBOX beállításoknál a felbontást beállítottad? Ugyanis az XBOX nem igazán szereti az 1920-as felbontást 60Hz mellett.
-
Ashran
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni. A probléma a következő:
Összekötöttem az xbox360-at a monitorral hdmi-n keresztül (eredeti microsoft kábel) a hangot két rca-n a hangszórókba. A hanggal nincs probléma , csak a kép recés , életlen a videókon amiket néztem nem épp ilyenek voltak a játékok.
Alapból így ismeri fel (current settings: 1080p Widescreen HDMI+A) ja és 60Hz.
Reference levels: standard
Hdmi color space: Auto
Szóval ezeket a képi problémákat lehet valahogy orvosolni vagy rossz a kábel vagy mi lehet a baj?
Köszi a válaszokat! -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Na, megvan a 120-as HDD Djuree fórumtárstól, ezúton is köszi neki. (bár még nem kaptam kézhez)
Azt szeretném kérdezni, hogy jól rémlik, hogy csak kérni kell és az MS ingyen küld egy olyan kábelt, amivel egyik HDD_ről a másikra másolhatok mentéseket?
(felhasználói fiókot csak simán, mentések nélkül hogy tudok beállítani, amit azelőtt használtam?) -
tutis
addikt
Megtaláltam a tökéletes megoldást, nem más oldotta meg a problémámat mint maga a microsoft

[link]
xboxhoz való kábel, hdmi és külön hangkimenet amit a másik csatiról szed
-
tutis
addikt
válasz
szergely001
üzenetére
Köszönöm a képet, ötletes megoldás, de sajna az én verziómra nem jó, mert neked a kép is ezen a kábelen megy, nekem meg HMDI-n van összekötve a tv-vel. Ha ugyanazt a kábelt használom mint te akkor én is össze tudom kötni, nincs is ezzel gond, csak sajnos kénytelen vagyok használni a hdmi kábelt mert a komponens bemenetek a tv-n foglalt a dvd lejátszónak.
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Üdv a klubban, és jó szórakozást hozzá

-
tutis
addikt
válasz
szergely001
üzenetére
feltennéd ide a képet? Melóhelyen le van tiltva az oldal ahol van a kép
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
akkor tényleg csak dekoder kell neked, mert eddig gondolom a számítógépedről kapta a szett a dekódolt jelet, keress számítógéphez használható külső hangkártyát hátha az erre is jó, bár nem vagyok meggyőződve róla, mert a belső hangkártyád sem tud fogadni külső optikait, és ezek a külső cuccok is usb-n keresztül kapják az anyagot a számítógéptől

-
bLaCkDoGoNe
veterán
No, tegnaptól én is beléptem a klubba, a benyomásaim eddig nagyon pozitívak. Nekem hatalmas minőségi lépés volt grafikában a noti után amivel eddig játszogattam. A Live egy nagyon jól összerakott rendszer, a kontroller kényelmes fogású, Halo3-mal és a Bioshock demóval játszottam eddig, egyáltalán nem érzem borzalmasnak az áttérést PC-ről, kis gyakorlással simán leszek annyira jó mint PC-n, és ez nekem elég.
-
tutis
addikt
-
StLui
veterán
Sajna így neked marad a sztereo füles kimenet, amit egy erősített hangfalpárhoz direktbe tudsz kötni, vagy az optikai egy dekoderes cuccba kell, hogy menjen
mivel hajtottad eddig a hangfalakat?
szerintem az xboxból direktbe kiszedett analóg jel kevés egy hangfalhoz, de lehet rosszul tudom -
StLui
veterán
az optikai kábelen futó jel még kódolatlan, és erősítettlen, az xbox analog hangkimenete is szerintem csak egy fejhalgató vagy hasonló meghajtására elég, az átalakító ami neked kell az egy dekóder vagy dekoderrel rendelkező erősítő. egyébként kizártnak tartom, hogy ne legyen a tévének külső hangfalkimenete
-
tutis
addikt
technikai help kellene.
xbox hdmi-vel van összekötve a tv-vel. tv-be hangkimenet csak optikai van. (többi rca az bemenet)
hangalon sajnos csak rca bemetetek vannak (illetve egy 9 tűs DIN)
Azt szeretném megoldani hogy az xbox hangját kivinni hangfalra.
Tudom hogy az xboxhoz kapot componens kábellel ezt ismán meg lehetne oldani, de a tv-n lévő komponens csatlakozó foglalt a dvd lejátszónak, szóval tv-be hdmivel megyek az xboxról..
Onnan kellene valami olyan kábel, ami az optikait átalakítja két rca-sra...
Esetleg optikait 9DIN-esre. Létezik ilyen? Egyéb megoldás esetleg? -
Croft-21
őstag
jaj ezt láttam de itt csak ennyi van megadva: RG216YJ irányítószám.
Gamestore.hu Hát kedden felhívtam a boltot hogy mi van a megrendelésemmel, azt mondta látják a rendelést, ő szte legkésőbb csütörtökön meg kéne hogy kapjam a gépet. hát oké mondom, de legalább értesítenek előtte? Persze mondja, előtte fog megcsörgetni a futár, hogy akkor mikor hozhatná. Ezt mondta kedden.
-
StLui
veterán
válasz
Croft-21
üzenetére
Live leírás
honnan rendelted? szerk: illetve honnan tudtad a csütörtököt? -
Croft-21
őstag
hát ez igaz, de már eleve mikor megrendeltem, még a visszaigazoló e mailt se kaptam meg és mivel senki nem hívott hétfő óta, gondoltam meg se kapták a megrendelést. Akkor meg miért is vettem volna le 60 ezret? Na mind1. Most mondtam neki h inkább adja ide a TRUt 2 ezeré... azt mondja az nincs neki, de a honlapon meg fent van érted...
Majd abban tudna vki segíteni holnap ha megjön, hogy akkor pontosan milyen angol címet adjak meg regeléskor meg iylesmi? hogy mire kell figyelnem?
-
heihachi
addikt
-
StLui
veterán
válasz
Croft-21
üzenetére
hát erről tényleg nem a bolt tehet, nekem havonta érkezik egy csomag, soha! nem értesítettek még, a bankkártyádat meg neked kell ismerni, legtöbb helyen te állítod be a limiteket, ha csüt-re vártad készülhettél is volna
sajna ez pech, de gondolom holnap újra hozzák, ez legtöbb futárnál így van, kétszer csengetnek, utánna vissza,és akkor lehet már tolni a 600 demot is akár ezerrel 
-
Croft-21
őstag
válasz
hommeros
üzenetére
hát szomszéd nemigen, én albérletben lakom és kb 2 hónapja lakom itt, szomszéd nem adott volna kölcsön, köszönő viszonyban sem vagyunk.
Kiadott volna nekem kölcsön hirtelen 13 ezret? xD Így is "mindenki" nekem tartozik...
Na a lényeg a lényeg, hogy felhívtam a bolti eladót, hogy hát jó lett volna ha előtte felhívnak vagy valami, mert hát senki sem szaladgál 60 ezerrel a zsebében. Erre azt mondja, hát ő nem tud ezzel mit kezdeni, ő kiadja a futárnak a rendelést, a futárnak kellett volna engem értesíteni... odaáig jutottunk hogy nagyon sajnálja és mivel tudna engem kiengesztelni? Hát mondom az Assassins Creed 2őt akarnám most megvenni, jó oda adja nekem 10é! 12 helyett.. na de ha most leadom a rendelést arra is, leghamarabb hétfőn vagy kedden hozzák ki, ezt mondta.... Hát sokra megyek egy 63 ezer Ftos gépppel, ha nem tudok vele semmit se csinálni
-
Croft-21
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Hogy bassznák meg! Csöngetnek, csomagot hoztak! Ehh mondom! Lemegyek, mondom a csávónak, hogy mivel senki sem értesített, hogy mikor hozzák a boxot, így nem vettem le pénzt a kártyámról, úgyhogy szépen elballagtam a legközelebbi otp automatához. Beírom 60 ezret adjon ki, kiírja ez a szar: Írjak be kisebb összeget! Beírom 40 ezer, azt még el is fogadta, beírom utána 23 ezer!
Megint kezdi a balhét, írjak be kisebb összeget!!! És öcsém nagy nehezen kiadott még 10 ezret, a maradék 13at sehogyse adta ki!!! Kiírta túl léptem az időkorlátot vagy mit!! Hát azt hittem ott kapok hülyét! És persze a futár így nem adta át a csomagot hogy bassza meg a szaros otp!!!
-
Croft-21
őstag
hétfőn rendeltem meg az xbox360 elitet, azóta is hozza a futár

a pasi azt mondta kedden telefonba, hogy legkésőbb csütörtökön megkéne kapnom a masinát! -
Dj Polc
tag
2 kérdésem lenne:
Az ingyenes live-hétvégéken hogyan kell ill. mit kell csinálni?(bár karácsonykor lesz live, addig is
A másikat frankón elfelejtettem írás közben

Aktív témák
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azért kösz

, a múltkor valaki, talán crazyman betette ide az összes hibaüzenetet azt hiszem

Nem tudom mi lesz szegény sorsa,lehet megmarad!Dehát ha lenne gari,nem ennyi lenne!Stabilitás tesztet is kaptak,nem tudom még mit csináljak! 

em tudjátok mivel készül karácsonyra a Microsoft?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
StLui:
Ha eljutok egerszegre.Megha kiárulom a gépem!