Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
, de mondom nem nagyon van itt élet
. egyébként fifalivehungary.hu, épp most indult egy liga, talán még jelentkezhetsz, de ha nem akkor kb 1 hónap múlva lesz újra. mondjuk én az előzőbe 10 meccsből 8x kikaptam, 1 X 1 győzelem, és ez az E, kezdők ligája, szóval a színvonal megvan
igaz azóta fejlődtem kicsitszrk: rossz a link, én se találom
-
DonMedve
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Engem is felvehetsz,(HUNDonMedve)!Engem meg mindenki ver akivel nyomom!!Vegyél fel!

Annyit elárulna valaki,hogyan lehet a támadót ellőkni a labda mögül amikor közel vagyok hozzá?Ma nyomtam pár rangsorolt meccset,hát bírtam néha kamillázni!Rendre kitessékeltek a labda mögül amikor támadtam!
Én meg nem tudom hogyan kell,pedig sasolom a videókat! 
Ui.:A Forza 3 kérdésemre mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát,és a segítséget!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Akkor meghajtócsere gariban....Vagy ha már egy éven belül nem garis akkor csa cashbe cserélik. Javaslom add el vagy a cél a 3 led......
Vagy cashért cseréltess meghajtót. De akkor ugrik a 3 ledre a gari ha másolhol csináltatod.
Hamarosan várható hogy kiírja hogy karcos vagy piszkos lemez... -
Crazyman33
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az egyik az élményben hozza vissza az árát, a másik pedig a pénztárcába.
Csak a multi van a tiszta gép mellett, de az nagyon ott van.
Szerinted annyit számít a garancia? Ha mindenki azt nézné, akkor nem lenne tele minden fórum a szétcsámcsogott 3ledes kérdésekkel. Ha azért vesz valaki tiszta gépet mert de jó hogy 3 év, akkor meg mi a facomnak aggódik (a tulajok 80%) tolja inkább éjjel-nappal, jönnek-viszik-hozzák, nem?
Hogy hűtsem?, hogy tartsam?, porszívózzam?, járassam?, borítsam le vízzel?, hol melegszik alul-felül?, hajlamos? (nem erőszakos) Jaj mi lesz? Hagyjuk már. -
libus
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha 720p-re állítom az Xbox-ba a felbontást, akkor hogy lesz szép kép a monitoron? Hisz minden monitor akkor adja a legjobb képet, ha a felbontásán használja az ember. Legalábbis én így tudom. Vagy mivel sok játék nem tudja a 1080p-t, így ezért nem is célszerű Full HD-s monitort vagy TV-t venni?
-
Thome
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Egyáltalán! Itt nem 120gb-s HDD-ről beszélünk! Hanem 250gb, no meg ott az a CoDMW2 nevű játék is a pakkban, illetve 2db joy-t kapunk a pénzünkért!

Számolgassunk: joy darabja 9k újonnan. 75-9=66.
A hdd vagy 35 rugót nyomhat majd, de számoljunk 30-al. 66-30=36.
Vegyünk hozzá egy 120gigásat 20 rongyért. 56ezer.
Vonjuk le az MW2 árát, mondjuk 10k-ba számolva. 56-10k=46. Tulajdonképp, ha gyenge árakon számolunk, akkor is 46-ból megvan az Elite pack, ha normál árakot, akkor majd' 40-ből!
De ez csak papíron van így, valóságban én biztos nem adnám el a Super Elite pakkot -
Thome
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem is befagyott tegnap, egy játékot nyomattam, mikor mentett volna, akkor fagyott be, és a mentés használhatatlan lett. Mondanom sem kell, tiszta ideg voltam + a játékot is elfelejtem mostanába betenni a box-ba...

Gebriel: Még nem csináltam meg, kerekítenem kell valahonnét egy utp kábel "toldót", már ha létezik ilyen. Amivel a 2db Utp kábelt össze tudom "toldani", mivel nincs olyan hosszú kábelem, ami odaérne. De rajta vagyok a megoldáson!

-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha nem megyünk live-ra, hanem esetleg demókat írunk ki DVD-re (
), és azt a winyóra akkor sem használható játékra? Lehet, hogy feljebb félreértelmezhető voltam. Én nem mennék live-ra, és ha csal egy USB rackkel megoldhatnám, hogy beledobok egy 300-as winyót, akkor inkább veszek a gépbe egy 1TB-ost, és a régi 300-ast használom a boxszal, minthogy +16k-t kiadjak egy 120GB-os boxért. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hidd el kell a 250es nagyon. Nekem 60as vinyóm van és szenvedek mint malac a jégen mert nincs helyem. Sok játékkal, játszom, meg a hugom is használja a gépet. Így sokszor le kell törölnöm 1 vagy 2 játékot hogy egy másikat felrakjak. Már nagyon várom, hogy a 120as meglegyen, bár szerintem egy idő után azt is kinövöm. A 250es meg jóbuli lehet. Várom már hogy majd lehessen kapni, da az még odébb van bőven mire azt forgalomba rakják.
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Köszi. És mit érdemesebb venni? Elite szériás cuccot vagy sima Arcade-et, és venni bele vinyót? Fl***eltet vennék hűtésmoddal. Hol a legérdemesebb? Én eddig a G*l*mkonzolnál néztem, ott viszonylag olcsó és van a baráti körömben is tapasztalat velük kapcsolatban. Ők gariügyben mennyire megbízhatók?
alien__ Én nem tudok hasonlóról, Roman taxiját lehetett hívni a telefonkönyv/Roman/Cab(vagy vmi hasonló) menüpont alól.
mod: Látom te is megtaláltad.
-
alien_
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem az összes, az biztos, de nagy nyomással azért jócskán lehet javítani a helyzeten. Kérdés, hogy mennyire van összegyógyulva a por belül.
Peat;) Jogos, igazából van is egy komplett Xbox-nyi pótalkatrészem, még 2 év garanciám, inkább csak elméleti szinten érdekel a dolog

-
alien_
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Fújós szisztémára gondoltam, egyik asztalos haveromnál szoktam a gépet tisztíttatni vele. Nem értek a kompresszorokhoz, de amivel havernál csináltam, az is ezen a néven futott.
Mr. Grincs -nek igaza van abban, hogy a lapátokról nem szedi le a cuccot teljesen a sűrített levegő, de megfelelő nyomással (és a lapátokat kitámasztva pl egy hurkapálcával, hogy ne forogjon el) egész jól ki lehet pucolni. Nem lesz olyan, mintha egyenként áttörölgetnéd az összes ventit, de nem is kell hozzá szétszedni a cuccot.. -
rocket
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Suritet levegovel semmit nem ersz Xbox360-nal felnyitas nelkul csak felkavarod belul a port, akarmilyen jo porszivod van nem fogod tudni igy normalisan kitisztitani.
Matrica piszkalas nelkul annyit tehetsz, hogy a gep ket oldalan levo racsot leveszed (youtube-on vannak videok rola gondolom), es azt a reszt megtisztitod.
Fektetve van hasznalva a gep akkor eleg sok por/kosz/szosz fentakad a gep ket oldalan a fem racsozaton (nem a muanyagon), ami nem baj mert legalabb nem megy be a gepbe, de az se jo ha nagyon eltomi a lyukakat mert azokon keresztul is szellozik a belseje, ugyanez igaz a masik oldalara is, ha nincs vinyo akkor teljes hosszban, ha van vinyo akkor egy rovid reszen szokott por/kosz/szosz lenni ami fentakadt a racsozaton
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amelyik occsóbb lesz 

Amúgy én is szeretnék egy iphone-t, de megvárom az új modellt 

Én meg nem tudom hogyan kell,pedig sasolom a videókat!
Személy szerint a shift-et nagyon hamar meguntam. Na meg hát mondhatni sokkal komolyabb játék is. Nagyszerű grafika, kitűnő irányítás, rengeteg lehetőség. Nem mellesleg több mint 400 autó
.