Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Szerintem nem lesz baj. Gyanítom, hogy amit felhasznál a Natal az már inkább egyfajta "látens tartalék". A Xenon 3 szimmetrikus magja 2 logikai szállal 3.2 Ghz-en lehet kiszolgálná még a legújabb 5870-es káryákat is a zárt, konzolos környezetben. Mivel általános célú magok ezért nem valószínű, hogy a GPU-t tehermentesíteni tudja mint a PS3 Cell processzora. Elképzelhető, hogy a Xenos már így is"ki van hajtva"
és simán belefér. -
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Igen, most én is csak ezt a hírt találtam, ami a proci-ról szól, pedig tényleg olvastam a CES-ről szóló hírek között amit írtam, de nem tudom hol.
-
engusz
veterán
A Natálnak elsősorban a mozgás miatt fogok örülni. Kényelmes a fotelből vezeték nélküli kontrollerrel irányítani a játékokat, de komolyabb fizikai erőt igénylő "test-vezérlés" minden szinten egy új dimenziót nyit. Én még FPS-t is játszanék, egy "vak" puskával a kezemben.
Kíváncsi vagyok, hogy miket hoznak ki a technológiából. -
engusz
veterán
Régóta figyelem a Natal projektet, persze csak a hírekből csipegetek, de eléggé várom már én is! Korábban bő egy hónapig toltam egy Wii-vel (aminek az eredménye lett ez a kis bemutató írás is), megszerettem. Hiányzik a társaság összehozó erő az MS konzoljából, amit egyelőre a Lips-szel, később majd a Natal-lal fogok enyhíteni.
Ahogy korábban írták, karácsonyra pont megfelelő "ajándék/meglepetés" lesz. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Azért a pontos megvalósítás még kérdéses: "A rendszer magja a Project Natal Sensor – ez egy RGB-kamerából, mélységérzékelőből, mikrofonból és egy speciális processzorból áll, amely gondoskodik a szoftverek és illesztőprogramok egy készüléken történő futtatásáról."(IT café)
Tehát lesz benne valami proci, ami valamit csinálni fog. Nagyjából ennyi most az infó.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
En 120 as at vennek. (attol is fugg hany jatekot akarsz rainstallalni. egy CoD x pl ~8 GB helyet foglal) Es nem tudom mennyire vagy szivbajos, de en tuti nem ujat vennek.. azok nagyon dragak. Vannak hasznaltan ~13 kornyeken 120gb sek a neten. (vagy ugy teszel mint en es csinald magad
... nekem 6000ft ban lett vege a 120 as vinyonak... de ezt itt nem boncolom tovabb
csak googlizni kell! -
Csabee.
nagyúr
Egy láma kérdés, hdd-t minden típusú xbox-hoz lehet venni?
-
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan
üzenetére
Úgy értem, h az eladó mond egy olyat (a vevőnek)...

-
SFONarayan
tag
StLui!
Jaj, dehogy gondoltam, h hazudnál, v ilyesmi... Inkább nekem az gyanús, h talán vki felhasználta már a boxot arra, h létrehozzon egy profilt... Kibontja, létrehoz, leformáz, visszacsomagol, elad (újnak)... A saját gépén meg recover gamertag... Mert én október közepén vettem a boxom, vmikor novemberben hoztam létre azt a live-os accountot a számítógépen, amit most (január eleje) felhasználtam, és sikeresen meg is kaptam a gépet... Bár én, mint írtam, a Saturn-ban vettem a gépem, ott tuti nincs az, h az eladó kibontja a gépet, beregel, majd formáz és visszacsomagol... Ha meg nem lett tökéletes a visszacsomagolás, max mond egy olyat az eladónak, h ellenőrizték, h megvan-e minden cucc benne, mert volt pár darab, amiből hiányzott ez-az... És a tulaj még boldog is, h milyen rendesek, megbizonyosodnak róla, h minden megvan-e, nem neki kell esetleg visszahozza, v telefonálgasson, h hiányzik ez-az...
-
Don47
tag
Igy viszont a Xenon proci (atlagosan!) 15%-a elmegy a Natal feladataira, legalabbis ezt irjak... Emberek, 15% az rengeteg!
Eddig az volt a pletyka, hogy meg van kihasznalatlan ero a processzorban... hat ezek utan biztos nem lesz. Sajnos heihachi-nak igaza van, en pl. sokkal inkabb megfizetnem azt a par dollaros feldolgozochipet.
Egyebkent nagyon gyanus, hogy csak most, ennyi ido elteltevel jutott volna a Microsoft eszebe, hogy chip nelkul olcsobb a kutyu. A fejlesztok is megkaptak a Natal SDK-t meg a nyaron, es akkor meg ugy volt hogy kulon procit kap a cucc...
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel
üzenetére
Nem tudom mi az, de írtó ronda, olyan, mint egy kupak. Bár az simán lehet, hogy abban van a Natal "agya", hogy ne a box prociját terhelje. Végülis ezeket a számításokat nem végezheti a box procija, mert akkor ha Natallal irányatom a játékot beszaggatna
Az viszont fix, hogy ide kell némi számítási kapacitás. -
Devil111
csendes tag
válasz
Colka79
üzenetére
Hát nekem amióta megvan boxom (augusztus), azóta sehogy sem tudtam megcsinálni a liveot a boxon. Egy csomó dolgot megnéztem neten ,hogy hogy kell de nem tudom összerakni hiába kötöttem modemre semmi :s
Amúgy valószínű, hogy én vagyok a béna dehát na...

Majd beruházok egy Wifis kütyüre azzal talán összejön :S

-
Colka79
tag
Akkor már csak egy kérdésem lenne felétek,hogy melyik rega jobb az Angol vagy az Amerikai?
-
Colka79
tag
Megtaláltam!!!!!

http://www.gamestar.hu/igy-regisztralj-az-xbox-live-on-magyarorszagrol.html
Na ezt nézd meg Én is igy csináltam meg az uj profilomat!
-
StLui
veterán
válasz
Colka79
üzenetére
box-on a recover gamertag-al tudod behozni a létező profile-t
nekem egyébként az xboxlive.com-raegyből a magyar oldal jön be, ahol le van írva, hogy hol elérhető a Liveszerk: ja és még valami regisztráció és gamertag létrehozása, amiben az avatar is benne van, az ugyanaz?
-
HagaNRG
őstag
válasz
Colka79
üzenetére
Hát figyel, mikor bekapcsolod a géped, van egy olyan, hogy Sign In.
Szerintem ezt offline módban is meg kell lépned mindig.
Azon belül meg már ott fognak sorakozni az accountjaid, amiket csináltál.
Nekem a 3 reghez, 3db kis avatar csávó tartozik, de mivel az angolt használom mindig, így minden mentésem, meg elért eredményem ahhoz tartozik, az usa és japán az üres lett. -
Colka79
tag
Még egy kérdés ,hogy akkor mind a kettő Regel tudok majd Live-ozni ha akarok igaz?
Csak hol tudok átváltani az egyikről a másikra?
Azért akarok most amcsis regel Liveozni,mert csak jövő honapban ruházok be 1éves Gold előfizura,de azt a régire fogom beregelni!Addig kell valami amivel elvagyok
! -
StLui
veterán
Na most már kiváncsi lettem, hogy hogyan lehet xbox live PROFIL-t létrehozni xbox nélkül de csak ezt találtam, és ha jól értem itt is azt kéri, hogy menj az xbox-odhoz és csináld ezt meg azt ha van már widowslive id-d

-
StLui
veterán
válasz
HagaNRG
üzenetére
Nekem a 2006-os boxomra volt egy profilom létrehozva angol címmel, eladtam a gépet, töröltem róla a profilt, amit az új gépemen recover-el telepítettem újra. Kircso kolléga, aki megvette a régi boxomat, pedig létrehozott rajta új profilt és megkapta a goldot rá. De nem tudom, hogy Ő is angol profilt csinált-e
-
HagaNRG
őstag
Lehet egyszerre két, egyazon országbeli regisztrációm is?
Tehát csinálhatok még egy Uk-sat akár és lesz egy hónap Gold, vagy hogy kéne kicsit kihúzni? (eddig van usa, uk, japanom, de akár végignyomhatom a föld összes országát is?) -
StLui
veterán
válasz
SFONarayan
üzenetére
Én többektől hallottam, hogy a számítógépen létrehozott profilra nem kapták meg a goldot, de lehet, hogy letelt az egy hónap mire a boxon beüzemelték, és "alapjában" lehet hogy így igaz, de biztos nem hazudni akartam
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan
üzenetére
dupla
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan
üzenetére
Ne szarozz PC -n. Pikk pakk megcsinálod boxon és már tolod is. Csak annyi, hogy ugye abban a profilban nem lesznek benne a mentéseid.
-
-
Colka79
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy lehet e két Gamertagot használni egy Xboxon?
Mert lejárt az egy honapos Goldom ami UK-s,és azeretnék csinálni egy US-t,vagyis már megvan csak nem tudom,hogy tudom a Boxon érvényesiteni az ujjat!
Elöre is köszönöm! -
Def26
félisten
"Novemberben érkezik a játékosok álma -Natal" Olvastátok srácok?

-
Jon Mathias
senior tag
A legjobb hűtés ilyenkor: kirakod az ablakba ugy is mínuszok vannak garantáltan nem fog melegedni
Most találtam rá a neten piros Elitre sztm naon tuit 
-
Mr.Grincs
veterán
Jah és közben meg lehet őrülni tőle, mert annyira hangos...
Az a titka az egésznek hogy nincs titka. Hiába van van venti pörgetés ezerrel vagy dashboardban járatás vagy vízhűzés vagy akármi, meg fog dögleni úgyis ha meg akar. Ezen kár összeveszni.
Én egyszer cseréltem ventit az első boxomban amit használtan vettem 1,5 évesen, mert alapjáraton úgy kikopott hogy már kerregett. Akkor mi lehet emelt forudulaton?
2K ért vettem ventit betettem és kész. -
_ak_
addikt
Nem tudom mi lehetett, de nem valószínű, h 3led. Annak csíkozódás az előjele. Ellenben lehet, h a HANA chip melegedett, de azt nem tudom, h annak milyen látható nyoma van.
Nem lehet máshonnan leszedni a szükséges kódeket, csak live-ról.
Sanya: állítólag a 12V-tól nagyon sok venti rövidtávon megdöglött.
heihachi: ...és ha jól rémlik sajnálatos módon nem Te voltál az egyetlen, aki ezt a saját bőrén ill. boxán tapasztalta.
-
Sztif
aktív tag
Üdv!
Múltkor a GTA-val játszottam HDMI-n keresztűl, (elötte csak Kompozit kábellel volt összekötve...) egyszercsak se kép, se hang elszállt és villogott a két baloldali és jobb alsó led pirosan. Tán ez lenne a "3 ledes" story??? - máskülönben kikapcsoltam majd újra tudtam játszani.
Szerintetek vigyem szervízbe, vagy sem?Másik: keresek frissítést a Boxra, amivel már DivX/Xvid filmeket is lejátszana. Sajna nincs Live-om, szal gépről kéne letöltenem és CD/DVD-re kiírnom. Ha tud vki linket mutatni annak ezer köszönet!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Gondolom a hűtésmod 12 V re van állítva. AZért hangos az. Ezt is kitárgyaltuk hogy értelmetlen pénzlehúzás ez az egész ventillátor sebességnövelés. Ugyanezt az eredményt el lehet érni ha a dashboardban járatod a gépet a gyári ventikkel amik nincsenek módosítva. Van olyan gép nem is egy nem is ketttő ami a hűtés mod ellenére is 3 ledes lett szóval, ugyanmindegy. Én megsüketülni nem akarok

-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Attól függ miket adnak még hozzá.
-
Jon Mathias
senior tag
Jasperes Elite 1 hetes nem használt 50k ért elég jó vétel?
-
Jon Mathias
senior tag
Hűűű jóárasítva!!! http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=25492
ennyi simán megér v nem? -
_ak_
addikt
válasz
DonMedve
üzenetére
Most olvasgatom az x-media-t és ahogy elnézem igen csak le vagyok maradva a mostani hackekkel. Lehet, h rövidesen mégiscsak elérhető a linuxos és játékos box egyben.
Csabee.: a potméteres megoldás anno bennem is felmerült, de erre azt az egyszerű választ kaptam, h honnan tudom, h mikor vagy meddig van melege a boxnak? Sajnos a hűtésmod ilyen. Fél évig bírtam hallgatni, utána váltottam eredeti boxra és játékokra, én feladtam a köztes megoldás keresését.
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem lehet, h csapágyas lett? Kattog/kopog?
Ha jól rémlik Mr.Grincs cserélt ventit a boxában. Pár ezer a gyári bontottan, ha azt tudsz szerezni, akkor megérheti kicserélni, feltéve, ha tényleg sérült a cucc. Viszont házilagosan, legalábbis forrasztópáka nélkül szerintem nem tudod kicserélni. Viszont tényleges moddigban nincs tapasztalatom, biztos akad valaki aki jobban fel tud világosítani.
HagaNRG: én azt olvastam, h az úja dash grafikus felülete is "megdolgoztatja" annyira gépet, h felesleges legyen üresbe járatni.
-
Jon Mathias
senior tag
Erre gondoltam :

-
-
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Problémás lenne. A gyári ms ventik egyedi méretűek és szerintem fontos az is, h ott helyezkednek el ahol, hisz légcsatornába mozgatják a levegőt és ezáltal effektívek. Ha a légcsatornától arrébb helyezel el ventiket azok még ha nagyobbak és erősebbek, sem fognak úgy dolgozni, mint a gyáriak.
Röviden: házon belülre nem tudsz másmilyent tenni, csak eredeti vagy boxhoz utángyártottat, kívülre meg szvsz abszolúte felesleges és ineffektív.
Persze ez mind szigorúan szvsz.
DonMedve: Nem hiszem, h ártana neki. Elég erős belső vázzal rendelkezik, a nyílásokat meg nem hiszem, h annyira letakarná.
Dj Ploc: Sok mindentől függ, de dashben járatni kikapcs előtt felesleges.
-
DonMedve
addikt
Srácok!Szerintetek ártana a cuccnak ha elfektetném és ráraknám a monitort?Ilyen moncsim van!A lábának a két vége egy picit belelóg a szellőzőnyílásba!Vagy inkább nem kellene?

-
Dj Polc
tag
6 óra játékután mennyi idő mire lehül a gép?
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Sokan beszéltek már a Whisper Max-ról itt, de nem rémlik, h valaki valóban próbálta volna.
-
Csabee.
nagyúr
Srácok elég hangos nekem az xboxomban a ventilátor... tudtok ajánlani valamit ami hangnélküli?
-
_ak_
addikt
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Egy távirányító, h lehet szar vagy jó? Legalábbis ha eltekintünk az ultra gagyitól meg a professzionálisaktól , akkor az összes távirányító ugyan olyan. De filmezéshez nem kell feltétlen távirányító, hisz a kontrollerrel is irányíthatod a boxot.
Vagy mire gondoltál azalatt, h milyen a távirányító? 20tól 120ig biztos jók a HDD-k, de szerintem a 250essel sem lenne semmi baj. Viszont ha szeretnél HDD-t akkor érdemes a boxal együtt megvenni, már ha az árakat nézzük.
-
sch_a
addikt
válasz
Jon Mathias
üzenetére
20-250-ig támogatja mindegyiket. Távirányító még nem volt a kezemben.
-
Jon Mathias
senior tag
A távírányítós hdd-s kérdésemre valaki?

-
_ak_
addikt
válasz
Jon Mathias
üzenetére
nem tudom, nekem úgy esettet le, h nem lehetséges. mellesleg egy 2005-ös ötletről van szó amiből 2010 elejére sem lett semmi.

linux már volt egyszer x360on, de nem tartott sokáig köszönhetően egy rendszer frissítenek. mostanra megint elérhetővé vált a dolog, de koránt sem működik rendesen, inkább egy afféle alpha állapot, na meg jelenleg vagy linux van a boxon vagy játszol rajta, a 2 együtt nem megy.
-
Jon Mathias
senior tag
Itt arról írnak ha jó értem h lehséges OS X futtatása http://www.maclife.com/forums/topic/64379
-
Jon Mathias
senior tag
Nem semmi Linux on the Box
http://www.youtube.com/watch?v=_pEHBHbUp8Q -
csudri
őstag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Extreme digibe van PGR4, de szerintem annyiért drága...
Amúgy meg rendeld meg ebay-ről, ott annyi van, mint a szemét! Ha nem akarsz licitálni, akkor picivel több, mint 10fontért meg lehet venni!

Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoin topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és simán belefér.

... nekem 6000ft ban lett vege a 120 as vinyonak... de ezt itt nem boncolom tovabb

Az a titka az egésznek hogy nincs titka. Hiába van van venti pörgetés ezerrel vagy dashboardban járatás vagy vízhűzés vagy akármi, meg fog dögleni úgyis ha meg akar. Ezen kár összeveszni.

Egyik haveromnak az a baja a boxxal,hogy nem tud netezni!Mármint böngészni!Különben már rámozdult volna!