Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
4sal3
aktív tag
én helyhiány miatt vettem boxot. sajna nem tudtam volna egy asztali gépet hova tenni.
és persze mindig is vonzottak az új dolgok
az fpseket meg meg kell szokni

-
Croft-21
őstag
PCre már hova fejlesszek a nyáron vettem HD 4890 Toxicot 60 ezeré.
Az Assassins Creed 2 csak jövő tavasszal jön PCre és nem akarok addig várni rá
Heihachi, legfőképp olyan játékok érdekelnek mint pl: Mirrors Edge, AC, PoP, Resident Evil, Prototype. A kocsis játékok sosem kötöttek le igazán. -
heihachi
addikt
válasz
Croft-21
üzenetére
Ha FPS, stratégia, vagy autó szimulátor (és itt szimulátorra gondolok, tehát nem NFS, GRID, DIRT, Forza széria, GT széria meg társaik) párti vagy, akkor ne vegyél Xboxot. Egyébként meg igen, és egy jó időre elfelejtheted a PC bővítést meg a grafikai beállítások képernyőt.
A 3 led miatt ne aggódj, az új gépek pont olyan arányban érintettek benne, mint amilyen arányban egy akármilyen másik elektronikai eszköz elromolhat. Ha pedig be is üt a következő 3 évben a 3 led, akkor 1 hétig kell csak nélkülöznöd boxot, egy filléredbe nem kerül, kinyalják a segged is, hogy kijavíthassák és jobb lesz mint újkorában.
A lájvért fizetni kell, cserébe igényes és villámgyors a szolgáltatás, és a vérpistikéket szépen szűr az évi 8000 Ft. Illetve a lájvon játszva biztos lehetsz abban, hogy senki nem azért győz le, mert jobb egere, nagyobb monitora, gyorsabb processzorra, több pénze van a szüleinek.
A routerről nem igazán a box tehet, ha bármi mással akarnád megosztani a netet, akkor is kéne router.Igaz, ha már van egy PC-d, és elég benne procit meg videókártyát cserélni esetleg ramot bővíteni, akkor egy Elite árából megkapod ugyanazt a grafikai színvonalat PC-n is. Más kérdés, hogy rengeteg remek játék nem jön ki PC-re, akkor meg tök mindegy, milyen erős az a PC.
-
dunc
nagyúr
válasz
Croft-21
üzenetére
Fejlesz inkább pc-t,most már egy középkategoriás gép is a "nextgen" konzolok színtje felett van,és hamarossan itt a dx 11 és sok ütős játék,az x nek az előnye az egyszerüség,de pl a szoftverek drágák,és igen a live is fizetős,és nincsenek kiskapuk mint pc-n.És ha megszoktad a pc fealinget akkor lehet,hogy nem fog bejönni a konzolozz...
Jah probáld ki X-en gamepaddal az fps írányitását....és rosszul leszel ......
-
Croft-21
őstag
Hali
Most akarnék venni egy xbox 360 elite-t. De mindig is PCs voltam és már annyi mindent hallottam róla (pl 3 led) hogy már magam se tudom h vegyek vagy ne.
Meg írták egy fórumon hogy ahhoz hogy tudjak live-ra menni, fizetni kell. meg kell hozzá router is ha PCre van kötve a net. Vki tud modnani vmi biztatót is?
-
Beerwolf
senior tag
Mitől lehet az, hogy hiába állítom be az időt, pár napon belül elállítódik?
-
StLui
veterán
-
efegyke
tag
Jaj srácok,nektek legalább van gépetek!Az enyémet 2 hete lopták el a lakásomból(betörtek).Mindenét elvitték a rohadékok(2joy kábelek...).Valószínű olvasni nem tudtak mert a gép mellett ott volt egy DVD tok ráírva nagy betűkkel, hogy "Xbox 360 játékok".Azt itt hagyták.A gépem okosítva volt,másnap már le is tiltott mert netre dugták(ők nem olvasnak prohardver fórumot sem).Így most nekik van egy rakás műanyaguk nekem meg semmi
Már nagyon viszket a tenyerem.Ha minden jól alakul Január elején veszek egy Forza3mas Packot és irány a Live.És legalább a garancia miatt se félek(bár az ellopott gép is volt 1x MS szervizben és megúsztam...)Bocs csak ez most kikívánkozott!
Jó gémelést
-
Thome
veterán
Konzolvilágot felejtsétek el...
Bazzeg, 2 levelemben is írtam, hogy nem kell az a kurva termékük (2 hete), erre fel ma jön az üzenet, hogy:
"Rendelésedet átadtuk a futárszolgálatnak. Köszönjük a vásárlást, kellemes időtöltést és jó játékot kívánunk!".
OMG! Ekkora süsü céget...

-
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Ruter-el volt a gond

-
Tomics
addikt
[link]
hmm, ez érdekes rendelt már tőle valaki? kár hogy újonc, fifa10 nagyon jó áron van (ha magyar). na írok neki hogy működik a dolog -
Crazyman33
senior tag
Azért vegyen a magyar pógár ps3-mat mert az Jueszéjben terjed a bluréj?
Kit érdekel hogy ott terjed itt nem. Azért mert az ilyen és hozzám hasonló átlag keresetű emberek nem engedhetik meg maguknak hogy azzal legyen tele a polc.. Ha olyan arányban lenne az ár/ kereset mint ott kint itt is terjedne. Hány éve lehet kapni ps3-at itthon? Gyanítom a magyar háztartások 80%-ban nem azért van mert le tudja játszani a blu-rayt.Te meg mutass még egy konzolt amit lehet... (topik címe tiltja hogy leírjam)
Ez az egy érv (még ma is a sok bann után) hoz magával még 10-et. Arról nem is beszélve hogy már orvosság is van bizonyos patikákban. -
Gebriel
veterán
Akinek megy a Live az hova van be regelve

US, UK...stb -
k.
őstag
Igazad van ez a láttam, nem láttam dolog faszság.Akkor mondjuk ez(tudom hogy reklám de ahogy olvastam azért alapvetően jól irja le és magyar legalább mindenki érti
):
Blu-ray
A blablabla védőréteget pedig ugy olvassátok hogy az nem a verbatim műve csak elnevezték a sima dolgot csicsásan.
Mod:
Pár info a wikiröl azért hogy ne legyen mibe kötni
:
Wiki -
k.
őstag
válasz
the_stig
üzenetére
20 db blu-ray filmem van néztem öket rendesen.Zéró karc.Ha kicsit utánna olvasol tudhatnád hogy sokkal erösebb a védelme mint a dvdnek.Szóval alig karcolódik.A youtubeon láttam vidit késsel karcolt bele a srác és a ps3 vitte.Szóval hülyeséget ne állits már légyszives.
Blu-raynek meg vége.Aha most kezdett el terjedni.Szintén only write módban vagy.Nézz körbe a neten és láthatod hogy terjed az.Az hogy nálunk a hozzád hasonlóak-már elnézést- nem veszik mondván ,hogy hülyeség amcsiban nem nagy cucc és veszik is rendesen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként kis privát kérdés:Mutass nekem mégegy média centert ami simán fölismeri a hőn szeretett atracos lejátszómat(nem matrac).A ps3 elboldogult vele.Szóval erröl ennyit.Ezt nem mint sony fanboy irtam az xel nagyon nincs bajom csak azok a dolgok amik itt elhangoztak vagy szubjektiv dolgok vagy hülyeségek.
-
attila36
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan gondom volna hogy egy xboxon korhatár korlátos zár van bekapcsolva sajnos azonban nem tudom a kódot és a biztonsági kérdésre sem a választ...

Kérdésem így az volna hogy ilyen esetben mit lehetne vele csinálni hogy fel tudjam oldani..??
-
Gebriel
veterán
válasz
the_stig
üzenetére
Azért végzi a dolgát a sony szerviz is sajnos volt hozzá szerencsém, még ha nem is sony dealertől volt a gépem.
Igaz nem minden játékot installál de spec a MGS 4 5.5GB helyet foglal
A 10k különbség, úgy jött ki, hogy az adott Forza 3 bundle 79.990ft a PS3 uncharted 2 meg 89.990ft. Míg én veszek egy joy-t Te addig éves Live Goldot veszel amit minden évben meg teszel.
Kivan ez találva sajnos.végül:.... én sem ezért írtam.

Valaki mondja már meg legyen olyan kedves, hogy működik a Live vagy az én nettemmel van valami gebasz.

-
Prof01
veterán
válasz
the_stig
üzenetére
"már a letölthető demok miatt is"
Mintha PS3-on nem lennének demo-k...ráadásul teljesen ingyen..."blu-ray -nek lassan vége, m.o. -n már zuhanásról sem lehet beszélni a br lemezek eladásában."
LOL.
[link] 
"10Eft különbség vajon hogyan jön ki? mert jóllehet kapni ps3-ast 90-ér játékkal, de adjuk már hozzá azt az egy kontrollert, és máris 26Eft-ra hízott."
Nem tudom te honnan szeded ezeket az adatokat, de Ps3 DualShock kontrollert 10k-ért lehet újonnan kapni.Szal ha nem tudsz objektíven véleményt mondani (ill. valós adatokkal), inkább tartsd meg magadnak és ne téveszd meg a kedves potenciális vásárlókat.

-
the_stig
tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Hi!
Naszóval:
Sony szervíz eléggé rigolyás, ha nem közvetlenül sony dealer-től veszed a készüléket, akkor sz@rnak rád. Vagyis az üzleten keresztül kell érvényesíteni a gart.
250Gb vinyó azért van PS3-ban, hogy média lejátszónak használd... kackac, off asus oplay porba gyalázza ps3-ast, teljesen butaság erre a feature-re építeni. blu-ray lemezek polírozására már iparág van :-( .
ps3 kb 100MB-ot installál, a többin a lemezt pörgeti. Halk, de mégis megy a meghajtó.
wifi nagyon király, emiatt kicsit énis bizonytalan voltam, de végülis ez nem egy wifi eszköz, így végülis teljesen felsleges feature ismét.
8Eft a live egy évre, ennyit megér ... már a letölthető demok miatt is.
blu-ray -nek lassan vége, m.o. -n már zuhanásról sem lehet beszélni a br lemezek eladásában.
10Eft különbség vajon hogyan jön ki? mert jóllehet kapni ps3-ast 90-ér játékkal, de adjuk már hozzá azt az egy kontrollert, és máris 26Eft-ra hízott.végül: nem ellenkezés, és nem a vita miatt írom le az érveket, csak már mindezt agyban magamban végignyomtam.....
-
Roxy
tag
Hali! A minap tettem szert egy Xbox360 as kis gepecskere. Gondom az lenne, hogy van egy Genius SW-HF5.1 5005 hangfalrendszerem. Ezt szeretnem a boxra kotni.
A hangfal hatuljan csak rca bemenet van, es konzol kábel neven, van egy olyan kabelem aminek rca vege a hangfalba, a masik vege meg egy jack.
A box kabeljen meg ha jol latom, akkor optikai kimenet van.
Vhogy megoldhato a hangfal boxra kotese koltseghatekonyan?
-
Prof01
veterán
válasz
the_stig
üzenetére
Jajj, ehhez a kemény fanboy szöveghez hozzá kell szólnom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1. MS ugyanúgy 1 évet ad a gépre. 3év csak a 3ledes hibára vonatkozik.
2. Az alap 250GB-s Sony 72-73k-ért kapható. Játékkal (Uncharted 2/AC2) 82-83k. Tehát a különbség 1-2k.
3. wtf?
Ez teljesen szubjektív...
4. Ps3 is másol jó pár játéknál, de a X-nél a teljes másolás valóban jobb.
Lemez sérülékenyebb? Marhaság.
5. 1-2 multi címnél valóban észrevehető, hogy egy hangyf@sznyival szebb az x360, mivel onnan portolnak.
6. Ps3-ra is jön jövőre mozgásérzékelős irányító. Xbox 720? Ezt honnan szedted? Csak nem vmi M$ fejes vagy?
7. no komment...
8. Ezt mi alapján számoltad ki? Hivatalos magyar adat?
9. Jah, nem drága... Ps3-ra pedig ingyenes.
Mindkettő konzol nagyon jó. Ezt az egyénnek kell eldönteni, mi fontosabb és melyik jön be jobban neki.
-
Gebriel
veterán
Megy a Live

-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
ezzel az a bajom, hogyha esetleg keresztbe rendelés lesz akkor lehet pont az én jegyemet törlik. Haver így járt AC/DC koncertjeggyel
-
Gebriel
veterán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Azért jóval olcsóbbak az 5.1 fülesek
-
Gebriel
veterán
válasz
the_stig
üzenetére
Ejj elég szubjektív véleményed.
1. Igaz MS szerviz jön megy. De én nyugodtabb lennék ha nem kéne ilyet használnom MS
2. Csak egy kontroller + Uncharted 2 game, 250GB vinyóval a PS3 10.000ft drágább mint az említed boxod. Cserébe kapunk viszont egy Blu-Ray lejátszót, wifi-t, free online-t
3. Ez vicc amit ide írtál.
4. Ha szükséges installál a PS3 is, igaz nem annyit mint a box.de legyen a javára irva.
Viszont minden lemez sérülékeny ha nem vigyázol rá. Semmivel sem sérülékeny a Blu-ray lemez
MS
5. Maradjunk annyiba, hogy amit játéknak lehet nevezni az mind a két konzolon gyönyörűen jelenek meg MS, PS3
6. Kb annyira lehet a Natalra felhozni érvnek mint amennyire azt, hogy "hiába nem használják ki az új játékok a ps3 erejét"
7. No comment, de valakinek ez is érv MS
8. 10 konzolosból 7-nek xboxa van. Inkább így írnám: 5 konzolosból 2-nek PS3 van. A maradék háromnak meg legalább 2db xboxa. Egy bannolt, egy meg amit most vett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
9. Igaz sokkal jobb a LIVE, bár fizetős MS -
Sickboy25
addikt
Valaki nem dolgozik közel ticket express irodához? 3 db jegy kellene nekem metallica koncertre!
HELP ME!!Kedden lehet venni először, de egyből le kéne csapni rá!
-
cronos
tag
Hello arra lenék kíváncsi hogy egy ilyen kábellel menne az lcd monitoron az xbox360.
mivel a monitorom dvi-s az xbox-om hdmi-s és elvileg menni kéne ezzel a kábellel. szerintetek?
-
Tomics
addikt
válasz
sosperecek18
üzenetére
nekem pár nap és meglesz a fifa, szóval felvehetsz
forza2,3 is, bár ott elég béna vagyok. Gamertag: Tomics
(bár a vizsgaidőszak miatt pár napig nem megyek a box közelébe)cod4ezni, gta4be ökörködni meg angolokkal szoktam partyban, legalább gyakorlom a nyelvet

-
sosperecek18
őstag
Van 5.1-es füles kb. 34k-ért, de azon nem tudsz kommunikálni, van headset kb 4k-ért, de azon meg nem hallod a játék hangokat, szval így a kettő együtt nem nagyon megy...jelenleg...
Keresek olyan embereket, akik Fifa10-et szeretnének live-on játszani, és akik nem csak a Barca-ManUTD-Chelsea-Real-Inter 5össel játszanak, hanem akár 2. osztályú csapatokkal is képes játszani...illetve hamarosan Forza 3-ban is elérhető leszek, vmint Bad Company; Army of Two; Forza 2 is szóba jöhet.
Live name: torinho86
-
4sal3
aktív tag
srácok létezik olyan füles a boxhoz, hogy a hangeffekteket is halljam rajta? és még dumálni is tudjak?
vagy ez így felejtős?
-
the_stig
tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Szívesen, nincsmit! Eléggé körbeizgultam a témát, és sajna nem segített se egyik, se másik tábor, mivel mind a maga igazát szajkózza(jogosan). Elfogulatlan x vs s fórumok, tesztek sem tudnak dönteni, melyik a jobb. Erre azt mondtam, legyen az, amelyik jobban megéri MOST. A sony játékkal, két kontrollerrel 1 év garival vs sbox 360 super elite jétékkal, 2 kontrollerrel, 1+2év garival --> sony áresés után is bőven 100EFt felett, xbox meg még mindig alapból 80Eft-ért.
Ennyi, és itt vagyok.
-
the_stig
tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Heló!
Na én pont ebben a cipóban jártam pár napja még, és
az xbox mellett döntöttem.
Miért? 1. 3év gari, amit az MS úgy csinál, hogy baj esetén telefon hívásra házhoz jön, és viszi és hozza.
2. két kontroller + egy forza 3 game + 250GB vinyóval volt a box annyi, mint egy alap sony.
3. van egy sony másolat logitech pc gamepadunk, és ahhoz képes a boxé ezerszer jobb.
4. xbox játékokat be lehet installálni a vinyóra, sony-nál talán majd valamikor soha, vö. a blueray lemezek nagyon sérülékenyek.
5. hiába nem használják ki az új játékok a ps3 erejét (habár az uncharted 2 már 90%-át !!! ), mégsem szebbek.
6. a project natal-t a MS még xbox 360-ra dobja ki, nem a 720-ra, tehát van még benne kraft.
7. habár egyelőre nem tervezek semmi hackelést, inkább legálisan szerzem be a játékokat, de a lehetőség benne van.
8. 10 konzolosból 7-nek xboxa van.
9. live nem annyira drága, viszont tényleg jóna hátha segítettem
csövi -
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Egy nagy kérdésel fordulnék hozzátok!Úgyfest kiárulom a gépem,és gondolkodom konzol vásárlásán!De gondom az,hogy enm tudom melyiket vegyem!Nézegettem a neten,de mindenhol mást mondanak!Nem tudom megkérhetnék e egy tárgyilagosan gondolkodó embert,hogy mondja el nekem melyiknek mi az előnye és hátránya.Az is elég ha csak egy linket ad ahol minden konkrétan le van irva!Biztos itt is volt róla szó,de ha nem haragudtok meg nincs kedvem átnyálazni mind a 40k hsz-t!Ezért kérném a segitségeteket!Meg,melyikből melyiket érdemes venni!Előre is köszönöm a segitséget!
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
Annyit nagyon megért.

Esik a hó.

-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Jó kis kari ez még sok minden maxon játszható vele !
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
Hát ez nekem "gyengécske" lesz. Meg figyelni akarok a fogyasztásra és arra is hogy milyen "modern" a kártya. Amúgy szvsz ez a kártya volt a legtovább a toppon. Mennyibe vetted?
Gabi: Lesz szűz box, csak ahogy ez ilyenkor lenni szokott, szinte mindent drágábban veszel meg mint ahogy eltervezted. Kicsit variálni kell a "büdzsén"

Elugrasz egy Ikeába, hogy vegyél xy dolgot egy meghatározott összegért és mire kijutsz rádöbbensz, hogy dupla annyit költöttél.
30z.Samu:Meg, hogy mekkora felbontásban, mekkora szűrőkkel.

-
30z.Samu
titán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Csak kérdés meddig visz mindent...

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
Az a baj, hogy nekem játék nélküli box kellene, mert ami játékokat bundle-ben adnak hozzá, azok jelenleg totálisan érdektelenek számomra (pure meg lego batman, vicc; autós játékokkal meg egyáltalán nem játszom, a MW2 pedig nem rentábilis), így lehet akármilyen jó az áruk (mármint a bundle packoknak) nem akarom kifizetni azt a néhány ezer forintos pluszt olyan játékért, amivel soha nem fogok játszani, eladni meg problémás (mert nyilván tele van velük a piac). Az 576 pl. szimpatikus lenne, de nincs sima, nem játékkal egybecsomagolt Elite-ük, a Media Marktan meg azért már nem minimális a különbség egy konzolbolthoz képest.
Itt van az én dilemmám.
Mindenesetre köszi a tippeket, egy kérdésem lenne még a szakértőkhöz: korábbi hozzászólásokban többen írtátok az OrigoGSM-et, ahol találtam is nekem megfelelő gépet, viszont a termékleírásnál ez áll:
- Jasper alaplap
- Új alaplapi memória, 65nm-es CPU és 90nm-es GPU technológia.Én úgy tudtam, hogy a Jasperes gépeknél mind a CPU, mind a GPU 65nm-es már, nem?
-
Gebriel
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én a negatív kritikák figyelembevételére céloztam.
Olyan minimális a különbség egy "konzol bolt" és egy 576kby vagy egy Media Markt között, hogy szerintem nem éri meg a kellemetlen csalódást kockázatát. -
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
De inkább már a Konzolvilág mint a Konzolok Szerviz

Másrészt meg beírtad a keresőbe, hogy konzolvilág? Lehet meglepődnél
-
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Milyen gépet szeretnél?
super elit forza 79990, super elit mw2 84990 az 576-ban, meggondolandó szerintem,
ja és halo wars játék 10eFt-ért adnak egy joy töltő szettet is
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Wuthering Waves
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hp250 G9 Akkumulátor probléma
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MS
forza2,3 is, bár ott elég béna vagyok. Gamertag: Tomics