Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Sanyabá
senior tag
Hogyan lehet a menü rendszert magyarosítani? Nincs össze kötve a nettel.
-
Gebriel
veterán
Gyorsan kitakarították a topicot...

Jah Atis volt még egy gumikacsás-kádas játék demo az is érzékelős volt

-
heihachi
addikt
válasz
jookomak
üzenetére
Apróságok csak: pl. a partyk (chat), átgondoltabb könnyebben áttekinthető az egész felület, jobban elérhetőek (pl. több helyről) ugyanazok a funkciók, nagyobb online közösség (legalábbis magyar). Tényleg nem nagy dolgok, de hát havi 800 Ft-ért nem is kell sokat várni. Oké tény, hogy a 800 még mindig több a nullánál.
-
-
heihachi
addikt
válasz
jookomak
üzenetére
Kihagytad az "ingyen" wifit, és akkor el is lőttük az összes puskaporát a PS3-nak.
Egyrészt a Live tényleg jobb, talán ezért kerül pénzbe
Másrészt kíváncsi lennék, hogy hány PS3 tulaj van, aki a br lejátszót ki is használja. De nem ám arra gondolok, hogy DVD méretű játékokkal játszik br lemezről, vagy emlegeti a fórumokon, hogy neki van br lejátszója. Lenne rá egy nagyobb összegű fogadásom, hogy a PS3 tulajok 10%-nak sincs br film gyűjteménye (tehát nem 1 film, mert azért igazán nem érdemes br lejátszót tartani). -
Remiel
őstag
igazából ennek topikot nyitni felesleges volt és mivel kicsit ehhez húzok ezért ide tettem... nem voltak illúzióim, hogy csupa "a PS3 válaszd" válasz jön
hát a hack and slash játékokkal is elvagyok, ezért is tűnődöm mert pl a God of War 3 bemutató eléggé megfogott, az meg PS3...
lehet mégis Wii veszek és majd hadonászok jól

-
jookomak
őstag
válasz
Remiel
üzenetére
minő véletlen, hogy az x360 topikban ezt a gépet ajánlották
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
inkább azt nézed, hogy mikkel akarsz játszani. mert ha nagyjából csak a fentiek, akkor kérdéses, hogy egyáltalán kell-e konzol.
a két konzolon a játékok 97,5%-a ugyanaz, netes szolgáltatások hasonlók, amondó vagyok, döntsenek az exkluzív címek.
mert ugye tudjuk, hogy a csúnya gonosz ps3-ban levő blu-ray lejátszó a kutyának sem kell, és a live is sokkal jobb x-en pénzért.
-
Djuree
félisten
válasz
Remiel
üzenetére
PC-n engem is azok fognak meg, ezért váltottam vissza pc-re
ha ezek tetszenek, box-al nem jársz jól. box-ra nincs mmo, legalábbis értelmes, se diablo3 nem lesz rá.ha fps kell, autós, vagy akció akkor box a te géped

nekem még rts a fő irányom, az megint nem box-os műfaj, nagyon nem.... -
Def26
félisten
válasz
Remiel
üzenetére
Szubjektív véleményeket kaphatsz csak.
Indulj ki abból, hogy elmész egy MM -be és kézbe fogod a kontrollereket, vannak emberek akiknek kicsi a PS3 kontrollere. Nem illik a kezébe. Ez is lehet egy indok.
Nézd meg élőben mindkét gép online szolgáltatását. Exkluzív címek után érdeklődj. Garancia kérdésben ugyanott van a két gép, 3 ledes hiba is elhanyagolható már szvsz.
Nem is tudom, nekem PS3 után valahogy "játékos barátabbank", "összetettebbnek" tűnik az Xbox rendszere. Én Xbox -ot vennék. (és a macskám is.)

-
Remiel
őstag
gondolom én kérdezem meg huszonhatmilliomodszor, de csak PC-m volt eddig...
vennék egy konzolt de igazából nem tudok dönteni a 2 közül (a Wii kiesik sógoromnak van, az nem az én világom)... igazából az Xbox felé hajlik a szívem, de jó lenne tudni mi az amiért valóban jobb vétel mint a PS3...
ha esetleg már sok ilyen kérdés volt, jöhet privátban is, megköszönném...
alapvetően PC-n a Diablo, WoW, Aion féle játékok fognak meg, bár anno játszottam Zeldát és Final Fantasy-t is (tudom ezek a konkurencia játékai)
szóval kb így...
-
Xirtam
veterán
-
szergely001
csendes tag
Most lehet én vagyok a balfasz, de a Dirt 2 -t nem lehet liveon 1v1 - tehát ketten játszani? Mindenképp 4-8 ember kell hozzá?

-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Tegnap egy érdekes jelenség volt a xbox 360-ammal, ugyanis bekapcsolás után szép kockás lett a kezdő képe és menübe lépve 640*480-ba találtam a felbontást(ott nem olt kockás). Kikapcsolás után megigazítottam a hdmi kábelt és minden visszatért a régibe, utána több órát játszottam, reggel is bekapcsoltam de nem tért vissza a probléma.
Tudom, hogy egyből GPU hibát mondana rá bárki, de nem hiszem hogy egy tavaly augusztusi gép, jasperes, ilyen kevés játékidővel így meghaljon (legalábbis csúnya lenne). A Tv-m egy samsung 82-es LCD és forgatható, és hát a HDMI résznél elég lazák a csatik( könnyen kicsúszhatnak a kábelek-PC is rá van kötve a másik HDMI-re és ott is előfordult hogy szétesett a kép vagy elment)
A kérdésem igazából az lenne, hogy az okozhatta-e a problémát? -
cecil
aktív tag
Hali!
Privátban ajánljatok nekem boltot , szeretnék venni egy .... xbox360 -t.
Köszi
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Erről van szó. Kényelmesebb jobb a boxon való játék mint pc-n. Jobb kikapcsolódás.
-
Csabee.
nagyúr
Ha van egy xbox 360am piros helyzetjelzővel
és 2006os az alaplap, azt érdemes megcsinálni?
Illetve haveromé pontosabban.. -
Roland18x
tag
Razer Onza Professional Gaming Controller
Na ez beszerzős lesz !
-
sch_a
addikt
válasz
LordAxwell
üzenetére
Optional media update-nek hívják, de ez csak Live-ról tölthető le.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
kutyman
üzenetére
Nagyon köszönöm, megtaláltam az 1. HSz-ben is de köszi.
A legújabb frissítés van a gépen, már csak azt kéne valahogy megoldanom hogy lejátsza a box az avit,xvidet,mpg, mert ezeket nem indítja el(xbox360+gép+Ps3 media server, mindent lát működik) erre nincs vmi frissítés vagy akármi?
-
kutyman
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Tessék parancsolni. Persze, teheted pendrive- ra is.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Bocsi a hülye kérdésért, elnézést.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
dashboard frissítést akarok csinálni a boxon, de nem szeretnék felmenni live-ra, nem tud valaki oldalt ahonnan le lehetne szedni?
-
sch_a
addikt
Azért nem is próbáltam eddig, most meg csodálkoztam, h sikerült összehangolni. Csak éppen nem játszik le semmit...
A box viszont tényleg találd Ps3 media server mappát!
Csak a pc írja ki, h nem lát ps3-at
Köszi!Xirtam:
So, in summary:
Your Banned 360:
* Cannot go on Xbox Live
* Cannot install games to the HDD
* Cannot use Windows Media Centre extender
* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile
You cannot do anything about this, short of buying a new 360.
Tehát összefoglalva:
A letiltott konzolod:
*Nem képes az XBOX Live-csatlakozni
*Nem képes játékokat installálni a merevlemezére
*Nem tudja használni a Windows Media Center bővítést
*Nem használható achievementek szerzésére anélkül hogy korruptá tenné a profilodat. -
-
Def26
félisten
válasz
capafog23
üzenetére
Ha most arra akarsz célozni, hogy nem írtam le konkrétan mi a bajom akkor szívesen odaadom neked azt teszteld le.

Egyszerűen nem adja vissza azt a "tökéletesen irányítható" érzést mint ami a PC -s egér. Ha hirtelen rá akarsz mozdulni egy célpontra akkor kicsit azt érzed, hogy túlmegy a "célon" az irányító. Kicsit olyan mintha pl. az autón túlkormányzás lenne.
Kipróbáltam két egérrel is, Microsoft és Logitech de mindkettőnél ezt csinálja.Próbáltam az XFPS két "potméterével" (amivel a két tengelyt lehet állítani) varázsolni valamit, de azzal sem sikerült bekalibrálni. Részemről ennyi.
De ha valaki érez magában késztetést szívesen odaadom neki, pl Eddie, ő úgy is itt van a közelben.

-
_ak_
addikt
válasz
capafog23
üzenetére
Én úgy értelmeztem, h amikor az egeret eltoljuk valamelyik irányba az ugyan úgy viselkedik, mintha az egyik kart toltuk volna abba az irányba. Ha gyorsabban húztuk az egeret, akkor jobban lenyomódott a kar, ha megálltunk az egérrel, akkor az ugye visszaugrott a kiinduló pontba. és mivel pont úgy viselkedik mint a kar, ezért olyasmi érzés lehet, mintha ragadna egy kicsit a célzás. Ilyesmi valójában?
-
Djuree
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
nekem meg az úgy megszokhatatlan, nem áll kézre inverteden

-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
PC -n én sem használtam.
-
_ak_
addikt
Igaz, csak pc-n próbáltam ki, de csalódtam benne. Ugyanúgy néz ki és ugyanúgy történnek a dolgok, de képtelen vagyok felvenni az 1 hangulatát. Az 1-be inkább tartottam az ellenfelektől, itt inkább csak idegesítenek. Nem tudom, h mi, de vmi ellenszenves ebben a folytatásban.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Nagyon sokáig pc-s voltam.Sőt, most is van pc-m, de mióta megvan az xbox nem is játszok a pc-n.Sokszor munka után, mikor már fáradt vagyok nem tudok sokat a pc előtt ülni, valahogy hamar kényelmetlen lesz az a "kötött" póz.
Xbox-nál viszont befekszem az ágyba, fetrengek kényelmesen vagy ahogy épp jól esik.

Hamar megszoktam az irányítást is, sőt jó pár játék szerintem sokkal élvezhetőbb controller-el mint egérrel. -
sch_a
addikt
Bioshock 2 nagyon jóó! Az egy volt eddig a kedvenc fps-em, de úgy tűnik az legalább olyan jó!
Pedig féltem h Big Daddy-ként más lesz. -
Mr.Grincs
veterán
LOL
[link] -
Xirtam
veterán
Csak Xbox-Live van! Nincs böngészési lehetőség. Mellesleg megkérlek, hogy mint a címben is felvan tüntetve FAQ + 1 hsz. És ha nem nagy kérés írj normálisan. Vagy senki nem fog neked válaszolni, mert mire kibogarászom, hogy mit akarsz leég a hajam!

-
sosperecek18
őstag
-
szoti27
tag
meg akkor azt szeretnem megtudni hogy xbox on lehet e netezeni vagy csak xbox live van?
esnem lehet honlapokat nezni? -
szoti27
tag
nagyon szepen koszi es mia velemenyetek a izerol mi az amivel csatlakoztatni lehet eger meg billenytyuzetet???? mert en azt hallotam nem olyan tul jo meg nem is olyan elvezetes mint pad al jatszani.... hogy legyen meg az xbox nak a hatása hogy ne paddal meg eggerel jatszunk
-
szoti27
tag
Sziasztok valaki elmondaná hogy mi az xbox nal a kicsipeltetés? mert nem értem és illegális e? köszi helo
-
sch_a
addikt
-
Def26
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
Sokszor elmondtam már hogy az elején sokat bénáztam az fps játékokkal, de utánna ment már mint az "ágybaszarás". Most meg azt mondom, hogy a legélvezetesebb kontrollerrel játszani. Nem állítom, hogy profi szinten játszom de a COD 4 et, COD5-t kivittem veterán fokozaton ami nem volt egyszerű faladat és mégis ment, ésnagyon élveztem, mert megtanultam kezelni a joyt.
-
-
Def26
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Dehogynem, de emlékszel annyira panaszkodtam az fpsekre, hogy ki voltam éhezve egy kis siker élményre. Gondoltam ezzel majd én leszek a király.

Nem jött be, más mint amire számítottam. Ez van. 15k -ba volt, de szvsz annyiért el is tudom adni, ha ráveszem magam, hogy meghirdessem.
Más: Peta javaslatára felraktam a gépemre a PS3 Media Server nevű progit és mondhatom tökéletes. Mindenkinek ajánlani tudom...

-
Sanya
nagyúr
válasz
xbox360gamer
üzenetére
sajnos nem, és filmet sem lehet pakolni

csak a játékokat tudod felmásolni lemezről, meg a live-ról leszedett alkalmazásokat mentheted oda.
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok lehet vinyóra mp3at pakolni?
-
Def26
félisten
Hát srácok megjött az XFPS -em, és egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Valahogy nem olyan mint PC -n, igazából le sem tudom írni, hogy a mi a problémám csak úgy hogy "valahogy más". Kipróbáltam COD: WAW -ban, és komolyan mondom kontrollerrel jobban megy.
Ha valakit érdekel akkor privizzen rám és megbeszéljük.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valamiért nem terjedt el, pedig lehetőségek voltak benne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Másrészt kíváncsi lennék, hogy hány PS3 tulaj van, aki a br lejátszót ki is használja. De nem ám arra gondolok, hogy DVD méretű játékokkal játszik br lemezről, vagy emlegeti a fórumokon, hogy neki van br lejátszója. Lenne rá egy nagyobb összegű fogadásom, hogy a PS3 tulajok 10%-nak sincs br film gyűjteménye (tehát nem 1 film, mert azért igazán nem érdemes br lejátszót tartani).