- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
z0d1AK
nagyúr
(#49935) levi1392: Felhívom ma a disztribútort, és rákérdezek.
(#49928) levi1392: Csak megjegyezném, hogy az 576 a Media, s a fukar mellett hivatalos forgalmazó, és a microsoft adta meg ezt a végfelhasználói árat.
(#49927) Mr.Grincs: a 65K-s boltok mind külföldi beszerzésből hozzák a konzolt, és nem állnak kapcsolatban a Microsoft-tal. Ezek a boltok azért sem tudtak kiküldeni semmit, mert az 576 jelentős részét megvette.
-
bwoay
nagyúr
de arról is emlékezzünk meg, hogy a vita során senki nem volt hajlandó megnézni a saját kurva gépének a garanciaidejét az xbox360-com/support alatt, pedig azzal simán rövidre lehetett volna zárni a dolgot, hiszen le van írva feketén fehéren, hogy mikor jár le az alap jótállás, arra meg csak emlékszik, hogy mikor vette... vagy ott az MFR date a hátulján.
-
heihachi
addikt
Nekem összejött mindkettőben, de már meg nem mondom hogy. Asszem feltöltöttem 3 képet a weben keresztül, aztán a játék meg letöltötte azt a három képet, és ott lehetett még machinálni. A lényeg, hogy sikerült FNR4-ben meg FIFA10-ben is, bár egyáltalán nem hasonlít rám a végeredmény
-
Peat;)
veterán
A régi gépek ára pont hogy lefele tart, a raktárkészletet ki akarják tisztítani a boltok így akcióznak illetve sokkal több használt is lesz a piacon. Szerintem már most is túlkínálat van.
Igazság szerint akinek a külső nem számít és nem áhítozik a wifire az jobban járhat egy akciózott/nem öreg és garanciális fat elit géppel. Aki meg váltani készül...azt pláne nem értem, max ha nagyon hangos régi verziós gépe van.
Egyébként én a képek alapján nem látom azt a hatalmas méretbeli különbséget. PS3-nál sokkal látványosabb volt pl. Ha hangtalanná teszik akkor méltó frissítés, de ha csak a méret változik akkor olyan semmilyen.
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel sok jelenlegi "fat" konzolos áll át várhatóan a slim-re, így ők meg is akarnak majd tőle szabadulna, szóval jóval telítettebb lesz a piac.
A warezolók nem a slim-re utaznak majd. Szerintem inkább most érdemes vevőt keresni rá, mint 2 hónap múlva, de úgyis elválik majd eladáskor, hogy az utóbbi mennyire jó ötlet -
z0d1AK
nagyúr
Igen, hasonló képet láttam, csak nem tudtam, hogy régi fals kép, vagy új.
Az a borda nem túl nagy, de biztatóbb rajta már az a ventilátor, remélem tényleg némán teljesíti a legmegfelelőbb hűtést.
Egyébként szerintem ne reménykedj a használt ár növekedésében
Ez után majd azzal jönnek, hogy miért adnék többet egy régiért?
És valamennyire igazuk is lesz. -
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
Pedig egy ideig én most ezen fogok játszani.100 ezer forint nem kis pénz...
Biztos hogy lesz hd tévém csak nem tudom mikor.Amit az előbb az egyik kolega linkelt tetszik is nagyon, de szerintem max nyár végére tudom beszerezni
De miért nem tudsz játszani akkora a monitor csak az fért be a szobába meg egy fotel? -
Norb€€€
aktív tag
Multira van PS3-am,igaz,ahhoz jelenleg egy játékom van
Mondjuk az igaz,hogy sokkal jobban tetszik a Live,mérföldekkel jobb mint a PSN.
Lehet elcserélem majd egy flasheletlen xboxra?
Ripper03: pontosan,meg demókat szedek le
Írtam is előző oldalon,hogyha valaki akar akkor felvehet,és mehetünk multizni amíg még lehet (nekem)(Live ID: Norbeee24,és ugyan ez PSN-en is)
-
Mr.Grincs
veterán
Gondolkozom azon, hogy előrendeljem a konzolvilágtól mert 63,9K ért van megírva de szerintem ez olyan mint amikor horgászni megyek. Beetetek elsőnek, hogy jöjjenek a halak
Félő ha megrendelem ezen az áron aztán kitalaálják, hogy eksőnbe 69,9K lesz akkor biztos ideges lennék. Max 65K amit adnék érte. De nemhiszem hogy emelik, mert más konzolbolt is 65K ért vagy ez alatti áron árulja vagyis lehet előrendelni ennyiért. Így nem lenne jó ha buknák a lelkes vevőket. Amiből van bőven. -
ofive
csendes tag
-
Def26
félisten
A cikkből:
"A gond az, hogy aki nagyon akart, az a konzol premierje óta eltelt öt évben rég csatlakozott már a Live-hoz Magyarországról. Elég ugyanis egy németországi, angliai vagy amerikai címet megadni a regisztrációkor, és máris benn vagyunk."
Elmehet a picsába az ilyen cikkíró, nemhogy kicsit elgondolkodna és örülne, hogy nyitottak felénk, neem, Ő már egyből puffog és keresi mibe lehet belekötni.
A másik meg ez a 576 -os gyík, aki a majd sírni fog a GS -ok miatt. Engem speciel nem érdekel, ha elvesznek a pontjaim. Sokkal jobban örülök majd annak, hogy tudok vásárolni a bankkártyámmal eddig elérhetetlen tartalmakat.
A Magyar nyelv sem hiszem, hogy akkora feladat lenne, mert Lengyel már megjelent a boxban. -
Djuree
félisten
így van, éppen ezért volt jó ha játék után még ment a gép a dashboardban kb. 5 percig, ezzel szépen lassan lehűlt eléggé a cucc, utána ki lehetett kapcsolni hogy tovább hűljön, immár ne a magas játék közbeni hőmérsékletről
ami segít az a ventik magasabb fesz-en történő járatása, így meg hangos lesz, de valamit valamiért ugye. jobb minőségű ventik ezen is segítettek...én sokat berheltem a boxokat, csináltam majdnem hangtalan, hűs boxot isigaz a borítót kicsit módosítani kellett szellőzőjáratokkal, de nem volt csúnya...
-
KraRe
aktív tag
-
Tomics
addikt
Tegnap hajnal 3ig bad company2-ztem miután megszereztem.
Előtte codoztam is, pc-n már próbáltam a virágbolti verziót, de ez a boxos verzió valahogy jobban tetszik
Mind2 játék nagyon tetszik, megvannak a maga sajátosságaik. MW2 inkább frag-gyűjtős (kill streakek miatt), míg a BC2 taktikai csata a hatalmas pályákon, olykor olykor járművel móka
(lehetne több multi mód)
Single részt majd szép lassan fogom végigvinni, nem kapkodom el. Multi rész jobban vonz
Nem bántam meg hogy megvettem őket. Remélem bírni fogja a boxom, 30 fok van a szobában is.
Én is szivesebben lennék vízparton vagy strandon, de most még nem tehetem meg, majd júliusba
-
karakpecze21
senior tag
Hehe, hihetetlen és tényleg!
Ezt telibe találtad, teljesen igazad van.Nekem először azt írta, Svájci.
Most kérte az utaláshoz az adatokat.(amit persze nem fogok megadni) és elküldte az ő adatait is.
Részletesen nem teszem ide ki mind, mert nem tudom szabad-e.
De ennyi bőven elég is:"Zipcode:23402
Country: Nigeria"Hú de jó, hogy rákérdeztem itt, mert ebbe bele szaladtam volna.Éreztem, hogy nagyon gyanús és furcsa a dolog, csak nem jöttem rá mi lehet a buktató.
Előre utal, mi lehet a gond, de most már értem.Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon hálás vagyok!
-
-
-
30z.Samu
félisten
Akkor nem vagyok egyedül.
Viszont ma a visszavágón 2-0-ra megvertem a Rómát idegenben, így összesítve 2-1-el tovább jutottam (persze nem ment hip-hop
) (A R. Madriddal vagyok) Egyenlőre nem is nagyon hajtok a Fifa 10 beszerzésére, szerintem előtte ennek kinyomom a Manager módját, bár ha találok egy Fifa 10-et jó áron, lehet beszerzem.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- általános iskolai rendszergazda
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!