Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Tharagul
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha tényleg az, akkor sztem nem rossz cucc. Néztem pár árat, 4 és 6 ezer között mozog az ára újonnan (Legalábbis, ahol néztem). Ha alig vagy nem használtad, elkérheted az árát. Bár a két érték között, h mennyit, az már a te dolgod. Én hasznosnak látom, mert nem tetszik a vezetékes controller. Bár sajnos erre a hónapra elfogyott a keretem...

-
Dj Polc
tag
Elbaszódott a kontrollerem...Ledob minden második percben mintha lemerült volna az elem de zsírúj elemekkel.

-
Tharagul
csendes tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Itt nyafogsz, hogy mi mennyire nem megy... aztán majd pár hét múlva megint az lesz, hogy aprítod a jónépet, mindenki előled menekül, amikor meg már unod a gamét, meg a sikerek halmozását, gondolsz egyet és bekapcsolod a monitort. Ha mégjobban unod, kinyitod a szemeid, ha annál is jobban, akkor a monitorra is nézel...

-
Tharagul
csendes tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Cöcöcö, úgy is mennem kell majd az új telód miatt, meg fiadnak segíteni a Mirror's Edge-ben (ha Brumee-val együtt akadnak el
). Na de XBox-nál maradva. Úgy érzem nem bánom majd meg a vételét. Az viszont aggaszt, hogy egy alig valamire való (kidobózásra) TV-n fogom a BC2-őt tolni... Azt se látom majd ki lő honnan, merről jönnek, stb... De már akkor is várom 
Jön az elvetemült Engineer xD -
Godimodi
tag
Láttam az összes Xboxos fórumba belinkelve ingame képet.Hogy ha usb drivera nem lehet xboxról képeket másolni akkor ezt hogy lehet megoldani?

-
Godimodi
tag
-
Tharagul
csendes tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Ott a pont. UK és Windowslive-s a címem. De megoldottam, köszönöm, rajtam nem fog ki semmi, ha elmerülök benne. Pass változtatás sign out, log be újra és voila, mükszik. Aztán innentől kezdve nem is zargatok semmit az accomon belül...
Igen, én vagyok DonMedve ismerőse, kollégája, barátja és az, aki elvetemülten imádott hozzá BC2 demozni járni xD Ha minden igaz, holnaptól már én is lelkes gamer leszek BC2-ben, csak az a vinyó jönne már meg. Üdv mindenkinek, BC2 rajongók, ott a Gamer tagom, vegyetek fel bátran. -
Def26
félisten
válasz
DonMedve
üzenetére
Akkor mond meg neki, hogy www.xbox.com és itt regisztráljon egy új email címmel amit csak a Live -ra használ. Itt kezdje. remélem jó a link
-
Tharagul
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megcsináltam a Live Accomat, minden rendben is ment. Viszont a Messengernél újra kéri a jelszót és nem enged belépni. Nem sikeres a belépés... vagy valami hasonló (Can't signed...) Ez mitől van? Ettől még fel tudnak venni régi MSN-es partnerek és tudok is nekik írni? Vagy buktás? Valami megoldás?
-
Csabee.
nagyúr
Xboxra hol lehet kapni ilyen kis gumi izét..? Ami a bal oldali "gomba"-ra kell! Linket esetleg ?

-
Godimodi
tag
Lenne még egy olyan kérdésem hogy a Forza Motorsport 2vel kapcsolatban.Régebben felreppentek ilyen hírek hogy lefagy a játék bizonyos esetekben.Olvastam olyat hogy két X360 van otthon egy régebbi és egy új:A régebbi futtatta fagyás nélkül,az újabb darabon pedig kifagyott.Volt esetleg valamiféle javítás ezekkel a hibákkal kapcsolatban?Ha nekem újabb gépem van akkor azon is ki fog fagyni?Lehet e ez ellen tenni valamit?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Roland18x
üzenetére
Elvileg én már jártam a Black Throne részen.
Ott tartok, hogy ugye mindjárt volt egy hatalmas Boss a játék elején, amit kocsikkal kellett dobálni.Nah ezt a Boss-t már megöltem és utána volt még 1 angyal csaj akit le kellett verni és utána megkegyelmeztem neki.
Utána el kellett menni a kovácshoz és összegyűjteni 6 kard darabot.Ebből 3-at meg is szereztem, de most a többi pont olyan pályákon van ahova nem tudok elmenni.
Az az érdekes, hogy a Black Throne pályán már voltam és most mégsem tudok oda teleportálódni sem.
Nem vágom miért van ez.
Már kb.4-5 órát tölt9ttem el felesleges bolyongással.
-
Godimodi
tag
Üdv.Mivel olvastam hogy a Forza Motorsport kompatiblis X360nal ezért megszereztem,beraktam,király.Elindítanám,kiírja hogy kell HDD,amennyiben original Xbox játékot szeretnék futtatni,az emulátorok miatt(Csak memóriakártyám van).Az lenne a kérdésem hogy meg lehet e az oldani hogy az emulátort mondjuk USBről futtassa vagy hasonló?
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
eladtam a régi boxomat amin rajta voltak a gta 4 mentései, de persze a srác megígérte, hogy visszaküldi, de ez nem jött össze. Valahogy nem lehet rátenni mentéseket, mert megint elölről nem szeretném kezdeni, mert pc is félig jutottam és most is így már az elejét nagyon unom

-
Roland18x
tag
Igen ezzel próbáltam. Ha a routeról osztom le a netet xboxra és pc-re az gondolom gond ennél a megoldásnál nem ? Bár próbáltam anélkül is...Na, de holnap teszek még egy próbált úgyhogy majd a PC modemről kapja a netet...xbox meg UTP kábelen keresztül PC-ből.
Ennél a lépésnél:
"Jobb klikk az Anonymitynetwork Connection-re, majd tulajdonságok-megosztás.
a megosztási fülön osszátok meg az internetet az XBOX 360 számára."Na, de itt még is mire gondol az író ? Mert erre nem bírtam rájönni...Ugye lehet választani Helyi kapcsolat meg halo kartya között, na de ezek közül melyiket kéne választani, hogy azt a kapcsolatot ossza meg ? Bár próbáltam mindkettővel, de nem nagyon akart összejönni...
-
Thome
veterán
Megszánt a jó lélek, bár még trísziksztís vagyok, már nincs gépem, majd lesz, de erre nem lesz szükségem.
Fehér utángyártott Play & charge töltőkábel + szar akksi, amivel használhatóvá válik a cucc.
Ingyér vihető, ha a delikvens eljön Tátra. Vagy legalább Esztergomba. Posta nincs.Érd: Pü, vagy itt a topicban!

-
Def26
félisten
válasz
Roland18x
üzenetére
Hogyan töltsünk le régiózáras tartalmakat az XBOX Live!-ról -remélem nem számít wareznak, végül is amit letöltesz azt kis is fizeted... kéretik fegyelembe venni bann esetén.

Lehet, hogy regisztrálni kell hogy lásd.

-
Roland18x
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
De hol tartasz mégis ? Én már Black Throne nevű pályán...Ha bírok segítek csak mond meg hol akadtál el...
Más.:
Srácok valaki megcsinálta már ezt a régiózár kikerülési dolgot ? Tudnátok egy épp kézláb leírást linkelni ? Mert amiket én eddig próbáltam egyik se működött...És ennek a szegény Razer Deathadderem látta kárát.
Az egész azért lenne lényeges, mert megvettem GeoW2 All Front Collectiont és már jó lenne kipróbálni az új multi pályákat.ui.: Überkonzol nem játszik - tudom, hogy megcsinálják pár száz forintért, de nem Pösti vagyok...

-
DonMedve
addikt
Be kell látnom töredelmesen,nem én játszottam,hanem az egyik kollégám,és egyben jóbarátom!Tharagul kollégáról lenne szó!Amikor én nyomom nem is avval van a gond,hogy nem tudom mit kell/kellene csinálni,hanem avval,hogy nem találok el senkit!
Egyszerűen nem,vagy alig tudok lelőni valakit!Assault-al,jön velem szembe a csóka,lövöm mint állat,persze fele tár mellé megy,azért el is találom,3-4 golyó azt még mindíg jön!
Természetesen le is jaxol annak rendje és módja szerint!Mondom meglesem a snipert,talán a pontlövések jobban mennek,COD-ba mondhatni elég jól ment(persze PC-n).De áhh,semmi,legjobb statom 4/17 volt,de útálom a kempelést!Nem tudom,valahogy nem érzek rá! 
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
az a középárfolyamot mutatja. de a szemetek vételi (a te oldaladról vételi
, természetesen ahogy szarabbul jársz
) árfolyamon váltják, mármint a bankok. meg ha kedvük van még egyéb váltási költséget is ráraknak 
de ha paypallal veszed akkor ott kiírja mennyit fognak pontosan levonni...
-
karakpecze21
senior tag
válasz
csaba1203
üzenetére
Hát sajnos már néztem azokat is és nem segített.
Ugyanazt csináltam mint a tubos srác, de nekem akkor is zárva maradt 3 pályarész, ahová nem tudok teleportálódni, pedig már jártam azokon a pályákon és le is győztem a főellenséget.A srác meg simán tud teleportálódni bárhová.
Én már kezdem azt hinni, hogy ez valami BUG!

-
csaba1203
addikt
válasz
karakpecze21
üzenetére
A Tubon rengeteg végigjátszás videó van.Biztos megtalálod a megoldást

-
-
Def26
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
Ahogy már StLui írta a súlya miatt nem rendelhető.
Egyébként asszem Alien PH! tag kint melózik angliában ő is szokott bizniszelni ilyennek kérdezd meg hátha ő elküldi neked. 
Táppal kapcsolatban meg csak a vezetéket kell kicserélned, mert biztos emlékszel, hogy az a vezeték ami konnektorba megy kihúzható a tápból. Vagy egész egyszerűen veszel egy villamossági boltban egy átalakítót. 1000Ft körül kapsz is.
-
Xirtam
veterán
Esetleg egy olyanban tudtok, segíteni, hogy ha teszem azt innen a game.co.uk ról rendelek egy boxot mert az árak elégé csábítóak. Akkor a tápja az 230V-os? Vagy Angoloknál milyen a hálózat? Ergo kell vennem egy tápot is?! És Def ha teszem azt nem játékot hozatok hanem úgye boxot az is 3 fontos postaköltségbe fáj?!

-
karakpecze21
senior tag
Valaki végigjátszotta már itt a Darksiders-t?
Én most a végén vagyok már, de piszkosul elakadtam.
Pár évet öregedtem a játék során.

-
Z0mbi
senior tag
válasz
Gebriel
üzenetére
dehogynem, ha 'atoltozteted' mp4 be gotsent-el...
Csak az a bibi az egesz dologban hogy az x360 mpeg4 et csak 2.0 as hangal tudja. az 5.1 et el lehet felejteni.... eleg gaz! Ugyhogy sajnos az xbox erre is alkalmatlan. (bezzeg a regi jo dolgokbol nem maradt mar semmi....
a regi box nagyon faszan lehetet mediacenterkent hasznalni.) -
válasz
Silent77
üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből.
Most rákerestem az mkv szóra a totyikba, mindenki azt írta nem lehet.
Ezt is belehetne tenni az első hozzászólásba, sztem sokan nem tudnak róla.Gebriel: Ez legyen életem legnagyobb tévedése (sajnos nem ez volt), de tökéletesen igazad van. Elnézést is kérek a félretájékoztatásért, neked pedig hatalmas köszönöm!

-
Jon Mathias
senior tag
Fenébe lecsúsztam a wincsiről
ha valakinek megint lenne eladó írjon. -
válasz
Gebriel
üzenetére
Mert biztos voltam benne ,hogy nem lehet.

Soha nem hallottam még róla.
Tévedni emberi dolog.
A progit kipróbáltam, egész jó, bár én maradok a pc+tv-nél.

Ez akkor lesz jó, ha srácaim nézni akarnak vmi HD-t, én meg közbe tudok szörfölni.
A feliratot viszont sehogy nem sikerült levenni róla.
-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Igen, értettem.
Sajnos nem lehet.
-
LordAxwell
senior tag
Nem lemezen való futtatásra gondolok, hanem hogy gépen van a film, és ugye össze van kötve az xboxal és úgy se tud HD-t lejátszani?
-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Xbox-on, Windows Media centerrel tudod összekötni, sajnos HD-t nem játszik le.

Def26: game.cu-ról rendelted?
Azért kérdem, mert nálam nem jön be az oldal.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Szóval, xbox360-at is össze lehet kötni számítógéppel mint a ps-t, van e ps3 media szerver szerű progi xbox360-hoz gépre? Ugyan úgy le tudok játszani hd filmet is akár xbox360-on,mint ps-en összekötve a géppel?
Ezek érdekelnének, köszi.
-
Tomics
addikt
Bad company 2 demo hatalmas!!! Először furcsa COD után de nagyon jóóó, sokkal realisztikusabb. Snipernél kicsit idegesítő hogy nem elég 1 golyó a fejbe de ez az egyetlen negatívum

Nagyon nagy game lesz -
Def26
félisten
Megjött a Mirrors Edge -m. 5 Font volt.

-
Def26
félisten
válasz
DonMedve
üzenetére
Igyekszem.
Nem fényezni akarlak, de ahogy kiléptél egyből vesztésnek indult a csapatunk. Komolyan mondom sokan azt sem tudják, hogy mi a játék lényege. Csak én érzetem fontosnak, hogy felrobbantsam az ellenség épületeit a többiek össze vissza rohangáltak és nem segítettek.
El is jött a 75 halál anélkül, hogy akár egy időzítést tudtam volna csinálni.
Voltak olyanok is akik a mi bázisunkon ragadtak és vártak a csodára, hogy hátha arra téved egy ellenség (megjegyzem itt mi voltunk a támadók) de hát ez van. Én meg rohangáltam ide oda... de jó volt.
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bárcsak úgy lenne!

Kitartó,én a helyében már rég kivágtam volna!Ami neked pikk-pakk ment,ne tudd meg mit szenvednek!Én ki se merem próbálni,a BC2-ből kiindúlva!
). Na de XBox-nál maradva. Úgy érzem nem bánom majd meg a vételét. Az viszont aggaszt, hogy egy alig valamire való (kidobózásra) TV-n fogom a BC2-őt tolni... Azt se látom majd ki lő honnan, merről jönnek, stb... De már akkor is várom 

Mármint mi hülyeség?
Remélem mihamarabb visszatérsz 

Legalább meginnánk a pertut.