- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek ezt jó árban adom?
-
daninet
veterán
válasz
daninet #43891 üzenetére
ahogy így mod után elolvastam amit írtam rájöttem hogy értelmetlen fele
ugyhogy:
1. Ha HDMIvel kötöm hogycsináljak hangot ha eltakarja, nem fér oda két csati egyszerre legalábbis a gyári biztos nem.
2.Fosok, h a box nem tudja beállítani a projektor felbontását és csak alacsonyba fog futni, emlékeim szerint képátlón meg 1-2 dolgon kívül egyébként nem lehet állítgani -
daninet
veterán
Üdv!
Szeretnék projektoron játszani az xboxommal. Habár az 1. hszben láttam egy átalakítót, emlékeim szerint az AV csatlakozó eltakarja a HDMI aljzatot. Esetleg ami ott a képen szerepel nem fed rá a HDMI kimenetre?
Néztem még AV-dsub átalakítókat e-bayen. Tényleg átmegy a nagyobb felbontás rajta? (mert ugye xboxon nem lehet állítgatni mint egy notebookon és ha a projektor max 480p fog futni adtam a szarnak egy pofont, a projektor 1280x1024et is kezeli, használhatom a tv-t is)Előre köszönöm a válaszokat
mod: erre a kínai csodára gondoltam
-
Morden24
nagyúr
Ingyencirkusz ingyenbohóccal.
Király. Popcorn is van? -
Morden24
nagyúr
Na, Iceakos-nak köszönhetően mostantól én is Gold tag vagyok. Ha valakinek kedve van felvenni, bátran tegye, Halo3 és Forza3 meccsekben előszeretettel benne lennék valamikor
-
bwoay
nagyúr
válasz
Integrator #43862 üzenetére
mostani? kezdetektől fogva így van...
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #43862 üzenetére
annak a flashnek akkor aztán értelme volt
-
papaguy
csendes tag
A box meghajtója flashelt..meg a dashboard mint írtam frissített, csak a MW2 gyári lemez nekem, és fel szerettem volna menni kicsit nyomni neten..akkor felejtős?! :-)
THX!
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #43855 üzenetére
nem csak a FW. a gyári lemezeken van egy "szellemsáv", ami az írott lemezeken nincs meg, ezt ki tudják szűrni
a FW-t már egy ideje nem tudják megkülönböztetni, mivel lényegében ugyanaz, nincs módosítva, csak hozzá van téve, amit meg nem látnak, mivel nem tudják mit kell keresni
de tutit senki nem tud, ez a legvalószínűbb megoldás -
Thome
veterán
No mi a helyzet legények, mióta eltűntem mint szürke szamár a ködben?
-
papaguy
csendes tag
üdv mindenkinek!
kérdésem lenne: kimehetek-e netre a konzollal, ha dashboardom a legújabb és gyári játékon szeretnék játszani (MW2) ?
A rendszer a játék miatt bannol, vagy a dashboard miatt?
THX a választ!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Megfogjátok venni a BC2?
-
Gebriel
veterán
Bayonetta-val játszott már valaki?
Vélemény? Nekem demó alapján nagyon bejött.
Tervezem beszerezni főleg, hogy most így esik az ára -
Mr.Grincs
veterán
A másik az ha a magyarokat bannolnák akiknek amerikai meg angol meg kitudja milyen külföldi profilja van, azok elég csúnyán berágnának és nem hagynák annyiban a dologot hogy lebannolták/ lebannolják a profiljukat ugyanis ráfanyarodtak mint .....dó a húgyos körtére, ugyanis másmilyen módszerrel nem tudtak volna játsznai.
A boxot elvileg nem bannolnák le a profilcsalás miatt. ELVILEG
És az igazat megmondva szép számmal vannak magyarok is a Liveon, + azokban az országokban ahol nincsen Live hivatalosan ők is ráfanyarodtak a kerülésre ami nem baj mert bevételt szereztek az MS nek.
Reméljük azért ennyire nem genyók hogy ilyet csinálnak, hogy bannolják a jónépet.
Én is berágnék mert nekem egy éves Live előfizum is van még augusztusig.Felcsútnak
PH RANGOK
Gratula a szintlépéshez -
Djuree
félisten
ha a lost odyssey-t nem próbáltad akkor itt az ideje. nagyon sok jrpg-vel játszottam, de ez mindent üt. írtózatos zene (a csengőhangom már megjelenés óta a főcímzene
), csodálatos hangulat, fasza történet, jó hosszú és ha nem teszed azzá nem olyan nehéz, de persze nem is a legkönnyebb jrpg
a blue dragon is jó még, ha szereted az ilyen rajzfilmes stílust
Tharagul: nekem a 6 volt a csúcs
pár 100 óra minden final-ban benne van, de nem unalmas egyáltalán aki fogékony az rpg-kre. pl. egy mass effect történetét vígan az asztal alá issza, pedig elvileg az sem rossz
sztem a boxos sacred 2 ugyanaz mint a pc-s. azóta már a peccsekkel meg főleg ugyanaz -
Tharagul
csendes tag
Amúgy a Sacred 2-ről nyilatkozna valaki, aki Box-on próbálta?
-
Tharagul
csendes tag
Mindenképpen. Hiszen minden Final Fantasy rész megjelenésével felállította a mércét az RPG műfaj előtt. Ezek a japánok tudnak valamit. Minden rész új szori, új szereplők, újdonságok, varázslatos világ. Volt részem a 7-ben, 8-ban, X-ben, X-2-ben, 12-ben. Nem vittem végig őket, valamelyiket néztem, de pl. a tízről elárulhat valamit, hogy egy barátom kijátszotta, aztán neki állt kimaxolni a dolgokat benne (asszem ez a X volt). Benne van több száz(!!!) órája, aminek a felét legalább végig ültem és néztem ahogy játszik
És élveztem minden percét! A Final Fantasy nélkül a Konzol olyan, mint a... jöhetnek a frappáns ötletek
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #43828 üzenetére
Nem, csak feldobtam a témát.
Én úgy gondolom, hogy csak nem b@sznak ki velünk, végül is innen tudták lemérni, hogy mennyien is vagyunk Magyarok Xbox Live -on. Biztos vagyok benne, hogy készült valamiféle felmérés, mert a legutóbbi nagy bannhullám után kezdtek el csepegtetni infókat a honosított xbox live -ról.
Gabi: Jah, valszeg meglesz.
Némmá', addikt lettem. Az nem valami 5000 hsz. -nél van?
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #43826 üzenetére
9. -én jön.
Nagyon tetszett a Final Fantasy X és jó lenne újból valami igazán jó rpg.
Kicsit irigyellek, hogy ilyen jól megvagy az ilyen stílusú játékokkal és így visszaemlékeztem, hogy nekem volt e hasonló az életemben. Pöttyet unom ezt a sok akció játékot mostanában. A Bad Company 2 -t még megveszem, mert az rohadtul lekötött de kéne mellé valami igazán hosszú és jó/tartalmas szórakozás. Fable 3 -ra meg nem tudok várni. -
Djuree
félisten
válasz
Tharagul #43823 üzenetére
boxos-at nem próbáltam, csak a pc-sről tudok nyilatkozni. valahogy nincs meg az a hangulat mint az 1-ben. olyan monoton. csak megyek mint a gép, azt nézem mennyi ideje játszok. nem élveztem. persze az elején igen, de mikor elmúlt a varázs el is adtam a gémet.
valahogy az 1-ben mindig vártam mi lesz a következő városban, mi lesz a következő küldi, milyen tárgyat dobott a boss, stb. itt ez nem volt meg....persze attól még jó játék, de én inkább most is titan questezek még, az jobb sztemeddie17: de. azért mondom hogy érdekes hogy magyarul írta ki.
-
Tharagul
csendes tag
válasz
Djuree #43820 üzenetére
Mitől lett rosszabb a játékélmény? Mert ahogy elnéztem, jött hozzá boxra is frissítés.
Szóval mitől más? Pl.: Randomizált tárgyakat dobnak a mobok? Meghagyták benne a cuccok ritkaságát (sima, mágikus, ritka, egyedi, legendás)? Mert mintha úgy láttam volna, mintha csillagokkal oldották volna ezt meg, egytől-ötig. Szóval érdekelnének a negatívumok a PC-shez képest, meg a változások , kivéve az UI, az tetszik. -
Tharagul
csendes tag
Hát remélem nem néznek utána a címeknek... mert akkor tényleg gázos...
Ugyebár egy komolyabb Xbox 360 player szeret multizni, meg satöbbi. Nagy részünk ilyen szerintem. Milyet nézne a Microsoft, ha neki állna minket bannolni. Magyarország Xbox társadalmának soook-sok-sok százaléka lenne bannolva. Az tuti menő hír lenne a neten.
Hungary Banned... vagy mi -
Tharagul
csendes tag
Nagy Sacred 2 guruk gyülekezzetek! Aki szereti azt a játékot, plz vegyen fel Friendsbe! Alant látható az aláírásomban.
DonMedve: Nah, látom neked se kell már BC2, elkapott a FIFA láz, csak amikor megszerzed nagy nehezen azt a labdát, ne lőnéd el mindíg... mert akkor minek futottál annyit utána?
Na de kedden, ha minden jól megy jön a Sacred 2, meg egy wireless joy a barátosnémnak, aztán... aztán nekem se kell mostanában BC2-őt vennemUi.: Él még live-on a Sacred 2, lehet ott találni playereket még?
-
eddie17
addikt
Bocsi, nem sűrűn olvasom mostanság a fórumot
Az a blog már egy éve működik, talán ez nem köthető ehhez a dologhoz.
Na ná, választások alatt forró lesz Bicske alatt a talajMr.Grincs: Na látod ez egy jó kérdés, ültem a gép előtt, egyszer csak hallom, hogy kiírt valamit a box, ránézek, és kb. ezt az arcot vágtam:
Hogy a francba történt azt nem tudom
30z.Samu: Reméljük
D
-
LordAxwell
senior tag
-
Tomics
addikt
Kaptam új TV-t. de nincs rajta füles kimenet
hogy és mivel lehetne a legolcsóbban megoldani hogy fülesen jöjjön a játék hangja?
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya