Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Thome
veterán
Na, a Cod4-et is kipróbáltuk, milyen neten!
Tömény szivattyú! De azért a 3-2 -es stat megvolt!
Valaki esetleg? Vegyen fel Gamertagon, akibe szorult egy kis bátorság!
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
-
dunc
nagyúr
Tudom már kérdezték párszor,de holnap akarok venni pc-hez vezetékes x360 kontrollert,és az szeretném kérdezni,hogy tuti jó-e pc hez?
-
Thome
veterán
Jó, én rákötöttem, Win7 automatikusan felismerte, letöltötte a drivert, ezután beléptem a Crysis-ba, elindítottam egy pályát, és már játszottam is vele, semmit se kellett állítanom, a rezgés is működött a joystickba.
Ellenben Cod4-elni nem tudtam vele, kellett hozzá egy SwitchBlade nevű program, más játékot pedig nem próbáltam.
Illetve a SwitchBlade-vel tudtam a winfosba is keringőzni a kontrollerrel!
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Ahol tudom, most már gyakorlom!
Egyébként én is ódzkodtam a kontrollerrel való irányításon, de messze nem olyan rossz, csak szokni kell. Sőt, a nézelődéssel, célzással nincs is nagy gond, hanem hogy melyik gomb mit csinál, meg hogy sprintelnem kell, hirtelen mit kell lenyomni baj jön elő!
Bár a fenti probléma csak a Cod4-be jött elő nekem, az OF: Dragon Rising-be nem, ott reflexből vágom mit hogy kell, mert jó az irányítása!
Bárcsak a Cod4-é is ilyen lenne. Jut eszembe, be lehet állítani valahogy? Sajnos nem találtam.
-
30z.Samu
félisten
-
Thome
veterán
válasz Djuree #37409 üzenetére
A hang kivezetése Hifi-re ennek a segítségével oldható meg, a HDMI kábelen nincs optikai kimenet, utánakerestem gyorsba:
HDMI kábelt betolod a boxba meg a tv-be, vagy mittomén hova akarod, a másik kábelt (az átalakítót) pedig az AV-be, és mivel ezen van optikai kimenet is, meg az a fehér és piros csatlakozó (tökömtuggya mi a neve, de rca kábelen is ilyen van ), gyerekjáték rákötni a hifire/házimozira, amire akarod.
-
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #37400 üzenetére
Mit jelent/tartalmaz a hard beállítás?
Mert nekem egyénire van állítva. -
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #37417 üzenetére
Átraktam hard-ra az ellent.
Ezt írtam abban a hsz-ben amire válaszolsz, erre gondolsz?
Azt jelenti hogy ahol a könnyítéseket állítod, abban az oszlopban az ellenfelek szintjét maxra tolod. Három fokozat van, könnyű-normál-nehéz vagy valami ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #37419 üzenetére
Minden kikapcsolva, kézi váltó, pályavonal eddig csak fékre volt. Most hogy felraktam az ellent hardra áttettem teljes pályavonalra. Ja és szimuláció a kopás, stb.
De felveszlek lájvon és akkor te is látod az idő mellett.
Gamertag: crazyman04[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Don47
tag
Kifogastalan Mirror's Edge 4k-ert elado, ha esetleg erdekel valakit.
Xbox Live: Oberst Don47
-
Crazyman33
senior tag
Nekem is lenne egy problémám.
Most a tv és abox hdmi-vel van összekötve. Van egy dvd felvevőm amin van mindenféle bemenet, csak hdmi nincs. Mi van ha szeretnék felvenni ripléjeket a box játékaiból.
Gondolom a képnek a boxból egyből a felvevőbe kell menni.
Az működhet úgy hogy bent van a hdmi és mellé berakom a kompozitot ami menne a felvevőbe? Vagy kép csak egyiken jönne, a box beállításainál lehet állítani a kimenetet?Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #37423 üzenetére
Én maradok a közepes beállításnál és a és a pályavonal fékre.
Így is az pozíció szerzésnél, kicsit túl agresszív vagyokGrafika nem nyerte el a tetszésemet
küldtem invit[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
5.1-es Genius hangfalrendszeremmel hogyan tudom összekötni a konzolomat? Valamilyen átalakító kell hozzá, ez mennyibe kerül és valóban érdemes összekötni vele? Valamint a régebbi típusú gépeket hogyan lehet felszerelni HD-s televízióra való csati "kábellel, átalakítós ketyerével", egyáltalán lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Crazyman33 #37401 üzenetére
Nagy szart jött meg. Rohadt mérges vagyok, ígérgettek csak szombaton nincs is dhl.
Egyik telefont sem veszik fel.
Bekaphatja az összes. -
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #37428 üzenetére
TV-d kimenőjére ha rákötnöd a felvevőd az miért nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #37432 üzenetére
Te vagy a ...Punk? Egyszerre küldted sch_a-val, ezért találgatok.
Upsz erre a kimenetes dologra nem is gondoltam. Megnéztem a tv könyvét.
Konkrét kimenet csak audio van. Viszont a 2db euroAV ami egyben ki és bemenet is.
A kimenet oszlopban az egyikhez az van írva hogy "Only TV or DTV output is available" a másikhoz pedig "Output you can choose".
Szegényes az angol tudásom. Plíz.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
zsocy
őstag
Én elmentem ma a boltba a Forza-ért, velem ne csesszen ki egy futár
Állat jó a játék, bár még nem nyomtam mediumnál feljebb a nehézséget, csak levettem pár könnyítést mint az automata fék.
Ha felvennétek LIVE-on az ellen sem tiltakoznék
A gamertagem : "zs0cy54" (igen, az egy nulla ott középen), nem vagyok vérprofi, sem nagy játékos, de legalább lesz kit megverni
-
Csabee.
nagyúr
Már mindenki Forza3azik én még a régi RaceProt nyomom de élvezem
Üdv: Csabee.
-
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #37433 üzenetére
Keres egy euro kábelt és próbáld ki
Igen én vagyok a ....punkzsocy
Akkor már ketten leszünk -
-
Thome
veterán
Valaki tud nekem olyan játékokat mondani, amivel sokan játszanak multiba?
Tökmindegy milyen stílusú, csak hadd tudjam melyek azok! -
ToBeY
nagyúr
A Forza 3 olyasmi mint a NFS Shift vagy mi benne a lényeg van valami cél carrier modban?
Aktív témák
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest