- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
alien_
őstag
Pedig muszáj lesz költeni rá, ha csak nincs elektroműszerész (vagy hasonszőrű) ismerősöd. Mikor javítattad legutóbb? Néhány cég vállal pár hónap garanciát. Nyugodtan használd, bírja, amíg bírja.. Ha már egyszer megrepedt(ek) a kis cingolyó(k), akkor már úgy is mindegy.
Sajnos nem vagyok képben az Otthoni szervízhelyzettel, valaki biztosan tud ajánlani megbízható / normális árú -t, de szerintem ha rákeresel a fórumban, az is elég.HagaNRG: Az account-ot is ugyanúgy lehet másolni, mint a mentéseket, a live account-ot pedig lehet netről recover -elni, de ebben nem vagyok biztos.
-
Djuree
félisten
7k, de akkor rá kell írnod egy kis cetlire a gépen hogy x-media, és a conslole cornerbe kell vigyed.
hűtésmoddal 10k...de sztem ez felesleges bele...
de az x-media honlapján részletesebben le van írva mit hogy...Def26: meg
már el is passzoltam. kerestem rajta potom 21k-t
Gebriel: üzletre kellettek nem saját célra. megvettem 3 ledesen, meg amilyen hibája éppen volt, megjavíttattam és elpasszoltam. persze nehogy szó érje a ház elejét nem újként adtam el, hanem javíttatottan, a többséget nem érdekli hogy már rossz volt egyszer
-
F.B.I.
veterán
Ha próbálkozni szeretnél 3 led javítással és van tehetséged és türelmed meg egy kis pénzed, akkor ez párunknak bevált, akik nekiálltak de csak végső elkeseredésben:
-
szaszlaci
addikt
Hát van alapjuk, de nem túl szakszerű leírás, és hát elég meredek..
Kicsit okoskodok hozzá:1.Szerintem kicsit deformálódik a gép, és újra összeérnek az eltávolodott GPU forrasztások. Hogy nem fog sokáig működni az biztos.
2.Ha másképp szorítod vissza a bordát, egy ideig működhet.
3.Elvileg a HANA (HDMI chip) halála miatt még AV jel jöhet..
Szerintem ha előszőr 3 LED-es (az lett a tied?), elviszed és újragolyózzák. 7 ropi, és teljesen jónak tűnik a technika.
-
lvnt
őstag
Sokan írták már itt a topikban, hogy ez történt velük, de nem volt utána semmilyen egyéb baja a boxnak. Úgy emlékszem a 3led azt is jelentheti, hogy nem kap megfelelő áramellátást a box, ezért kell mindig megnézni, hogy normálisan be van-e dugva a táp mielőtt az üsz.-t hívod.
Le kell szedni valami kodeket, hogy lejátssza a divx-et és szerintem felirat csak ráégetéssel megy, de még nem próbáltam. -
Xirtam
veterán
-
-
p_milan
aktív tag
Miért játszol? Haszna nem sok.
Na kb erre jók a G-k is. Lehet gyűjteni mert az jó, és növeli a játékidőt.
Szellemírtók! Lent a táblázat.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest