Hirdetés
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
Miért játszol? Haszna nem sok. Na kb erre jók a G-k is. Lehet gyűjteni mert az jó, és növeli a játékidőt.
Szellemírtók! Lent a táblázat.
(..(.)..)
-
-
Xirtam
veterán
Egész gépet!
De félreértések elkerülése végett sok pletyka arról megy hogy kiolvasák a boxod olvasójának a programját ez akkora hülyeség nem így szűrik ki, h ki játszik flashelt gépel! Sőt nem is azt h eredeti-e a játék!Hanem h idő nap elött berakod e a boxba! Ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Sokan írták már itt a topikban, hogy ez történt velük, de nem volt utána semmilyen egyéb baja a boxnak. Úgy emlékszem a 3led azt is jelentheti, hogy nem kap megfelelő áramellátást a box, ezért kell mindig megnézni, hogy normálisan be van-e dugva a táp mielőtt az üsz.-t hívod.
Le kell szedni valami kodeket, hogy lejátssza a divx-et és szerintem felirat csak ráégetéssel megy, de még nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
-
szaszlaci
addikt
Hát van alapjuk, de nem túl szakszerű leírás, és hát elég meredek..
Kicsit okoskodok hozzá:1.Szerintem kicsit deformálódik a gép, és újra összeérnek az eltávolodott GPU forrasztások. Hogy nem fog sokáig működni az biztos.
2.Ha másképp szorítod vissza a bordát, egy ideig működhet.
3.Elvileg a HANA (HDMI chip) halála miatt még AV jel jöhet..
Szerintem ha előszőr 3 LED-es (az lett a tied?), elviszed és újragolyózzák. 7 ropi, és teljesen jónak tűnik a technika.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
F.B.I.
veterán
Ha próbálkozni szeretnél 3 led javítással és van tehetséged és türelmed meg egy kis pénzed, akkor ez párunknak bevált, akik nekiálltak de csak végső elkeseredésben:
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
Djuree
félisten
7k, de akkor rá kell írnod egy kis cetlire a gépen hogy x-media, és a conslole cornerbe kell vigyed.
hűtésmoddal 10k...de sztem ez felesleges bele...
de az x-media honlapján részletesebben le van írva mit hogy...Def26: meg már el is passzoltam. kerestem rajta potom 21k-t
Gebriel: üzletre kellettek nem saját célra. megvettem 3 ledesen, meg amilyen hibája éppen volt, megjavíttattam és elpasszoltam. persze nehogy szó érje a ház elejét nem újként adtam el, hanem javíttatottan, a többséget nem érdekli hogy már rossz volt egyszer
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Def26
félisten
Abszolúte relatív dolog, hogy előjön e újból a 3 ledes hiba. Sokan azt mondják, hogy amit javítottak azon már soha nem lesz olyan az érintkezés mint új korában. Ettől függetlenül még elmehet a gép évekig is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
alien_
őstag
Pedig muszáj lesz költeni rá, ha csak nincs elektroműszerész (vagy hasonszőrű) ismerősöd. Mikor javítattad legutóbb? Néhány cég vállal pár hónap garanciát. Nyugodtan használd, bírja, amíg bírja.. Ha már egyszer megrepedt(ek) a kis cingolyó(k), akkor már úgy is mindegy.
Sajnos nem vagyok képben az Otthoni szervízhelyzettel, valaki biztosan tud ajánlani megbízható / normális árú -t, de szerintem ha rákeresel a fórumban, az is elég.HagaNRG: Az account-ot is ugyanúgy lehet másolni, mint a mentéseket, a live account-ot pedig lehet netről recover -elni, de ebben nem vagyok biztos.
Swarm is coming.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs