Hirdetés
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Érdemes ilyet venni az xbox360-hoz XCM 360 High Speed Air Cooler?
Mert 12V van kötve a cooler így porszívó effekt ha 5V kötöm frankó de rohadt forró -
ToBeY
nagyúr
válasz Buldozer99 #14441 üzenetére
Jah 5V kazán effekt 12V rakétaporszívó elnyomja a tvt is ez így nem jó....
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Honnan lehet megtudni mikori egy Xbox360?
Ma veszek itt a PH-ról egyet (Premium-ot) a gyerek azt mondja cserébe kapta vissza gariból 2008 szeptemberbe viszont nem HDMI-s.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Valakinek volt már 3 ledes hiba újabb HDMI-s Xbox-nál?Ment már tönkre?
Csak azért mert holnap venni szeretnék egy 2008-as premiumot (nem HDMI-s) és azt mondja az eladó, nem kell bele hűtésmod mert ez már nem megy tönkre.Mivel mórikált gép így az MS gari necces ha netán gáz van
-
ToBeY
nagyúr
Megvettem a xbox-ot premium nincs rajtad hdmi és 2008-08-28 gyártású.
-
ToBeY
nagyúr
Ja rátettem a tetejlre a TFT-et ugye ez nem árt neki (max 5 kg) a szellőzés nincs letakarva
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Nincs valami mód hogy a teljes winchester-t letöröljem egy gombbal vagy ilyesmi. Ne pedig egyenként keljen?
-
ToBeY
nagyúr
Csináltam képet mobil-al szóval elég szar a minősége... sorry
De a MFR Date látszik nagyjából, meg a csati is.A többi számsort én tettem olvashatatlanná [link] -
ToBeY
nagyúr
Formázás után hány GB kéne látszódnia a 20GB-ol nekem 13.7 vagy ilyesmi
-
ToBeY
nagyúr
Ha 203W van a dobozára írva a Zephyr lapra utal?
-
ToBeY
nagyúr
Van egy headsetem ezt hová kell dugni hogy tudjam használni?
-
ToBeY
nagyúr
Rádugtam a xbox-os headset-et a joy-ra de nincs hang.Valahogy be kell kapcsolni vagy kell bele elem?Volt rajta egy kapcsoló átkapcsoltam de úgy se volt hang.
-
ToBeY
nagyúr
Itt egy normális kép a gépem hátuljáról (azt hiszem tiv83us kérte)
2008-as és nem HDMI-s Premium Szerintem Zephyr .
[link] -
ToBeY
nagyúr
A Lot szám mit jelent a dobozon?
-
ToBeY
nagyúr
Van egy olyan hogy lastest games, ebből lehet valahogy törölni?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Mennyire igaz az,hogy amit javítottak 3ledes hibával, többször nem lessz az ?
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy mikor játszom a meghajtóból olyan hang jön,mint ha valamit bedugnák egy ventilátorba.De nem folyamatos csak szaggatottan néha.
-
ToBeY
nagyúr
Ha veszek az xboxomra skin-t akkor ugrik a gari?
-
ToBeY
nagyúr
Az újabb alaplapos gépeknél is előfordúl sűrűn a 3 ledes hiba?
-
ToBeY
nagyúr
Kiborít ez a devil my cry 4! Tök szívás hogy nem lehet akkor menteni mikor akarok
-
ToBeY
nagyúr
Az mennyire igaz hogy a GTA4-től hal meg a legtöbb X Box?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Coyote2000 #23461 üzenetére
Mi az a "pioneer-írós" xbox városi legenda?:=)
-
ToBeY
nagyúr
Ha cserélték az xboxot 3led miatt a gari újraindúl,vagy folytatódik onnan ahol elromlott a régi?
-
ToBeY
nagyúr
Az miért van hogy a gta elvileg ment automatikusan,mégis mikor bekapcsolom akkor egy régebbi álást tölt be.De ha én mentek magamtól,akkor a friss állást tölti be.
-
ToBeY
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek,beállítottam az időt,remélem most már nem kell elmenem menteni külön,és működik az autosave
-
ToBeY
nagyúr
Olvastam hogy mielőtt kikapcsolom az xbox-ot járassam dashboard-ba pár percig.Ez valójában mennyit ér?
-
ToBeY
nagyúr
A tápcsatim alapján milyen Xbox-om lehet? 16,5A van ráírva de 2008 augusztusi
[link][ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest