- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
95%-ban így kérdezik: Játszik valaki az XY nevű játékkal? Milyen?
Ebben az esetben tudja a nevét. Hallotta már valahol, látta hogy most jelent meg, stb.
Tehát tudja mit keressen. Khmmmm5% pedig, Tudnátok ajánlani valami lövöldözős játékot?
Annak leírod a játékok címét a válaszban. És már vissza is kanyarodtunk, mert ő pedig beírja a keresőbe.
Nem olyan bonyolult ez hidd el. Ha sokat vagy itt, akkor már te is biztos megfigyelted. -
Djuree
félisten
én 14-ért láttam 120 gigásat. persze ha újonnan veszed konzolboltból akkor tényleg ott lehet az ára....de hát nem onnan kell venni, meg nem újonnan. amúgy veszel ebay-ről egy winyó tokot 1500ft-ért, meg veszel itthon egy 250-es WD winyót 12k-ért és ott a winyód. tok már nem is muszáj, be tudják már a gépbe szerelni a winyót...
-
FefeeX
veterán
Annyiban nem, hogy a DVD meghajtó előlapja a króm helyett fehér marad, de amúgy más különbség nincs...
Deathjay^: áh, én arra nem tudtam rávenni... Pedig főleg a Mortal Sorozat miatt vettem konzolt
Aztán nem adták ki az Armageddont PALban...
adalbert1: nálunk is inkább a játsszunk ketten a prior, ezért mondjuk jó a madagaszkárban a 10-12 féle multi módi... Nem azt mondom, hogy örök érvényű lesz, de azért pár órát el lehet vele szórakozni
Aztán, ha coop kell, akkor érdekes lehet a Marvel Ultimate Alliance is, már ha a témára vevő az asszony...(bár nekem a témában még mindig a Fighting Force számomra az etalon
)
-
Mr.Grincs
veterán
Te kivétel vagy
Egyre szarabb ez az NFS Shift
Az elején jó de már azért fel tud idegesíteni. Elsőnek a drift, aztán a rohadt meccsek. enegm simáén kilöknek én meg senkit sem tudok kilökni...
Ugy megyek a kocsival a máésik kocsinak mint az állat és a másik kocsi átmegy a kocsim felett mintha bicikli lenne, vagy mintha 50 kiló lenne. -
spammer
veterán
Nem bugos, ez ilyen. Minden pálya végén van mission összegzés, pontozás stb. és olyankor ment. Játék közben csak checkpoint van, tehát ha meghalsz, akkor onnan folytatod, de ez NEM save point, azaz ha kilépsz, akkor kezdheted előről.
Ritka fos az egész mentési rendszer, de ne aggódj, a játék sem jobb egy közepesnél..
-
Mr.Grincs
veterán
Így nehéz elképzelni milyen az a recsegő hang. Eltört volna benne valami vajon? Ha be van regelve akkor nem a te neveden van de ha nincs akkor még lehet a neveden. Ha garis akkor hívd föl az MS ügyfélszolgálatot és akkor ingyen kicserélik a meghajtót. Ha meg nincs a te neveden akkor meg kamuzni kell.
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet hogy tényleg defektes lesz a meghajtód. De itt írnak is okosságot róla: [link]
"Ha rosszul olvas a driveod, nem tudod felmásolni a játékokat a HDD-re mert kifagy közben, kattog vagy cicereg a fej, clean the disk, dirty disk és egyéb hibaüzeneteket kapsz, vagy csak nehezen jár a tálca, itt a megoldás. Amennyiben igényled, a beszerelés ingyenes és a régi meghajtódat is visszakapod. Minden meghajtóraúj 6 hónap teljeskörü garancia van. "
Ha nem garis a vasad akkor érdemes megnézni. -
-
p_milan
aktív tag
Szerintem nincs értelme. Elveszik a konzol fííling.
-
Siffredi
senior tag
Az a lenyeg, hogy van benne kihivas, eppen ez benne a jo. Egyebkent istenkiraly jatek a GTA, csaknem mindegyik reszevel jatszottam, es kivetel nelkul mindegyik bejott! Igaz, most megrekedtem 94,5%-nal, na de majd hetvegen rafekszem, kideritem, mi a fennmarado 5,5%.
A spoiler nem szep dolog, meg igy is belefuthat az ember, egyebkent az a befejezes sokkal rosszabb volt, mint a Roman-os...
-
stalone
csendes tag
-
-kdM-
senior tag
szerintem nem a boxot probalod beregelni, hanem egy live acc-ot probalsz letrehozni (nekem nincs serial alapjan beregelve, de szerintem ott nick nevet nem kell megadni)
elvileg mar lovik az uj szervert
ithomas: igen, 25.8 fok felett ajanlott mellozni az A gomb hasznalatat
Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Iqos cigaretta
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest