Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76487) Nooeca


Nooeca
senior tag

Odaadtam a telefonom egy barátomnak aki androidos, nézze át a Storet és meglepődésére pont azok vannak meg Storeban amik bonyolultabbnak tűnnek és azok nincsenek amik nem annyira fontosak és nem is tünnek bonyolultnak.

Dead Trigger 2 pl. egy zombis játék közel fél GB, eléggé összetett és nem gagyi eredetű játék pl. szinte kizártnak gondoltuk Storeban, mégis ott van.

Nagyon sok olyan személy van, aki azért nem vesz WP-t, mert olyan játékkal játszik, ami odafigyelést igényel. Voltam nemrég egy portán, a portás is Clash of Clansozott, a kínaiba bementem enni, ott a főnök tolt valami szintén online böngészős eredetű játékot applikációban, a tömegközlekedési eszközök minden kabinjában van valaki aki ilyennel játszik és mikor azt gondolná az ember, hogy ez úgyis korfüggő... nem.

Mert ha az 50~ éves portás és a 40+ éves kínais tulaj ilyenekkel játszik, akkor azért az elég nagy elhúzóerő, mikor szembesül vele, hogy "Hát ez WP-re nincs meg, akkor nem is kell". Van olyan ismerősöm, aki Heathstoneozik, pedig nem vagyunk már 20 évesek.

Szóval ha megnézzük így az applistát, kifejezetten a játékokét, döntő többségben gagyi eredetű dolgok vannak benne, de mint említettem vannak igen összetett, nagy munkát igénylő játékok is, és ezeknek kellene elterjednie többek között, mint pl. a Heartshone, a Clash of Clans és társai.

Aztán vannak a bankügyi dolgok, mint pl. a Gránitbank beigért - de még nem elkészült appja. Mikor valaki megvesz egy telefont, biztos akar mobilügyeket intézni.

Youtube app van sokkal jobb, mint Androidon, legalábbis nekem jobban bejön. A Facebook app szerintem elég jól működik. Vibert sokan szidják... én csak chatelek vele, viszont abban kifogástalan, Skype szintén csak chat, szintúgy kifogástalan.

A Messenger is kifogástalan üzenetkezelésnél. Persze én még Windows Phone 8.1-ről beszélek.

Twittert sűrűbben használom telefonon is, nos szerintem nagyon jól meg lett csinálva.

Email felülethez nem tudok hozzászokni, értesítéseket megnézem ha jön levél, de itt nem kezdek keresni, vagy emailt írni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.