- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
#54072192 #98199 üzenetére
"Valószínűleg meglátta a barna ablakaid, a rengeteg telepített és kitűzött programod, a másik start menüt, és hogy még az óra sem úgy néz ki, aztán az a legegyszerűbb" Az már a múlt.
Fejlődök:
Az asztal is üres, nincsenek gadgettek. [kép] Az automatikusan induló programok számát is megfeleztem. [kép] Talán a háttérkép cserélő futtatása felesleges. Mivel erős a gépem, így nem oszt, nem szoroz.
Ezeken már túl vagyok, rögtön a hiba megjelenésekor lefuttattam, nem találtak semmit:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
sfc /scannow -
törölt tag
válasz
Kékes525 #98198 üzenetére
Valószínűleg meglátta a barna ablakaid, a rengeteg telepített és kitűzött programod, a másik start menüt, és hogy még az óra sem úgy néz ki, aztán az a legegyszerűbb.
De az jó, hogy bárkivel foglalkoznak. Sokszor olvastam itt is, hogy OEM rendszer esetén semmit sem segítenek. Állítólag.Más:
Ha valakinek gondja van a rendszerrel, gyaníthatóan rendszerfájlok sérültek, és nem tudja helyrehozni, akkor lehetőség van javító upgrade-re is. Ez lényegében egy azonos kiadásra történő frissítést jelent, elég iso-ból elindítani a telepítőt.
Ha a kiadás és a nyelv megegyezik, akkor a felhasználó fájljainak és programjainak megtartása mellett lecseréli a rendszert a háttérben. -
Kékes525
félisten
Pár napja minden reggel, csak a PC bekapcsolásakor ("rendes bekapcsolás") a Windows Explorer nem indul el. Task Managerrel eltudom indítani, újra indításkor nincs probléma ("rendes újraindítás"). A megbízhatóságfigyelő ezt írja:
Forrás
Windows Explorer
Összegzés
Működésképtelenné vált
Dátum
2019. 04. 18. 5:46
Állapot
Jelentés elküldve
Leírás
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Windows\explorer.exe
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Explorer.EXE
Alkalmazásverzió: 10.0.17763.348
Alkalmazás időbélyegzője: 03d46193
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 10.0.17763.404
Hiba – modul időbélyegzője: bf6ea104
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000000000004df23
Operációs rendszer verziója: 10.0.17763.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 782d
További információk 2: 782d4391c7ebefd3261b5f54ecd85eb2
További információk 3: 3fd1
További információk 4: 3fd1ed3242fa621edab3bdb14f5902e5
További adatok a problémáról
Gyűjtőazonosító: c3083e90665b4e40af29b250c7f7e222 (2245521949242941986)itt javított a DistributedCOM hiba miatt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole
Így: DistributedCOM Error.És ezt javasolta kikapcsolás előtt: Tiszta rendszerindítás végrehajtása Windows rendszerben
-
törölt tag
válasz
NdrewSunix #98191 üzenetére
Itt olyanra kell gondolni, ami nagyon belenyúl a rendszer működésébe, mert mondjuk olyanra akarod szabni, mint a 7 vagy az XP volt. Vagy mondjuk nem tudod elviselni, hogy a gépeden van a Store, és az utolsó bitet is el akarod tüntetni belőle. A hibakeresésed szerintem ezekre nem terjedt ki.
De egy tiszta telepítés a biztos.
kutga: Ha nem ismeri fel a TV-t, az meg nem jelzi az optimális felbontást, akkor lehetséges, hogy nincs ott a listában. Nézz be az AMD vagy az Intel programjába, hogy lehet-e egyéni felbontást megadni. Ha nem, akkor érdemes régebbi driverrel próbálkozni, vagy kipróbálni azt, amit a WU telepít.
-
Kékes525
félisten
válasz
#54072192 #98190 üzenetére
Köszi a javítást.
Más:
Szeretném eloszlatni azt a téves állítást, hogy az OEM verziók esetében nincs segítségnyújtás a Microsofttól. Van. Windows 7 esetében is volt és most is van a Windows 10-nél is. Most kértem távsegítséget az ügyfélszolgálattól és 1 órát vizsgálta a gépet és még tartjuk e-mail-ben a kapcsolatot és még esetleg ráfog nézni ismét a gépemre. Mindez ingyen van! Kapcsolatfelvétel – Microsoft ügyfélszolgálata Most kaptam meg az első emailt a segítségnyújtótól.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Lehet volt már róla szó, de W10 Pro alatt hogyan tudom előhozni az 1366*768-as felbontást?
Tv-re kötve használom a gépet, sem a prociba integrált (HD610), sem a dedikált VGA (4650) nem dobja fel. Driverek frissek.
-
NdrewSunix
őstag
válasz
#54072192 #98190 üzenetére
Igazából már össze-vissza állítottam mindent, hogy hátha sikerül végre megoldani a problémát, azaz lehet tettem olyat amit nagyon nem kellett volna (esetleg töröltem véletlen valamit vagy úgy változtattam meg, hogy nem visszaállítható) és ezek szerint az hiányozhat is neki egy alaphelyzetbe állítás esetén.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #98187 üzenetére
Nem. [link]
Fájlok megtartása: A felhasználói fájlokat nem törli, de minden telepített programot és drivert igen, plusz a beállításokat is visszaállítja. Tehát lesz egy frissen telepített rendszer, tele személyes fájlokkal.
Minden elem eltávolítása: A felhasználói fájlokat is törli, kérésre nullázza a meghajtót, hogy nehezebb legyen visszaállítani a fájlokat. Tehát lesz egy üres, frissen telepített rendszer.
Ha egy driver okozza a problémát (amihez önmagában nem kéne újratelepíteni), akkor bármelyik opció elvileg megoldja.
Természetesen a tiszta telepítés is.A rendszer alaphelyzetbe állításának sikeressége attól függ, hogy lett-e valami olyan törölve a rendszerből, amit nem lehetett volna, vagy felül lett-e írva olyan fájl, amit nem kellett volna (mint mindig, a témázó megoldások jó példák). A rendszerappok teljes törlése sokszor megakadályozza, mert nem tudja honnan visszaállítani őket.
-
zolee001
őstag
Bootolsz telepitöröl ugyanugy és shift f10
elnavigálsz a windows\system32 be copy osk.exe osk.old
majd copy cmd.exe osk.exeRestart
A log on screen nél a képernyö bal? sarkában megnyomod a kisegitö lehetöségeket és a képernyö bill-t amire egy system jogokkal megáldott parancssor indul elnet user kilistázza milyen userek vannak
majd a leirtak alaján cserélheted a userek jelszavát,uj usereket hozhatsz létreA cmd system jogokkal fut,a rendszergazda felett ugyhogy 1 gombnyomásra kinyirhatod a rendszert igy ha végeztél a hackeléssel állitsd vissza az eredeti állapotot
-
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #98183 üzenetére
"Windows 10 alaphelyzetbe állítása egyenlő egy új rendszer telepítésével?"
Nem, ez helyett tiszta telepítés a javasolt.
"Valamint mi a különbség az alaphelyzetbe állítás esetén a fájlok megtartása opcióval?"
A fájlok megtartása azt jelenti, hogy a felhasználói programjaid maradnak, csak az operációs rendszer áll be az alapértelmezettre. Ez nem mindig elegendő a hiba megszűnéséhez.
Próbálkozhatsz velük, de elképzelhető, hogy marad a tiszta telepítés opció. Ez a legbiztosabb.
-
tlala
addikt
válasz
zolee001 #98054 üzenetére
Nagyon köszönöm - sajnos nem működik.
Próbáltam ezer féle változatban, azt írja a telepítés indításakor/Shift F10-re, hogy "A parancs végrehajtva", de újraindítás után nincs Rendszergazda fiók.
Próbáltam net user administrator /active:yes verzióval, erre azt írja, hogy "Nincs ilyen felhasználó", a "net user Rendszergazda /active:yes" verziónál visszaigazolja, hogy végrehajtva, de nincs új fiók újraindításkor, csak a "Munkatársak" és az "Admin", amiből kizártam magam.
A fura, hogy a shiftes újraindításkor kiválasztható kék menüben is próbáltam a Windows-t alaphelyzetbe állítani (adatok/fiókok törlése opcióval is), végig is fut órák alatt a dolog, de aztán ugyanúgy indul ismét a gép. -
NdrewSunix
őstag
Kora reggeli kérdésem.
Windows 10 alaphelyzetbe állítása egyenlő egy új rendszer telepítésével?
Valamint mi a különbség az alaphelyzetbe állítás esetén a fájlok megtartása opcióval? Itt a feltelepített programok maradnak, de a windows összetevők (többek között a driverek) újra lesznek pakolva? -
NdrewSunix
őstag
válasz
King Unique #98173 üzenetére
Köszi!
Végül megtaláltam a win10 pendriveról bootoló változatát a polcom, így azt elindítva sikerült törölni mindent az ssd-ről és létrehozni egyetlen partíciót. A lemezkezelő szerint most csak egy nagy van rajta, remélem valóban így van.
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Olyan "problémám" lenne, hogy bizonyos random időközönként eltűnik 1-2 ikon az értesítési sávról, mintha bezártam volna az adott programot. De csak akkor, ha ráviszem a kurzort az ikonra. Pedig van, hogy több órán keresztül hozzá sem nyúlok a géphez (pl. melóban vagyok vagy alszok, és addig fut a torrent kliens). Maguk a programok viszont futnak, de a kis ikon eltűnik. Restart megoldja.Találkozott esetleg valaki már ilyennel?
-
pergabb
senior tag
Van vkinek ötlete mi lehet a gond, ha ma arra jöttem haza, hogy nem kapcsol le teljesen a gép? Szépen kilép a windowsból, leállnak a winyók, de a táp nem kapcsol le és pörgeti tovább az összes ventit, ill alaplapon is világít a kis led. Áramtalanítom akkor oké, ez egyértelmű, de amint visszadugom a tápkábelt elindul a gép és feláll a win, pedig a bekapcsoló gombhoz hozzá sem értem. Ez most vmi winfos hiba, vagy a tápom rendetlenkedik? Alaplap ötletet elvetettem, mert amint áram alá kerül a táp elindítja a gépet, persze bármi lehet, nem vagyok szakember.
-
törölt tag
válasz
King Unique #98175 üzenetére
Oké, köszi szépen.
-
törölt tag
válasz
King Unique #98171 üzenetére
Pusztán a működése érdekelne. A dd csak épp eszembe jutott. Rufus meg van, néha használom.
A Store-hoz kell ugye MS fiók? -
King Unique
titán
válasz
NdrewSunix #98170 üzenetére
Ha nem kell róla semmi, akkor a legegyszerűbb nyilván törölni és újraparticionálni, 1 db partíciót létrehozni rajta. Mármint akkor, ha a rajta lévő egyes kicsi partíciók biztosan ahhoz a korábbi telepítéshez tartoznak és nem a mostanihoz. Viszont mivel rendszermeghajtóként funkcionált korábban és védett partíciók vannak rajta, azért parancssor (DiskPart) szükséges az előbbihez (bővebben).
-
-
King Unique
titán
válasz
#63718632 #98169 üzenetére
Mármint ha a WSL-re célzol, akkor az használható Windows 10-nél és újabban már a Store-ban is megtalálhatók az egyes Linux alrendszerek. Nem rémlik hirtelen, hogy a Home kiadásnál ne lehetne használni, de könnyen kiderül, ha kipróbálod.
De amúgy minek ehhez WSL? Ha DD képfájl módban akarsz kiírni egy ISO-t, akkor ott az Etcher, Rufus, WDI stb.
-
törölt tag
Üdv Urak!
Az lenne a kérdésem, hogy W10Home alatt lehet-e használni az Ubuntu alrendszert? Ha igen, tudom-e tallózni a fájlrendszert? Mondjuk dd-vel pendrájvot írni. -
vlevi
nagyúr
válasz
terapeuta007 #98164 üzenetére
A Windows memória kezelése sokkal bonyolultabb annál, hogy 1-2 számból kiderüljön, jo-e, vagy sem.
Elöltöltés, cache, satöbbi, rengeteg dolog befolyásolja.
Amíg nem írja ki, hogy elfogyott, addig normális. -
terapeuta007
aktív tag
az normalis hogy windows 10 64bit 900mb ramot foglal telepites utan?
-
Kékes525
félisten
válasz
terapeuta007 #98152 üzenetére
Nézd meg az ASCII táblázatot.
"=" = "ALT 61"
ALT billentyű lenyomása mellett beírod az ASCII kódját.(#98153) csicso82
Bocs, most látom, már válaszoltál.
-
vlevi
nagyúr
Szerintem felesleges.
Nekem van egy 8GB-os pendriveom, amire az újabb verzió megjelenésekor az MCT-vel le szoktam tölteni, és kiírni a telepítőt. De ez csak amolyan rituálé, mert szükségem még sosem volt rá. Csak a saját gépemen van w10, de azt még egyszer sem kellett újratelepítenem 2015 óta. -
Cs1csó
titán
OEM - csak egy hardverre lehet telelpíteni, de igazság szerint erre nincs szükséged csak a kódra de arra is csak egyszer.
A Windows 10-et az MS honlapjáról is leszedheted amit egy pendrive-ra téve friss telepítést is csinálhatsz a legfrissebb build-del, a kódot beírod és onnantól már nem is lesz rá szükség a gépedet az MS központ megjegyzi és legközelebb már kód nélkül is tudod majd telepíteni.
-
Seci
tag
Sziasztok!
A gyári Windows 10 pendrive-ot lehet frissíteni?
Ez milyen verzió, OEM vagy dobozos?
[link]
Köszönöm! -
-
Cs1csó
titán
válasz
terapeuta007 #98152 üzenetére
Shift + 7 vagy ALT + numpadon 61
-
terapeuta007
aktív tag
valaki tudja hogyan lehet = jelet irni billentyuzeten ami angolra van allitva?
(windows telepites legelejen kene diskpart-al szorakoznom) -
törölt tag
Nem mintha gyakran nyitnám meg az áruházat, mégis milyen design az, hogy egy app adatlapját megnyitva és scroll lefele akkor eltűnik a felső navigációs fejléc? Vissza kell görgetni előbújjon. Jó kérdés az is a főoldalon a Spotify Music csempéjén miért egy autós játék képe szerepel.
-
törölt tag
válasz
nünüke1975 #98148 üzenetére
Mobil nézetben nincs, teljes nézetben igen.
-
nünüke1975
aktív tag
Tudom nem ide tartozik,de hogy lehet leiratkozni egy adott fórum értesítéséről amit nem akarok követni?Nem találom a kis borítékot amivel ki-be tudtam kapcsolgatni ezt.
-
nünüke1975
aktív tag
Erre valaki?
-
zolee001
őstag
válasz
NdrewSunix #98144 üzenetére
Hálokártya driver hiba
-
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #98140 üzenetére
-
ritkaság
aktív tag
válasz
MaxxDamage #98121 üzenetére
Kösz mindenkinek!
-
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #98137 üzenetére
Milyen hang és videó kártyád van? Frissítsd a drivereiket. Minden driverednek napra késznek kellene lennie. Csak a gyártótól a stabil változatot (nem beta) érdemes beszerezni, az a biztosabb és természetesen Microsoft által aláírt legyen.
-
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #98135 üzenetére
WU. Valószínűleg nem frissítettél. Frissíts.
-
NdrewSunix
őstag
válasz
NdrewSunix #98133 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #98133 üzenetére
Ez csak azt mondja meg, hogy aláíratlan drivered nincs. Elsőnek ez jó. De attól még lehet, hogy valami a te rendszeredben nem jó. Nem ezt kellett volna bejelölnöd. A manuálisan neked kellene kiválasztanod a listából a nem Microsoft driverek közül a gyanúsakat (legalsó), vagy mind.
-
Kékes525
félisten
válasz
#54072192 #98129 üzenetére
A csökkentett mód lehetőségére utal is a leírás. Amikor élesben használtam, akkor én is csak ott tudtam kikapcsolni, mert állandóan kék halálozott. Sőt ajánlatos rendszer visszaállítási pontot is csinálni a futás előtt. Az angol leírás ezekre is kitér. Nyilván totál kezdőknek nem javasolt a használata.
-
törölt tag
válasz
bobalazs #98127 üzenetére
Visszajelzési központ > Fordítás javítása.
Kékes525: A gond az, hogy a Google fordító egy csomó mondatot hibásan fordított le. Azzal az eszközzel amúgy is óvatosan kell bánni, mert előfordulhat, hogy indítás után annyira leterheli a gépet, hogy csak csökkentett módból indítva lehet ezt kikapcsolni.
-
Kékes525
félisten
-
bobalazs
nagyúr
Ez így értelmetlen, ilyen kifejezés nincsen.
A video playback quality bias így nem szabadott volna lefordítani. Hol lehet nekik jelezni? -
nünüke1975
aktív tag
Valami belassítja a bootolást.SSD van benne.Az automatikusan induló programokból mit kellene kikapcsolni?Vagy esetleg a biost kell állítani?
-
Zotya84
őstag
válasz
ritkaság #98119 üzenetére
Ebbe' azért ne bízz. Nem hiszem, hogy bárki is adna neked egy termékkulcsot... Ha meg Prora akarsz frissíteni, akkor meg lehet oldani úgy, hogy a 10 telepítő Steup-ját az új termékkulccsal indítod, és akkor annak megfelelő verziót tesz fel. Most fejből nem tudom a parancsot, de DOS-ból hívva a setup /? parancsot, ki fogja dobni a megfelelő kapcsolót és formátumot, hogy hogyan kell megadni. És olyankor általában megy a downgrade az ENnt->Pro, Pro->Home vonalon is.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.Nekem is elkezdett kék halálozni tegnap a gépem.
Utána néztem és valami illesztőszoftver miatt vagy win 10 frissítés miatt lehet a gond.Jöt valami frissítés manapság ami a gondot okozhatja?Gyanakszom még a videókártya driverra is.Azt is pár napja frissítettem.(Rx 460)
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki aki frissített Win 8.1 Pro-ról Win 10 Pro-ra, ide adná a Win 8.1 termék kulcsát, hogy átírhassam az Enterpriese verziómat?
-
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #98112 üzenetére
Szerintem kicsi a valószínűsége, ha nem hardverhibás és a rendes driverét használod, de a Driver Verifier-el kideríthető. Driver Verifier, A Illesztőprogram-ellenőrző rögzíteni a Blue Screen of Death A hardverhiba kizárásához nézd meg a Hard Disk Sentinel-el.
Nem írtad, hogy milyen NVME SSD, pontosan melyik Windows 10 és a hibakódot sem írtad. Így nem lehet konkrétabb segítséget adni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Szia!
Sokat segítene, ha a Blue Screen hiba kód / üzenet is meg lenne írva.
-
Cs1csó
titán
Igen, ez kvázi már végleges csak kumulatív frissítéseket kap és:
- nincs vízjel
- tejes magyar nyelv támogatás
- a .NET 3.5-öst a Programok és szolgáltatásokon belül is be lehet kapcsolni mint a kész kiadásokban (Insider build-eknél csak úgy lehet bekapcsolni, ha csatlakoztatjuk a Windows 10 telepítőt + kell a parancssor használata) -
Geth
veterán
válasz
Totózás helyett meg is lehetne nézni, hogy mit ír a memory dump (már ha készült).
-
NdrewSunix
őstag
Sziasztok!
Szerintetek okozhat egy NVME SSD kékhalált Win 10 alatt?
Tulajdonképp nem a rendszer van rajta, az egy külön sata SSD-n van.
Az M.2 foglalatban levőt játékra használom csak. Bár sok esetben nem játék közben jön a kék halál, hanem bekapcsoláskor vagy filmnézés közben mondjuk. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valamikor régen Win 8.1 Enterpriese lett telepítve a gépemre ( vagy céges vagy "egyéb"
). "Simán" tudok frissíteni Win 10 Pro retailra, úgy hogy mindenem megmaradjon?
Előre is kösz a válaszokat! -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Megfelelő Windows 10 kiadás (ESD - mennyiségi licenc - refurbished) kiválasztásában, és jogtiszta módon történő vásárlásában kérem most a segítségeteket! Két napja nézem a Microsoft honlapját, fórumokat, de még mindig nem tiszta a kép.
Sokáig az volt, hogy a termékkulcs mellé kell COA matrica. ESD-nél ugye ilyen nincs. Ott mire érdemes figyelni, hogy "bebiztosítsd magad" (hogy jogtisztán vásárolj)?
Ha felújított (refurbished) Windowst veszek, akkor mit kéne átadnia az eladónak a termékkulcs mellett? COA matrica (+ számla) elég? Vagy azokat csak valami leharcolt géppel együtt lehet venni, így azt is mellékelni kéne? Mondjuk elvileg csak az OEM van a géphez kötve, úgyhogy ebben
nsem vagyok biztos. Retail kulcsot is el lehet így adni újra? Ha igen, akkor csak COA matricával együtt "szabadna" átvenni, vagy elég egy számla?Itt egy kommentben azt olvastam, a mennyiségi licencben vásárolt kulcsokat is lehet értékesíteni. Ezt valaki meg tudná erősíteni/cáfolni?
Utánanéztem az áraknak (aprón is)... Akik kb. 15-20k-ért árulják, azok miben különböznek azoktól, akiktől 3-4k-ért beszerezhető? Tényleg van valami különbség, vagy csak szimplán pofátlanabbak?
Egyébként hol lehetne arról tájékozódni, hogy melyik bolt tekinthető hivatalos Microsoft viszonteladónak? Egy Microsoftos fórumon találtam hozzá egy linket, de a link nem működik, legalábbis valahova teljesen máshova irányít. (Jó pár éves a beszélgetés, és ez a legnagyobb problémám, hogy a legtöbb infó régi, elavult; a linkek nem működnek, a jogszabályok megváltoztak stb.)
Valaki rendet tudna tenni a fejemben/fejekben? A válaszokat előre is köszönöm!
-
krealon
veterán
válasz
jozefgucci1 #98103 üzenetére
"Raktam egy friss eredeti win10-et a gépemre és a letöltéseim iszonyat lassúak . A speedtest-en mérve minden okés ,de pl origin-steam letöltések 3Mb/sec-el jönnek , pedig 300Mb lenne a normális ."
A "raktam" es a letoltes kozott mennyi ido telt el?
A Feladatkezelo reszletes nezeteben nem latszik valami, ami a gepet, vagy az internet kapcsolatot leterheli?
Egyatalan SSD-vel vagy HDD-vel szerelt geprol beszelunk? -
krealon
veterán
válasz
Joker88 #98101 üzenetére
"van egy mappám, azon belül egy fájlom, cirka 300MB-os. Azonban ezt a fájlt valami okból nem tudom sem átnevezni,sem törölni, mert azt érzékeli a rendszer, hogy már nincsen ott..
Pedig ott ficeg..
Tipus: fajl"A tipus: fajl azt jelenti, hogy nincs kiterjesztese.
Ha ezen tulmenoen . (pont)-ra vegzodik, akkor azt a file kezelobol nem lehet torolni, mert a Windows-ban ez ervenytelen fajlnev.
Pont utan kotelezo valmilyen kiterjesztesnek lenni, vagy ha nincs kiterjesztes akkor pont sem kell.
Igy tehat ha valahogy megis letrejon egy pontra vegzodo fajl, az intezobol nem lehet elerni.Parancssorban a
dir /x
kilistazza a 8.3 (MsDos kompatibilis) faljnevet, ami segitsegevel le lehet torolni.
-
-
Doky586
félisten
válasz
jozefgucci1 #98103 üzenetére
Bistos hogy b és nem B ...?
-
Sziasztok ! Raktam egy friss eredeti win10-et a gépemre és a letöltéseim iszonyat lassúak . A speedtest-en mérve minden okés ,de pl origin-steam letöltések 3Mb/sec-el jönnek , pedig 300Mb lenne a normális .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest