Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Erről pont nemrég volt szó. Ahogyan arról is, hogy újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Produkey nevű program.
Újabban már lehet, hogy a win vírusnak nézi
-
King Unique
titán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha OEM kulcs, akkor nem meglepő, ha hardvercserénél már nem használható, mivel ahhoz alapesetben Retail kellene. Igen, hozzá lehet rendelni a licencet a Microsoft-fiókhoz is, de akkor azt előtte kellene volna megtenni, majd utána, azzal bejelentkezve megpróbálni az újraaktiválást. Másik lehetőség felhívni a magyar ügyfélszolgálatot és megpróbálni azon keresztül újraaktiválni a Windowst, többeknek sikerült már így (példa).
-
krealon
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
"Raktam egy friss eredeti win10-et a gépemre és a letöltéseim iszonyat lassúak . A speedtest-en mérve minden okés ,de pl origin-steam letöltések 3Mb/sec-el jönnek , pedig 300Mb lenne a normális ."
A "raktam" es a letoltes kozott mennyi ido telt el?
A Feladatkezelo reszletes nezeteben nem latszik valami, ami a gepet, vagy az internet kapcsolatot leterheli?
Egyatalan SSD-vel vagy HDD-vel szerelt geprol beszelunk? -
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Bistos hogy b és nem B ...?

-
bebeago
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ne adjuk fel!
Töltsd le ezt, magyar nyelvi fájl is van az oldalon, csak be kell másolni.
Ha ez sem lenne jó valamiért, próbáld ezt:
wsus offline update használata
Pl ilyeneket is írnak:
" Én eddig mindig úgy használtam, hogy .iso-t generáltattam vele, arra odapakol egy UpdateInstaller.exe-t, azt elindítom, bepipálom melyik termék frissítése kell (ha kértem olyan csomagok letöltését is, mint Visual C++ Redist csomagok, Defender update-k stb), Automatic reboot and recallt kipipálom, katt a Start gombra aztán a többit megoldja (telepít, újraindít, ha kell neki még ideiglenes admin usert is csinál magának). De ha nem kérsz tőle isot, akkor is használható így. "
vagy" Ezt úgy szoktam rövidre zárni, hogy egyrészről használom a fentebb említett WSUS Offline Update-et, majd miután végzett bedugott hálózattal futtatom a Fix Microsoft Windows Update Issues oldalról letöltött WindowsUpdateDiagnostic.diagcab segédletet. Nekem ez a kombináció eddig 100%-os megoldást jelentett. "
-
PitLee
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Találtam egy ilyet hátha
Windows Update service missing 0x80070424 , Windows 10 Pro x64 1803 [Solved]
link -
bebeago
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
bebeago
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest