Hirdetés
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
Vki tudja mi a megoldás a windows képnézegetőjének a bebikázására? Ugye bár az új van alapból, nem tetszett, letöltöttem reg fájlt és visszaállítottam a régit, nekem szimpibb és nincs benne hiba. Viszont duplakattolok egy képre és bő 3mp mire felugrik a képnéző és megnyitja. A tetü lassú laptopom nem csinál ilyet, ez pedig friss rendszer, ssd, jó proci, számomra érthetetlen. Esetleg vki találkozott már ilyen problémával, vagy lenne ötlete akkor pls írjon.
Köszi!
-
pergabb
senior tag
vki nem tudja, hogy a régi képnézegető sebességét mi befolyásolhatja? Telepítettem a reget hozzá, működik, de cirka 3-4mp mire megnyit egy képet. Géppel nem lehet gond, i7, 16 giga ram, stb... nem értem
win10 home 64 bit[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Win10 pár hete frissítette magát, de egyből vissza is tettem a régi verziót, mert
1, van egy wifi hotspotom, azt kötöm a gépre usb-vel és egyáltalán nem ment a net. Látta az eszközt, de internet 0.
2, új asztalt csinált a régit pedig másik mappába pakolta.
Ezekre van vmi gyógyír?
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Pls segítség, én most már agyf*szt kapok. A gépben samsung evo 850 ssd van, természetesen a korábban említett probléma jelentkezett is. Előző verzsön már nincs a gépen, oda nem tudom vissza állítani. Mivel telepítve nincs, így szintén nem tudom eltávolítani. Csökkentett módban elindítom a gépet, elsőre ugyan úgy gurigázik, 2. alkalommal már elindul a win, restart és megy minden rendesen, viszont utána természetesen a köv. kikapcsolásnál ismét telepíteni próbálja. El lehet ezt a nem telepített frissítést vhogy távolítani a gépről, vagy szórakozhatom vele így amíg nem orvosolják és jönnek rá, hogy nem csak az intel ssd-k érintettek, aztán utána majd telepíthetem újra az egész rendszert? Hibaelhárító nem használt úgy szintén, úgy csinált, mint aki törli, de nem. Rohadtul irritál most már az egész.
-
pergabb
senior tag
Van már vmi megoldás, hogy a frissítés után elinduljon a win és ne kőrözzön körbe a végtelenségig a kis animáció?
-
pergabb
senior tag
válasz Poplacsek #80166 üzenetére
hát...ezen a gépen van egy photoshop, egy lightroom, Steam és benne a Team fortress játék, aztán szevasz tavasz.
Gép meg i7 6700, 16 giga ram, samsung evo 250 gigás ssd, msi mortar b150 alaplap és egy gtx1060-as vidkari.
Rég néztem be, akkor sokaknak akadt gondja, akiknek ssd volt a gépben, a neten is írták, hogy intel ssd-vel megáldott gépekkel ez a helyzet, helyette jó pár egyéb márkás ssd is csinálta Ezen a területen nem tudom történt e vmi áttörés, de ma megjelent a frissítés ismét. Bios logo után karika körbe-körbe a végtelenségig, megint....[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
nektek sikerült csatlakoztatni a telefont a géphez? Nálam a telefon azt dobja ki párosítva vannak, majd a win szól, hogy küld egy értesítést és a telefonon fogadjam el, de nagy l*szart nem kapok..
-
pergabb
senior tag
Van vkinek ötlete mi lehet a gond, ha ma arra jöttem haza, hogy nem kapcsol le teljesen a gép? Szépen kilép a windowsból, leállnak a winyók, de a táp nem kapcsol le és pörgeti tovább az összes ventit, ill alaplapon is világít a kis led. Áramtalanítom akkor oké, ez egyértelmű, de amint visszadugom a tápkábelt elindul a gép és feláll a win, pedig a bekapcsoló gombhoz hozzá sem értem. Ez most vmi winfos hiba, vagy a tápom rendetlenkedik? Alaplap ötletet elvetettem, mert amint áram alá kerül a táp elindítja a gépet, persze bármi lehet, nem vagyok szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen házat vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest