Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
pergabb
üzenetére
A 1803 szerintem az eddigi legrosszabb kiadás komoly hibákkal, ennyit tudok mondani.
(#80182) pinnacle 1803 és VGA bug, máshol is többen írták.
(#80183) mpo Én is reklamáltam a változtatást, mert megszoktam az eddigi áttetsző tálcát. TranslucentTB külön programmal megoldható, csak bosszantó külön barkácsolás kell. Microsoft nem ad opciókat és kivesz megszokott dolgokat. Timeline se tetszik a 1709 feladatnézet után, miért nem adnak opciót? Ősszel a fájlnevek elrejtése lehetőséget vették ki (képekkel teli mappánál Vista óta úgy szoktam meg), tavasszal az átlátszó tálcát tüntették el. Komoly hibák mellett a sok hasonló apróság is bosszantó.
-
Samal
csendes újonc
válasz
pergabb
üzenetére
Érdekes volt, mert a frissítés előtt készítettem egy Visszaállítási pontot, és amikor nem töltött be a rendszer, akkor azt visszaállítási pontot megkerestem és betöltöttem. Szépen ment is a folyamatjelző, majd hibával kilépett
Akkor megpróbáltam egy másikkal, azzal se volt jó. Majd bejelöltem a mindent mutassa opciót, és ott láttam egy pár nappal azelőtti DirectX Update pontot, amit gondolom a rendszer csinált. Azt betöltöttem, végig is ment, majd kiírta, hogy hiba. Amikor újraindítottam a gépet, kiírta, hogy nem sikerült a frissítés, meg még valamit, hogy fájlok visszaállítása...vagy valami ilyesmit, és ámulatomra elindult a gép. Utána beállítottam a frissítések elhalasztását, mert láttam, hogy már megint frissíteni akart újraindítás után, majd amit itt már más fórumtársak belinkeltek a Show, Hide Update progival le lehet állítani. -
törölt tag
válasz
pergabb
üzenetére
Így van. Amúgy ha meggondoljuk, visszamenőleg sem emlékezhetünk arra, hogy különösebb fejlesztéseket végeztek volna a képnézőn, az igaz hogy ilyen gond nem volt. Specifikus az MS-ra, hogy bizonyos területekre nem tesz hangsúlyt.
Azért mégis érdekes, hogy a Paint-el kezdtek babrálni és 3D-re programozták, persze még "fehéregér" fázisban van.

-
törölt tag
válasz
pergabb
üzenetére
Igen, ezt a problémát taglalják a MS Community oldalán is. Vannak alternatív javaslatok, de nem igazán találtak rá megoldást. Az inszájderek is "osztják az észt" ennek kapcsán és leginkább az javallott, amire én is gondoltam, hogy más app.ot kell használni. Személyem szerint a legjobb és teljesen ingyenes képnéző és menedzser az Adobe Bridge. Nem érdemes időt vesztegetni a Windows Photo Viewer app.ra.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor megpróbáltam egy másikkal, azzal se volt jó. Majd bejelöltem a mindent mutassa opciót, és ott láttam egy pár nappal azelőtti DirectX Update pontot, amit gondolom a rendszer csinált. Azt betöltöttem, végig is ment, majd kiírta, hogy hiba. Amikor újraindítottam a gépet, kiírta, hogy nem sikerült a frissítés, meg még valamit, hogy fájlok visszaállítása...vagy valami ilyesmit, és ámulatomra elindult a gép. Utána beállítottam a frissítések elhalasztását, mert láttam, hogy már megint frissíteni akart újraindítás után, majd amit itt már más fórumtársak belinkeltek a Show, Hide Update progival le lehet állítani.