Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van arra valami egyszerű módszer, hogy ezt eltüntessem?

ill. taskbarról, ezt:

-
-
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Kiválóan leírta az összes okot, amiért érdemes használni
-
-
-
-
-
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Kösz.
-
Van valami mód arra, hogy a Win10 insider ne akarjon mindenáron Win11-re frissíteni? Még írja is, hogy nem kompatibilis, de csak azért is azt tölti le, nem a Win 10 következő buildet.
-
-
Záróképernyőn nem megjelenő időjárás adatokkal lehet valamit kezdeni? Látom más is szívott vele, de megoldást nem láttam. Teljesen friss telepítés.
-
Tudtok arra módot, hogy Win7-féle lockscreen legyen 10-en? Tehát egymás mellett legyenek a userek képei.

-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Visszakéred a pénzed.
-
Mindegy, azért küldtem az MS-nek egy bugreportot, de félek szándékos.
-
-
-
-
-
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem próbáltam, de elvileg ez kell hozzá. Ha nem megy, akkor valszeg csak server verzióval jó.
-
-
-
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Kösz, ettől féltem én is. Hihetetlen, hogy nincs erre egyszerű lehetőség.
-
Win 8.1-ről upgradelt licencet szeretnék eltüntetni egy gépről. Mivel digitálisan van aktiválva, ezért nem kellett sorozatszámot megadni, hanem amint netet lát beaktiválja magát. SLMGR-t próbáltam, de csak pár óráig üti ki az aktivációt. Van erre valami végleges megoldás vagy hívhatom az MS-t?
-
-
Munkában megkaptuk eme remeket, de az a gondom, hogy két monitorunk van, és mikor húzom az egeret a két monitor között, akkor alul és felül is "beakad" az egér. Azért gáz, mert ha nem figyelek, és kattintok, akkor bezárok valami ablakot. Gugli nem mond semmit, extra progi nincs telepítve. Látott valaki ilyet?
-
-
-
-
Tolja valaki Insider Fast Ringet virtuális gépen? Egy hete megjött a nem tudom milyen frissítés, és mikor újraindul a gép, csak fekete képernyő van kék Win logóval, de nincs HDD aktivitás. Ha várok, és újraindítom, elkezdi újra a telepítést, és újra ugyanez van.
-
-
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ebből a listából mi az, ami kell egy kis garázs BT-nek, hogy 2x annyit perkáljanak a pro-ért?
-
-
Van még olyan gép, amire nem ajánlja fel a frissítés a 1809-et? A Dell E6410-es notimra nem mutatja, és nem tudom, hogy ez most egyéni, vagy kimaradt a jóból.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Passz, ezzel nem vitatkozom, már nem emlékszem hogy volt, annyi rémlik, hogy barátnőm zsír új notiján kicsi volt a C, és simán lemezkezelővel bővítettem rajta.
-
-
Barátnőm vett új notit, Win10 van rajta. Átnevezte a usert, amit létrehozott, akármi miatt is, ez a szerencsétlen meg kidobta a rendszergazdák közül úgy, hogy csak az az egy user volt a gépen
Még jó, hogy beépített RG fiókkal vissza lehetett rakni a RG csoportba. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál. Tehát semmivel sem tud kevesebbet, ennyi.
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
RDP mivel tud kevesebbet, mint a VNC?
-
-
-
-
-
-
-
Amíg ilyeneket produkál, addig bőven béta.

-
-
-
-
-
Olyannal találkozott valaki, hogy egyszerűen nincs hálózat? Vagyishogy van, tehát pingelni tudok, tracert műxik, sőt még a bittorrentsync is látja a peer gépeket, de skype már nem megy, és az AV frissítés sem, és SSH-val sem tudok kapcsolódni a LAN-on levő gépre. A win természetesen azt mutatja, hogy van net. Kb. mindent kipróbáltam: renew, adapter leválasztás, driver rollback, win tűzfal tiltás. Sima creators update, 3 hete kaptam meg

Szerk: Ja igen, ez wifi, de kábel sem jó, pedig arról másik gép működik. Próbáltam wifi-t osztani mobilról, az sem volt jó.
-
-
-
Aki használ pageantot, nektek nem döglik meg a process kb. egy nap után?
-
-
-
Azzal mit lehet elkövetni, ha a start menüs keresés nem találja a fájlokat? Pl. van olyan fájlom, hogy szerződés_2015_08_2.jpg, de akármit írok be, nem találja. Indexeléshez hozzá van adva a D: meghajtó, ahol a fájl van, de amúgy is SSD-m van, szóval nem kellene gondot okoznia. Gugli sem dob semmi használhatót

-
-
Ömm, az normális, hogy rendes frissítéssel még nem jött az update nálam?
-
Tudtok olyan appot, ami élő csempén meg tud jeleníteni egy képet egy URL-ről, és azt frissíti is megadott időközönként?
-
-
Ezt behajtani tilos táblát hogyan tudom eltüntetni az értesítési ikonról? Az működik, hogy ki/bekapcsolom a Ne zavarjanak! funkciót, de jó volna valami tartós megoldás is.

-
-
Ez a spotlight hogyan működik? Ugyan azt a képet mutatja két hete, nem lehet változtatni sem, lájkolni sem. Mit kell ezen állítani?
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Téves, ugyanis mikor jelentkeztél a frissítésre már tudták a HW ID-at /vagy minek nevezik/, így aktiválni tudták volna a tiszta telepítést is.
"Üdv, ez a Windows, sajnos nem tudtuk áthozni a kedvenc vírusirtó appját, szertné bekapcsolni a Defendert helyette?" - na, ha lett volna valami ilyen, akkor OK, mert legalább figyelmeztetett volna.
Kicsi betűk, aránytalan, áthelyezett részletes notifikáció, aminek levágja a végét /már ami az időjárást illeti/
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Persze, mert a hülye defendert bezzeg be tudta kapcsolni. De nem ez volt a lényeg, szívesen csináltam volna tiszta telepítést, de azt nem lehet, mert akkor meg nem aktiválódna. A lock screen meg tényleg nevetséges, mert persze nem lehetne megtartani, ami jó, el kell kúrni. Onedrive integrációt meg hány éve is nem tudják megcsinálni rendesen? Arról ne is beszéljünk, hogy találtam olyan bugot a rendszerben, amit a 7 óta nem tudtak javítani.
(#14082) justaview
Jó, ez tényleg erős volt, de nem értem, miért ne tudta volna áthozni? Akkor adjon valami reportot.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor jövök elrontani az örömöt
nálam egyelőre egy kalap f...s az egész. NOD32-t nem hozta át, onedrive app még mindig buta, lock screent sikeresen elcseszték... -
-
Sziasztok, lock screen-re ki lehet valahogy tenni az időjárási adatokat, ill. lehet valahogy növelni a betűk/számok nagyságát?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Még jó, hogy beépített RG fiókkal vissza lehetett rakni a RG csoportba.

De pl. az SSDOK nevű exe-t semmilyen szűkítéssel nem találja meg.

nálam egyelőre egy kalap f...s az egész. NOD32-t nem hozta át, onedrive app még mindig buta, lock screent sikeresen elcseszték...