- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@no
tag
válasz
Bluebess72 #94292 üzenetére
Mi az a -g ?? Még sose láttam/hallottam róla.
-
válasz
modflow #94297 üzenetére
Hanem akkor mi szerinted?
HDR-es a monitorod? Ha nem az, akkkor a hdr-t nem is tudod bekapcsolni windows-ban.
Nekem a fő monitor az, de ha átváltok a simára nem is lehet bekapcsolni.
Amúgy meg nálam is volt ilyen lilás beütés, de ott a drivere válogatta mikor ad lila képet mikor váltottam monitort ( 2 van) vagy mikor csak felbontást állítottam.
Jah, nvidia, azért én egy régebbi drivert kipróbálnék...
Jah, nekem amd van és ott a driver a ludas... -
modflow
veterán
Az miért van, hogy ha egy játékban bekapcsolom a HDR-t, akkor pink színű lesz a kép?
Ez milyen Win10 "feature"??? Hol lehet kikapcsolni?
-
kezo0
addikt
válasz
Bluebess72 #94292 üzenetére
Megpróbálhatnád a kötőjelek helyett a / jelet, hátha...
-
pinnacle
nagyúr
Megjelent az angol billentyűzet, pedig nem is telepítettem, nincs is a gépen. Mégis megváltoztatja, z, y csere, ékezetes betűk helyett, szimbólumok. Próbálom eltüntetni, de nem megy.
-
válasz
Cs1csó #94288 üzenetére
Ezt, és ezt, illetve még egy pár youtube-os videó alapján elmondtakat.
Igazából a fő problémám az volt hogy a Malwarebytes 2.2.1 (1043) verziója teljes vizsgálatnál elkezdett kékhibát dobni. Nem értettem, mert régebben ilyen nem volt.
A kékhiba diagnosztikája a vírusírtó egyik .dll fájljára mutatott.Most letöröltem, egy Kaspersky-t feltettem, hátha lesz valami ami okozza a hibát.
-
Cs1csó
titán
válasz
tothjozsi96 #94287 üzenetére
Tehát a Windows feladatkezelője csak rövid időre nyílik meg? Milyen praktikákat próbáltál?
-
Sziasztok!
Pár napja vettem észre hogy egyszerűen ha megakarom nyitni a feladatkezelőt, 1-2 másodperc erejéig felugrik az ablak és bezárja magát.
Rengeteg internetes praktikát próbáltam, de egyik se segített.Valaki tud segíteni?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Aranygyerek #94276 üzenetére
Nem a Microsoft fiók a ludas.
-
ot93
senior tag
Üdv, van valaki akinek még mindig az 1803 van a gépén? az update nekem sosem akarja leszedni az 1809-et
(pedig nincs semmi tiltás, sosem volt)
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Van egy Lenovo 320-15isk laptopom (Win 10) aminek a képét szeretném a tv re küldeni. A tv LG UJ634V.
A laptopon kiválasztom a tv-t, ilyenkor a tv kiírja hogy "kapcsolódás", de a következő pillanatban az "eszköz leválasztva" olvasható. A laptop meg ilyenkor azt írja hogy nem sikerült kapcsolódni.
Telefonokkal nincs gond, azok kapcsolódnak rendesen. Merre keressem a hibát ? -
Egy kulcs hány gépcserét élhet túl anélkül hogy a supportot kéne hívogatni?
Alaplapot + procit cseréltem és nem fogadja el a kulcsomat.Közben sikerült megoldanom tárgytalan
-
jeni
félisten
válasz
Surci1 #94273 üzenetére
nekem a két nappal ezelőttit a Win8 Pro amit anno az ingyenes Win10 Pro lehetett aktiválni,melyet jó ideje nem használtam,azt a Microsoft általi megadott telefonszámon a hölggyel egyeztetve bekérte a Win8 Pro dobozában levő serial számait.mivel hiába aktiváltam digitálisan 10 Pro-ra nem engedte ismételten aktiválnom ezt megelőzően.
ez legalább 15 percen át tartót. most ismét aktivált a Win 10 Pro-m.
ezt azért írtam le mert lehet bekéri majd a serial számot a termék mellé amit adtak amennyiben nem tudod ismételten aktiválni és telefonon kérsz segítséget. bár ezt ki lehet olvasni serial key kulccsal a rendszerből. -
Surci1
tag
Köszi a választ.
Akkor nem írogatok neki tovább, hogy küldje el.
Még egy kérdés ezzel a digitális licensszel kapcsolatban. A digitális licenszes aktiválás az microsoft fiókhoz kapcsolódik vagy nem? Ha igen akkor az okozhat valamilyen problémát, hogy a fiókhoz nincs hozzáférésem vagy csak egyszerűen most hozzak létre a gépen egy microsoft fiókot és akkor ahhoz fog kapcsolódni a digitális licensz?
Vagy tök mindegy hogy volt-e vagy van-e microsoft fiók, mert az a lényeg, hogy a digitális licensz ehhez a géphez (eszközazonosítóhoz) kapcsolódik? -
Surci1
tag
Sziasztok!
Egy kis felhomályosítást szeretnék kérni tőletek. Egy hete vettem egy laptopot használtan, amin win 10 pro van. A laptopon ellenőrizve a win-t, azt írja hogy digitális licenszzel lett aktiválva. Az illető akitől vettem a gépet adott egy számlát is a win vásárlásról (sov24-től vette). A gép is és a wint is egy hónap 1,5 hónapja vásárolta az illető. Ezidáig nem volt kétségem a win eredetiségéről, viszont az illető az mondta hogy a licenszet (amit e-mail-ben kapott ) megkereesi és majd elküldi, de azóta se jelentkezett.
Kell aggódnom a win miatt?
Nem értek ehhez a digitális licensz dologhoz. Annyi infóm van róla, hogy ha egy gépet digitálisan aktiváltak akkor a win újrarakásnál azt termékkulccsal nem lehet aktiválni, csak digitális licensszel.
Ha később a gépen újra kellene rakni a wint akkor kell hozzá újra a digitális licensz vagy automatikusan engedni fogja az aktiválást mert már korábban volt digitális lincesszel aktiválva? -
jeni
félisten
Hello!
Van valami módja azon kívül,hogy direktbe bekötöm megtudva a korábbi eredeti jogtiszta Windows telepítésű SSD-t az alaplapra mint,ezt kihagyva miként tudom meg milyen rendszer van rajta az adott SSD-n?
Windows mappán belül lehetséges ezt megtudni ha igen melyikben? -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Laptopra tettem fel legális Win10-et (Dell 6420) de a Bluetooth Driverre azt írja nem Win7-es és nem kompatibilis, az eszközkezelőben ? van. Hogy lehet kikapcsolni a Driver kompatiubilitás ellenőrzését?
S.O.S Köszi! -
r.levente75
addikt
Van egy problémám. Dell Latitude e 6230 a gép. Van rajta egy usb2.0 sata kombóval, és két db ss usb, ami 3.0.
Na most utobbi kettőben, nem mindig olvassa be az 500gb-os, ill. 2gb-os vinyómat. Egy pendrivot viszont mindig! Lehet, hogy köze van valamiféle energiatakarékossági oknak? Gondolok itt arra, hogy a vezérlőpultban az eszközkezelőben az usb huboknál be lehet pipálni, hogy kapcsolja ki az usb-t energiamegtakarítás céljából. Ez nálam ki van pipálva mindháromnál. A vinyókhoz ugye áram kell, lehet ez a gond és szedjem ki a pipákat,
Viszont a 2.0 aljzat kombó mindig beolvasta, akkor is amikor a másik kettő nem. -
zolee001
őstag
válasz
Aranygyerek #94259 üzenetére
Csökkentett mod proba volt már?
Amennyiben ugy avagy parancssoros felületen beenged készits egy uj user fiokot (mindegy milyet) -
-FLY->
őstag
1809 már rendben van? Októberben visszaváltottam a 1803-ra, mert több dolog is bajos volt az újjal.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Cs1csó #94258 üzenetére
Nem tudom hol találtál te ennyi pénzért windows 10-et Pro változatban. OEM 45E-től kezdődik a boltokban dobozos verzióban (ami OEI, de majdnem ugyanaz), RETAIL 80E Microsoft oldaláról.
Igen vannak használt (second hand) szoftverek azon az áron, de ezekben nem bízom, illetve több esetben is a jogtisztaságuk kérdéses.
-
Cs1csó
titán
Nem olyan drága egy Windows 10 Retail licenc kb. 30-40k max, az OEM (amit nem is annyira éri megvenni mivel HA igaz a Windows 10 egy utolsó Windows és a licencnek nincs build vagy időkorlátja ezért ha veszel egy Retail licencet akár 5-10évig vagy elméletileg örökké használhatod. Egy OEM kb. 15k.
p76
Simán maga a Windows csinálja, figyeld meg ne nyúlj a géphez mondjuk 1 órán keresztül akkor is fel fogja ébreszteni legalább egyszer, lehet a karbantartás. Most is böngészek - nekem 10 perc tétlenség után kapcsol ki a HDD - és néma de tuti hogy egy órán belül fel fog zúgni magától, néztem már de nem karbantartás volt. Azt meg tudod nézni: Vezérlőpult - biztonság és karbantartás - Karbantartás - lenyitod - itt lesz
Van egy esetleges megoldás de KOCKÁZATOS lehet tehát mielőtt kipróbálod a HDD tartalmáról legyen biztonsági mentés: HotSwap! belső SATA-s HDD-t is le tud választani persze ha kompatibilis a SATA vezérlő stb.
-
törölt tag
válasz
Aranygyerek #94255 üzenetére
Mikor látod az órát, akkor a Ctrl+Alt+Del nem hozza be? Nemrég találkoztam ezzel a hibával, igaz, az 1803-on volt.
(#94205) Döglött Róka: Köszi, szerintem mondjuk kéne oda még pár dolog, pl. a tablet mód kikapcsolása, a frissítések halasztása (rombolás nélkül), a rendszer aktiválása és a hibaelhárító használata (MS fiókkal), miért nem érdemes pucolóprogramokat telepíteni, stb. Szerintem ezek viszonylag gyakori témák.
-
eax1650
aktív tag
Pár hete a gép bekapcsolásakor az ic64.dll hiba üzenetet jeleníti meg a G DATA vírusirtó. A tisztításhoz újraindítást javasol. Másnap / egy-két nap múlva ugyan ezzel kezdődik az indulás!
Mi a teendő? -
Aranygyerek
aktív tag
válasz
Aranygyerek #94234 üzenetére
Ezekszerint nem tudom átleptetni ezen a bejelentkező ablakon sehogy és csak az újra telepítés segithet?
-
D@ny7
aktív tag
-
p76
senior tag
Sziasztok,
1 SSD és egy 1TB-os diszk van a gépemben.
Az SSD-n van az op rendszer.
Beállítottam hogy a diszk álljon le 1 perc inaktivítás után mert kellemetlen sipoló hangja van és már csak háttérnek használnám.
Viszont néha, például ha csak böngészek valami mégis újraindítja a diszket, jó hangos, lehet hallani ahogy felpörög.
Valami ötlet van arra hogy lehetne kideríteni melyik program használja? Elvileg minden az SSD-n van. -
Állítólag ha a régi gépen belépsz M$ fiókba majd az új gépen szintén belépsz az M$ fiókba akkor ott a licensz átrakható a régiről az új gépre. Hátránya hogy az új gépen ha kilépsz az M$ fiókból akkor elvész a licensz. (vagy visszaszáll a régire?)
Vagyis ilyenkor az új gép csak MS fiókkal használva lesz aktivált. A régi gépen törölve a partíciót (a kilépést elkerülendő) jó kérdés hogy offline módban újra-telepítve beaktiválódik-e a win.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Cs1csó #94248 üzenetére
Megvan még. Leginkább a win10 pro retail 80 ezres árát akarom megspórolni
Lehet venni OEI (OEM-ként vannak feltüntetve boltokban, de mégsem az mert azt hivatalosan csak előre telepített gépekhez lehet) windows-okat fele ennyiért de ha vége az alaplapnak búcsút is lehet inteni a licensznek elvileg.
Nyilván ha átvihető a régi nem lenne használva.
-
jeni
félisten
gép és gép között alapcserénél biztosan nem gond.
de gépről laptopra ezt nem tudom,hogy működne?
Microsoft Windows 10 Pro OEM-ként tudtommal ha az is laptop volt akkor valószínűleg nem menne a dolog.
próbáld meg,de biztosan fel kell majd hívnod a Microsoft központot az aktiválás miatt.
-
jeni
félisten
válasz
kistusik #94241 üzenetére
Hello!
Itt valami proci és memória hibára mutatnak.
Minden addig felrakott drivert törölj. Csak 1 memória modul legyen benne a 2 vagy a 4 slotban. Felváltva próbáld ki. -
-
kistusik
tag
Hali.
Egy olyan problémám volna, hogy most tettem fel a win 10-et.
-asrock b450m pro4
-samsung 860 evo
-ryzen 5 2600
-Kingston hyperx predator 3200 2x8gb
-radeon r7 250xÉs állandóan feldobja hogy hibát észlet adatot gyűjt és újraindul a gép. Amolyan kékhalál. Clock watchdog timeout. Azt hiszem. Mi erre a probléma? Mert bármit elkezdek csinálni kidobja. Játék, netezés, letöltés, program telepítés... sőt windows telepítésnél is csinálta egyszer. Most fél óra alatt vagy 5x.
-
Geth
veterán
válasz
mokus1 #94239 üzenetére
Tehát az SSD NVMe-s. A lap pedig két generációval régebbi, mint ahol elkezdtek tudni bootolni róla gyári firmware-rel.
Szerintem alapból nem fog bootolni róla.
Ebben az esetben meg lehet moddolni az UEFI firmwaret ("BIOS-t"), majd beflashelni USB pendrive-ról.
Ha nem moddolsz, marad az hogy másik eszközről rúgod be a rendszert (akármi másról, akár USB pendrive-ról), de akkor annak a másik eszköznek mindig rendelkezésre kell állnia.Gigabyte Z87-est moddoltam, sima ügy volt, ha nem megy, segítek, de felelősséget nem vállalok érte.
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
Döglött Róka #94232 üzenetére
Elvileg nem. Frissíteni meg nem tudom,mert alaplap és proci csere után megszünt a windos kulcsom. A jövő heten akarok ssd-t venni és itt a ha.-n uj kulcsot hozzá.
-
mokus1
addikt
Mennyire körülményes win10 rakni m2 ssdre ami egy pcies adapterben pihen? Vagy a sata csatlakozón keresztül ugyanugy latja mint barmi más?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Aranygyerek #94231 üzenetére
Mashogy kerdezem, allitottal barmit a frissiteseken? Ha igen, mikor?
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
Döglött Róka #94230 üzenetére
Win10pro. A többi rejtéj mert nem tudok belépni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Aranygyerek #94229 üzenetére
Melyik build, milyen edition?
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.
Sajnos regisztráltam a winhez fiokot. Azóta minden indításnál az email fiokomhoz kéri a jelszót. Eddig ezzel nem volt gond. Feldobta az ablakot ,beírtan a jelszót és ment tovább. Viszont ma ujraindítottam a gépet,hogy megnézzem a bios beállításokat. Ujraindult eljut a bejelentkező háttérhez, kiirja a datumot,időt ,de nem kapom meg az ablakot,hogy beírjam a jelszót. Lehet valamit ezzel kezdeni? Talán minha egyszer lett volna ilyen, de akkor spontán rendeződött egy ujraindítás után.
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Elnézést, de telefonról írok 200-as vérnyomással. -
Cs1csó
titán
válasz
Fecogame #94226 üzenetére
Nagyon nem jó, pl. ha kikapcsolom időlegesen az Avast Free-t - mondjuk egy kritikus program telepítése alatt - akkor miután visszakapcsolom ugyanúgy ott marad a szöveg. Ha jól emlékszem, gőzöm sincs már melyik build, de talán valamelyik 17xx build-ben ez meg volt oldva aztán elrontották - a 16xx-ben is volt vele gond - megint.
-
-
Ha érkezik egy levelem Outlook-ba, megjelenik az értesítési központban. Ez idáig rendben is van, viszont amint elolvastam/kitöröltem ezt a levelet, nem tűnik el az értesítési központból, csak miután manuálisan töröltem onnan.
Hogyan lehetne a kettőt szinkronba hozni?
-
Geth
veterán
válasz
Ernesto78 #94221 üzenetére
Ha pl. VK7JG-vel (Pro) vagy YTMG3-mal (Home) kezdődik, az a generic retail kulcs, digitális licence-el van aktiválva. Elvileg ez normális, valahol írták, hogy ezzel kezdenek eltávolodni a kulcsoktól, tehát hogy később ne kelljen pötyögni. Talán ez azt is jelenti, hogy még a Retail kulcsból is ez lesz?
Activation in Windows 10 -
Ernesto78
aktív tag
@Zoz
@Doky586Jó tudni, remélem még sokáig működni fog a laptop
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem a vásárolt licencet írja ki az Aida64 amit beírtam neki? Valami egész más kulcs van ott. -
-
válasz
Ernesto78 #94216 üzenetére
Ha nem vagy mennyiségi licenszet vásárló céges felhasználó, akkor egy kóddal csak egy gépet tudsz aktiválni. A másodiknál már szól, hogy ezt a termékkulcsot már egy másik gépen használják.
Amikor az egyik gépből átrakod a másikba, akkor észreveszi az alaplap sorozatszámából a változást, és aktiválatlan lesz.
Ha viszont mindkét gép, két külön kóddal már aktiválva volt, és ez esetben rakod át a döglött gépből a másikba, akkor a második gép aktivált állapota alapján egyből automatikusan aktiválni fogja magát amint netet kap (lekérdezi a Microsofttól, hogy ehhez az alaplaphoz tartozik licensz).
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #94215 üzenetére
Apróság: Opera az Chromium alapú.
-
Ernesto78
aktív tag
sziasztok!
Érdeklődnék arról, ha van 2 ugyanolyan laptopom, akkor tudnám-e telepíteni a win10-et ugyanazzal a kóddal és aktiválni? Gondolom nem használható a két laptop egyszerre interneten akkor?
Ha esetleg tönkremegy az egyik laptop és átrakom a SSD-t akkor működne-e tovább a windows 10 aktiválva vagy sem?
Köszi
-
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
tordaitibi #94210 üzenetére
firefox memoriazabalo? nalam a chrome messze tobbet eszik
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #94206 üzenetére
Ha nyugodtabban netezel szabad memóriával, használj Edge-t. Nyolc lap nyitva (közte YouTube is) és csak 700 MB a terhelés, mert négy lapot felfüggesztett módba tett és csak akkor válik aktívvá ha rákattintok. Ha mind a nyolc aktív úgy 1,1 GB. Remélem ezek a jó tulajdonságok nem vesznek el amikor Chromiumra vált a Microsoft.
-
adika4444
addikt
Halihali!
Windows 10 1803-ról frissítenék 1809-re.
Van-e valahol valami jó leírás erről az inplace upgrade-ről?
Azt tudom, hogy jóeséllyel mindennemű adatvesztés nélkül megúszható a dolog, de a technikai rész érdekelne picit, hogy miket hogy cserél, töröl ilyesmi...Eddig újratelepítés párti voltam, de most megpróbálkoznék valami újjal
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #94210 üzenetére
Nálam a Win is ennyi... lenne, ha 1-2 driverhez tartozó progit nem úgy írtak volna meg, hogy svédasztalnak nézik a RAMot. AMD, Corsair iCUE is több (nem 1-2) száz MB-t pakol rá. Jó, nálam még fut az USB tuner capture, az se ingyen, de néhány Chrome tabbal marad 13,5 GB a 16-ból. Swap 500 MB (auto).
Így leírva nem is vészes -
válasz
Oldman2 #94208 üzenetére
Annyira azert nem, Opera, 9 tabbal+ a szokasos viber stb. es az osszes ramhasznalat 1,8G, igy hogy az igp levesz 1 gigat meg mindig maradt 5 G korul. Swap sincs.
Igaz ez egy Manjaro
Off vege, a Firefox bar folyamatosan javitva van megis hiresen nagy memoriazabalo es ez kb. xp ota igy van.
A memoriahasznalattal maximalisan egyetertek. -
válasz
viperabácsi #94206 üzenetére
Mert a mai "modern" böngészők szinte mindegyike megeszi az összes szabad memóriát...
Egyébként a memória azért van, hogy használd. Ha üres lenne, akkor feleslegesen lenne a gépben.
-
viperabácsi
addikt
2x2 gb áll rendelkezésre ezt nem írtam az előbb.
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok. Lenne egy olyan kérdésem , hogy a friss telepítésű win 10 x64 miért eszik 4gb ramot , ha megnyitok egy mozzillát ?
-
törölt tag
Nézz utána a neten, de most megteszem én.
Baromi sok fizetett cikk íródott róluk, és szinte mindegyik után írják, hogy nem vállalnak felelősséget. Az általad linkelt blogposzt végén ez áll: "Cikkünk szponzorált tartalom. Nem foglal állást ebben a meglehetősen vitatott legalitású kérdésben, mivel sokak szerint teljesen legális, sokak szerint illegális, még többek szerint pedig “szürke zóna”."
De vannak érdekes cikkek, például ez és ez szóról szóra megegyezik, csak a promó kód más. De egyébként a PCWorld cikke is kb. ennek a fordítása, kicsit rövidebben.
A Trustpilot oldalán szinte csak 5 csillagosak a vélemények, az jó, nem? Nos, a legtöbb a vásárlás után íródott, mikor aktiválták a kulcsokat. Tehát ha sikerült aktiválni, akkor 5 csillag. Ha nem, akkor "After installing it to two computers the key wasn't accepted again. I contacted the support team with an e-mail including screenshots of the problem and 40 minutes later !!!! they sent me three different keys (for one pc each). If that isn't the best after sales support then what is??"
Szóval azért is 5 csillag, mert az érvénytelen kulcsok helyett adtak másikat. Nem lehet tudni, hogy ebből mennyi a kamu értékelés.A Microsoft szerint ők nem árulnak külön kulcsokat, és figyelmeztetnek az ilyen online boltokra. "With the exception of Product Key Cards (PKC’s) distributed with COA’s, Microsoft does not distribute products keys as standalone products. If you see a listing on an auction site, online classified ad, or other online page advertising product keys for sale, it’s a good indication that the keys are likely stolen or counterfeit."
Az oldal árul játékokat is, például úgy, hogy meg kell adnod a Steam biztonsági kódodat (2FA), amit véletlenül sem lenne szabad kérniük.
Szóval veszel egy ismeretlen eredetű kódot, amiért senki sem vállal felelősséget. Az oldal azt ígéri, hogy ha nem jó a kód, akkor küldenek másikat, de azt sem fogod jobban ismerni. Megállás nélkül születnek a reklámcikkek róluk, nagyjából azonos tartalommal. A Microsoftot biztosan nem fogja érdekelni a kódod letiltása után, hogy hol vetted. Márpedig a kódodat nyugodtan érvényteleníthetik a jövőben.
Ha szeretnél biztosan jogtiszta rendszert, akkor kell egy számla a digitális vásárlásról, vagy egy COA matrica számlával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest