Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Mika1227 #46154 üzenetére
Üdv!
Nos, először is milyen hangkeltőd van, alaplapi, vagy belsős diszkrét hangkari, esetleg külsős USB csatlakozású? Kizárólag csak ennél a játéknál nincs hang, vagy más játékkal nem próbáltad, és egyébként minden más esetben normálisan működik a hang? Ha jól értelmezem amit írtál, akkor csak frissítettél, és nem tiszta Win 10 telepítésről van szó, mert ha mégis tiszta telepítés, akkor érdemes ezt a PH-s cikket elolvasni:[link]
Én nem rég raktam újra tisztán a Win 10-et, és voltak gondok a nem hitelesített driverek/programok miatt, amik addig tökéletesen működtek. Pl. a GTAV alatt, az istennek se tudtam elindítani a saját zenét lejátszó Self rádiót, azután egyszer csak jó lett, amikor töröltem a mappájából a zenei anyagokat, majd újra visszaraktam. Sajna ez a játék nekem nincs meg, így ebben nincs tapasztalatom, de ha kizárólag csak ezzel van a gond, és semmilyen eddigi mókolás nem segített, én a helyedben lepucolnám, majd újra telepíteném.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
tylerddd
veterán
válasz Mika1227 #64786 üzenetére
Nálam Bitdefenderben van Disk Cleanup, ami tök jól kidobja, h mi foglal sok helyet a gépen. Én először valami hasonlóval kideríteném, h mi eszi a helyet és utána célirányosan állnék neki a hely felszabadításának. Nálam pl. a Windowson belül az Install mappa volt tele, amit PatchCleanerrel tudtam kitakarítani.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Pityu.
nagyúr
válasz Mika1227 #64786 üzenetére
120gb ssd van és 35gb hely maradt rajta?Mi van még az ssd n?Nekem pl a rendszer van rajta meg ugye a telepített programok,meg egy két mappa vagy fájl az asztalon,meg a windows letöltötte a creators updatet ami 8gb helyet foglal,de ha így nézem 120gb helyből van még 83gb.Szóval nálad valami nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
worxland
addikt
válasz Mika1227 #64805 üzenetére
Ja, csak azt a huszoniksz programot/játékot kellene egyesével megnézni, hogy melyik hová ment, a dolgaikat lementeni, utána Win clean install, összes cucc visszatelepítés, beállítgatás, mentések visszapakolása, telemetria kinyuvasztás - pár nap elmenne rá, annyit meg nem ér. Hamarabb veszek új gépet, ott meg úgyis nulláról indul a dolog.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
törölt tag
-
-
King Unique
titán
válasz Mika1227 #66492 üzenetére
Már akinél...Én épp most csináltam tiszta telepítést az egyik gépen, illetve másikra korábban a kiszivárgott RTM ISO-t raktam fel, amit itt megosztottak. Egyelőre OK a rendszer és nincs vele gondom. De, aki parázik, az készíthet előtte mentést a jelenlegi rendszerről, amit szükség esetén könnyen vissza lehet állítani. Illetve, ha upgrade történik, akkor szükség esetén a gépházban is vissza lehet állni az előző verzióra. Vagy, aki most még egyáltalán nem akar frissíteni, az pl. a CU-nál a gépházban el tudja halasztani 1 évvel a funkciófrissítéseket.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
-
-
Zotya84
őstag
válasz Mika1227 #77674 üzenetére
Start menü, Parancssor/Powershell jobbgomb, futtatás rendszergazdaként.
De: tudd, hogy ezzel megszünteted a gyorsindítás opciót, és marad a klasszikus, teljes leállás/indítás.
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
adam89
csendes tag
válasz Mika1227 #89025 üzenetére
Szia!
Nálam is ugyanez van. Az slui.exe kért hozzáférést az internethez pár perce, utána jött elő a gond. A hibaelhárítás lefut, majd közli, hogy Win10 Home licencem van, vegyek a Store-ban kulcsot, vagy telepítsem a Home verziót.
Szintén W10 Pro, se hardveres, se szoftveres változás nem volt jó ideje (kivétel Windows Update). -
M@no
tag
válasz Mika1227 #89034 üzenetére
Jó kérdés. Most hívtam az MS-t én is, de nem túl jó az angolom, így abban maradtunk a callcenteressel, hogy majd egy magyar ü.sz.-os kollégája hív, ha ráér.
Cégnél az a legrosszabb, hogy ugye nem elég megadni a kódot, hanem adminként kell aktiválni, így minden gépre egyesével lépegethetünk rá. -
plömplöm
őstag
-
törölt tag
válasz Mika1227 #105292 üzenetére
Röviden nem. Mert védett mappákban van a Store játék és a magyarosító mod nem tudna írni bele.
Hosszabban különböző mókolással (angol írás a helyzetről) ki lehet adott esetben kerülni a védelmet. Elméletben valamikor az új Xbox Pass rendszerrel érkezhet a hivatalos modding támogatás a Store játékokhoz is. Szerintem Steam verzióval többre mész.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest