Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
szinesz.bob #28595 üzenetére
Nem örülök neki, csak nem írom be 10x.
Mellesleg eddig a Win 10 nálam igen jól szerepel - megy minden rendesen (csempékkel nem foglalkozom, így azok hibái nem érintenek, nem veszem észre), de azért én se vagyok vele tökéletesen elégedett:
- a WinUpdate nem az igazi (nem jön minden friissítés azonnal, nem látni a frissítések méretét, a frissítés meg-megáll),
- a letilthatatlan driver-frissítés baromság,
- a minden adatot elküldünk a központba mentalitás nagyon ellenszenves.
Csak nem érzem fontosnak ezt oldalanként háromszor felemlegetni. -
mokus1
addikt
válasz
szinesz.bob #28595 üzenetére
Én nem nyafogok, de sok problémát okozott sajnos nekem. Lehet, hogy a laptop drivereiből kifolyólag mindenesetre bosszantó volt, főleg hogy a wifit egyfolytában eldobálta. Illetve volt egy két hátsó alkalmazás ami nem túl intelligens módon terhelte meg a gépet, természetesen a legrosszabbkor.
-
harni71
csendes tag
sziasztok ,azt az infót kaptam a hálozatos topikban hogy itt probálkozzak ezzel,olyan problémám lenne hogy van egy otthoni hálózatom , ami áll 1 wifi routerből, 1 switcből 2 médiaplayerből , 2 hálózati adattárból és 2 win 10 t futtató számítógépből, ezek kábellel vannak összekötve és van még pár wifi eszköz, ezt a rendszert teljes megelégedettséggel használtam tegnapelőttig
, az történt hogy eddig kinyitottam a totalcommander hálózati részét ott látta az összes eszközt és tudtam bármit másolni a gépek a médiaplayerek és az adattárak közt, elvileg semmit se változtattam de két napja mindkét számítógép csak médiaeszközként látja a hálózati tárolókat és nem tudok adatokat mozgatni, a médiaplayerek továbbra is le tudnak játszani a hálózati adattárakról, megvolt az összes eszköz áramtalanítása ,újraindítása ,kábelek átnézése de továbbra is csak médiaeszközként szerepelnek az adattárak a totálcommanderben és a sajátgépben is nem lehet másolni rájuk , sajna az én hozzáértésem tovább nem terjed ,ezért szeretnék valami ötletet kérni, Köszi előre is
-
mokus1
addikt
válasz
Elektrikus #28594 üzenetére
A belső wifivel nekem sem működik... Külső wifivel megy, így elég bugosan.
-
Elektrikus
csendes tag
Szia!
"Egyéb iránt ha nem akarod kivárni, míg bedobja a WU a 10-esre való frissítést, akkor még win7 alól indítod a MCT progit és onnan is kezdheted a frissítést, nem kell feltétlenül ISO-zni."
Ez vajon Windows 10-re is igaz (lehet), mert akkor megprobállom (240 build)
Köszönöm a választ! (épen 8.1 ent próba alatt vagyok DE van 10 Pro is (másik HDD-n)
mokus1:
Neked legalább van WIFI-d, de nekem két TP-LINK-kel fel se ajánla a WIFI-t...
-
törölt tag
válasz
CartmanLand0 #28527 üzenetére
Nálam nyitott start menünél villogott egyet úgy 15-20 másodpercenként az Asztali háttérkép (és csak az). Fene sem tudott rájönni, miért (már driver telepítés előtt is), de idegesítő volt.
Vannak még ilyen rejtélyes hibák sajnos. Merem remélni, hogy jövő év közepe felé már rendben lesz annyira ez az oprendszer is, mint most a 8.1.
-
mokus1
addikt
Most lett elegem a win10ből. Mióta fent van random módon a wifi jelet felkiáltó jellel eldobja, visszacsatlakozom utána megint megy.
-
worxland
addikt
válasz
szinesz.bob #28589 üzenetére
Az biztos, hogy Te viszont elég unalmas vagy feri1977-el együtt az állandó nyafogásotokkal.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
werszomjas #28586 üzenetére
Az új 10586-os verziójú telepítő elfogadja a kódot, de amint olvastad éppen furcsa mód eltüntették MS-ék MCT felől ezt a verziót, amire még nincs épkézláb magyarázat.
Itt van közvetlen link az új verziójú MCT progira, ami a 10586-os verziót tudja leszedni [link]
Egyéb iránt ha nem akarod kivárni, míg bedobja a WU a 10-esre való frissítést, akkor még win7 alól indítod a MCT progit és onnan is kezdheted a frissítést, nem kell feltétlenül ISO-zni. Itt mindegy, hogy az új 10586-os verzióval vagy a júliusi 10240-essel kezdesz, mert mindkettő aktiválja majd magát az aktivált win7-ből kiindulva, de ugye miért a régivel frissítenél, ha van lehetőség egyből a mostani verziót felrakni.
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Van egy laptop win7 pro-val, szeretném frissíteni win10-re, de a "Frissítések letöltése" ablaknál a "Frissítések keresése: 0%"-on áll már fél órája, valamiért nem lép tovább.
Ha letöltöm a microsoft oldaláról az ISO-t és felteszem egy pendrive-ról tiszta telepítéssel, akkor a win7-es laptop alján lévő kóddal tudom aktiválni?
-
tlac
nagyúr
mit lehet akkor tenni, ha a KB3106932 nem akar települni?
-
kungzi
veterán
Udv
Notim van. (Adatlap) Windows 10 64bit Pro van fent.
Sokszor elofordul, hogy nem kapcsol ki a gep kikapcsolasnal es csak vilagit a led es megy tovabb kikapcsolt kepernyovel. Mi ez? Miert nem kapcsol ki? Neha ujrainditasnal meg kikapcsol.Pls help
Koszi
-
Munkas
aktív tag
Ez bejött. Kösz!
Mondjuk azért furcsa, hogy nem tudom a fiókokat azonosítani. Nem a hálós jelszó kellett neki, hanem a felhasználó aki fellép. Pedig mindkét gépen rendszergazdi a felhasználó. Win7-nél még elképzelhető, hogy a nincs jelszó-t nem hiszi el a win10, de visszafelé, vajon mivel kell azonosítani? Van win fiók, állítólag az mindent visz, de e szerint mégsem. -
Dumi86
senior tag
-
steele80
senior tag
Úgy tűnik a TH2 frissítési lehetőség is eltűnt a WU-ról egy időre. Valami nem kerek.
-
RockHaRD
addikt
Látom, hogy jött vmi komoly frissítés a winhez. Ha futtatom a winver-t, akkor neekm azt írja, hogy verzió 10.0, és build 10240. Honnan tudom akkor megnézni, hogy frissült-e a rendszerem? Update be van kapcsolva, és nem jelez semmi újat.
-
Munkas
aktív tag
Emlékeim szerint nem hoztam létre hálózatot. Csak sima fájlmegosztást csináltam.
(Pont azért, mert nagyon macerásnak találtam a win10 paranoiás hozzáférésfilozófiáját. Ahol lehetett kikapcsoltam, vagy minimálisra állítottam a biztonsági funkciókat, és még így is olyan körülményes ez a része, hogy folyamatosan visszasírom az XP-t, ott egy-két kattintással megvolt minden, itt meg mindenféle szabályokra kell figyelni.)
De a win7 felől sem tudom elérni, pedig az korábban ment (igaz nem win10-el).Azért csak lehet valamit tenni, ugye?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Feri1977 #28483 üzenetére
Esetleg "találgatás" helyett léphetnél is valamit, hogy kiderüljön mi okozza a számodra szinte kivárhatatlan késlekedést indítás közben: Soluto – Anti-Frustration Software
Munkas
A hálózati megosztáshoz külön jelszó kerül alapértelmezetten beállításra - a hálózat létrehozásakor fel is hívja a figyelmet, hogy írd le / jegyezd meg a kiírt jelszót, mert másik gépről való hozzáféréskor szükséged lesz rá
-
Munkas
aktív tag
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy lehet használni a fájlmegosztást?
Van egy win10 és egy win7 gép, mindegyiken megosztok egy egy-egy könyvtárat, hozzáadok mindenkit teljes hozzáféréssel, aztán megpróbálok csatlakozni. Erre mind a kettőnél hálózati hitelesítő adatokat kér. Oda vajon mit kell beírni? A win7-en nincs jelszó beállítva a fiókhoz, a win10 meg pin kóddal megy. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #28571 üzenetére
Ez bármikor így lesz? Mert még nem tervezem felrakni a win10et.
-
Tiger.
nagyúr
Nekem eredeti win7 em van amikor feltelepítem be iróm a serialt és ki irja aktiváltam, a kérdésem az hogy ha ennél rá frissitem a win10et és utána rendesen újra rakom akkor az is legális lesz?
-
The DJ
addikt
válasz
malnabokor #28568 üzenetére
Köszönöm mindenkinek
-
malnabokor
senior tag
válasz
The DJ #28548 üzenetére
A kérdéses programokban meg lehet oldani a problémát: jobb gomb az ikonra/.exe fájlra, tulajdonságok, kompatibilitás, átméretezés letiltása nagy DPI esetén.
Így nem lesz elmosott, asztali beállítások, programon kívüli elemek maradnak eredetiben, cserébe kicsik lesznek a gombok többnyire a programon belül.Windows-on belül én eddig jóformán csak az eszközkezelőben találkoztam vele, vagy ha olyan felületre tévedek, ami jellemzően a windows vista óta érintetlen, azora sajnos nem tudok megoldást (ha megtalálod a fájlokat, talán azzal is meg lehet játszani, azt nem tudom).
-
King Unique
titán
válasz
The DJ #28565 üzenetére
Igen, ez a skálázás probléma nem kicsit bosszantó...
Én többek között épp ezért is használok inkább Win7/ 8.1-et mert azoknál ok. A Win10 külön partíción csücsül és ritkábban nyomogatom. Megoldás max egy következő build lehet (RS1), de addig nem mindenkinek van türelme várni. Én is azt hittem, hogy kiadnak a TH1-re is vmi frissítést, de csak halogatva lett a TH2-ig a dolog.Aktiválási problémádra nem tudok mit mondani, én ilyennel még nem találkoztam. Csak azt tudom, hogy ha TH1 esetében már 1x frissítve lett 10-esre, akkor beregisztrálta a gépet és utána mehet a tiszta telepítés is. A TH2 meg elvileg elfogadja a 7/ 8.1 kulcsokat is tiszta telepítéskor.
-
Fercsáj
csendes tag
Nekem win 10 Home verzíóm van. Nem tudom kapcsolgatni a hangkimeneteket, csak úgy ha előhyvom a hangbeállításokat és és éppen használni kívánt hangeszközt állítom be alapértelmezettként. Az egyik hangkimenet a videókártya HDMI csatlakozója, ami a TV-re megy, a másik pedig az alaplapi line-out, ami egy erősítőre megy. Tduja valaki, hogy lehetségese-e egyszerűbb módon a hangkimenetek váltása?
A tálcán a kis hangszóró ikonnál mindig csak egy csúszka jeleneik meg. -
The DJ
addikt
válasz
King Unique #28564 üzenetére
Hát akkor úgy tűnik együtt kell élnem ezzel amíg nem érkezik valami normális megoldás.
Még egy kérdés: Normális, hogy ezt írja az aktiválási rész a gépházban?
"Az eszközön található Windows 10 példányt már aktiválták egy digitális jogosultsággal."
A géphez Windows 7 járt, frissítve lett Windows 10-re, utána legyalultam és újratettem a 10-est.
-
King Unique
titán
válasz
The DJ #28563 üzenetére
Nálam is hasonló a probléma 1366x768-as laptop kijelzőn...100%-on kicsit apró minden. A TH1-ben hiába állítottam a gépházban és vezérlőpultban is 125%-ra, egyszerűen sz@r volt... A TH2-ben javítottak rajta, mert ha mind2 helyen beállítom, akkor élesek a betűk, nincs elmosódás. De maguk az asztali elemek, még mindig helyenként túl nagyok, kissé kényelmetlen az elrendezés. A Start menü is elég hülyén néz ki így.
Persze Win7 és Win8.1 alatt semmilyen probléma nincsen, ott tökéletes minden téren a 125%-os nagyítás.Csak ez a fránya X-es...
-
Kátai
senior tag
Ha tiszta telepítést csinálok,akkor a újratelepítés előtt felajánlja a particionálást?Mert most csak egy partíción van az egész rendszer.
-
sirály12
őstag
válasz
CartmanLand0 #28527 üzenetére
Nekem a gadgetek (tudom hivatalosan nincsenek, de én csak felerőszakoltam, ilyenkor újraindítom a gadgeteket, és ok minden) okozzák néha, ha használsz ilyet, akkor az, ha nem akkor nincs ötletem.
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude E6540, full HD kijelző, eredeti Windows 10 kombó.
Eddig Latitude E5520-as notim volt 1366x768-as felbontással, pár napja váltottam csak masinát. Egyelőre még szokom a full HD-t, viszont egyes programokban (sőt magában a Windows-ban is) elég sok helyen találkozom elmosódott, pixeles, homályos betűtípusokkal, képekkel, területekkel. Ez normális? Ilyesmit nem tapasztaltam 1366x768-on Windows 10 mellett.
Például most már rögtön az eszközkezelőben is ilyen elmosódott minden szöveges tartalom. Elég zavaró.
-
törölt tag
Tudna valaki adni egy SHA-t x64-es magyar, MCT-lal készült ISO-hoz?
-
-
Az-X
őstag
válasz
mefistofeles #28543 üzenetére
Honnan tudom ezt beszerezni?
-
-
Thrawn
félisten
Az-X: a setup.exe tulajdonságlapját nézd meg, abból kiderül melyik verziót töltötted le.
-
Az-X
őstag
válasz
mefistofeles #28538 üzenetére
Amit 10 perce töltöttem (telepítő), az már a legújabb kell legyen?
-
-
Syl
nagyúr
Hát ez remek! Frissítettem a 8.1-et (windows update), erre a Kapcsolatok program nem hoz semmi adatot, a Naptáram üres, a Posta pedig folyton hibát dob: [link]
-
poirot
őstag
Sziasztok !
Felraktam win 10 Enreprise-ot. Müködik minden, de van egy problémám.
A hálózati csoportoknál van egy Desktop-Hrobiee gép, amit a total commanderben megnézve Ez a gép-nek nevez. Nem adtam ilyen nevet, lehet, hogy mikor bluetooth eszközöket deritettem fel akkor keveredett ide, meg két olyan telefon, ami nekem soha nem volt. Panelben lakom. Ha az eszközkezelőt megnyitom, legfelül szintén ez a név van és alatta az eszközeim.Hogy lehet ezt megváltoztatni, kitörölni, vagy mit tudom én, mert a név sem hasonlit rá.
Köszi a válaszokat.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Szolgáltató váltás után saját ruterrel megosztott net nem működik hibamentesen.
Eleinte DNS hibára panaszkodott, és legfőképpen a Facebook jelent meg hibásan; majd rákeresve itt a fórumon új DNS szolgáltatót állítottam be (OpenDNS), és azóta ez a hiba megoldódott.
Viszont előjött (megmaradt?) egy másik, ami pár weboldalon okoz problémát, és amivel nem tudok mit kezdeni:
"Hiányoznak a hálózati kapcsolathoz szükséges Windows Sockets beállításjegyzék-bejegyzések"
Ez mit jelent, és hol tudom megnézni, beállítani, stb.?
Nem tudom, hogy mennyire számít, de én még mindig az Internet Explorert használom részben megszokásból, részben pedig azért, mert a számomra fontos oldalak ott vannak nekem megfelelően lementve mind a kedvencek menübe, mind a kedvencek sávba, és ezt még az EDGE-be sem sikerült ugyanolyan sorrendben importálni, és annak a kinézeté nem is tetszik igazán... -
hackeeeee
Jómunkásember
Microsoft explains disappearance of the Windows 10 November Update from Media tool
Ettől az MSDN-es iso-k maradnak, vagy innentől kötelezően csak 10240-ről lehet majd frissíteni?
-
Sziasztok!
Tableten a Facebook egyszerűen katasztrofális összehasonlítva a 8.1-hez képest (ugyanarról a WinRT-s Facebook appról van szó)
Egyrészt minden sokkal kisebb itt, amit egyáltalán nem értek, de ami nagyobb baj, az az, hogy az üzeneteket visszagörgetve nagyon lassan tölti be, vagy sokszor egyáltalán be se tölti, és üres szövegbuborékokat hagy a helyükön.
Illetve úgy az egész app működése érezhetően lelassult..A másik fő probléma, hogy nagyon sok program esetében a virtuális billentyűzet előhozása egyrészt nem automatikus, ami tablet módban külön kellemes, mivel nincs hozzá gomb a tálcán, illetve nagyon sok esetben egyszerűen eltakarja a szövegdobozt.
8.1-en ilyenkor a szövegdobozok (gyak. rendszerszinten az összes) feljebb ugrottak, hogy a billentyűzet felé kerüljenek.
Itt természetesen nem.Ezekre valami megoldás?
-
Az-X
őstag
Üdv!
Van egy win10 pro-m, amit 8.1-ről updateltem. Most szeretnék alatta gépet cserélni. Telepítésnél milyen serial-t kell majd megadni? A régi 8.1-est? Vagy ki lehet nyerni valami más serial-t a 10-es rendszerből?
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
freestailo #28503 üzenetére
A gépházban tudsz létrehozni, illetve fiókot törölni.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Naponta többször jelentkezik egy olyan probléma, hogy random beszaggat minden, de csak ilyen 1 másodpercre, főleg film nézés, vagy zenehallgatás közben veszem észre ... ez van hogy egy nap csak kétszer-háromszor fordul elő, de van hogy többször ... mi okozhatja ?
-
Frenky89
addikt
Hi!
Újratelepítettem a Win 10-et a gépemen, mert W7-ről upgrade-elés után nem igazán volt százas a rendszer (pl. villódzott a file explorer gui-ja). Viszont most se az Edge-s (könyvjelzők, jelszavak), se a Mail-es (kontaktok) dolgaim nincsenek meg. Hogyan tudnám visszaállítani ezeket? Még újratelepítés előtt lemásoltam a teljes vinyó tartalmát egy külső vinyóra, remélem innen vissza lehet halászni őket.
-
ZavaBalazs
őstag
üdv!
lehet hülye kérdés, de jobb kérdezni egy hülyeséget, mint aztán nagyot koppanni... szóval:
jelenleg 8.1-en van a C meghajtón onedrive szinkronom, és most nekiesnék egy win 10 clean installnak, ha formázom a C-t, az jól sejtem, hogy nem gyalulja az onedrive-ról a tartalmat, igaz?elég érdekes lenne, ha egy jelszavazott laptopon nem bejelentkezve úgy lehetne tartalmat törölni, hogy még a felhőből is ugrik, de biztos ami biztos.
-
XZoli
aktív tag
Na ezért nem tudtam letölteni 1511 10586 ISO a media creation toollal
, de azért megoldottam
-
scarabaeus
őstag
Az a szituáció, amikor elhúzgálod az ikonokat, de asztalfrissítéskor mindig (akár egy F5-re is, nemcsak pl. ki-bejelentkezéskor vagy újrainduláskor), mintha az automatikus rendezés be lenne kapcsolva (de nincs), bal szélre visszasorakoznak? Az egyik gépen láttam ilyet, Win7-ről frissített 10-es volt, az interneten sorolt, adott esetekben sikeres beavatkozások ebben az esetben semmit nem javítottak. A VGA driver már a legújabb volt, de még egy új felhasználót létrehozva, annak asztalán is egyből így viselkedtek az ikonok (ami a sérült-fiók elméletet húzta ki a sorból, az esetleges Windows\Shell\Bags registrykulcsainak sérüléseivel együtt, mivel az is felhasználói profil része). Semmilyen módon nem tudtam javítani. Szerencsére csak egy akkor újratelepített Win7-re került 10 volt, így nem sok időveszteség volt újratelepíteni tisztán a 10-est, akkorra már...
-
vlevi
nagyúr
Közben találtam egy írást a meghajtók megjelenítéséről.
[Windows 10 Tip] Remove Icons from Navigation Pane of This PC
Még nem próbáltam.
Ugyanitt van a [Tip] Remove 6 Extra Folders from Windows 10 Explorer “This PC” is.Registry reszelés ez is.
Kár, hogy ilyenekre nincs egy checbox a mappanézet beállításaiban. -
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy minden bekapcsolásnál de még játék közben is az asztalon levő ikonok elrendezését megváltoztatja a gép?
-
rayoliviero
veterán
válasz
bopeti98 #28513 üzenetére
Hogyne lenne nagy tragédia, amikor a 8.1-nél megszokhatta az ember a gyorsabb bootot, akkor az újabb rendszer visszafejlődött a régihez képest, aminek elvileg jobbnak kellene lennie.
És van amikor többször újraindítja az ember a gépét különböző okokból, akkor számít, de nekem például még akkor is fontos, ha csak naponta egyszer indítom el. Arról nem is beszélve, hogy a modern rendszer gagyinak tűnik a lassú bootjával vagy olyan mintha valami régebbi gép lenne.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Win 8.1 ( 64 bit ) -et használok és egy ideje már jelzi, hogy frissíthetek.
Ha a frissítés most-ra kattintok akkor lesz olyan lehetőség, hogy pendrive-ra csináljak boot-olható win10-et ?
Mert ha már rendszert telepítek akkor azt tisztán szeretném.
Köszönöm.
-
vlevi
nagyúr
Ezt én is úútálom. Sok hosszú úval
Az intézőben a sajátgépben megjelenő meghajtóknak se látom sok értelmét, ( igaz, registry variálással kivehetők) mert túlnyomórészt nem ott tárolom a filejaimat, hanem más meghajtókon, onedriveon, satobbi.Más kérdés. Gindolom a win8-ban kitalált Onedrive már nem fog visszatérni? Több giga lomot tárolok ott, amit felesleges volt letölteni, mert csak amhelyet foglalja. Szelektálni viszont nem tudok a szinkronizálandó könyvtárak között, mert azért néha szükség van ezekre a fileokra. Elég lenne, ha akkor letöltődne. Úgy, ahogy a win8-ban volt. Ez a feature nagyon hiányzik.
-
bopeti98
őstag
válasz
szinesz.bob #28457 üzenetére
Milyen 1 óra?
Itt 15 másodpercről van szó nem 1 óráról, vagy 1 napról, de még csak nem is 1 percről, hanem 15 másodpercről!
Azért ez nem akkora tragédia hogy egy nap 10x le kelljen írni ide. -
XZoli
aktív tag
Hogy tudom eltüntetni, hogy kétszer tegye ki az expoler a game és torrent meghajtókat?
-
válasz
netpeti98 #28496 üzenetére
Nálam Eset Nod32 8-as van, és szintén az a helyzet, hogy megjelenik az üdvözlő felirat 1 másodpercig, majd 1-2 másodpercig sötét képernyő, majd újra az üdvözlő felirat, és ott elmolyol 15-20 másodpercig mire megjelenik az asztal. Szerintem semmi köze a vírusírtokhoz, valamilyen azonosítást futtathat a háttérben az MS.
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Van lehetőség lecserélni a microsoft fiókomat egy másikra amivel bejelentkezem? Nagyon zavaró a dolog, mert csak az email-t állítottam be ami hotmail-es, de a win10 csinált egy felhasználót ugyan ezzel a microsoft fiókkal, és így csak jelszóval (ami az email jelszavam is) tudok csak bejelentkezni. Azt szeretném, hogy ne a hotmail-es email adataimmal kelljen bejelentkezni, hanem egy erre létrehozott másik microsoft fiókkal. Köszi a válaszokat!
-
dokee78
félisten
Találkoztam egy hibával én is.
Start,keresés és az ablakkezelő gombra nyomva nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest