- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
King Unique #86701 üzenetére
Sajnos ott sincs, illetve recuva-val is átnéztem a gépet, de szőrén szálán eltűntek
-
malnabokor
senior tag
Belefutottam egy nagyon kellemetlen dologba a 1809 frissítésekor... A /users/felhasználó mappa (pontosabban a dokumentumok, videók, képek, zenék mappák) a D: meghajtómra vannak alapértelmezetten beállítva, viszont ezek a mappák többnyire üresen, megvannak a C: meghajtón is (megmaradnak a beállítások után is), de használaton kívül. Viszont én ott tároltam a C: az aktuális munkáimat (mert a C: SSD, így gyorsabb megnyitni a nagyobb fájlokat). A frissítés viszont tisztára törölte a -szerinte- használaton kívüli mappákat... úgyhogy elveszett pár napnyi munkám!
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék Windows 10-et vásárolni, és felfigyeltem arra, hogy itt hardverapro.hu-n vannak 4000-6000 Ft körül OEM és Retail kulcsok. Tudom, hogy mi a különbség közöttük, illetve a cégek és az EU hozzáállását ismerem, a kérdésem csak az, hogy megüthetem-e a bokámat később egy ilyen kulccsal, egyáltalán ezek legálisak (nem a korábban aktiváltakra gondolok, hanem az újakra), vagy pedig valószínűleg szürkezónás online boltokból származhatnak?
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani valahogy, hogy a Focus Assist mint egy program létezzen? Ha megnyitom (rákattintok kétszer) akkor mondjuk bekapcsolja, ha újra rákattintok, akkor kikapcsolja?
Azért érdekelne, mert a Dell Laptopomon van egy programozható extra gomb, amihez lehet társítani programokat/weboldalakat. És ebben az esetben ha egy ilyen progival tudnám társítani, egy fizikai gombnyomásra tudnám kikapcsolni az értesítéseket (Focus Assist be) és utána visszakapcsolni
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor #52722 üzenetére
Ha valakit még érdekel, és visszakeres ide: működik, hogy Windows 7 (és gondolom 8/8.1) termékkulcsot adok meg Windows 10 tiszta telepítésnél : elfogadja és bejelentlezve is rendben van.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni, hogy Win7-ről lehet még frissíteni az alábbi módszerrel? (Tudom, hogy kicsit későn, de családi kis cégnél a malomkerekek (és külsős szoftverek) most jutottak el odáig, hogy lehetséges legyen):
Ha tiszta telepítésnél (USB/DVD-ről) a korábbi Win7 product key-t beütöm?
(A gyengénlátós módszert ismerem, de 0x80004005 hibakóddal 80%-nál leáll és semmivel sem tudom rávenni.(Igyekeztem visszakeresni, és az összefoglalót elolvasni, de nem nagyon találtam erre infót)
Köszönöm szépen!
-
-
malnabokor
senior tag
válasz
The DJ #28548 üzenetére
A kérdéses programokban meg lehet oldani a problémát: jobb gomb az ikonra/.exe fájlra, tulajdonságok, kompatibilitás, átméretezés letiltása nagy DPI esetén.
Így nem lesz elmosott, asztali beállítások, programon kívüli elemek maradnak eredetiben, cserébe kicsik lesznek a gombok többnyire a programon belül.Windows-on belül én eddig jóformán csak az eszközkezelőben találkoztam vele, vagy ha olyan felületre tévedek, ami jellemzően a windows vista óta érintetlen, azora sajnos nem tudok megoldást (ha megtalálod a fájlokat, talán azzal is meg lehet játszani, azt nem tudom).
-
malnabokor
senior tag
válasz
hape60 #26142 üzenetére
Sziasztok!
Frissen telepítettem a Windows 10-et, viszont telepítés után véletlen egy régebbi, Win8-as drivert tettem fel. Újraindítás után kaptam egy errort: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (iaStorAV.sys) és nem is indult a windows, csak a hibaüzenet jött elő, majd újraindult és ezt csinálta egy ideig.
Gondoltam, hogy jó, akkor újratelepítem az oprendszert, úgyis megvolt még az USB-s telepítő, de ahogy indítanám az USB-t, ott is ugyanez a hiba jön ki...Mit lehet tenni ilyen esetben?
-
malnabokor
senior tag
Nem mondtam, hogy Windows 10 specifikus hiba, viszont ha lehet hinni a Dell szoftverének, akkor biztosan nem hardveres a probléma (ahogy írtam, leellenőriztettem a BIOS-ban és minden ok).
Az, hogy több vagy más partíciókat szeretnék létrehozni, gondolom nem befolyásolja a Win 10 regisztrációját (remélem?)
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Dell gépemen (Inspiron 7520) nem indul a Windows 10 (játékkal játszottam, egyszercsak lefagyott az egész, Alt+f4/Ctrl+Alt+Del-re nem reagált, így hosszú gombnyomással kikapcsoltam egy idő után).
Mikor újból bekapcsoltam, nem indult el egy hiba miatt (IQRL_NOT_LESS_OR_EQUAL driver hiba). Csökkentett mód semmit sem segített, parancssorral próbáltam követni a neten fellelhető utasításokat, de nem jártam sikerrel. Próbáltam a korábbi visszaállítási pontra való visszaállást, az sem segített, majd fájlok megtartásával teljes rendszervisszaállítást alapállapotba, de nem (vagyis azóta egy *.sys probléma van, amit szintén nem sikerült megoldani).
Szóval az a kérdésem, hogy van még valamilyen opció, amit kipróbálhatok, vagy usb-ről futtatott Linuxal kimentem az adatokat (A Dell BIOS diagnosztika szerint minden hardver tökéletesen működik) és újratelepítem a gépet?
Ha USB-ről újratelepítem a Win10-et, akkor az aktiválásnál magától felismeri a gép, hogy ez Win8.1-ről lett frissítve korábban és automatikusan aktivál?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest