- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
King Unique #142828 üzenetére
köszönöm, megpróbálkozom vele.
Doky586:
sistergés nem volt szerencsére.
-
ZavaBalazs
őstag
üdv! 101 billentyűs magyar kiosztásból nincs qwertz? a gépházban csak a qwertz, és a 101 bill qwerty verziókat ajánlja fel.
-
ZavaBalazs
őstag
helló!
adott egy win10 pro, rendszerappok (számológép, groove, fényképek amiket szoktam használni) azonnal bezárják magukat, nem appot indítva, hanem konkrét fényképet megnyitva pedig "távoli eljáráshívás nem sikerült" hibaüzenetet kapok.
ötlet? az "indítsd újra" kör már megvolt. -
ZavaBalazs
őstag
üdv!
windows 8.1-en a fényképek appban volt olyan opció, hogy helyben kijelölt képeket emailben/onedrive linkként meg lehetett osztani. w10-en viszont a linkes opcióval nem találkoztam sehol, mindent automatikusan a posta appon keresztül, mail csatolmányként akar osztani (aztán persze sipákol, ha több mint 5-6 képet küldenék, hogy átléptem a 25 megát, és nem küldi el)
kérdés: előcsalható valahogy az onedrive linkként való megosztás a w10 fényképek appból úgy, mint ahogy az 8.1-en működött? azt tudom, hogy fájlkezelő, onedrive mappából megy, de ott valamiért alapból fájlnév sorrendben tölti be elsőre, majd átrendezi az alapértelmezettnek választott legfrissebb elöl sorrendre, és ez alatt az életemet elunom. -
ZavaBalazs
őstag
üdv!
lehet hülye kérdés, de jobb kérdezni egy hülyeséget, mint aztán nagyot koppanni... szóval:
jelenleg 8.1-en van a C meghajtón onedrive szinkronom, és most nekiesnék egy win 10 clean installnak, ha formázom a C-t, az jól sejtem, hogy nem gyalulja az onedrive-ról a tartalmat, igaz?elég érdekes lenne, ha egy jelszavazott laptopon nem bejelentkezve úgy lehetne tartalmat törölni, hogy még a felhőből is ugrik, de biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest